893
AVAST! Antivirus
  • phoenix1
    Ezen az oldalon tudod megnézni.
  • Airbus A380
    Én volt hogy ezer támadást kaptam egy helyről egy nap.... ez a net (ha mindenki minden támadásnak ki akarná deríteni a helyét...)

Egyébként sztem sűrgősen kezdj el az avast hálózat védelme helyett v-mi komolyabbat használni mer egy hacker ellen szvsz annyít ér mint a golyóálló mellény egy komolyabb géppuska ellen....
  • Rotcsa
    Szevasztok!

A Avast hálózatvédelmi modulja már vagy 10* megfogta u. arról az ip ről jövő támadási kísérletet! Az op-t elmentette. A kérdésem, h tudok-e valamit kezdeni vele, v kideríthető-e , h földrajzilag honnan jött a támadás?
  • phoenix1
    Nézegettem az Avast weblapját, ... náluk is van ilyen feltöltöm leellenőrzi szolgáltatás.
  • Airbus A380
    log fájlt ne küldözgess nekik ismeretlen vírusokról sztem a hajukra kenhetik. magáról a fertőzésről kell egy példány amivel ugye tudnak is ketdeni v-mit.
  • Airbus A380
    Elvileg már amikor megtalálja v-hol felajálja hogy tovább küldés a laborba.
  • Airbus A380
    Ezen mit nem értesz? Minden vírus egyik írtó se ismer fel a trójaihoz meg külön írtó kell elvileg... amúgy érdekes helyeken járhatsz ha trójaiakat szedel össze

"aza baj nemtom mit irt ki rá névnek,nem tudom igy elküldeni-ha lehetséges-nekik." pontosítanád?
  • Airbus A380
    Igaz amit mondasz még régen én is láttam ilyen lehetőséget csak nem tom hol. Ezér van ez a funkció ha olyat talál amit nem ismer el kell küldeni elemzésre.
  • Banyapapa
    én azt nem értem,hogy marhajo ez az avast okés.
    szol ha jönne be valami,meg minden,de van pár trojai (a windows volume information mappába eszik be magukat nálam),amikre nem jelez.

Tegnap este elinditottam kiváncsi voltam van-e valami,és volt:P
    aza baj nemtom mit irt ki rá névnek,nem tudom igy elküldeni-ha lehetséges-nekik.
    Szoval,van-e valami log fájl amiben benne vannak mit kapott el eddig avast,dátummal stbstb?
  • phoenix1
    Elindítod az Avastot a startmenüből, a program menüjéből kiválasztod a Vírus karantént. A bal listáról kattints a Felhasználói fájlokra, majd húzd be az autorun.inf filet; onnan már eltudod küldeni, remélem ... nálam nem tudom, talán még valamit be kell álítani, nem tudtam küldeni. :(
    Szuper lenne, ha az avast tudná érzékelni ezt az autorun.inf-es vírust, mindegyikünk megkönnyebbülhetne. :)
  • JoeFromHun
    Ugyanis van az autorun.inf vírus amivel az avast nem tud mit kezdeni pedig elég bosszantó dolgot tud művelni ... És gondoltam elküldöm nekik....
  • Vardar
    A virustotalra feltöltött fájlok auto elmennek a víruslaborokba elemzésre.
  • cserre
    Helló!

Azt én sem tudom, hogy neki lehet e file-okat küldeni, de szerintem ez sokkal jobb:

Virustotal

Itt nem csak avasttal tudod megnézni, hanem vagy 20 viruskeresővel.

Szerintem ez a legjobb, próbáld ki. Magyar nyelvű, és szerintem nagyon jó, csak ajánlani tudom.
  • Airbus A380
    passz . Egyáltalán lehet ?
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Nem tudja valaki,hogy az avastnak hogyan lehet elküldeni a vírust vagy a vírusfertőzött file-t ?
  • Airbus A380
    állisd le addig az avastot ennyí
  • Banyapapa
    ja meg,ezt lese lehet kapcsolni???

ki akartam nyomni kezelöben,de kiirta nincs hozzáférésem 0_0
  • Banyapapa
    hali.

volna egy problémám,ha fájlmásolást csinálok (egyik particiorol másikra),ashServ.exe felugrik 97-100%,kegyetlen befogja a gépet.

