• DjCooll
    A Chelsea szenvedő csatára visszautasította azokat a híreszteléseket, melyek szerint januárban visszatér Milánóba.

Az ukrán 31 millió fontért távozott a Stamford Bridge-re a nyáron, de még nem bizonyította klasszisát - csupán egyszer talált be nyolc mérkőzésen a kapuba -, és egyre inkább Didier Drogba árnyékába kerül.

A vasárnapi olasz sajtóhírek szerint Sheva fontolgatja visszatérését a Csizmára, azonban ő ezeket tagadja.

"Nem bánom, hogy Angliába jöttem. Boldog vagyok, hogy Londont választottam, és jól érzem magam itt" - nyilatkozta a csatár a Controcampo-nak.

"Drogba most nagyon jó időszakban van, de biztos vagyok abban, hogy a dolgok változni fognak, és eljön az én időm is. Nincs esély arra, hogy visszatérjek Milánóba."

Az edző és a csapattársak bíznak Shevában, és mellette állnak a kritikák össztüzében.

Mourinho:
    "Gólhiánya van. De ha végre betalál, az nagy önbizalmat ad majd neki. Fizikálisan folyamatosan javul, és értékes csapattag akkor, amikor nincs nála a labda"

Terry:
    "Sheva gólja még várat magára. De addigis nagy hasznára van a csapatnak."

Az utóbbi néhány hétben Shevát a Milannal együtt emlegetik, és Carlo Ancelotti is azt mondta, örülne, ha visszaszerezhetnék - kedvezőbb áron.

A hétvégi nyilatkozatai azonban enyhébbek voltak azután, hogy sorozatban harmadik döntetlenjét játszotta a csapat. Szerinte ugyanis nncs esély arra, hogy Sheva ismét pirosfeketébe öltözzön.

Szerintem azért fontolgatja de még nem meri kimondani....