893
AVAST! Antivirus
  • markus56
    állítólag az avast! professional véd a spyware-elemek ellen is. de vajon a home edition is mindkettő ellen, vagy csak vírusok ellen véd?
  • Apocalipto
    *nodot
  • Apocalipto
    Tényleg jól szerepelt az avast. Összehasonlításként: NOD32 felismert:536,043 kártevőt, hatékonyság 88.32% , AVAST! felismert: 584,574 kártevőt, hetékonyság 96.32% Már le is cseréltem a nododt
  • Tuvok #50
    Sose volt előtte ilyen . De már minden ok, megoldódott .
  • Airbus A380
    Egész jól szerepelt az avast!
  • Airbus A380
    Az meg természetes hogy bekapcs után 1-2 percig nem használható a gép. Kell idő még talpra áll minden.

Én is azt mondom nálad v-mi más baj lehet amiket leírtál én még sose tapasztaltam pedig szakaszokban 3 éve használom (kivéve az 1-2 perc várakozást)
  • lck
    Valami egyéb beállítás vagy program kavarhat be nálad. Az avast-ot több gépre többször is felraktam már ( 1001-eset is ), de soha nem volt vele gond. Jópár ismerősöm évek óta használja gond nélkül.
  • Tuvok #46
    hali
    felraktam a 4.7.1001-et, és újraindítás után a win használhatatlan 1-2 percig (gondolkodik, homokóra, semmi se indul), majd életre kel, de a hangokat tiltja (meg se jelenik a hangszóró ikon), nem futnak az állandó védelmek, stb .
    azóta már új xp-t is raktam, de ugyanaz . régebbi avast-tal is .
    valami ötlet mitől lehet ?
  • Airbus A380
    verzio frissítés volt.,
  • vaczak
    az állandó védelem kikapcsolásával az avast változatlanul fut, csak nem véd. ráadásul újrainditáskor is automatikusan elindul.

2 írtót én sem használnék egyszerre éppen ezért szeretném addig az egyiket mellőzni anélkül hogy letelepíteném.

(pl. játékot se használok 2-őt egyszerre, de attól még telepítve remekül megférnek egymás mellett többed magukkal, aztán amelyiket akarom, meg elindítom és használom.)

vagy: a virusirtok lassítják a rendszer műkodését. ha én tudom hogy nem kell fertőzéstől tartanom, és szükségem lenne lehetőleg a gépem maximális erőforrásaira (memőriahasználat stb.), akkor is jól jönne ha leállíthatnám anélkül hogy le kellene telepítenem.

"Épp hogy használatos őket használni-"
    ezt nem tudom értelmezni. azért köszi
  • Airbus A380
    Épp hogy használatos őket használni-

2 írtót meg nem használnékj egyszerre.
  • Airbus A380
    jobb gomb az a betűn és állandó védelem kikapcsolása.
  • vaczak
    oké, de ha ideiglenesen nem akarnám használni vagy másikat akarnék kipróbálni, akkor nem ártana ha ki lehetne kapcsolni anélkül hogy le-föl kellene telepítsem.
  • Airbus A380
    Miért??? Az ilyen írtók lényege pont az hogy rögtön indulnak.
  • vaczak
    hogyan lehet az avast automatikus inditását kikapcsolni???
  • Airbus A380
    Föltűnt másnak is mintha gyorsabb lenne az avast.
  • Tee
    Bocsánat elírtam az avast virus írtó magyar oldala: http://www.webcode.hu/index.php?mode=avast
  • Tee
    a Avst magyar oldal! http://www.webcode.hu/index.php?mode=avast
  • marcio mela
    Ja nekem is tetszik.Csak a v4.7 minimális beállításon is ca.12 órát tolgozik.Ha mélyen van beállítva akkor meg mehetek nyaralni de még nem voltam amíóta befejeztem az iskolát.Azt meg még nem találtam meg,ha vírust talál akkor magától karanténba tegye vagy törölje.
    Az ernyős 2 óra alatt végigkeresett mindent.Magától törölt.Igaz az egyszerűbb volt.Nem volt annyi funkció.
  • Airbus A380
    ez klassz!! nincs magyar nyelvű oldaluk esetleg? (mint pl a nod32-nek)
  • Airbus A380
    nem

ez az imgyenesség eggyik bibije hogy önnálóan nem tud intézkedik.

