36663
  • LasCar16
    Morfeo aki Gila nagy cimbije még a Parmaból szidta a középpályánk:) h. nem passzolunk eleget Gilanak..., és mérges a Gilat ért támadások miatt:) :PP
  • DjCooll
    meghaltatok?:)
  • DjCooll
    ez mi bocsi de gyér az angol tudásom:)
  • DjCooll
    áá én nem vágok már semmit az az igazáság.
  • Nuno88
    na jó van ne offoljunk :)
  • Szabi 22
    Ja Mourinho egy szemétláda!!!!
  • Nuno88
    Gilardino told: To succeed at AC Milan you must be a b*****d!
    tribalfooball.com - October 03, 2006

Parma striker Domenico Morfeo has told good friend Alberto Gilardino: To succeed at AC Milan you must be a b*****d!

Morfeo is a great friend of Gilardino and is angry with the way the striker is being attacked over his lack of goals this season.

"The San Siro is very different to playing in Parma," said Morfeo. "I told him this. You must take care of yourself, be a b*****d. You must not play with fear, get angry, Gila! But it looks like he hasn't listened to me.

"At clubs like Milan everyone is out to take care of themselves. I told Gila this. There's people at these clubs who won't give you the ball. They put their own interests ahead of the team.

"When I watch Milan play I laugh. They produce spectacular possession football, but Gila is wasted there.

"Seedorf and Kaka never pass. Gila must become even worse if he is to survive there.

"It's now the time for him to speak up. If he's unhappy with players not passing to him he must let them know. He must demand it. Scream if he has to."

• Nuno88
    tuti nem jön már vissza :(
  • LasCar16
    Az AC Milan vezetése a hírek szerint előkészíti a Dinamo Kijev csatárának, Artem Milevsky-nek januári átigazolását.

A fiatal csatár Shevchenkoval kapcsolatban került a képbe.

A Milan alelnöke, Adriano Galliani azt fontolgatja, hogy a januári átigazolási időszakban ajánlatot tesz érte, ezzel erősítve a csapat támadóerejét.

Milevsky tisztában van a Milan érdeklődésével, és azzal, hogy a San Siro-ba szeretnék hívni, mivel ott a támadójáték a jelenlegi legnagyobb probléma.
  • LasCar16
    Adriano Galliani kitart amellett, hogy nem aggódnak Gilardino formája miatt.

"Nincs mit mondanom vele kapcsolatban. Jól játszik, a gólok jönni fognak. 2011-ig meghosszabbítottuk a szerződését, mert hiszünk benne." - nyilatkozta a Milan alelnöke.

Kilenc Milan játékost hívtak be a válogatott szövetségi kapitányok:

Dario Simic:
    EB selejtező mérkőzések
    Horvátország - Andorra (október 7, Zágráb)
    Horvátország - Anglia (október 11, Zágráb)

Kaká:
    Barátságos mérkőzések
    Kuvait - Brazília (október 7; Kuwait City)
    Brazília - Ecuador (október 10, Stockholm)

Marek Jankulovski:
    EB selejtezők
    Csehország - San Marino (október 7, Liberec)
    Írország - Csehország (október 11, Dublin)

Kakha Kaladze:
    Barátságos meccs
    Németország - Grúzia (október 7, Rostock)
    EB selejtező
    Grúzia - Olaszország (október 11, Tbilisi)

Zeljko Kalac:
    Barátságos meccs
    Ausztrália - Paraguay (október 7, Brisbane)
    Ázsia-kupa
    Ausztrália - Bahrein (október 11, Sidney)

Rino Gattuso, Pippo Inzaghi, Sandro Nesta, Andrea Pirlo:
    EB selejtezők:
    Olaszország - Ukrajna (október 7, Róma)
    Grúzia - Olaszország (október 11, Tbilisi)

Sok sikert nekik!
  • LasCar16
    pár hír az acmilan.hu-ról:)

Az AC Milan kapusa, Nelson Dida nem fog többet pályára lépni a brazil válogatott színeiben, miután búcsút intett a nemzeti csapatnak, és megkérte a gárda szövetségi kapitányát, Dungát, hogy ne hívja be többet.