Keresés lefutott,talált is trojait nem is egyet (ezt se értem régen szólt,ha jött valami).
    Ezeket törölve,problém megmaradt,kikapcsolom emule-t,ugyanugy nekiáll ashServ.exe okoskodni.
  • Airbus A380
    kapcsold ki az msn-be az elélenőrzést azt kész.

avast akkor is átnézi ha nincs bejelölve az msn-be külön program .
  • Rotcsa
    Ha tudja valaki, hogy msn-hez hogy állítsam úgy be, h ne kezdje el a memóriát is átvizsgálni, csak és kizárólag a beérkezett file-t léci mondja már meg! Így túl sokáig tart.
  • Airbus A380
    Tegnap program frissítés jött nekem az avasthoz azóta gyorsabb a gépem.
  • phoenix1
    Arra szerencsére nincsen szükségem. ^-^
  • Airbus A380
    Akkor töltögessd fel minden fájlodat a gépről 1-enként.
  • phoenix1
    ActiveX = IE természetes. :) Egyébként a panda online csodáját én is nézegettem, ... végeredményben a véleményünk megegyezik.
    Személyszerint a feltöltős jobban tetszik mint az activex-es csodabogarak. :S
  • Airbus A380
    Az adatbázisa, a kereső motorja megegyezik mindkettőnek. ez természetes.

phoenix ha online keresel addig állísd le az avastot én legalábbis így szoktam .
  • etele34
    Az avast! 4.8 Pro változata(csak) a következőkkel tud többet a Home-nél:

* parancssoros kereső
    * továbbfejlesztett felhasználói felület
    * script-ek blokkolása
    * frissítés egy gombnyomásra
    * saját antivirus feladatok létrehozása
    * vizsgálat eredményeinek tárolása
    * feladatütemező
    Az adatbázisa, a kereső motorja megegyezik mindkettőnek.
  • Airbus A380
    IE-vel is vagy a FF ie tab-jával.
  • Airbus A380
    Operával nem fok menni mer IE kell hozzá.... A panda online scanét n em ajánlanám állítólag mindenfélét feltelept amit aztán sikeresen meg is talál. szóval én ezt semmiképp nem használom.

A nod-ot meg a kaspyt nyugottan használd.
  • phoenix1
    Nekem Avast van fent más semmi, az ISP-m úgy is mindent tilt, plusz a router ;) + opera
  • Airbus A380
    Ja ok megvan egy másik fórumon beszéltem gép szakival azt mondta nem nagyon lehet baj.

A gépet nem teljesen nézik át mint a feltelepített rendes írtók de azt mondta amit kell azt megnézik és ha azt mondják nincs vírus akkor 90% hogy nincs baci persze ez nem váltja ki a rendes feltelepített írtót, amolyan lélek megnyugtatónak jók sztem meg azér hogyha a gép irtó v-mit talál akkor ezekkel is meg lehet nézetni hogy ők is találnak e ugyanott v-mit.

Vírusom még nem volt tőlük a kaspersky-t meg a nodot használom.

• Airbus A380
    Mik ?
  • Airbus A380
    Én nem értek hozzá de az tény hogy v-mit korlároz de más sok fórumon mondták szakik nekem hogy emiatt ne aggódjak mer ami kell a védelemhez az nincs korlátozva.
  • phoenix1
    Megbízhatóak?
  • etele34
    ... az avast is lekorlátozta az ingyenest...nem nagyon de korlátozva van..
    Szigorúan csak a SZOLGÁLTATÁSOKAT korlátozta, mint Gyors hozzáférés menü; Parancs sori indítás; ...
    Az adatbázisa és a kereső motor teljesen egyforma a Pro és Home-ban is.
  • Airbus A380
    Én aktivixeset ishasználok nod32 meg kaspersky. A virustotal meg sztem jó elvégre jó pár motorral keres.
  • Airbus A380
    Nézd az avast is lekorlátozta az ingyenest. Ugyan nem nagyon de korlátozva van , nodék semmit nem korlátoztak teljesen teljes viszont azt mondták akkor havonta szánj rá kb 5 percet. És szerintem is kibírható "veszteség" mindkét progiban .
  • phoenix1
    Sziasztok. Mit gondoltok az online víruskeresőkről, nem az activex-es verziókra gondolok. Inkább azokra, hogy feltöltöd és leellenőrzni.

Az utóbbi tud magyarul is.
  • Rotcsa
    Nézenek nagyokat.<---- ez véletlen lemaradt, sorry.
  • Rotcsa
    Azt nem mondtam, haver gépén szintén nod van, ott sem látta a kártevőket, de ezzel egyből letakarítottuk!

ja, azt még elfelejtettem, ez nem anti-nod komment akar lenni,egyszerűen csak gondoltam megosztom a tapasztalataim, azokkal, akik szentül hisznek a nodban(mint ahogy én is tettem), h később ne
  • Rotcsa
    Sziasztok!
    Nemrég újra feltettem az avast!-ot, mert már nagyon untam, h folyton-folyvást reklámok ugrálnak fel csak úgy a semmiből!
    Amikor a nodot uszítottam rá a gépre, szépen végigment a műveleti memóriámon és kiírta rá, hogy minden ok! Na, mondom persze...

Amikor ráküldtem az avast-ot, már a memóriavizsgálatnál kiszúrta a kártevőket, majd re boot, és szépen kinyírt mindent amit talált.
    Nemrég meg valaki be akart mászni a gépembe, azt is feltartóztatta!!
    Azt tuti, h egy darabig ez lesz fent és nem a nagyra favorizált Nod!