36663
-
#7128 JA:)
-
#7127 Supka Attila kell ide :DDD -
#7126 Lippi bácsi kellene nekünk:) -
#7125 asszem ez akkor volt amikor a PSv elleni találkozon vereséget szenvedtünk -
#7124 én nem tudok ilyenről -
#7123 Hát ja de már elvileg 1 ével ezelőtt úgy volt h megy nem?? -
#7122 nagyon várom már az edzőváltást
szép volt jó volt elég volt -
#7121 Mondjuk ez az a takitika:)ez már télleg ősi tatika akkor bevállt de már számítanak rá.Nem tudom vagy Ancelottinak kénne vmi nagyon újat huzni vagy új edző mert ez így nem álapot a csapatnak.Szeretem ancelottit de nyernünk kell mert másképp bajnokok nem lehetünk. -
#7120 nem azzal van a baj... egy taktikánk van, mikor kitalálta Carlo akkor taroltunk vele, de most... helyzeteket nem tudjuk kihasználni, a csatárok elől szinte semmit nem mutatnak kivéve Pippo... -
#7119 meg azért látják h nem műkszik az ivelgetős játék de azért csak azt nyomják.De volt két -3 nagy lővés Pirlo Kaká MAldini akkor mértnem ezt probálják mert ez azért sztem a palermo gyengéje lehetett volna -
#7118 0-2.... wow. A hétvége meglepetése -
#7117 De már nem tudom mióta van ez a csapat szóval egy kis vérfirissétés kénne a csapatba lehet hogy nincs szíve ancelottinak kirakni bárkit is a csapatból (nekem se lenne) de ő az edző és meg kell tennie PL:sztem Gila nem illik bele a kezdőbe Pippoval max Oliveiraval Nesta mellé maldini kell és cafu a 4. védő azt nem tudom ki lenne alkamas -
#7116 ez egy jó kérdés -
#7115 Hát nem benne keresem de azért ős is benne volt kicsit! de itt mi rontottuk el de nagyon rendesen.Nestaval kezdőtött és végződött is asszem.DE Brocci mi a szart keres a csapatban?? -
#7114 nem a bíróban kell keresni a hibát -
#7113 hát nekem a meccsről akotot vélemény egyértelmüen egy nagy fos volt!ÉS a spori is elenünk volt de nagyon! -
#7112 rúgtunk
de érvénytelen me buzi a bíró -
#7111 legalább egyet rúgjunk :( -
#7110 Maldinitől nem várt megoldás :D
szép volt -
#7109 Olveiraban bizok inkább mint gila
me gila kaki.. -
#7108 hát nem tudom sztem nem a legjobb vétel volt nincs megérts pippo és köszte:S valami nagyon jó csatár kell és a védelemben is elférbne pár új ember aki higadt nem Bonera me ő hajlamos a piros lapra. -
#7107 na ha most nem lesz edzőváltás és nem tudom mit csinálok -
#7106 behozza Brocchit Gatta helyére?!
Minek?
Oliveira meg ül a padon -.-
ez is nevetséges -
#7105 hihetetlen -
#7104 a befejezéssel bajok vannak, megvannak a helyzetek de nem használjuk ki -
#7103 2 kapufa egymás után áááááááááááááááááá megőrülök -
#7102 Gila hát nem értem... olyat buktunk vele h csak na :( -
#7101 áá olyan szar a védelem már bocs de ez egy nagy kaki ez a meccs bazzeg ilyen gólt kapni szégyen.Gila meg szörnyű elől de a bíró se egy kuty ahaljátok. -
#7100 mit akarunk mi bajnokságot nyerni mikor gyengék vagyunk mint a harmat -
#7099 jah 0:0 -
#7098 már megy:) -
#7097 na nemsokára meccs -
#7096 nyerni kell bár nehéz lesz
Forza ACMILAN!!! -
#7095 Gila remélem betalál már ideje lenne :) -
#7094 A várható kezdő csapatok a ma esti találkozóra. MILAN Dida, Cafu, Nesta, Kaladze, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Kakà, Gilardino, Inzaghi Csere: Kalac, Maldini, Bonera, Brocchi, Costacurta, Borriello, Ricardo Oliveira Edző: Ancelotti PALERMO Fontana, Cassani, Zaccardo, Barzagli, Capuano, Diana, Corini, Simplicio, Di Michele, Bresciano, Amauri Csere: Sirigu, Parravicini, Guana, Tedesco, Biava, Brienza, Caracciolo Edző: Guidolin -
#7093 NA egy ilyennel jó lehetne játszani a gépen:D:):A:A:ATök élvezetes lenne
-
#7092 sztem ez az év csapata:Buffon zambrotta nesta cannavaro lahm
Pirlo
Gattuso Fabregas vagy C.ronaldo
Kaká
Henry Klose talán -
#7091 Sztem Pirlo gatta Kaká és nesta is aki még ott lehet mert jó védő az egyik legjobb. -
#7090 ja de abból max Kakának v Pirlonak van esélye vagy Gattusonak -
#7089 mid a két hír fasza és örülök neki de főleg az elsőnek:)