Az elmúlt 11 évben Dida rengeteg sikernek volt részese a válogatottal, és 2002-ben (harmadikszámú kapusként) magasba emelhette a világbajnoki címet is. A kiváló hálóőr 136 alkalommal húzhatta magára a nemzeti csapat mezét.

Az AC Milan meg szeretné szerezni a River Plate tehetségét, Gonzalo Higuaint. A 19 éves játékos eladása jól jönne a pénzhiánytól szenvedő argentin óriásklubnak, és a piros-feketék már jelezték is, hogy érdeklődnek iránta. Higuain esetében az előállt helyzet nagyban hasonlít Kaka leigazolására.

Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy a Chievo védőjének, Davide Mandellinek az ügynöke kijelentette, hogy a piros-feketék érdeklődnek az ügyfele iránt. Adriano Rebuffi a következőket mondta:

„Mandelli iránt már többször érdeklődött a Milan, de jelen pillanatban az ügyfelem a Chievo játékosa, és 2009-ig szóló a szerződése van a veronai klubbal.”

Kakha Kaladze elismerte, hogy csalódottak, miután a harmadik gólnélküli döntetlent játszották a hétvégén, de még mindig van ok az optimizmusra.

A San Siroban a Siena ellen - a Livorno és a Lille után ismét - 0:0 állt az eredményjelző táblán lefújáskor.

"A védelem jól teljesített, egy gólt se kaptunk, ami nagyon fontos." - kezdte nyilatkozatát a grúz hátvéd.
    "Közel voltunk a gólszerzéshez, de nem volt szerencsénk, és Alex Manninger is remekül védett."

Alberto Gilardino fejese a kapufán csattant, majd Andrea Pirlo gólját is érvénytelenítette a játékvezető, mivel Inzaghi lesen állt.

"A bírók is tévedhetnek, de szerintem azt a gólt nem szabadott volna elvenni. Lehangoló, hogy nem lőttünk gólt. Szerettünk volna Silvio Berlusconinak ajándékot adni." - utalt Kaladze az elnök 70. születésnapjára.

"Megérdemel egy trófeát. Vagy a Bajnokok Ligáját, vagy a bajnokságot."

A brazil csatár, Oliveira szintén jobb eredményt remélt, de bízik abban, hogy a nemzetközi szereplések miatti szünet lehetővé teszi a csapatnak a regenerálódást.

"A Siena jobban törődött a védekezéssel, mint a támadással. Mindeközben nem játszottunk rosszul. Sok helyzetünk volt." - nyilatkozta a csatár, aki a Lazio ellen szerzett gólja után még nem talált be.

"Jók voltunk, megérdemeltük volna a 3 pontot. Berlusconi mondta, hogy nem volt szerencsénk, és hogy keményen dolgoztunk. Most pihenhetünk egy keveset, mielőtt a bajnokság folytatódik."
  • LasCar16
    most őszintén mit vártok murinhotól?:) ^^ hozza a formáját..
  • DjCooll
    hát ja kicsit bunko a mourihno
  • Johnny23
    Murinnyo Shevarol: " ...és értékes csapattag akkor, amikor nincs nála a labda"

..szegény Shev e már durva
  • DjCooll
    A Chelsea szenvedő csatára visszautasította azokat a híreszteléseket, melyek szerint januárban visszatér Milánóba.

Az ukrán 31 millió fontért távozott a Stamford Bridge-re a nyáron, de még nem bizonyította klasszisát - csupán egyszer talált be nyolc mérkőzésen a kapuba -, és egyre inkább Didier Drogba árnyékába kerül.

A vasárnapi olasz sajtóhírek szerint Sheva fontolgatja visszatérését a Csizmára, azonban ő ezeket tagadja.

"Nem bánom, hogy Angliába jöttem. Boldog vagyok, hogy Londont választottam, és jól érzem magam itt" - nyilatkozta a csatár a Controcampo-nak.

"Drogba most nagyon jó időszakban van, de biztos vagyok abban, hogy a dolgok változni fognak, és eljön az én időm is. Nincs esély arra, hogy visszatérjek Milánóba."

Az edző és a csapattársak bíznak Shevában, és mellette állnak a kritikák össztüzében.

Mourinho:
    "Gólhiánya van. De ha végre betalál, az nagy önbizalmat ad majd neki. Fizikálisan folyamatosan javul, és értékes csapattag akkor, amikor nincs nála a labda"

Terry:
    "Sheva gólja még várat magára. De addigis nagy hasznára van a csapatnak."

