893
AVAST! Antivirus
-
#133 Amivel kevesebbet tud a home:
-továbbfejlesztet felhasználói felület
-parancssoros keresés
-napló készítése a keresésről
-frissítés gombnyomásra
-szkript blokkolás
-feladatütemező
-fertőzött fájlokon végrehajtható akció testreszabása (pl elsődleges akció fertőtlenítés, másodlagos akció törlés)
-Defining your own antivirus tasks(nem tudom mire gondol)
-Virus notifications (task-based)(ezt se tudom) -
Apocalipto #132 tulajdonképpen nem sokban
http://www.avast.com/eng/av4_version_comp.html -
Apocalipto #131 megtaláltam... -
Apocalipto #130 Nincsen valami olyan táblázat ami megmutatja a home és a pro verzió között a különbséget? -
Vardar #129 Online víruskeresők, Linux alóli vírusírtás(ez utóbbi kicsit bonyolult de megoldható) -
fabiana #128 sziasztok. wxp-m van ami pàr napja egyfolytàban lefagy azzal, hogy hiba van az explorer.exe-ben, majd utàna megjelenik, hogy a drwtsn32.exe-be is hiba van, bezàr mindent,ès innentol meg is bènul a gèp. Az avast kètnaponta kiszed egy Win32:Trojan-gen.[Other] nevu virust. Hogy tudom ezeket torolni? Ha valaki tudja legyenszives nagyon egyszeru lèpèsekben leirni, mert nem èrtek nagyon a gèphez.Elore is koszonom a segitsèget. -
Vardar #127 Na, ez lehetséges. -
#126 Lehet hogy az alap 60 nap(2 hónap) és a plusz 12 hónap(egy év)-vel együtt írt ki 14 hónapot. -
Vardar #125 Én júniusban tettem fel akkor írt ki nekem 14 hónapot. -
#124 "avast! 4 Home Edition works for 60 days after the installation in demo mode. You will obtain your FREE license key by E-mail after the registration. The license key is valid for 1 year. After one year you will need to just re-register." 1 év. 12 hónap. nem tudom te mikori informácioval rendelkezel régen valóbam 14 hónap volt de mikor én féléve regeltem akkor már csak 12. -
Vardar #123 14 hónap. -
#122 15000 napra sztem nem adnak legális liszenszet. Ha meg feltörted akkor ne csodálkozz hogy nem működik....
Legálisan az ingyenes 12 hónapig megy (asszem újjabban már csak 1 éves a kód) amit meg lehet újítani ha lejár. De 1500 nap...... -
Vardar #121 14 hónapos nekem a licensz kulcsom neked milyen verziójú? 14 hónap nem 1500 nap. -
kollektor #120 próbálj esetleg ismét regisztrálni -
#119 Nem, azt én is megnéztem, azzal semmi gond nincs, az a rendes dátumot mutatja. Az avast!-nál nincs jól beállítva valami, mert állandóan megjelenik a piros ablak, meg az is hogy, idézem:
A termék liszensz kulcsa érvénytelen vagy lejárt
- az Ön rendszer ideje/dátuma, nincs helyesen beállítva; javítsa ki és újra adja meg a licenc kulcsot
- az Ön frissítési licence lejárt; regisztráljon újra, és adja meg az új licenc kulcsot
Szóval ezeket írja ki. És míg ez nincs normálisan beállítva, nem tud frissíteni sem. Az ki van zárva, hogy lejárt volna a liszensz kulcs, hisz nemrég telepítettem az egész kócerájt. És ez a kulcs még évekig érvényes, tehát valami dátum/idő beállítás probléma lehet, ahogy ki is írta.
Valami ötlet? -
kollektor #118 sztem az op.rendszer dátum - és idő beállításánál lehet probléma ?
-
#117 Nem tudja valaki, hogyan lehet a dátum beállításait módosítani az avast!-on belül? Nos az én reg. kulcsom teljesen új és még több mint 1500 nap van a lejáratig, mégis állandóan zargat az avast! azzal az idegesítő kis piros ablakkal, amiben azt próbálja nekem beadni, hogy a liszensz kulcs érvényessége mindjárt lejár és a vírusírtó nem nyújt tovább védelmet a káros programok ellen... stb, stb.
Pedig én tudom, hogy még 1500 napig érvényes. Annyit még kiírt, hogy talán módosítsam a dátum beállítást, mert az helytelenül lehet megadva.
De ezt nem tudom, hogyan kell. Ja és frissíteni sem frissít míg ezt meg nem csinálom valahogy.
