36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Jimbo
    Összekevertem a fel és letöltést, azért nem voltam képes kiszámolni:-DDD
    Kész vagyok, már teljesen hülyére untam magam a munkahelyemen:-)))
  • Yossarian
    teljesen jogos
  • Yossarian
    tök egyszerű. a feltöltésed 80-85%-a az ideális korlát. Ez menni fog? :DD

egyébként meg kisérletezz, mert lehet, hogy alacsonyabb korláttal még jobban megy, ugyanis minél nagyobb a letöltésed, annál nagyobb sávszél kell a visszaigazoló csomagoknak. Szal elkezdesz letölteni valamit és beállítod a korlátot 5KB/sec-re. Ha jön maxszal, akkor elkezded emelni a korlátot és mindjárt látod magadtól is, hogy mi az ideális.
  • logran
    Hát nemtom, én azé' nem raknám ki így a passkey-met a nyilvánosság elé.
    Ha már skyline, nagyon sajnálatos, hogy bezár...
  • Jimbo
    768/128-s ADLS-s vagyok, akkor mennyire érdemes állítanom a feltöltésemet?
    "Mindig hagyjál rá egy 10-15%-ot a feltöltésedre (azaz elméleti max-15%), így megy rendesen a letöltésed"
    Ezt a részt nem igazán értem:-) Tudsz írni vmi konkrét számot, ha már ilyen síkhülye vagyok matekhoz:-D

• mrzed001
    Igaz, egy d minusz: nem írta :pp
  • Yossarian
    hogyan írtam volna, mikor nem is az én letöltésemről van szó ;-P
    Bithun? csak 64 hete :D
  • mrzed001
    Az persze hogy hányan, de azt nem írtad, hogy a 3 leecher, vagy a 2 seeder egyike tolta-e így fel.
    Persze gondolom nem vagy a BH-n, ott ez az átlagos hálisten ... vaz :)
  • Yossarian
    ott van a képen vazz
  • mrzed001
    Ha ADLS-es vagy akkor ne rakd fel 128-ra (ha ez a max), mert az megöli a letöltésed. Mindig hagyjál rá egy 10-15%-ot a feltöltésedre (azaz elméleti max-15%), így megy rendesen a letöltésed
  • mrzed001
    Fogadjunk, hogy 1 (max 2) seeder aki ezt a szép magas értéket produkálta neked, vagy egy min 40-50%-os leecher :))
    Nyert ?

Ahogy azt már említettem, seedertől letöltésnél legtöbször nem érdekes, hogy mennyit töltesz fel. Az csak a leech-erektől való letöltésnél érdekes (mennyivel töltesz fel felé, annak arányában kapod vissza)

• Yossarian
    gondoltam. Mert ha mondjuk 12K-val töltök fel, jön maxon lefelé. Halecsökkentettem 3-ra, akkor se csökkent a feltöltésem soha.
  • Sland
    ma reggel indult be. azóta így megy.
  • Jimbo
    Az csak urban legend....
    Kipróbáltam h ha felrakom 128k-ra a feltöltésem akkor mi van, de így 24k-val tudtam szedni...
  • Yossarian
    ennyit arról, hogy minél magasabb a feltöltésed, annál magasabb a letöltés :D

Gondolom nem ment így végig:)
  • ent
    (06)1/435-5678 Hivatkozz rám, lol
  • bertino
    nemér, nekem is kell :(
    (ehh mármint a csaj :D)
  • Yossarian
    hozz össze nekem egy órácskát nextdoornikkivel és akkor még tízszer beírom! :DD
  • ent
    Nagyon kedves srác vagy, köszönöm szépen, hogy nem kellett 4496 üzenetet végig nézni. Még 1x köszi, és kérhetsz tőlem 1 vmit
  • Yossarian
    háde olyan sokszor volt!
    Leszeded megint a torrent fájlt és elkezded letölteni. A letöltési helynek betallózod a fájl helyét. Mivel már megvan, nem fogja letölteni, hanem elkezdi seedelni.
  • ent
    Vki? #4494?
  • Duddits
    Hát basszus! Tényleg az a hülye cfoss lassította a feltöltésem! Még ilyet!
  • ent
    Helpdemán
    Lehet olyat, hogy elkezdtem a bithumenről a feltöltéseket, viszont újra szeretném rakni a rendszeremet... Hogy lehet az új rendszerrel (bitcomet) újból azokat feltölteni??? Vagy olyat hogy lehet csinálni, hogy a rég kitörölt feladatokat újból feltöltésbe helyezni????
    Thxdemán
  • paul161
    Az amúgy lehet, hogy kitöröltek?
    Mert warmt nem kaptam.
  • paul161
    Hát akkor csak nekem bohóckodik valamit!
    Nah megpróbálom még1szer.
  • Laky
    igen
  • paul161
    Hali!
    Nektek megy a bithumen?
    Paul161
  • Laky
    nem tudom
    eddig 5 levelem van, abból 3 reklám, kettőt pedig 2005-11-30 00:00:00-kor küldtek, el tartalom nélkül
  • grebber
    Azért jó hogy van sok torrent oldal mert van ahol csak letöltök és még véletlenül sem többet fel mind a letöltési idő és van amit rendesen megbecsülök tartom a jó arányt.
  • Dying Soul
    gratz

De mi volt az ok?
  • edeleny
    Lenne egy problemam,a BitLord-ot hasznalom,nemreg ujratelepitettem a winfost,es azota,gyakran hibat eszlel es leall,cimszoval kilep a progi,ha nem nyulok semmihez,akkor olyan 40 mega,vagy husz perc utan,aztan 5 percenkent,viszont,ha elinditok egy videot 10 masodpercen belül,van valakinek sejtese mi lehet a gond?
  • Laky
    megkaptam életem első warn-ját
    elég szigorú ez a BitSoup, pedig 0.6-os arányom van
  • KM
    Igaz. Én voltam a láma.
  • precision
    semmi, nálam megy
  • KM
    Mi van ez Endl...-el?
  • Duddits
    Az lehet, hogy a cFosSpeed miatt belassúl a feltöltésem?? Mert most leszedtem az én gépemről a Csodacsibét, msot tölteném föl, de még a 15-t se éri el! Fater laptopján meg a 40(!)-t is elérte!! Ez mitől lehet?
  • grebber
    JUJ de jó móka egyre jobban élvezem a töltést 64 óra 40 perc 55.3%.
    Fog ez menni kopasz bármit álltok 13k fölé még véletlenül sem megy.
  • tomo
    ott van, hogy kihagyott hulladekadat 0B.
    ez nem jott be.
  • MerlinW
    Ill előfordul hogy hibás adatot észlel a kliens, és azokat újratölti.
  • tomo
    nincs gond, de a toltes alatt levo szeleteket is beleszamiolja ahatralevo es a lent levobe is. ugyanis minden szeletet meg tovabbi darabokban szed le a kliens.