Az utóbbi néhány hétben Shevát a Milannal együtt emlegetik, és Carlo Ancelotti is azt mondta, örülne, ha visszaszerezhetnék - kedvezőbb áron.

A hétvégi nyilatkozatai azonban enyhébbek voltak azután, hogy sorozatban harmadik döntetlenjét játszotta a csapat. Szerinte ugyanis nncs esély arra, hogy Sheva ismét pirosfeketébe öltözzön.

Szerintem azért fontolgatja de még nem meri kimondani....
  • DjCooll
    Nem én kifejezteten szeretem Olit de azértszerintem kaká vagy cafu kicsit elő segítheti a beilleszkedését és akkor gól mester lesz vagy nem ?
    még azlrt nem olyan jó mert kisebb időre van szűksége.
  • Palinko
    kira látom azért szervezkedünk,csak hogy ebből mennyi igaz? azt nem tudja senki...
  • Palinko
    na látom nagyából mindenki egy véleményen van,és szerintem olival kezdtek szigorúak lenni,mert Gila menyit bizonyíthatott,de még sem ment vele sokra...
  • DjCooll

Az AC Milan meg szeretné szerezni a River Plate tehetségét, Gonzalo Higuaint. A 19 éves játékos eladása jól jönne a pénzhiánytól szenvedő argentin óriásklubnak, és a piros-feketék már jelezték is, hogy érdeklődnek iránta. Higuain esetében az előállt helyzet nagyban hasonlít Kaka leigazolására.

Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy a Chievo védőjének, Davide Mandellinek az ügynöke kijelentette, hogy a piros-feketék érdeklődnek az ügyfele iránt. Adriano Rebuffi a következőket mondta:

„Mandelli iránt már többször érdeklődött a Milan, de jelen pillanatban az ügyfelem a Chievo játékosa, és 2009-ig szóló a szerződése van a veronai klubbal.”

Az AC Milan kapusa, Nelson Dida nem fog többet pályára lépni a brazil válogatott színeiben, miután búcsút intett a nemzeti csapatnak, és megkérte a gárda szövetségi kapitányát, Dungát, hogy ne hívja be többet.

Az elmúlt 11 évben Dida rengeteg sikernek volt részese a válogatottal, és 2002-ben (harmadikszámú kapusként) magasba emelhette a világbajnoki címet is. A kiváló hálóőr 136 alkalommal húzhatta magára a nemzeti csapat mezét.
  • DjCooll
    Ez viszont jó esély a vissza csábításra
  • DjCooll
    Igen minőségi ember kell zabrotta cannavaro mert nekik se megy úgy spanyolországba mint olaszba éés még ha esetleg tevez jönne akkor egész jó kis csapat lennék de én shevchenkonak is örülnék ha vissza jönne.
  • DjCooll
    Ebben igazad van
  • LasCar16
    Shevchenko tagja az ukrán keretnek, amely október 7-én Olaszországgal játszik a római Stadio Olimpicoban. Ez lesz az első alkalom, hogy a csatár visszatér Italiaba azóta hogy Londonba szerződött. Az alkalmat kihasználva a Milan több tagja is meglátogatja őt.

"Elmegyünk Rómába mint barátai, hogy láthassuk Shevat és a mérkőzés után közösen megünnepelhessük a születésnapját.” - mondta Adriano Galliani.

“Jómagam, Carlo Ancelotti, Ariedo Braida és néhány játékos együtt megyünk a mérkőzésre. Ha bármikor magányosnak érezné magát Londonban, a mi ajtónk mindig nyitva áll előtte”

A játékos jóideje képtelen gólt szerezni új klubjában és emiatt a brit sajtó állandó támadásainak van kitéve. Híresztelések szerint Shevchenko nem azt kapta az angol élvonaltól, mint amire számított.

Míg Galliani szívesen látná újra a Milanban addig Ancelotti kicsit mésképp fogalmaz.

“Semmi esély arra, hogy visszatérjen. Nem látom ez hogy lenne lehetséges. Ha rajtam múlna boldogan visszahoznám az összes játékost aki jól teljesített a Milanban, mint Sheva, Manuel Rui Costa, Jaap Stam és Rivaldo.”

