AVAST! Antivirus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pompano Beach/Fl/USA
Pompano Beach/Fl/USA
Pompano Beach/Fl/USA
Azér ha kérdésed van írj nyugodtan kb 1-2 naponta 1szer megnézem.
A cooki gondodat nem tudom megoldani nem ie-t használok már 2.5 éve.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Pompano Beach/Fl/USA
Pompano Beach/Fl/USA
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Pompano Beach/Fl/USA
FX: Eszközök>>Személyes adatok törlése>>cookie-k
spywareterminator-t nem kell letörölni az maradhat, letöltöd az ad aware free-t elõtte frissíted, lefuttattod teljes vizsgálaton.
Pompano Beach/Fl/USA
Szia.Igen taljanoktol az èszaki rèszrol. Pontosabban Tovo San Giacomobol. Genovatol 60 km-re a francia hatàr felè.
Magyar forumba azèrt irok mert jobban szeretem mint az olaszt.
Ha màr itt vagyok a forumon volna egy kèrdèsem. Pàr napja letelepitettem a spyware terminatort es azt hittem le is irtotta a torlèssel amit talàlt. Ezt: Affiliate tracking cookie (suti koveto). Torlès utàn àtmegyek a spyware-vel ès akkor kiutottnek jelzi. viszon masnap a rutin ellenorzèsnèl ujra bedobja, hogy itt van. Van erre valami otleted vagy hagyjam. koszi. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Pompano Beach/Fl/USA
Pompano Beach/Fl/USA
Bocsi, hogy teged nyaggatlak, ès koszi a profi valaszokat. A googlban megtalàltam toredezesmentesitot amit ajànlottàl de sajna csak fizetoseket talàltam. (50-298 euro) Van esetleg ebbol free is? Xp-m van. Koszi
Pompano Beach/Fl/USA
Felraktam a spywerterminatort es ragyogoan mukodik az avasttal. Megtalalta amire szamitottam es ki is pucolta a gepet, igy ujra felgyorsult.
Meg egy kerdesem lenne bar nem tartozik az avasthoz.
A toredezesmentesitesem el kezd normalisan dolgozni, viszont 56% utan befejezi a munkat, nem rakja rendesen ossze a fileket. Erre van valami tanacsotok?
Pompano Beach/Fl/USA
Pompano Beach/Fl/USA
(ÉN nod32-vel használom. Egy problémámat ez oldotta meg, csak ajánlani tudom.)
Pont tegnap szóltam valakinek aki szintén Avast-ot használ és nem szólt, hogy problémája lenne együtt a kettõvel.
Ki tudna segiteni? Avast 4.7-em van ès az èrdekelne, hogy fel lehet-e rakni mellè a spywareterminatort ès èrdemes-e? Az avast nem jelez virust, de a gèpem furcsàn viselkedik ès elèggè le van lassulva. Van valami otletetek?
Elore is koszi.
Pompano Beach/Fl/USA
Köszönöm a hozzászólást és a segítséget.<#worship>#worship>
Igen fut rajta az avast 4.7-es zavar nélkül. Persze amikor futtatom a víruskeresõ modult akkor nem sok mindent lehet csinálni a géppel.<#nemtudom>#nemtudom>
Visszafogja rendesen.
Különben sikerült leszednem.<#eplus2>#eplus2>
Még egyszer köszönöm a segítséget.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
486 Processor, 32MB RAM and 50MB of free hard disk space.
Ha ez a kettõ nem öli le próbálkozhatsz még spywareterminator-al és társaival.
Mondhatnék még vírusírtót is de mint látod már azon csodálkozok hogy avast elmegy P2-es gépen.
Elõre leszögezem, hogy nagyon láma vagyok!!!!
Lenne egy P2-es gép. Nem is ez a lényeg.
Hanem össze szedett valami csúnya vírust. ami a javat támadta meg.
Valami trójai vírus.
Nos a NOD32 igaz felismerte de nem tudta leíratni, Lefuttattam csökkentett módban is.
A NOD32 azt írta ki, hogy többszörös vírus fertõzés. stb.....stb... és ennyi.
Eddig a gépen WIN98-fut. (szerintem marad is.)
ZonaAlarm van fenn tûz falnak. Meg most tettem fel avast 4.7-et. de az nem talál semmit.......
Pedig tudom, hogy ott van a kiss piszok valahol.........
Ebben kérek segítséget, hogy most mit tegyek, vagy mit rakjak fel.
Tûz falat esetleg vírus keresõt?
BlackIce- ról mi a véleményetek. Abban létezik magyar nyelvû.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Azt megköszönném ha adnátok olyan oldal címe (címeket) ahonnan lehet letölteni tûz falat és vírus keresõt.
Antivirus kernel
Automatic updates
Simple User Interface
Virus Chest
Resident protection
System integration
P2P and IM Shields
Integrated Virus Cleaner
Network Shield
Support for 64-bit Windows
Web Shield
Internationalization
* 100%-os védelem a vírusokkal és trójaikkal szemben
* Erõteljes rezidens védelem fájlrendszer szinten
* Protokoll szintû védelem e-mailen keresztül érkezõ támadásoktól
* Transzparens védelmi modul az Outlook programhoz
* Internetes adatforgalom felügyelete, szkriptek elleni védelem
* Tömörített állományok vizsgálata
* Áttekinthetõ, magyar nyelvû felhasználói felület
* Ütemezett víruskeresési lehetõség
* Heurisztikus vizsgálat
* Védelem a helyi hálózatban terjedõ károkozókkal szemben
* Folyamatos, központi kezdeményezésû frissítés (PUSH technológia)
* 64-bites Windows támogatás!
Én is azt mondom nálad v-mi más baj lehet amiket leírtál én még sose tapasztaltam pedig szakaszokban 3 éve használom (kivéve az 1-2 perc várakozást)
felraktam a 4.7.1001-et, és újraindítás után a win használhatatlan 1-2 percig (gondolkodik, homokóra, semmi se indul), majd életre kel, de a hangokat tiltja (meg se jelenik a hangszóró ikon), nem futnak az állandó védelmek, stb .
azóta már új xp-t is raktam, de ugyanaz . régebbi avast-tal is .
valami ötlet mitõl lehet ?