36663
-
#6606 Carlo Ancelotti ismertette elképzeléseit a holnapi Parma elleni mérkőzéssel kapcsolatban. Közölte, hogy ismét lesznek változtatások a kezdőcsapatban.
"Újabb módosítások lesznek holnap, néhány játékos pihenőt kap. Bonera, Gilardino és Jankulovski biztosan lehetőséget kapnak. A többit majd meglátjuk a vasárnap. Gattuso enyhe lázzal küszködik, Inzaghi megfázással bajlódik. Nesta és Pirlo pihentek szerdán, így ők is a kezdőben kapnak helyet, míg Maldini nem lesz ott a pályán kezdő sípszónál. Serginho sérült, a hátát fájlalja. Kaladze ismét egészséges, de egyenlőre még nincs meg a kondíciója egy teljes mérkőzéshez. Még eldöntöm, hogy elvigyem-e csapattal vagy inkább maradjon Milanelloban edzeni."
Ancelotti így folytatta:
"A Parma jól kezdte az idényt. Pontot szereztek Torinóban és győztek az UEFA kupában. Változtattak a keretn a tavalyihoz lépest, de a taktikájuk ugyanaz maradt. Mindenseter az ellenfelünk egy ritmusos és technikás futballt játszó együttes. Ha Morfeo jó napot fog ki, bármelyik csapatnak problémákat okozhat." -
#6605 Az AC Milan újabb ajánlatot tervez tenni a Barcelona sztárjára. "Minden erőnket bevetjük, hogy leigazoljuk Ronaldinhot" - mondta Berlusconi.
A brazil a pirosfeketék vezetője számára az álom igazolás, és kész tenni egy szenzációnak tekinthető ajánlatot, amennyiben a játékos elhagyná jelenlegi klubját.
"Ronaldinho mindaddig csak álom marad, ameddig a Barcelona nem hajlandó tárgyalásokat kezdeni róla. Amennyiben a helyzet változna, a MILAN mindenféleképpen érdekelt lesz az üzletben" - folytatta. "Ronaldinho rendkívüli játékos. Ameddig erőink engedik, megteszünk mindent, hogy leigazoljuk."
A brazil csillagot a nyáron már együtt emlegették a MILAN-nal, de egyszer sem volt határozott ajánlat a játékos iránt, aki 2014-ig írt alá a Nou Camp-i együtteshez. Az a folyamat, mely végén a jövőben Ronaldinho a San Siro-ban játszon, Ricardo Oliveira igazolásával nem kizárt, hogy beindult, ugyanis a két játékos ügynökei testvérek. Berlusconi most azt szeretné, ha hasonló játszódna le, mint annak idején Alessandro Nestaval.
"Azt mondtuk, hogy nem fogjuk leigazolni Nestat, mivel ő a Lazio szimbóluma, de ők meggondolták magukat, és döntöttek arról, hogy Nesta igazolhatóvá váljon. Ekkor tettük érte az ajánlatot, és igazoltuk le. Remélem, hogy Ronaldinho-val is hasonló fog történni. Ha a Barcelona változtat álláspontján, mi élni fogunk a lehetőséggel" -
#6604 PS2 35.000HUF a Tesco hipermarketekben, nah megyünk?:P -
#6603 hát ez a nagy baj télleg:( -
#6602 Interesis van^^ egy nagy baj van ezekkel hogy nincs pc-s változata:(( -
#6601 Hmmmm... -
#6600 én nem tudok ilyenről :S -
#6599 Nem tudja valaki hogy az Ac Milannal csináltak e pc-s játékot.mert azt tudom hogy barca chlesea man un van de milan????mert szerintem nagyon állat lenne és megérdemli a megtiszteltetést a csapat is. -
#6598 Hát biztos ha kezdő akkar lenni:) -
#6597 a Parma ellen Boneira és Gila tuti kezdő lesz... remélem Gila góllal hálálja meg a bizalmat majd :) -
#6596 jaja minnél hamarabb fel kell zárkóznunk az éllovasokhoz -
#6595 Remélem nyerünk a Param ellen és akkor már csak -2 pontunk lesz.aztán még egy találkozó és akkor +1 pontunk lessz!!_:) -
#6594 jaja :D -
#6593 na látszik hogy melyik csapat az ász gyerekek:)
-
#6592 juhéé nézhetem :D -
#6591 Az idei szezonbérletek árusítása szeptember 22-ig tart. Eddig 36,338 bérletet adott el a klub ezel idén is listavezető a Serie A-ban. A Bajnokok Ligájára szóló mini bérletekből eddig 19,600 talált gazdára.
Forrás: acmilan.com -
#6590 vasárnap 20:30 Sport 1 ÉLŐ
megint nem látom :( -
#6589 meglesz az, egyébként mikor lesz a meccs, sport1 közvetíti? -
#6588 Parma meccset hozni kell és akkor mér "csak" -2 pont -
#6587 Ancelotti nyilatkozata a MILAN-AEK mérkőzés után
Ancelotti méltatta a fiatal Gourcuff teljesítményét, miután a rossonerik 3:0-ra legyőzték az AEK Athent.
"Gourcuff tehetséges és kiváló játékos. Boldog vagyok, hogy ezt bizonyítani is tudta a Bajnokok Ligájában, mely egy fontos bemutatkozás volt neki" - mondta Ancelotti.
Ezt követően Filippo Inzaghival folytatta:
"Inzaghi mindigis jó szezonrajtokat vesz. Reméljük a lehető legtovább fog ez tartani. A büntető egyértelmű volt, hiszen ő tartotta a labdát, amikor a földre nyomták."
A 3:0-ás győzelem a H csoport élére juttatta a csapatot, mivel az Andrelecht és a Lille is 1:1-es döntetlent ért el.
"Jól játszottunk, és a védelem tekintetében javultunk a vasárnapi, Lazio elleni meccshez képest. Nem tudtuk előre, hogy az AEK mit fog játszani, ezért óvatosak voltunk, és nagyon figyeltünk" - folytatta Ancelotti.
Marcos Cafú ismét nagyszerű formában volt, és folyamatosan felfutott a jobb oldalon.
"Cafú mindig vigyáz magára, és mindig meglepetéssel szolgál stabilitása révén. Augusztus 1-jén tért vissza Brazíliából, ahová kisebb családi problémák miatt utazott haza, de aztán keményen edzett, és remek formába került. Minden tekintetben kiváló maradt."
Az Inter vereségéről:
"Ez persze váratlan volt, de a Bajnokok Ligája ilyen, főképp idegenben, ahol kellemetlen meglepetések érhetnek."
Forrás: tribalfootball.com -
#6586 okés :) -
#6585 A Getty imagesről is szedtem de a másik felét milan.comról!!!!!!! Én regelve vagyok de csak úgy lehet asszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6584 Szabi nem onnan szedi hanem geettyimage-ről -
#6583 aham, Szabi is onnan szedi:P -
#6582 kösz -
#6581 télleg nem tudja senki h az új acmilan.comról h lehet fotókat ill videókat leszedni? :S
csak regelés útján? -
#6580 amúgy jó látni h van élet a topicban :) -
North #6579 Legközelebb tényleg próbáld kevesebb hsz-be sűríteni.:) -
#6578 köszke -
North #6577 Összefoglaló -
#6576 sztem teheted egy commentbe is őket :)
vagy egybe belemegy 10 asszem és így :)
de köszi a képeket :) -
#6575 jók :) összefogalaló nincs a meccsről? -
#6574 képspamer :D
jók -
#6573 Milyenek a képek?
-
#6572 -
#6571 -
#6570 -
#6569 -
#6568 -