893
AVAST! Antivirus
  • fabiana
    ok. koszi.
  • Airbus A380
    A késői válaszér boccs de nekem már nem avastom van meg amúgyís csak feljövök ha eszembe jut erre a fórumra ide nem rendszeresen járok.

Azér ha kérdésed van írj nyugodtan kb 1-2 naponta 1szer megnézem.

A cooki gondodat nem tudom megoldani nem ie-t használok már 2.5 éve.
  • Apocalipto
    avg anti spyware
  • Apocalipto
    meg próbáld ki a többi neves kémprogram írtót pl: spysweeper,spyware doctor, counter spy, xoftspy
  • Apocalipto
    Akkor nyomj a firefoxban ctrl+shift+delete-t és bejön
  • fabiana
    Elfelejtettem irni, hogy akàr a startfelol indulok akàr az eszkozok felol a vègeredmèny ugyanaz. Hiàba torlom a cookie-t ès minden màsegyebet a kovetkezo ad-aware vagy spyw futtatàsnàl kidobja, hogy ott lapul az "Affiliate tracking cookie (suti koveto).
  • fabiana
    Gondoltam, hogy zavarhatjàk egymàst, de màr letoltottem. Azèrt kerdezgetek mert hàt elèg birka vagyok szàmitogèpbol, ès mielott elrontanèk valamit inkàbb èrdeklodtem. A cookie-t mèg mindig nem oldottam meg. Pedig vilàgosan van leirva. Amit apocalipto irt IE.... azt megoldottam, de nem jutok elobbre az FX rèsszelm pedig biztos egyszeru. Az eszkozokbe bemegyek ès ott nem talàlok olyat, hogy szemèlyes adatok torlèse. De mèg csak hasonlot se. Koszi Airbus
  • Airbus A380
    Miért ne rakhatnád fel? Én is használom.
  • fabiana
    ok. nem toroltem csak leàllitottam nehogy zavarjàk egymàst. tegnap letoltottem, àt is mentem vele. a màsodik rèszt kicsit kèsobb megnèzem mert rohannom kell melozni. Ha megvan jelentkezem.
  • Apocalipto
    IE: Start>>vezérlőpult>>internetbeállítások>>böngészsési előzményel törlése>>cookiek

FX: Eszközök>>Személyes adatok törlése>>cookie-k

spywareterminator-t nem kell letörölni az maradhat, letöltöd az ad aware free-t előtte frissíted, lefuttattod teljes vizsgálaton.
  • fabiana
    ebbol odàig eljutottam hogy le kell toltenem az ad aware-t. igaz? mit csinàljak a spywareterm-ral? kikapcsoljam, vagy letoroljem? na ès akkor onnantol elkezd magas lenni, hogy mi az a kuki,.... ès honnan kell toroljem?? nem vagyok egy egyszeru eset tudom. szerintem èn leszek a forum vicclapja, ha jobban eltudsz igazitani akkor inkabb ide ird: [email protected], vagy [email protected]. Koszi a turelmedet.
  • Apocalipto
    nézd meg ad aware-val + tööld a kukikat
  • fabiana
    apocaliptonak.
    Szia.Igen taljanoktol az èszaki rèszrol. Pontosabban Tovo San Giacomobol. Genovatol 60 km-re a francia hatàr felè.
    Magyar forumba azèrt irok mert jobban szeretem mint az olaszt.
    Ha màr itt vagyok a forumon volna egy kèrdèsem. Pàr napja letelepitettem a spyware terminatort es azt hittem le is irtotta a torlèssel amit talàlt. Ezt: Affiliate tracking cookie (suti koveto). Torlès utàn àtmegyek a spyware-vel ès akkor kiutottnek jelzi. viszon masnap a rutin ellenorzèsnèl ujra bedobja, hogy itt van. Van erre valami otleted vagy hagyjam. koszi.
  • Apocalipto
    taljanorszagbol?
  • Apocalipto
    nm
  • fabiana
    Nagy vagy Apocalipto! Letoltottem az Auslogics-ot, ugy nezem, hogy helyrekapta a fileket. Egyenlore màs hascsikaràsom nincs. Koszi szepen a segitseget.Udv taljanorszagbol.
  • Apocalipto
    Vagy még nézd meg ezt még:Auslogics Disc Defrag
  • Apocalipto
    háááát igazából ez nekem torrentről van meg, de itt az o & o nak az egyik ingyenes változata ez is elég jól átrendezte a dolgokat nekem:O & O Defrag Freeware
  • fabiana
    Szia Apocalipto.
    Bocsi, hogy teged nyaggatlak, ès koszi a profi valaszokat. A googlban megtalàltam toredezesmentesitot amit ajànlottàl de sajna csak fizetoseket talàltam. (50-298 euro) Van esetleg ebbol free is? Xp-m van. Koszi
  • Apocalipto
    Tegyél fel egy rendes töredezettségmentesítőt, van jobb is mint az xp-jé... Pl. O & O Defrag az nagyon jó jól összerendezi a dolgokat.
  • Zsolt01
    Hát ezt Én passzolom.

