Utazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg Rodosz szigete jobban vonz, fõleg a két tenger találkozása szinte
Hotel Atlas Bulgária
szívem szerint Bulgáriába és Szerbia Montenegróba szívesen mennék újra, sokan nemis tudják milyen jó.
De Görög és Horvát is jöhet, majd meglátjuk.
Ja és utószezonban valószínûleg Rodosz
Azóta már bánom 😄
Idén mi a cél?
kolping fanklub
Árakat hagyjuk, azokkal tisztában vagyok 😊
A héten kaptam egy mailt, hogy a kagylók és más puhatestûek fertõzõek lehetnek. Nagyon kell vigyázni, mert hepatitiszt terjeszthet. Valószínû, hogy innen van: http://hepac05.7.forumer.com/index.php?sid=ea8533d4878bb9f567ea326f1de57286
"Helló Monic,
Remélem jól vagy, nagyon várom már, hogy írj!!!! Nagyon örülök neki, hogy ismét találkozunk Zadarban, nekem leginkább a július elsõ hete lenne jó a közös nyaralásra. Hogy haladsz a horvát tanulással? Gondolom ezt a levelet már abszolút érted! Ha esetleg addig is Horvátországba jöttök, akkor nagyon figyeljetek a kagylóevésre. Te is ismered Gorán barátom, tavaly találkoztál vele! Képzeld el, hogy az Õ teljes külföldi baráti társasága megbetegedett a múlt héten a kagylóktól. Pár hete együtt vacsoráztak többször Zadar egyik éttermében és mindannyian elkapták a hepatitis A-t. Bõvebbet nem tudok róla, csak Gorán figyelmeztetett, hogy ne együnk kagylót akárhol! Ezer puszi:Jinc
Helló Monic!
Nagyon örülök, hogy nektek is jó a július elsõ hete, lefoglalom az apartmant! Csak azt írdd meg, hogy hányan jöttök. A hepatitis betegségtõl pedig nem kell parázni, kiderítettem, hogy lehet ellene védekezni. Ha beoltatod magad, akkor bármit ehetsz, ihatsz nem leszel beteg. Biztos nálatok is van erre lehetõség Magyarországon. Kaptam errõl egy levelet, ami nálunk terjed a neten, ezt lent olvashatod. Nagyon várom a válaszod, puszi: Jinc
Zadariak!
Több helyi lakos és turista is megbetegedett az elmúlt idõszakban, mindannyian hepatitis A vírustól. A vírust valószínûen a kagylók terjesztik. Emiatt kérlek benneteket, hogy a járvány továbbterjedését megakadályozandó ügyeljetek arra, hogy a piacon vett tengeri állatokat minden esetben fõzzétek meg alaposan, és az éttermekbe is kérjétek külön ezt a pincértõl. Ha szeretnétek védettek lenni a betegség ellen, akkor kérjetek védõoltást valamelyik orvos ismerõstõl.
Mika
Helló Monic!
Lefoglaltam az apartmant nyolc fõre, nagyon várunk benneteket! Az egyik budapesti ismerõsöm Zoli küldött nekem egy levelet, hogy az e-mailjeim terjednek nálatok a neten. Te küldted tovább a kagylós sztorit? Jól tetted, nálunk már a fél környék hepatitis lázban ég. Még nem sokan betegedtek meg, de egy csomó e-mail kering arról, hogy a tengeri herkentyûk fele beteg. Már én is beoltattam magam hepatitis A és B ellen. Légyszi küldj nekem olyan magyar e-maileket, amelyek rám hivatkoznak, vagy az én leveleimre! Puszi:Jinc"
Segítséget köszönöm elõre is! (Fontos nagyon)
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

de panoramat szoktam csinalni egy panorama faktory nevu progival. nincs alvanyom tehat csak kezbol lovom a kepeket es szepen osszerakja. ha meg nem szepen akkor kicsit javitok rajta a progibal az illeszesnel