Utazás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Valami olyan kéne amitõl szívesen mennék, megyek oda.

Jelenleg Rodosz szigete jobban vonz, fõleg a két tenger találkozása szinte
van jó sok Metaxájuk, szeretem is õket miatta 😄
Breki33
Hát énis, de egyenlõre azzal vagyok megbízva, hogy Görögországrõl gyûjtsek infókat így ha valakinek van róla képe infója ossza meg velünk
Breki33
Ezért regeltél? P
Egy bulgáriai szállodát ajánlanék, mindenki figyelmébe!
Hotel Atlas Bulgária
Szerbia Montenegróra szavazok 😄😄😄
Breki33
Hát Olasz, Görög, Bulgár, Horvát között megy a csata

szívem szerint Bulgáriába és Szerbia Montenegróba szívesen mennék újra, sokan nemis tudják milyen jó.

De Görög és Horvát is jöhet, majd meglátjuk.

Ja és utószezonban valószínûleg Rodosz
Igen, jól emléxel 😊
Azóta már bánom 😄
Idén mi a cél?
Breki33
Bulgáriában két éve ez volt a hotelünk az Aranyparton

Ha jól emléxem téged is hívtalak PPPP
ez hol?
Breki33
Elkészült a Kolping Hotel Spa & Family Resort nem hivatalos vendégkönyve, és fóruma.
kolping fanklub
Breki33
Breki33
Breki33
Valakinek van személyes tapasztalata, vagy ismerõsökön keresztül Bora-Bora-val kapcsolatban? Tervezek nyárra egy kis kiruccanást (ha most nem jön össze a dolog, akkor jövõre), és szeretnék képben lenni a dolgokkal kapcsolatban, mielõtt felkeresnék valami utazási irodát.
Árakat hagyjuk, azokkal tisztában vagyok 😊
Sziasztok...

A héten kaptam egy mailt, hogy a kagylók és más puhatestûek fertõzõek lehetnek. Nagyon kell vigyázni, mert hepatitiszt terjeszthet. Valószínû, hogy innen van: http://hepac05.7.forumer.com/index.php?sid=ea8533d4878bb9f567ea326f1de57286

"Helló Monic,
Remélem jól vagy, nagyon várom már, hogy írj!!!! Nagyon örülök neki, hogy ismét találkozunk Zadarban, nekem leginkább a július elsõ hete lenne jó a közös nyaralásra. Hogy haladsz a horvát tanulással? Gondolom ezt a levelet már abszolút érted! Ha esetleg addig is Horvátországba jöttök, akkor nagyon figyeljetek a kagylóevésre. Te is ismered Gorán barátom, tavaly találkoztál vele! Képzeld el, hogy az Õ teljes külföldi baráti társasága megbetegedett a múlt héten a kagylóktól. Pár hete együtt vacsoráztak többször Zadar egyik éttermében és mindannyian elkapták a hepatitis A-t. Bõvebbet nem tudok róla, csak Gorán figyelmeztetett, hogy ne együnk kagylót akárhol! Ezer puszi:Jinc

Helló Monic!
Nagyon örülök, hogy nektek is jó a július elsõ hete, lefoglalom az apartmant! Csak azt írdd meg, hogy hányan jöttök. A hepatitis betegségtõl pedig nem kell parázni, kiderítettem, hogy lehet ellene védekezni. Ha beoltatod magad, akkor bármit ehetsz, ihatsz nem leszel beteg. Biztos nálatok is van erre lehetõség Magyarországon. Kaptam errõl egy levelet, ami nálunk terjed a neten, ezt lent olvashatod. Nagyon várom a válaszod, puszi: Jinc

Zadariak!
Több helyi lakos és turista is megbetegedett az elmúlt idõszakban, mindannyian hepatitis A vírustól. A vírust valószínûen a kagylók terjesztik. Emiatt kérlek benneteket, hogy a járvány továbbterjedését megakadályozandó ügyeljetek arra, hogy a piacon vett tengeri állatokat minden esetben fõzzétek meg alaposan, és az éttermekbe is kérjétek külön ezt a pincértõl. Ha szeretnétek védettek lenni a betegség ellen, akkor kérjetek védõoltást valamelyik orvos ismerõstõl.
Mika

Helló Monic!
Lefoglaltam az apartmant nyolc fõre, nagyon várunk benneteket! Az egyik budapesti ismerõsöm Zoli küldött nekem egy levelet, hogy az e-mailjeim terjednek nálatok a neten. Te küldted tovább a kagylós sztorit? Jól tetted, nálunk már a fél környék hepatitis lázban ég. Még nem sokan betegedtek meg, de egy csomó e-mail kering arról, hogy a tengeri herkentyûk fele beteg. Már én is beoltattam magam hepatitis A és B ellen. Légyszi küldj nekem olyan magyar e-maileket, amelyek rám hivatkoznak, vagy az én leveleimre! Puszi:Jinc"

JoeFromHun
Sziasztok! valaki meg tudná nekem mondani,hogy komppal vagy a Csalagúton olcsóbb átkelni???

Segítséget köszönöm elõre is! (Fontos nagyon)

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

vortel
http://apartmanhazak.uw.hu

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Breki33
Lehet ilyenkor a török riviérán még fürdeni?
Breki33
Breki33
Breki33
Rodoszon
Breki33
Rodoszo járt valaki?

Most van 14 napos akciós út 53.000-ért
Breki33
sejtettem pedig ez magyarország és még nagy viszhangja is volt.......
Breki33
Hogy egyszer az Aquapark után meg lehet nézni
DannyL
És mi a véleményed? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Breki33
Kivácsi vagyok ki tudja ez hol van
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
zakika
a progi maga levagja, de lehet manualisan is alitani

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Breki33
jól néz ki

a felesleges részeket direkt levágod akkor?

zakika
a duna bosi taroloja somorjanal (sokan tengernek nezik)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
ez panorama, ha jol emlexem 6 kep

zakika
ezek nem panoramak, csak le vannak vagva
de panoramat szoktam csinalni egy panorama faktory nevu progival. nincs alvanyom tehat csak kezbol lovom a kepeket es szepen osszerakja. ha meg nem szepen akkor kicsit javitok rajta a progibal az illeszesnel

Breki33
Szépek

hogy csináltál ilyen panorámaképeket?
zakika
akkor az igert kikoto nappal

zakika
es egy utacska a parthoz

zakika
tengerpart

zakika
vagyis ez nem a kikoto, hanem a varos latkepe

zakika
es nappal a masik oldal

zakika
Ierapetra kikoto ejjel

zakika
akkor egypar Kretai kep

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Közben már láttam élõben