893
AVAST! Antivirus
  • Airbus A380
    A két utolsó verzió nálam 2 nap eltéréssel jött . Talán alwilék csesztek el valamit és azér nem volt jó neked.
  • Apocalipto
    Hmm...kedvet kaptam most én is az avasthoz...elő kaparom a licenc kulcsomat hozzá
  • nesto
    frissítést jelzett nekem ma is. a nemrég említett problémám megoldódott egy restart után. szóval frissítés: előző verzió: 4.8.1169, frissített verzió: 4.8.1201
  • Airbus A380
    Elvileg lellenőriz minden bejövő fájlt tehát azt is.....
  • Airbus A380
    Elősször is szedd le és telepisd ujra. Hátha észheztér.
  • Vardar
    Hogy kell az Avast!nak elmagyarázni, hogy FIGYELJE AZ UTORRENTET!!!!!!!!!
    És ne felejtse el az OK MEGNYOMÁSA után se.
  • nesto
    valaki tudna segíteni? Azt írja a program ha elindítom hogy "ismeretlen hiba. Az alkalmazás nem tudta betölteni a skint. Sikertelen "usigetskin" függvény. Ok?. Ha leokézom kilép. Skin miatt nem tudnám használni a programot? Most mit tegyek?
  • Airbus A380
    A viruskeresési időt felturbózhaznák picit.
  • lck
    Na látod, elég kreatív vagy egyedül is.
    Másrészt az én angol tudásom meglehetősen szerény ahhoz hogy fordításokra vállalkozzam, de gondoltam hogy másnak jó angolul is.
  • Airbus A380
    gyébként a forditó egér már megoldotta.
  • Airbus A380
    Én minimális gyorsulást tapasztaltam a legujjabb verzióval.
  • Airbus A380
    Nem mondod ? Nem egyszerűbb leirnod egy magyar anyanyelvű fótumba ezen dolgokat ?
  • lck
    Webfordítás
  • Airbus A380
    Leirnád pliiz magyarul is ezeket ?
  • Airbus A380
    Nem. Elég könnyen megkülömböztethető mikor kék táblába irja az adatbázis frissitést zöldbe meg a program verzió update-t .
  • lck
    Ez az utolsó verzió:

Version 4.8.1201
    May 16, 2008

* solved incompatibility with System Safety Monitor (SSM)
    * improved compatibility of the self defense module with XP SP3 (and its installation)
    * minor enhancements in the Web Shield (detection of streaming content)
    * minor fixes in the updater
  • bmate0007
    Nem csak az adatbázisa frissült?
  • Airbus A380
    Ma ismét új verzióval jelentkezett nálam az avast.
  • Airbus A380
    Ebben soksknak eggyezik a véleménye hogy annyival nem tud többet a pro hogy illegálisan legyen használva.
  • Airbus A380
    [b] magyarázd már el léccy hogy egy jó ingyenes programot minek feltörni ?
  • Airbus A380
    Nekem kicsivel gyengébb 1700Mhz 256mb-al néha visszafogja de nem vészes főleg a 4.8-as. (kb a nod32 3.0 is visszavette ennyire vagy mégjobban)
  • jano222
    nekem egy régi 1.92Gb-os gépem van.1Gb ram-mal.ha ezen frankón müködik,nem lehet rossz.

• jano222
    én a google-t használom nem a firefox-ot.
  • jano222
    rendszerinduláskor amugy a home változat is ugyan így viselkedik.
  • jano222
    én nmetapasztaltam olyasmit hogy fogná a gépet.
    sőt egyáltalán nem.
  • jano222
    én ezt a szérialt használom.az egyik fórumon találtam.
    serial:S9999999T9917A1106-9LLNTLV1
    igaz telepítés után kiírta hogy ez ma már frissítve volt, de azért ugyanúgy lefrissíti magát.ezekután nem írja ki mégegyszer.na sok sikert hozzá.
  • Airbus A380
    Talán kevésbé eszi a gépet. Én ezt vettem észre.
  • Vardar
    Most a 4.8 mivel jobb mint a 4.7? Gyorsabb a keresés? Kisebb a rendszerkövetelmény? Kevésbé lassítja a gépet?
  • jano222
    sziasztok.én csak futólag beleolvastam a beszélgetésetekbe,de én avast pro 4.8-ast használok.nekem beválik,de néha letöltéskor nem veszi észre a trójai vírust.bár lehet hogy valami nincs jól beállítva nálam.Nade ezt kiküszöböltem azzal,hogyha bármilyen progit leszedek,mielőtt megnyitom, átfuttatom rajta az AVAST-ot.ezután oké.ha van benne valami ,tutira észreveszi.Nekem beválik.most is ezt használom.
  • nesto
  • bmate0007
    Jee.
  • Airbus A380
    Új avast program frissités van.
  • Airbus A380
    Én se birtam vele... Nálam kb 15percig volt.
  • Vardar
    Már letöröltem:)
  • slime001
    A szüleidnek minek raksz be NoScript-et. Néha még nekem is bonyolult és idegesitő, ezért nem használom.
  • Vardar
    2 hét alatt nem bírta megtanulni, hogy mit kell engedélyezni. Na ezért utálták meg a szüleim az FF-et...
  • slime001
    Szerintem az a szaki a Firefox NoScript addonjára gondolt. Egy ideig nekem is fent volt, de csak erős idegzetűeknek ajánlott! Amúgy valóban hasznos.
  • Airbus A380
    Nekem másik fórumon szaki azt monta a script-et meg lehet oldani böngészővel. A többi ami kell az meg a free avastba is benn van és teljesen legális jár hozzámindenprogram frissités stb....
  • Vardar
    A professzionális változat csak egy, a biztonságot érintő extrával rendelkezik ez pedig a scriptblocker. Az meg nem annyira fontos. Meg lehet nélküle is élni. Ne crackeld.
  • Airbus A380
    Az avastot semmi értelm e feltörni. Az ingyenesbe is megkapsz mkindent ami az épeszű netezéshjez kell.

Alábbi linken kitöltöd a reglapot és küldenek imélbe 1 egy éves kódot.