Utazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
románoknál van ilyen adóféle a határon
Román rész nagy csalódás- most nem erdélyt értve
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Annyi van hogy van ugye, hogy van a fertõtlenítõ medence amiért fizetsz és útpályadíj
Rendõr egyszer sem állított meg, utak nem tökéles minõségûek, de nemis rosszak.
Sófiában kultúrált állapotok voltak, útközben is, talán a kitáblázottsság lehetne jobb.
Napospart tele volt németekkel.
10 leváért árulják õket az nincs öt euro és elég jónak tûnik
szval vittem kb 300 eurot vmennyi forintot ebbõl hazahoztam 150 eurot (aprókat nem számolva) 22leva-t
utiköltség fejenként kb 15000
szállás 2 nap Sófia 15 EU
szállás Sozopol 3 nap 45 EU
szállás napospart 2 nap 3-4 csillagos szálloda 30-40 EU (reggeli vacsora benne)
egy éjszaka hálózsák ingyen
egy éjszaka Farakaslaka 2500 Ft reggelivel és vacsorával
vettem egy csomó ajándékot, ruhát, képeslapot,élvezeti cikket
sztem így kb 60-80000 utiköltséggel együtt.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
És azért az jó érzés ha egy országban gyönyörû környezetben megengedheti az ember magának, hogy minden nap étteremben vacsorázzon a város egyik legelegánsabb helyén és közben úrnak érezze magát ne kelljen számolgatnia hogy jön ki.
Számomra és azt hiszem itt sokak számára ez fontos
EZ körülbelül olyan amit régebben a németek éreztek Balatonon.
Én szeretem megnézni, hogy hova megyek és mennyiért.
Nem restellek körbenézni elõtte a neten illetve akár 30 szállodának is írni a neten az adott helyen.
Nem bántásként, mert szívesen írogatnék ide, mert imádok utazni, megaztán jövünk megyünk errearra, de engem egy kicsit letaglóz mindig ez az anyagiközpontú szemlélet.
(Lehet elharapni a torkom)
www.extragyongy.hu
Persze tudom vkinél az a sikk, hogy ide meg oda repültem és hú milyen drágán laktam vhol és a szálloda medencéjébõl telefonálgatok.....
És még reggel is õ búcsúztatott minket.
A másik természetesen nem én vagyok, de ezt nem lehetett kihagyni P
A második képet inkább nem kommentálom
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
A többi hölgyhöz pedig egy naposparti pillanatfelvétel elõzetesként P

+fotók ha vannak (nem csak csajokról)
bár a te dolgod.
Mi nem sok kaját vittünk mivel ott a kaja olcsóbb, akkor meg minek P
Az összes kajám belefért a hûtõtáskába a 3 liter hideg ital mellé.
Inkább másra költünk.
euro-t nem érdemes beváltani fõleg, hogy most 246
Leva-t eladnék de neked az most úgyse kell
Én 150 euro-t visszahoztam mivel minden olcsó volt nem veszed + ??????
Én még várhatok 3 hetet. 😞
Bár 2 hete voltam a Júliai Alpokban, de az nem számít nyaralásnak.
csak hétvégén Erdélyben romlott el picit de azis inkább vasárnap
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
viszont magyarországon már fáztunk.
Nektek?
és természetesen volt olyan város amit ennyi idõ alatt nem lehet rendesen megnézni, hisz pl Belgrádban vagy Várnában egy hét után is lenne ilyen.
Volt olyan ahol 2-3 napot voltunk és alaposabban megnéztük, volt olyan ahol csak pl egy délutánt és megnéztük a városközpontot, mûemlékeket, várakat stb.-t.
És volt egy olyan nap sajna amikor egy 2000-2500 m-es hegyet másztunk meg.
KOnkrétan a VItosa-t Szófia mellett a híres kõfolyónál. Akik végig felmentek felül hógolyózhattak P
Az volt a lényeg, hogy felkészülten mentünk a helyekre, tudtuk, hogy mit szeretnénk és mit érdemes megnézni. Persze természetesen nem néztünk meg mindent volt ahol 10 nap is kevés lett volna egyre, pl erdély hazafelé két és fél nap, pedig hát többet is megér.
szerintem 😄