36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Jimbo #4517 Összekevertem a fel és letöltést, azért nem voltam képes kiszámolni:-DDD
Kész vagyok, már teljesen hülyére untam magam a munkahelyemen:-))) -
#4516 teljesen jogos -
#4515 tök egyszerű. a feltöltésed 80-85%-a az ideális korlát. Ez menni fog? :DD
egyébként meg kisérletezz, mert lehet, hogy alacsonyabb korláttal még jobban megy, ugyanis minél nagyobb a letöltésed, annál nagyobb sávszél kell a visszaigazoló csomagoknak. Szal elkezdesz letölteni valamit és beállítod a korlátot 5KB/sec-re. Ha jön maxszal, akkor elkezded emelni a korlátot és mindjárt látod magadtól is, hogy mi az ideális. -
logran #4514 Hát nemtom, én azé' nem raknám ki így a passkey-met a nyilvánosság elé.
Ha már skyline, nagyon sajnálatos, hogy bezár... -
Jimbo #4513 768/128-s ADLS-s vagyok, akkor mennyire érdemes állítanom a feltöltésemet?
"Mindig hagyjál rá egy 10-15%-ot a feltöltésedre (azaz elméleti max-15%), így megy rendesen a letöltésed"
Ezt a részt nem igazán értem:-) Tudsz írni vmi konkrét számot, ha már ilyen síkhülye vagyok matekhoz:-D
-
#4512 Igaz, egy d minusz: nem írta :pp -
#4511 hogyan írtam volna, mikor nem is az én letöltésemről van szó ;-P
Bithun? csak 64 hete :D -
#4510 Az persze hogy hányan, de azt nem írtad, hogy a 3 leecher, vagy a 2 seeder egyike tolta-e így fel.
Persze gondolom nem vagy a BH-n, ott ez az átlagos hálisten ... vaz :) -
#4509 ott van a képen vazz -
#4508 Ha ADLS-es vagy akkor ne rakd fel 128-ra (ha ez a max), mert az megöli a letöltésed. Mindig hagyjál rá egy 10-15%-ot a feltöltésedre (azaz elméleti max-15%), így megy rendesen a letöltésed -
#4507 Fogadjunk, hogy 1 (max 2) seeder aki ezt a szép magas értéket produkálta neked, vagy egy min 40-50%-os leecher :))
Nyert ?
Ahogy azt már említettem, seedertől letöltésnél legtöbször nem érdekes, hogy mennyit töltesz fel. Az csak a leech-erektől való letöltésnél érdekes (mennyivel töltesz fel felé, annak arányában kapod vissza)
-
#4506 gondoltam. Mert ha mondjuk 12K-val töltök fel, jön maxon lefelé. Halecsökkentettem 3-ra, akkor se csökkent a feltöltésem soha. -
#4505 ma reggel indult be. azóta így megy. -
Jimbo #4504 Az csak urban legend....
Kipróbáltam h ha felrakom 128k-ra a feltöltésem akkor mi van, de így 24k-val tudtam szedni... -
#4503 ennyit arról, hogy minél magasabb a feltöltésed, annál magasabb a letöltés :D
Gondolom nem ment így végig:) -
ent #4501 (06)1/435-5678 Hivatkozz rám, lol -
#4500 nemér, nekem is kell :(
(ehh mármint a csaj :D) -
#4499 hozz össze nekem egy órácskát nextdoornikkivel és akkor még tízszer beírom! :DD -
ent #4498 Nagyon kedves srác vagy, köszönöm szépen, hogy nem kellett 4496 üzenetet végig nézni. Még 1x köszi, és kérhetsz tőlem 1 vmit -
#4497 háde olyan sokszor volt!
Leszeded megint a torrent fájlt és elkezded letölteni. A letöltési helynek betallózod a fájl helyét. Mivel már megvan, nem fogja letölteni, hanem elkezdi seedelni. -
ent #4496 Vki? #4494? -
#4495 Hát basszus! Tényleg az a hülye cfoss lassította a feltöltésem! Még ilyet! -
ent #4494 Helpdemán
Lehet olyat, hogy elkezdtem a bithumenről a feltöltéseket, viszont újra szeretném rakni a rendszeremet... Hogy lehet az új rendszerrel (bitcomet) újból azokat feltölteni??? Vagy olyat hogy lehet csinálni, hogy a rég kitörölt feladatokat újból feltöltésbe helyezni????
Thxdemán -
paul161 #4493 Az amúgy lehet, hogy kitöröltek?
Mert warmt nem kaptam. -
paul161 #4492 Hát akkor csak nekem bohóckodik valamit!
Nah megpróbálom még1szer. -
#4491 igen -
paul161 #4490 Hali!
Nektek megy a bithumen?
Paul161 -
#4489 nem tudom
eddig 5 levelem van, abból 3 reklám, kettőt pedig 2005-11-30 00:00:00-kor küldtek, el tartalom nélkül -
#4488 Azért jó hogy van sok torrent oldal mert van ahol csak letöltök és még véletlenül sem többet fel mind a letöltési idő és van amit rendesen megbecsülök tartom a jó arányt. -
#4487 gratz
De mi volt az ok? -
edeleny #4486 Lenne egy problemam,a BitLord-ot hasznalom,nemreg ujratelepitettem a winfost,es azota,gyakran hibat eszlel es leall,cimszoval kilep a progi,ha nem nyulok semmihez,akkor olyan 40 mega,vagy husz perc utan,aztan 5 percenkent,viszont,ha elinditok egy videot 10 masodpercen belül,van valakinek sejtese mi lehet a gond? -
#4485 megkaptam életem első warn-ját
elég szigorú ez a BitSoup, pedig 0.6-os arányom van -
#4484 Igaz. Én voltam a láma. -
#4483 semmi, nálam megy -
#4482 Mi van ez Endl...-el? -
#4481 Az lehet, hogy a cFosSpeed miatt belassúl a feltöltésem?? Mert most leszedtem az én gépemről a Csodacsibét, msot tölteném föl, de még a 15-t se éri el! Fater laptopján meg a 40(!)-t is elérte!! Ez mitől lehet? -
#4480 JUJ de jó móka egyre jobban élvezem a töltést 64 óra 40 perc 55.3%.
Fog ez menni kopasz bármit álltok 13k fölé még véletlenül sem megy. -
tomo #4479 ott van, hogy kihagyott hulladekadat 0B.
ez nem jott be. -
#4478 Ill előfordul hogy hibás adatot észlel a kliens, és azokat újratölti. -
tomo #4477 nincs gond, de a toltes alatt levo szeleteket is beleszamiolja ahatralevo es a lent levobe is. ugyanis minden szeletet meg tovabbi darabokban szed le a kliens.