2214
-
#1454 Nem félek a repüléstől, elég sokat repülök, már megszoktam. Csak éjszaka utálok repülni, mert akkor nincs viszonyítási alap kifele.
Nem ugráltak onnan, mert nem nagyon lehetett oda lemenni. :))) -
#1453 Most látom a képeket, szépek.
Ittis nagyon szép tiszta a víz ahogy látom.
a 3, képnél volt rá lehetőség, hogy ugrálni is lehessen? -
#1452 Amúgy mi úgy csináltuk, hogy béreltünk egy kisbuszt és abba aztán lehetett hátra pakolni.
És így hatan az utiköltség is kisebb volt.
Hazafelé meg még az út szélén talált elég nagy méretű Görög Amfora is belefért P -
#1451 És repülőtől nem félsz?
Én görögben tavaly voltam először előtte Horvátország, Olaszország, Szerbia-Montenegro, Bulgária+Románia, minden évben más országok helyek.
Utóbbi kettőről (Montenegro, Bulgária) sokan nemis tudják milyen jó :-)
Kivéve akik látták a korábbi képeket róla itt a fórumon -
#1450 Nagyon szépek a képek, egyszer érdemes lenne megnéznünk. Csak idén Franciaország lesz, mert már 3 egymás utáni évben voltunk Görögországban. :) Nem kéne túlzásba vinni.
Kocsival nem szeretek utazni, mert féltem az autót, nem szeretek azon izgulni, hogy épp ki töri fel meg egyebek ha otthagyom valahol. Úgyhogy marad a repülő, aztán autó vagy robogó bérlés a sziget méretétől függően. :) -
#1449 Rodoszon miis gondolkodtunk.
ESetleg egy Last minute szeptemberben, csak most Hydrara kéne visszajutni.
Nekem az a kedvenc Görög sziget P
Tényleg hogy tetszenek a Hydra-s képek?
Autóval még nem voltatok Görög-ben? -
#1448 Egy két korfui kép:
Többek között azt imádom benne, hogy gyönyörű zöld a növényzet. Ez egyedi a görög szigetek között.
Ezeket a képeket is én csináltam, azt mondják jól sikerültek. :)
Pantocrator hegy, kicsit felhős volt az idő. :D
-
#1447 Voltam Rodoszon, meg Korfun is. Őszintén szólva szerintem a legkomolyabb görög sziget Korfu. Semmivel sincs kevesebb látványosság mint Krétán, de utóbbival ellentétben robogóval is bejárható az egész sziget. Krétán el kell döntened melyik végébe mész nyaralni, mert 1 hét alatt bejárhatatlan úgyis az egész még autóval is. Szóval ha görög szigetek, akkor nálam Korfu az etalon. -
#1446 Görögben csak Krétán voltál?
Vagy esetleg máshol is? -
#1445 Izgalmas kirándulás lenne valóban. De én úgy tudom, hogy a Zóna, katonai ellenőrzés alatt van, nem lehet csak úgy bebaktatni. -
#1444 Ez kemény, és ne mis bonyolult nyerni basszus!!!! Sztem tolok is fel egy videót:P -
extrem10 #1443 Sziasztok!
Aki feltölt egy táncos videot ide: http://www.nokia.hu/A4944198
New Yorki utazást nyerhet 500$ költőpénzzel.
Szerintem megéri, mert new york szép város
-
Prypiatmania #1442 Kérdezni szeretnék nem tudja esetleg valaki hogy A csernobil melleti Prypiat ba nem szerveznek kirándulást vagy nem lehet azt esetleg meglátogatni?Én nagyon elmennék oda és ha van még valaki aki ilyen gondolatokkal rendelkezik szoljon ki kéne deriteni lehet e menni aztán Kimenni!
Én benne lennék egy csoportos kirándulásnak!
-
-
#1440 -
#1439 -
#1438 -
#1437 Kilátás fentről
-
#1436 A strand felől a kikötő
-
#1435 A kikötő este
-
#1434 Hydra felülről
-
#1433 (Y)
nagyon jó légifelvételből -
#1432 KORINTHOSZI CSATORNA
-
#1431 Idén erre a szigetre szeretnénk visszajutni
-
#1430 Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül olyan utazási irodát amely foglalkozik lakatlan szigetre való utazásról? Mert hallottam ilyet h lehet szigetet bérelni de gúgli barátunk semmit értelemeset nem adott :) -
#1429 Szerintem Pécs -
#1428 klikk -
#1427 -
#1426 szijaaaaaaa, nekem ez teccik naon!!!
ez holvan??
pussz -
#1425 igazad van! egy jó kis kényeztető hétvégénél nincs is jobb :) lennék a feleséged helyében :))) jó csak vicceltem :D -
makpadi #1424 úgy gondoltam meglepem a feleségem egy wellness hétvégével találtam is pár jó kis szállodát ezen az oldalon http://www.telenitthon.hu
csak sajnos még nem tudok választani valaki segíthetne :)
esetleg tapasztalatokkal, élményekkel :) -
#1423 hát nem tudom, de szerintem én itthon töltöm a telet.. ienkor még felkelni sincs kedvem.. :( -
#1422 Vannak itthon is szép helyek, de szerintem idén tuti h valahova külföldre megyünk.. -
mopsar #1421 vagy telelni :D -
mopsar #1420 Ne költsd italra a pénzed menj nyaralni! :P -
hallertos #1419 forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor forraltbor -
#1418 hühh az nem semmi basszus :S -
#1417 heti 440 kmkolesz -
#1416 hát igen Galyatető egy nagyon jó hely :) én többször voltam ott osztálykiránduláson, szinte az egészet bejártuk már :)
Szóval én csak mindenkinek ajánlani tudom :) -
havasar #1415 Prágáról nemtudok sajnos semmit, de ittvan nekünk Galyatető :D
Szép és a miénk :)
http://www.telenitthon.hu/hu/Ajanlatok-novembertol-tavaszig/4-csillagos-szallodaktol/Galyateto---Hunguest-Grandhotel-Galya