Az edző szerint egykori játékosának csak időre van szüksége ahhoz, hogy formába lendüljön a Chelseaben.
  • LasCar16
    Kaká mellé még egy irányítót...!, mondjuk Dinnyo jól jönne e szempontból(Dinnyó-Kaká):Preálisan kéne gondolkodni..kit lehetne megvenni, :meg egy kvédő...és egy csatár... én jelenleg Drogbat tartom a legjobbnak... meg persze Eto'o-t..
  • Johnny23
    Sztem a végén ténleg visszajön Seva és ua. lesz a csapat ,mint mult évben :))
    1ébként sztem se igazoltunk jól a nyáron botrány ide, botrány oda.
    Jött Gourcuff, Oliveira oké, de ez édes kevés.

1etértek azokkal 100%-osan,akik azt mondják meg kellett volna csipni Cannavaro-t, Zambrotta-t!!! Akik 1ébként is világ életükben olaszban nyomták, nagy veszteség,hogy elmentek 1általán olasz bajnokságból,mert minőségi emberek. Ez mondjuk egy Favalli-ról,Simic-ről már nem mondhato el!!

Sheva-ra visszatérve, nagy csatár és egyéniség,de már ténleg nem a régi sztem,bár lehet nálunk jobban menne még neki,mint a Cseszki-nél.

Ibrahimovic egyállat,de fiatal,be lehetne őt még törni,és ő világklasszis képességű csatár vitathatalanul.
    Elhoznám az Inter-ből. Sőt Adriano is jobb,mint pl. Oliveira, bár ne legyen igazam.

....a Milan-nak MINŐSÉGI emberekre van szüksége előre és hátra is, be kell látni végre a vezetőségnek!!!
  • Palinko
    de tudod mire jó a kölcsönbeadás?szerinted miért nincs a milanba Abbiati,aki nagyon jó kapus?
    szerintem ezért:
    ha kölcsönben van,akkor nem kell fizetni a bérét.... és új tapasztalatokkal térhet vissza a csapatba,ami jól jön.ezért adtam volna kölcsön...
  • DjCooll
    Hát mondjuk volt ugye szó hogy jön Zlatan vele nem igazán jártunk volna jól me bayern ellen ki is állították most mért is hát mert agresszív és aljas megmozdulásai vannak amugy kítünő csatár.Gilát én azért meghagytam volna.
  • Palinko
    ebben a botrány is szerepet játszott,de nem bírnak mindent arra fogni.meg az is,hogy a Juve még véletlenül sem adott el volna nekünk játékosokat inkább mindenkit olasz o.n kívül adott el.de erre sem lehet mindent fogni....
    és az a lol,hogy nekünk rengeteg pénzünk,van,de ezzel nem nagyon érünk el semmit.olivera mellé még elfért volna egy csatár,szerintem Drogba,Gilát kölcsönbe adtam volna és Drogba,Oli,Inzaghi lettek volna az aktív csatárok,és cserélkezve játszattam volna őket.meg persze hátul is fiatalítottam volna,meg Buffont nem engedtem volna el,sem Cannavarot,sem zambrottát.na nagyából én így csináltam VOLNA :D
  • DjCooll
    hát mondjuk ja őd döntöt így a felesége miatt.és már lkicst öregszik is igaz hogy robanékony de már nem a régide attól függetelenül még jó. abban is igazad van hogy venni kénne vmi jó kis játékost télen.Szinte mi igazoltunk a legkevesebbet a nyáron gourcuff oliveira Bonera azt enyi Favalli ingyen jött.
  • Palinko
    én is de elment ,magától,mi nem küldtük sehova.tutta milyen kockázatokkal jár,még is lehagyott minket,most viselje a következményét.nem biztos,hogy jó formába lenne,ha vissza is kerülne... inkább...remélem veszünk valakit és végre megoldódnak gondjaink
  • DjCooll
    hát nem tom azért szerintem nem lenne rossz ha vissza jönne. TUdom hogy férfi vagyok de megmondom összinztén amikor elment s volt egy összeállítás video ról akkor megkönyeztem elégé me szerettem nagyon..
  • Palinko
    nagyon jóhelyen van ahol most van
  • DjCooll
    Végén még az lenne nagy ha vissza jönne:)
  • LasCar16
    jön még kutyára kamion... visszatérne ő még egyszer... csak ontasa a gólokat a Cselzinél ha ez kellett neki.., nem tudja vki h. mien taktikával álltunk fel, rombusz vagy a karácsonyfa?:S..de ha jól emléxem akkor 2csatárral..
  • Nuno88
    Kaladze: Andrij, gyere vissza!
    Kakhaber Kaladze a sajtón keresztül üzent barátjának, Andrij Sevcsenkónak, hogy menjen vissza az AC Milan labdarúgócsapatához. Az ukrán klasszis a nyár elején családi okokra hivatkozva hagyta el a piros-feketéket, ám a Chelsea-nél egyelőre nem megy neki a játék.
  • Nuno88
    2006-10-01
    Szerény szülinapi ajándék Berlusconinak
    Külföldi labdarúgás

