36663
  • Nuno88
    Clarence Seedorf egy speciális elimerést vehetett át Milanelloban a mai napon. A klub alelnöke Adriano Galliani adta át a játékosnak azt a díjat, mellyel a Milan köszönetét fejezi ki a csapatnál lejátszott 200 tétmérkőzésért.

A jubileumi mérkőzés az október 1-jei Milan-Siena találkozó volt.

Seedorf: "Köszönöm a csapatnak, az edzőnek, a klubnak, az elnöknek és az összes szurkolónak, akik segítettek abban, hogy otthon érezhtem magam Milánóban. Nélkülük nem lettem volna képes 200 mérkőzést lejátszani. Volt közte kudarc és siker is vegyesen, de remélem sokszor szórakoztathattam a nézőket a játékommal."

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    A FIFPro, a Profi Labdarúgók Világszervezete közölte az idei jelöltek névsorát, akik közül megválasztják az év legjobb tizenegyét.

A listán hat Milan játékos található:

Gattuso, Pirlo, Nesta, Kakà, Dida és Cafu

• DjCooll
    oké:)
  • Nuno88
    persze :)
  • DjCooll
    Hallod Nuno majd linkelsz be a meccsről képeket?:)

Forza Ac Milan!NYerni kell!Csak a agyőzelem elfogadható.
  • Nuno88
    így van

FORZA AC MILAN!!!
  • DjCooll
    Mindenki tapadjona képernyőre.Már aki megteheti és szurkoljon ezerel kedvenc csapatunkért hogy végre nyerjünk.
  • Nuno88
    Milan-Palermo
    2006-10-22 20:30
    Sport2 (20:45)
  • DjCooll
    calaki megy a roma meccsre?:)
  • DjCooll
    melyikbe mármint melyik városban?:)
  • forza milan
    Én a Tescoban láttam:P:D
  • DjCooll
    Nem tudja valaki hol vagy milyen boltban lehet venni Milanos Téli spakát??
  • Nuno88
    nem aggódom :)
  • LasCar16
    maradni fog ne aggódj^^
  • Nuno88
    ezt jó hallani:

Kaka: I want to end career at AC Milan
    tribalfooball.com - October 19, 2006

Kaka has declared he wants to play out his career at AC Milan.

The Brazilian, who is contracted to Milan until 2011, told MF Dnes: "I would be very happy if I managed to finish my career with Milan.

"I lack for nothing in Italy, the country has made me a better player. I want to remain with Milan, few clubs in the world are comparable to the Rossonero."

On interest from Real Madrid, Kaka added: "I know that the club has great confidence in me and demonstrated it by refusing all those offers."

bár Sheva is nyilatkozott ilyet :(
  • Nuno88
    hát azért na igyál előre a medve bőrére!!!
  • LasCar16
    sp1 El Classicot adja vasárnap este^^
  • Szabi 22
    JA JA ! Azért csak jobb lenne tévében!
  • North
    Ha nincs, nézd neten!
  • DjCooll
    az a jó mert nekem pont az van:)
  • Szabi 22
  • Szabi 22
    Sokból!!! Nem hiszem el a MILAN meccset a Sport 2 adja!!!!!!!
  • DjCooll
    Most tervezek venni egy Pulovert meg egy Mezt:) kiváncsi vok menyiből
    fogg kijönni
  • DjCooll
    én meg a sálam:)
  • Szabi 22
    Vasárnap: AC MILAN-Palermo !!!!!!!!!!
    Ha nem nyerünk akkor megeszem a kalapom!!!!!!!!!!!!!!
  • DjCooll
    hát nem tudom én Didát még mindig bizonytalannak érzem néha de lehet h ez acsa az én véleményem.De attól függetlenül jól véd csak néha bizonytalan.
  • Nuno88
    Nelson Dida szerződése 2007 nyarán lejár, és a hosszabbítással kapcsolatban eddig problémák merültek fel. A kapus hezitálását látva Adriano Galliani korábban kijelentette, hogy a csapatban senki sem pótolhatatlan.

Ennek ellenére Dida jelenlegi formáját látva a klubvezetés eltökélt a kontraktus meghosszabbításában, mert úgy vélik, a brazil hálóőr még sokat segíthet a csapatnak.

“A Milannál marad. A következő néhány nap során megállapodunk vele” -mondta szerdán Galliani.

“Legutóbb éppen az Anderlecht ellen mentette meg a győzelmünket. Szeretnék őt a klubnál tartani”

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Ronaldinho nem akar nyilatkozni esetleges Milanhoz történő átigazolásáról.

“Nem akarok erről beszélni” -mondta

A brazil zsenit a nyáron hozták összefüggésbe a Milannal, és a legújabb hírek szerint a piros-feketék újabb ajánlatra készülnek.

“Milan? Semmit sem fogok mondani ezzel kapcsolatban, mert ez nem rám tartozik”

“Nem szoktam az átigazolási piac pletykáival foglalkozni. Annyit tudok, hogy a tesvérem [aki egyben ügynöke is] beszélt a Barcelona vezetőivel erről."

“Felesleges lenne olyasvalamiről nyilatkoznom, amiről igazából semmit sem tudok."

A Milan alelnöke Adriano Galliani, aki korábban kizárta annak lehetőségét hogy a zseni elhagyná a Nou Campot, most már nem annyira pesszimista.

