AVAST! Antivirus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
2 írtót én sem használnék egyszerre éppen ezért szeretném addig az egyiket mellõzni anélkül hogy letelepíteném.
(pl. játékot se használok 2-õt egyszerre, de attól még telepítve remekül megférnek egymás mellett többed magukkal, aztán amelyiket akarom, meg elindítom és használom.)
vagy: a virusirtok lassítják a rendszer mûkodését. ha én tudom hogy nem kell fertõzéstõl tartanom, és szükségem lenne lehetõleg a gépem maximális erõforrásaira (memõriahasználat stb.), akkor is jól jönne ha leállíthatnám anélkül hogy le kellene telepítenem.
"Épp hogy használatos õket használni-"
ezt nem tudom értelmezni. azért köszi
2 írtót meg nem használnékj egyszerre.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Az ernyõs 2 óra alatt végigkeresett mindent.Magától törölt.Igaz az egyszerûbb volt.Nem volt annyi funkció.
ez az imgyenesség eggyik bibije hogy önnálóan nem tud intézkedik.
A Pro természetesen tud.
Chaos Anno Domini
A dolog iróniája hogy volt már ilyen de akkor újra lett telepítve a gép. és jó lett. Kb. két hetes az új gépem az egész rendszer frissen lett telepítve. Hétfõig minden jól mûködött de azõta a NOD32t lehetetlen használni....Azóta AVAST
Ha valaki tudna valami épkézláb megoldást jó lenne ha megosztaná velem.
<#confused>#confused>
A smooth sea never made a skillfull sailor
JAS 39 majd fog engem szitkozni az elõzõ hsz-m miatt<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
<#wave>#wave><#conf>#conf>
Ezt a VRDBt mire állítsam amikor a képernyõkímélõ fut vagy esetleg ki is kapcsolhatom nem fontos annyira??<#conf>#conf>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Mintha gyorsabb lenne.
Meg lefuttatam a hijacket is és már jó!!
Köszönöm a segítséget!
\"Én vagyok a Rend!\"
spyware terminator tessék teljesen ingyenes és beszél magyarul.
\"Én vagyok a Rend!\"
az avast nem spy írtó.
Tuttok errõl v-mit?<#zavart1>#zavart1>
\"Én vagyok a Rend!\"
\"Én vagyok a Rend!\"
\"Én vagyok a Rend!\"
\"Én vagyok a Rend!\"
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Remáélem kijavítják mert jó kis progi az. Amúgy nem a home bukott meg hanem a fizetõs változata a pro. Ha azt akarnák hogy az embert más használjon akkor szvsz az ingyenes home-t buktatták volna.
\"Én vagyok a Rend!\"
Mert ingyenes ezért a kapitalistáknak nem érdeke hogy használd.
Amiért most nod-ot használok helyette annak az az oka hogy meguntam a két és fél három órás scan-eket mikor a nod ezt félóra alatt elrendezi. plussz a gépem is gyorsabb lett. És nem mellesleg az Avast a legutóbbi hivatalos víruszteszteken csúnyán elhasalt<#hehe>#hehe>
\"Én vagyok a Rend!\"
\"Én vagyok a Rend!\"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ingyenes egy free reg után.
tud magyarul.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Van benne állandó védelem??? A 4.6-ba!
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
__|__ ________(*)________