36663
-
#6808 Gilardino semmit nem csinál elöl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon nagyot csalódtam benne!!! -
#6807 lóóóóóóóóóóóóóóóóóóllllllllllll -
#6806 Nem szörnyü ez egyszerüen nevetséges!!!!!!!!! Mi a szar van most a milannal!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6805 pedig de........de legalább a másik meccs is döntetlen lett a csoportunkban -
#6804 nem szörnyű az eredmény de azé jobb lett vna 6ponttal állni a 2. ford után , nem csak hazai pályán kellene hoznunk a meccseinket... ,Forza Milan -
#6803 ... -
#6802 Lille (francia) - AC Milan (olasz) 0-0
Lille, Bollaert-stadion
v.: Manuel Mejuto (spanyol)
Lille: Sylva - Chalmé, Plestan, Tavlaridisz (Rafael, 85.), Vitakic - Keita, Bodme, Makoun, Tafforeau - Fauvergue (Cabaye, 62.) - Odemwingie
Milan: Dida - Cafú, Nesta, Kaladze, Jankulovski - Pirlo - Gattuso, Ambrosini, Seedorf - Kaká, Gilardino (Inzaghi, 76.)
A Milan és a Lille összesen 31-szer lőtt kapura, ám gól nem született. -
#6801 mennyi lett a meccs?, remélem nem 0-0... -
#6800 Teljesen kiegyenlített a játék!!! -
#6799 Elég gáz! 0-0! -
#6798 jó a meccs van helyzet? -
#6797 életetem a topikot^^ -
#6796 Cafu az 50. bajnokok Ligája mérkőzését ünnepelheti, amennyiben pályára lép.
Paolo Maldini 3 mérkőzésnyire van attól, hogy elérje a bámulatos 100 fellépését. Minden európai kupát figyelembevéve 160 találkozónál jár.
Billy Costacurta (120) és Clarence Seedorf (113) már tól vannak a 100 kupameccsen, míg Kakhaber Kaladze és Alessandro Nesta 88-88 mérkőzésnél játnak.
Carlo Ancelotti a 75. UEFA találkozóját ünnepli a Milannal.
Filippo Inzaghi a Milan gólkirálya Európában. 55 gól összesen, ebből 35 a Bajnokok Ligájában. -
#6795 Maldni a hétvégi Livorno elleni mérkőzés első félidejében szerzett combsérülést. A Milan kapitányára körülbelül 1 hónapos pihenő vár.
Ancelotti gondjait növeli, hogy Costacurta és Cafu is kisebb sérüléssel bajlódik és Alessandro Nesta sem teljesen egészséges.
-
#6794 Janku is..Serginho még aki felfut:P -
North #6793 Az már a sorsolásnál kiderült, hogy nem nagyon fognak minket adni. -
#6792 sztem elég passzív a támadásoknál... -
#6791 jó az öreg a háznál de már nem egy villám:) Serginho jobbb..:P de sajna sérült:S -
faláb #6790 Pedig Favalli a legjobb! -
#6789 csak Serginho séerült :( -
#6788 jobbszélen még mindig Cafú Párti vagyok, de ez így a legjobb felállás..Serginho felfutásai hiányoznak még, többször jön fel mint Janku -
#6787 a védelem: Bonera-Nesta-Kaladze-Janku
nem kell ide Favalli meg Simic -
#6786 Carlo Ancelotti már ma kijelölte a Lille elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre készülő keretét.
Kapusok: Dida, Fiori, Kalac.
Védők: Cafu, Costacurta, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Favalli, Bonera, Simic.
Középpályások: Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Ambrosini, Brocchi.
Csatárok: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira. -
#6785 tavaly majnem minden BL meccseünket adta a Viasat^^ -
#6784 azóta vhogy nem tudtam feldolgozni, ezért is örűltem vna egy nehezebb csoportnak^^ -
#6783 tudom ott szencségeltem is rendesen meg szidtam a bírót is mint a bokrot... -
#6782 az más volt:P..fagyott a kristálygömb:P..sztem ez lenne a reális eredmény..bár tavaly sem voltunk annyira acélosak idegenben^^...de a Barca-Milan meccsen történt Puyol esés maradt meg bennem a legjobban:S..tudod amikor Lcsúszott és Sheva befejelte, de a spori kifelé ítélt szabadrúgást lökés címszó alatt^^:S -
#6781 csak ne úgy mint a Livornp elleni 0:2 :P -
#6780 hát a Lille nincs a tavalyi formájában szal 0-2:P -
#6779 :DDD
csak nyerjünk nem baj ha nem látom csak nyerjünk -
#6778 nem baj nem tudják mien a jó meccs(6):P majd a Werder-Barszalonna^^:P -
#6777 megint nem adják a BL meccsünket :( -
#6776 kira a logód :) -
#6775 TILOS PONTOT HAGYNUNK AZ ELLENFÉLNÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez kell hogy legyen a fiuk szeme előtt!! -
#6774 én inkább most idegeskedek, mert hogyha szarul állunk tavasszal akkor már késő..:S nem lesz egy sétagalopp az idei szezon, és ezért nem szabadna pontokat veszíteni..szerintem... -
#6773 nekem meg viszket a tenyerem :D
na de a hülyeséget félretéve... hova izgulni? majd tavaszra nézzük meg az állást,hogy hogy áll a milan és hogy az inter,akkor kell majd idegeskedni midnen ponton,ha szarul állunk -
#6772 Én meg ezt: -
#6771 kb ezt érzem most:P -
-
#6769 Ja már lassan az lesz de az nem is baj!