Nem tudott győzelemmel kedveskedni az AC Milan labdarúgócsapata elnökének, Silvio Berlusconinak a Serie-A ötödik fordulójában. A piros-feketék csak egy gólnélküli döntetlenre voltak képesek a Siena ellen. Ikszelt a másik milánói gárda, az Inter is. A kék-feketék ezúttal Szardínián gyengélkedtek...

Az 5. forduló nyertese egyértelműen az AS Roma csapata. Tottiék az egyre jobb formába lendülő Montella góljával 1-0-ás győzelmet arattak az Empoli ellen a Stadio Olimpicóban.

Az Inter korán hátrányba került Szardínián (Collucci a 17. percben vette be a milánóiak kapuját), a Cagliari ugyanis alaposan meglepte a Cordoba által irányított vendég védelmet. A szünet előtt a nyári vb egyik olasz hőse, Fabio Grosso egyenlített, aki később sérülés miatt cserét kért Roberto Mancini vezetőedzőtől. Apropó Mancini! A fiatal tréner ezzel a döntetlennel tovább ásta sírját, hiszen Massimo Moratti klubtulajdonos kijelentette: nem tűr több botlást a csapattól, melyre ezen a nyáron is milliókat költött. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket...

Nem tudott nyerni a másik milánói gárda, a Milan sem. A piros-feketék pedig arra készültek, hogy egy szép győzelemmel kedveskednek elnöküknek, Silvio Berlusconinak, ám a Rossonerik ezúttal (is) gólképtelenek voltak. Lehet, hogy Kakha Kaladzének (képünkön) igaza volt: mégis csak hiányzik a Chelsea-nél gyengélkedő Sevcsenko?

A forduló leggólgazdagabb összecsapását Genoában játszotta a Sampdoria és a Parma. A hazaiak végül 3-2-re nyerték az északi rangadót.

Fölényes győzelmet aratott a Catania ellen a Fiorentina. A liláknál Jörgensen, Toni és Dainelli osztozott a gólokon.

A Livorno Danilevicius találatával 1-0-ra idegenben verte a Messinát, az Udinese-Ascoli találkozó pedig gólnélküli döntetlennel végződött.

A listavezető Palermo Chievo elleni vendégszereplése este 20.30-kor kezdődik.

Eredmények, Serie-A, 5. forduló:

Milan-Siena: 0-0

Roma-Empoli: 1-0 (Montella 23.)

Cagliari-Inter: 1-1 (Collucci 17., ill. Grosso 38.)

Udinese-Ascoli: 0-0

Fiorentina-Catania: 3-0 (Jörgensen 54., Toni 79., Dainelli 83.)

Messina-Livorno: 0-1 (Danilevicius 76.)

Sampdoria-Parma: 3-2 (Franceschini 22., Delvecchio 53., Bonazzoli 64., ill. Dessena 4., Contini 78.-11-esből)

Chievo-Palermo: 20:30-kor (Sport1TV)
  • Nuno88
    Sampdoria-Milan
    2006-10-15

ettől a meccstől nem sok jót várok
  • Nuno88

• Nuno88
    hihetetlen h nem tudtuk megverni a Sienát OTTHON!!!

ez az Oliveira gyereknek nagyobb a füstje mint a lángja :(

itt az idő felébredni!!!

FORZA MILAN!!!
  • tep