Valaki leírhatná, hogyan lehet beállítani. Plz hlp.
-
Vardar #116 Rendes vírussal sokkal mókásabb. -
#115 Rá kattintasz az "eicar.com"-ra (a legelső linkre) jobb gombbal, Hivatkozás címének másolása, majd az egyik partnernek elküldöd a címet (bekopizod a szövegdobozba, és enter). Persze szólsz előtte a partnernek hogy ne foglalkozzon vele, csak tesztelsz valamit. Majd rákattintasz az immáron linkké alakult címre, és figyeled, hogy mit reagál az Avast. Persze DMR ott van a messenger parancsikonjának "Cél" sávjában, mert erre kíváncsi zserrbo. -
Vardar #114 mit hova? Nekem ezt a fájlt alapból nem engedi megnyitni. -
#113 Szerintem attól hogy eldobtad a jogait, attól még védi az avast.
Próbáld ki, hogy az EICAR tesztfájl url-jét bemásolod a párbeszédablakba, rákattintasz, és ha riaszt az avast akkor védi. De szerintem mindenképpen védi. -
Vardar #112 a windows redszervisszaállítója asszem -
Vardar #111 Szerintem igen de nem biztos. Én is így használom de adj egy GYENGE MSN vírus linket és megnézem. -
zserrbo #110 vajon az Avast IM shield vagy minek hívják modulja védi az MSN-t ha DMR alól futtatom? -
#109 Közbe meg is találtam letörölt cuccokat az ugyan azon meghajtón lévő System Volume Information mappában, de hogy mi rakta oda?
-
#108 Hi!
Azt szeretném kérezni, hogy az Avastnak nincs e véletlenül, olyan opciója mint aszem a Norton antivirusnak, ami alatt azt értem, hogy az adatok visszaállíthatósága miatt nem törli az adatokat a winyóról annak ellenére, hogy kitöröltük azokat. Konkrétabban, most írtam ki egy DVD-nyi cuccot a winyómról, hogy legyen helyem, majd le is töröltem onnan a kiírt dolgokat, de semmivel nem lett több helyem. Miért nem lett több üres helyem hogy ha letöröltem 4.3GB-ot?
-
#107 Alapból le lehet tölteni magyarul. -
Vardar #106 Nem a telepítő CD vírusos? Ha mindig újra tetted és mindig újraindult akkor az szerintem nem hardware hiba. -
balcsi70 #105 Már lefuttattam de nincs semmi,ugyhogy valami más gubi van. -
balcsi70 #104 Ez igy jó.Én is kerestem csak nem találtam.,köszönöm. -
Vardar #103 Még csak a telepítésnél jársz? Megoldotta a problémád? -
kollektor #102 és az nem jó, hogy magyarul töltöd le INNEN ! -
balcsi70 #101 Sziasztok.Nem tudja valaki ,hogy Avast! 4 Professional Edition-hoz hol találok magyaritást?Mikor megnyitom a progit fel menne a netre és letöltené a magyar nyelvet.De mivel nincs netem,ezért keresnék és majd utánna beleraknám.Ha valaki tudja megköszönöm. -
#100 A boot idejű keresést kell indítani. Sztem az ingyenesbe nem tudod beállítani hogy mindig tegye csak akkor csinálja ha megnyomod. -
kollektor #99 hello!
jobb klikk tálcaikon:
- programbeállítások
- az első négyzet bepipálni -
HentmaN #98 Hali! Nem tudja vki hogy hol tudom beállítani az avastnal hogy csinaljon ilyen viruskeresést a windows betöltés előtt? Mikor felrkatam csinalt egyet azota nem tudom hol lehet megismetelni.... -
fabiana #97 Ad-Aware SE az ingyenes, de az se uti ki nekem.Ezèrt probàltam felrakni a 2007-et. -
#96 Ebből van ingyenes is.... -
fabiana #95 AVG Anti-Spyware-je jòl szerepelt, talàlt jòpàrat le is tilsztitotta. Az Ad-Aware SE jelez 1-et àllandoan ès nem irtja mèg csak karantènba se rakja. Letoroltem. Ezutàn feltoltottem az Ad-Aware 2007-et az ugyanazt elcsipte, de viszont amig nem adok Serial nr-t meg unlock key-t addig nem csinàl vele semmit. Tudna valaki kuldeni nekem privàtban hozzà? Elore is koszi. -
fabiana #94 Megprobàlgatom hàt ha sikerul kinyomni vègre. koszi.