36663
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti ismertette elképzeléseit a holnapi Parma elleni mérkőzéssel kapcsolatban. Közölte, hogy ismét lesznek változtatások a kezdőcsapatban.

"Újabb módosítások lesznek holnap, néhány játékos pihenőt kap. Bonera, Gilardino és Jankulovski biztosan lehetőséget kapnak. A többit majd meglátjuk a vasárnap. Gattuso enyhe lázzal küszködik, Inzaghi megfázással bajlódik. Nesta és Pirlo pihentek szerdán, így ők is a kezdőben kapnak helyet, míg Maldini nem lesz ott a pályán kezdő sípszónál. Serginho sérült, a hátát fájlalja. Kaladze ismét egészséges, de egyenlőre még nincs meg a kondíciója egy teljes mérkőzéshez. Még eldöntöm, hogy elvigyem-e csapattal vagy inkább maradjon Milanelloban edzeni."

Ancelotti így folytatta:

"A Parma jól kezdte az idényt. Pontot szereztek Torinóban és győztek az UEFA kupában. Változtattak a keretn a tavalyihoz lépest, de a taktikájuk ugyanaz maradt. Mindenseter az ellenfelünk egy ritmusos és technikás futballt játszó együttes. Ha Morfeo jó napot fog ki, bármelyik csapatnak problémákat okozhat."
  • LasCar16
    Az AC Milan újabb ajánlatot tervez tenni a Barcelona sztárjára. "Minden erőnket bevetjük, hogy leigazoljuk Ronaldinhot" - mondta Berlusconi.
    A brazil a pirosfeketék vezetője számára az álom igazolás, és kész tenni egy szenzációnak tekinthető ajánlatot, amennyiben a játékos elhagyná jelenlegi klubját.

"Ronaldinho mindaddig csak álom marad, ameddig a Barcelona nem hajlandó tárgyalásokat kezdeni róla. Amennyiben a helyzet változna, a MILAN mindenféleképpen érdekelt lesz az üzletben" - folytatta. "Ronaldinho rendkívüli játékos. Ameddig erőink engedik, megteszünk mindent, hogy leigazoljuk."

A brazil csillagot a nyáron már együtt emlegették a MILAN-nal, de egyszer sem volt határozott ajánlat a játékos iránt, aki 2014-ig írt alá a Nou Camp-i együtteshez. Az a folyamat, mely végén a jövőben Ronaldinho a San Siro-ban játszon, Ricardo Oliveira igazolásával nem kizárt, hogy beindult, ugyanis a két játékos ügynökei testvérek. Berlusconi most azt szeretné, ha hasonló játszódna le, mint annak idején Alessandro Nestaval.

"Azt mondtuk, hogy nem fogjuk leigazolni Nestat, mivel ő a Lazio szimbóluma, de ők meggondolták magukat, és döntöttek arról, hogy Nesta igazolhatóvá váljon. Ekkor tettük érte az ajánlatot, és igazoltuk le. Remélem, hogy Ronaldinho-val is hasonló fog történni. Ha a Barcelona változtat álláspontján, mi élni fogunk a lehetőséggel"
  • LasCar16
    PS2 35.000HUF a Tesco hipermarketekben, nah megyünk?:P
  • DjCooll
    hát ez a nagy baj télleg:(
  • fsgh
    Interesis van^^ egy nagy baj van ezekkel hogy nincs pc-s változata:((
  • Nuno88
    Hmmmm...
  • Nuno88
    én nem tudok ilyenről :S
  • DjCooll
    Nem tudja valaki hogy az Ac Milannal csináltak e pc-s játékot.mert azt tudom hogy barca chlesea man un van de milan????mert szerintem nagyon állat lenne és megérdemli a megtiszteltetést a csapat is.
  • DjCooll
    Hát biztos ha kezdő akkar lenni:)
  • Nuno88
    a Parma ellen Boneira és Gila tuti kezdő lesz... remélem Gila góllal hálálja meg a bizalmat majd :)
  • Nuno88
    jaja minnél hamarabb fel kell zárkóznunk az éllovasokhoz
  • DjCooll
    Remélem nyerünk a Param ellen és akkor már csak -2 pontunk lesz.aztán még egy találkozó és akkor +1 pontunk lessz!!_:)
  • LasCar16
    jaja :D
  • DjCooll
    na látszik hogy melyik csapat az ász gyerekek:)
  • Palinko
    juhéé nézhetem :D
  • Nuno88
    Az idei szezonbérletek árusítása szeptember 22-ig tart. Eddig 36,338 bérletet adott el a klub ezel idén is listavezető a Serie A-ban. A Bajnokok Ligájára szóló mini bérletekből eddig 19,600 talált gazdára.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    vasárnap 20:30 Sport 1 ÉLŐ

megint nem látom :(
  • LasCar16
    meglesz az, egyébként mikor lesz a meccs, sport1 közvetíti?
  • Nuno88
    Parma meccset hozni kell és akkor mér "csak" -2 pont
  • Nuno88
    Ancelotti nyilatkozata a MILAN-AEK mérkőzés után

Ancelotti méltatta a fiatal Gourcuff teljesítményét, miután a rossonerik 3:0-ra legyőzték az AEK Athent.
    "Gourcuff tehetséges és kiváló játékos. Boldog vagyok, hogy ezt bizonyítani is tudta a Bajnokok Ligájában, mely egy fontos bemutatkozás volt neki" - mondta Ancelotti.

Ezt követően Filippo Inzaghival folytatta:
    "Inzaghi mindigis jó szezonrajtokat vesz. Reméljük a lehető legtovább fog ez tartani. A büntető egyértelmű volt, hiszen ő tartotta a labdát, amikor a földre nyomták."

A 3:0-ás győzelem a H csoport élére juttatta a csapatot, mivel az Andrelecht és a Lille is 1:1-es döntetlent ért el.

"Jól játszottunk, és a védelem tekintetében javultunk a vasárnapi, Lazio elleni meccshez képest. Nem tudtuk előre, hogy az AEK mit fog játszani, ezért óvatosak voltunk, és nagyon figyeltünk" - folytatta Ancelotti.

Marcos Cafú ismét nagyszerű formában volt, és folyamatosan felfutott a jobb oldalon.
    "Cafú mindig vigyáz magára, és mindig meglepetéssel szolgál stabilitása révén. Augusztus 1-jén tért vissza Brazíliából, ahová kisebb családi problémák miatt utazott haza, de aztán keményen edzett, és remek formába került. Minden tekintetben kiváló maradt."

Az Inter vereségéről:
    "Ez persze váratlan volt, de a Bajnokok Ligája ilyen, főképp idegenben, ahol kellemetlen meglepetések érhetnek."

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    okés :)
  • Szabi 22
    A Getty imagesről is szedtem de a másik felét milan.comról!!!!!!! Én regelve vagyok de csak úgy lehet asszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    Szabi nem onnan szedi hanem geettyimage-ről
  • LasCar16
    aham, Szabi is onnan szedi:P
  • shad0w
    kösz
  • Nuno88
    télleg nem tudja senki h az új acmilan.comról h lehet fotókat ill videókat leszedni? :S

csak regelés útján?
  • Nuno88
    amúgy jó látni h van élet a topicban :)
  • North
    Legközelebb tényleg próbáld kevesebb hsz-be sűríteni.:)
  • Nuno88
    köszke
  • North
    Összefoglaló
  • Nuno88
    sztem teheted egy commentbe is őket :)

vagy egybe belemegy 10 asszem és így :)

de köszi a képeket :)
  • shad0w
    jók :) összefogalaló nincs a meccsről?
  • Palinko
    képspamer :D