Utazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem viccelek. Itt nem kell a kezet használni, csak néha.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Hát nemtom, 200 méter után már utáltam. A vicces az volt, hogy idõs emberek mentek fölfele. Csak úgy néztem..
Szegény te 😊
Nekem a képen lévõ falon kellett lejönnöm. Kb 1km nagyságú. Na ki találja ki, hol van az útvonal?

Nekem a képen lévõ falon kellett lejönnöm. Kb 1km nagyságú. Na ki találja ki, hol van az útvonal?

Hát igen mondjuk nem igazán egyszerû egy 2500-as csúcsot megmászmi
kicsit kiis döglöttem igaz egy napunk ráment.
A felénél meg filmforgatás volt lakókocsikkal és szinészeknek lakókocsikkal meg mindennel.
kicsit kiis döglöttem igaz egy napunk ráment.
A felénél meg filmforgatás volt lakókocsikkal és szinészeknek lakókocsikkal meg mindennel.
holland csajokkal Balatonon is meg lehet ismerkedni.
PÁr éve buszokkal jöttek Almádiba.
Engem is mindig hollandnak néztek mert kiszõkültem.
PÁr éve buszokkal jöttek Almádiba.
Engem is mindig hollandnak néztek mert kiszõkültem.
Buliztam jókat, olyan szórakozóhelyen, amit szinte csak helyiek látogatnak (Bitterzoet) és megismerkedtem egy rakás helyes holland csajszival ott meg billiárdoztunk egy hatalmasat a helyiekkel 😊
nem adtam még linkt?
[/spam]™
Kurva anyád Amszterdam... röviden ez a véleményem 😛 7 nap alatt betörtek a hotelbe, és elloptak egy valag pénzem, elvesztették a csomagomat amszterdamban, gyakorlatilag ruhátlanul vagyok itthon, kifizetették velem a repjegyet újra, mert azt is ellopták, biztosító, nem hajlandó fizetni a repjegy után. Röviden ennyi... Bár nagyrészt jó dolgok történtek velem, de ez a pár rossz van a felszínen.
mert nem tudsz P
én be szoktam forgatni és amit kell javítok
fõleg éjszakaiakat mikor merül az aku
én be szoktam forgatni és amit kell javítok
fõleg éjszakaiakat mikor merül az aku
nemtom innen van
igen 4-en, lett volna egy tali egy családdal egy 19 és egy 22 éves lánnyal, de ez elmaradt mivel az üzit csak hazajövetel után olvastam.
igen 4-en, lett volna egy tali egy családdal egy 19 és egy 22 éves lánnyal, de ez elmaradt mivel az üzit csak hazajövetel után olvastam.
ez inkább szerbia montenegrora jellemzõ
bulgáriában 1*sem állítottak meg pedig többször elmentün mellettük
magyarországon kétszer
bulgáriában 1*sem állítottak meg pedig többször elmentün mellettük
magyarországon kétszer
kivéve ha a zsaruk extra lóvét akarnak, mondjuk ez jellemzõ arra a környékre.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.