“Ronaldinho a Milanban? Isten tudja” - mondta az Anderlecht elleni mérkőzést követően

“Mindenesetre ha mégis hozzánk kerülne, nem okozna problémát a csapatba való beépítése”
  • Nuno88
    lehet h megpattant én is láttam vmi ilyesmit vagy lehet h csak a szemem káprázott :)

de a lényegen nem változtat semmit :)
    hatalmas gól volt :)
  • Sojka5
    Szép volt,de nem pattant meg a védőn? Volt olyan lassítás aminél úgy nézett ki,hogy igen,volt olyan is amelyiknél meg nem. Vélemény??
  • LasCar16
    amúgy a banner alatt van az összefoglaló, ha még vki nem vette vna észre:)
  • Nuno88
    CRISTIAN BROCCHI

Mindig öröm ha az ember jól teljesít. A találkozó nem volt könnyű, de boldog vagyok. A mérkőzés fontos periódusában léptem pályára és igyekeztem minden tudásomat bevetni. Mindenképpen nyerni akartunk és végül ez sikerült is. Ennek köszönhetően nyugodtabban készülhetünk a következő Bajnokok Ligája körre. A legnagyobb gondunk az, hogy az ellenfeleink leszűkítik a teret saját oldalunkon. Azonban amint kinyílnak rögtön képesek vagyunk gólt szerezni. Legfőbb feladatunk, hogy felgyorsítsuk a játékunkat. Ebben kell még fejlődnünk.

PIPPO INZAGHI

"Elégedettek vagyunk. Emberhátrányban játszani nehezebb, de a lényeg most a három pont. A meccs véget ért, mostantól a bajnokságra kell figyelnünk, ahol muszáj pontokat gyűjtenünk. Marek remek volt ma este, de szerintem ő mindig jól teljesít amikor játszik. Vele jól megértjük egymást. Saját magammal nem vagyok teljesen megelégedve, mert nem tudtam gólt szerezni."

"Az itteniek kedvesen fogadtak engem a reptéren. Sok időt töltöttem Brüsszelben amikor a felépülésem zajlott."

RINO GATTUSO

"Ez a győzelem büszkévé tesz. Csapatkapitányként vezethettem győzelemre a Milant. Mindenki örül a sikernek, hiszen döntetlenek után nagyon kellett a győzelem. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a pontlevonások nélkül másként értékelnénk a bajnoki szereplésünket is. De ez van, előre kell tekinteni. Tudjuk magunkról hogy erős csapatot alkotunk."

"A ma esti mérkőzéshez hasonlóak sokáig megmaradnak bennem. Ha a Milan mezét viseled, amit előtted oly sok legenda, egyszerűen nem gondolhatsz más együttesre. Azt szeretném mondani a szurkolóknak, hogy én itt maradok. Maradnom kell. Addig mindenképpen amíg nem rugdosnak ki a klubtól"

KAKA'

A mérkőzés a Brugge ellenire emlékeztetett. A szituáció hasonló volt, ott is emberhátrányban voltunk. Gólt szereztem és boldog vagyok."

• Nuno88
    Carlo Ancelotti mérkőzés után adott értékelése:

"Sok hibát követtünk el az első félidőben. Amint egy kis félelmet éreztünk rögtön a védekezésre koncentráltunk a támadások helyett. Aztán a második játékrészben feljavultunk. Erre a csapatra mindig jellemző volt ez a szellem. Képesek vagyunk a nehéz helyzetekből is erőt meríteni, és a jövőben is erre lesz zsükségünk"

Emberhátrányban játszani mindig nehéz, de megvan az az előnye, hogy nagyobb hely nyílik a pályán, és ez az amikor Kaká veszélyessé válik.Véleményem szerint Jankulovski lenyűgözően játszott, mert nehéz ellenfelet kapott, de ő mégis képes volt arra hogy a támadásokba is belépjen. Ha nehézség adódik, a Milan mindig jól reagál, ez történt a mérkőzésen is."

• Nuno88
    jaja nagyon szép volt megnéztem én is :)
  • Szabi 22
    Kaká mekkora gólt rúgott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tep
  • Nuno88
    Kaka: You can't doubt my AC Milan commitment now
    tribalfooball.com - October 18, 2006

Kaka hopes his goal against Anderlecht last night will end all doubts over his commitment to AC Milan.

"There is a great rapport between Carlo Ancelotti and myself. I really wanted to hug him after that goal," smiled the Brazilian following the 1-0 victory at Anderlecht.

"The important thing tonight was the three points, but we mustn't forget that we have to improve in many areas and always have to work hard."

Ancelotti told journalists that Kaka is "not ready to be a leader" at San Siro and the player agreed with this analysis.

"I am not a leader and am still trying to learn from Paolo Maldini, Billy Costacurta, Gennaro Gattuso and the others who have more experience. Hopefully, one day players will look to me for the same thing, but I am young and am always learning.

"I try to listen to those within football who know what I can do to resolve problems in my game and continue to improve."

The screamer in Brussels this evening was a familiar sight, as Kaka also scored the winner away to Club Brugge last season after an early dismissal.

"I prefer to look forward, but it did remind me of Bruges. It was a similar situation with the team in 10 men and this goal, so all our minds went back to that day. I hit it well, but the slight deflection changed the trajectory a little to put the goalkeeper off."

The Brazilian scored Milan's 500th European Cup goal, but he remained analytical and highlighted the faults shown by the Rossoneri in Belgium.

"We weren't very sharp in the first half and were too static, but we reacted after the break and deservedly won the match."
  • Nuno88
    az első kép
  • Nuno88

• Nuno88
    örülök a győzelemnek

milyenek voltunk? sajna nem láttam a meccset :(