próbálj ITT érdeklődni. (mivel gondolom XP-d van)
  • fabiana
    Szia Apocalipto ès ZsoltO1.
    Felraktam a spywerterminatort es ragyogoan mukodik az avasttal. Megtalalta amire szamitottam es ki is pucolta a gepet, igy ujra felgyorsult.
    Meg egy kerdesem lenne bar nem tartozik az avasthoz.
    A toredezesmentesitesem el kezd normalisan dolgozni, viszont 56% utan befejezi a munkat, nem rakja rendesen ossze a fileket. Erre van valami tanacsotok?
  • fabiana
    Megprobàlom, ès koszi a vàlaszokat.
  • Apocalipto
    A Spyware Terminator Nekem is Fennt volt a nod32 mellett lehet h vissza is rakom
  • Zsolt01
    Szerintem nyugodtan tedd fel a Spyware Terminatort.
    (ÉN nod32-vel használom. Egy problémámat ez oldotta meg, csak ajánlani tudom.)
    Pont tegnap szóltam valakinek aki szintén Avast-ot használ és nem szólt, hogy problémája lenne együtt a kettővel.
  • fabiana
    Sziasztok.
    Ki tudna segiteni? Avast 4.7-em van ès az èrdekelne, hogy fel lehet-e rakni mellè a spywareterminatort ès èrdemes-e? Az avast nem jelez virust, de a gèpem furcsàn viselkedik ès elèggè le van lassulva. Van valami otletetek?
    Elore is koszi.
  • Airbus A380
    Hát sokaknak a P4-est is megizzasztja...... Szóval érdekes.
  • amasszőr
    Szia AIRBUS.

Köszönöm a hozzászólást és a segítséget.
    Igen fut rajta az avast 4.7-es zavar nélkül. Persze amikor futtatom a víruskereső modult akkor nem sok mindent lehet csinálni a géppel.

Visszafogja rendesen.
    Különben sikerült leszednem.

Még egyszer köszönöm a segítséget.
  • Apocalipto
    Szerintem ez P2-es gépnél adott :D
  • Apocalipto
    For a computer running Windows® 95/98/Me:
    486 Processor, 32MB RAM and 50MB of free hard disk space.
  • Airbus A380
    Avast megy P2-?????

Ha ez a kettő nem öli le próbálkozhatsz még spywareterminator-al és társaival.

Mondhatnék még vírusírtót is de mint látod már azon csodálkozok hogy avast elmegy P2-es gépen.
  • amasszőr
    Sziasztok a következő dologban szeretnék segítséget kérni.
    Előre leszögezem, hogy nagyon láma vagyok!!!!

Lenne egy P2-es gép. Nem is ez a lényeg.
    Hanem össze szedett valami csúnya vírust. ami a javat támadta meg.
    Valami trójai vírus.
    Nos a NOD32 igaz felismerte de nem tudta leíratni, Lefuttattam csökkentett módban is.
    A NOD32 azt írta ki, hogy többszörös vírus fertőzés. stb.....stb... és ennyi.
    Eddig a gépen WIN98-fut. (szerintem marad is.)
    ZonaAlarm van fenn tűz falnak. Meg most tettem fel avast 4.7-et. de az nem talál semmit.......
    Pedig tudom, hogy ott van a kiss piszok valahol.........
    Ebben kérek segítséget, hogy most mit tegyek, vagy mit rakjak fel.
    Tűz falat esetleg vírus keresőt?

BlackIce- ról mi a véleményetek. Abban létezik magyar nyelvű.
    Előre is köszönöm a segítséget.

Azt megköszönném ha adnátok olyan oldal címe (címeket) ahonnan lehet letölteni tűz falat és vírus keresőt.
  • Airbus A380
    Vírus védelemre találták ki. A home sincs védelmi funkciókban korlátozva ha jól tudom tehát ugyanúgy elfogja a vírust mint a pro.
  • lck
    Tudtommal a profban van valami script blokkoló is - egyébként mindkettő véd vírusok és spywarek ellenis - bár a spyware védelem nem a program elsődleges feladata.
  • Apocalipto
    Sztem nincs
  • Apocalipto
    Home:

Antivirus kernel
    Automatic updates
    Simple User Interface
    Virus Chest
    Resident protection
    System integration
    P2P and IM Shields
    Integrated Virus Cleaner
    Network Shield
    Support for 64-bit Windows
    Web Shield
    Internationalization
  • bmate0007
    kösz
  • Apocalipto
    EZ a Professional:

* 100%-os védelem a vírusokkal és trójaikkal szemben
    * Erőteljes rezidens védelem fájlrendszer szinten
    * Protokoll szintű védelem e-mailen keresztül érkező támadásoktól
    * Transzparens védelmi modul az Outlook programhoz
    * Internetes adatforgalom felügyelete, szkriptek elleni védelem
    * Tömörített állományok vizsgálata
    * Áttekinthető, magyar nyelvű felhasználói felület
    * Ütemezett víruskeresési lehetőség
    * Heurisztikus vizsgálat
    * Védelem a helyi hálózatban terjedő károkozókkal szemben
    * Folyamatos, központi kezdeményezésű frissítés (PUSH technológia)
    * 64-bites Windows támogatás!
  • Apocalipto
    Szerintem nincsen benne ilyesmi védelem de utánanézek
  • bmate0007
    sztem a home edition csak a spyware-ek ellen véd a profess. pedig mindkettő ellen. többiek?