A Pro természetesen tud.
  • zvaragabor
    Hi! Az avast home-ban be lehet állítani, hogy egyes akcióknál mit csináljon? Például Full scan-nál, ha talál valamit, akkor nem kérdezi meg hogy mit csináljak vele, hanem automatice törli első próbálkozásra, ha nem sikerül, akkor másoggyára meg karanténba vágja automatice. Tulajdonképpen én az avast optimalizálhatóságára vagyok kiváncsi. Ha tudna valaki képet mutatni, az még jobb lenne. THX!
  • Wercsy
    Elindult az avast magyar nyelvű fóruma. forum.avast.hu címen lehet megtalálni.
  • tyler82
    Ja eddig énis a NOD32őt használtam de megkergült. Nem lehet felrakni a gépre. Így kényszerből kellett egy másik vírusírtót hsználnom és az AVAST ra esett a választásom. Felraktam a NOD 2.30as verziót (asszem) és működött is egy darabig, pár napig. egyik nap frissíteni próbálta magát és egy hibaüzenetet írt ki, hogy Hiba történt a modulok másolásakor nem lehet a fájlokat áthelyezni. Azóta ezt írja ki akármit csinálok. Letöröltem a gépről TELJESEN a progit. Négy helyről kell törölni: 1.Programok telepítése és törlése 2. C:Program Files 3.Prefecth mappa 4:Bináris kulcsok. De hiába minden ezt írja ki akkor is!!! Nem lehet egyszerűen a vírusdefiníciós adatbázisát frissíteni. Próbáltam Fixel vagy anélkül próbanapos verzióval sehogyse jó!!
    A dolog iróniája hogy volt már ilyen de akkor újra lett telepítve a gép. és jó lett. Kb. két hetes az új gépem az egész rendszer frissen lett telepítve. Hétfőig minden jól működött de azőta a NOD32t lehetetlen használni....Azóta AVAST
    Ha valaki tudna valami épkézláb megoldást jó lenne ha megosztaná velem.
  • zvaragabor
    Azt a VRDB-t ne bántsd, az állítja helyre a megfertőzött fájljaidat asszem. Szal fusson mindig. (sztem)
    JAS 39 majd fog engem szitkozni az előző hsz-m miatt
  • zvaragabor
    Én is kipróbáltam korábban az avastot, nekem nem jött be. Lassabban scannelt, több memóriát eszik, és nem tetszett a skinje(ojan mint egy médialejátszóé). Egyedül az tetszett benne hogy lehet skineket tölteni hozzá, és alapbol is van benne néhány. Alapjában véve a nod szinte mindenben jobb, és ezt nem azért mondom mert nod párti vagyok, hanem mert tényleg ez a véleményem. Attól függetlenül az avast is jó, ingynesek közt az egyik legjobb. Egy próbát megér, ne én döntsek helyetted. Másrészt kinek a pap, kinek a papné ;)
  • tyler82
    Üdv. Felraktam az AVAST home editiont 4.7.892es verziót. Most ismerkedem a programmal eddig NOD32őt használtam. Az lenne az első kérdésem, hogy miben jobb vagy gyengébb a NOD32nál?

Ezt a VRDBt mire állítsam amikor a képernyőkímélő fut vagy esetleg ki is kapcsolhatom nem fontos annyira??
  • Airbus A380
    Történt mostanába v-mi komolyabb fejlesztés az avast-nál?

Mintha gyorsabb lenne.
  • Airbus A380
  • JAS 39
    Avast!-nál nincs jobb.
  • Dred bíró
  • ragodani
    ja megvan, és leölte a dolgokat, legalább is nem jelentkezik már a probléma.
    Meg lefuttatam a hijacket is és már jó!!
    Köszönöm a segítséget!
  • Dred bíró
    Sajna a szoftverbázist nem lehet közvetlenül linkelni de megtalálod a progit gondolom.,
  • ragodani
    Köszönöm kipróbálom!!!
  • Dred bíró
    Az Avast!-tól ne is várd hogy leöli neked a kémprogramot. Nem feladata.

spyware terminator tessék teljesen ingyenes és beszél magyarul.
  • izb
    counterspy.nem ingyenes 30 nap próba van rajta
    az avast nem spy írtó.
  • ragodani
    Szevasztok, nekem az avast van fenn lassan egy éve, eddig nem volt bajom vele, de most valami spyware genyó baszakodik és nem képes megtalálni! A windows meg feszt mondja a magáét hogy spyware fertőzést talált és csak azokat a buzi oldalakat dobja ki amiről le lehet szedni ilyen fizetős gagyi programokat! nem tudtok nekem ajánlani valami jó ingyenes spyware takarító progit???
  • Dred bíró
    V-hol olvastam hogy állítólag az avast! 2006 legjob írtója lett.

Tuttok erről v-mit?
  • Dred bíró
    Olyat sztem felesleges feltörni amiből maga a készítő cég is kiad egy korlátozott de használható ingyenes dolgot. Az avast ilyen.
  • torrente111
    az avast prof. a legjobb!!!!főleg ha ingyen van!!!! lol