36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• fifi
    a "250" az hol egy megabit???
  • Sanyix
    Általában 128kbit/sec szokott lenni a feltöltés 1 megás adsl-nél...
  • Yossarian
    1024/x?
  • Duddits
    Asszem 1M-es ADSL. De majd megkérdem pontosan.

• Yossarian
    Hát fogadjál... Mindenesetre kiváncsi lennék, hogy milyen neted van.
    Egyébként meg még mindig nem értem a problémád. Ha nem korlátozod az upot, akkor mindenképpen lassul a letöltésed, mert a visszaigazoló csomagok nem férnek ki azonnal, hanem szépen sorbaállnak a feltöltött cuccod mellett. Amíg nem ment ki a visszaigazolás, addig nem töltesz. El kell döntened, hogy mi a francot akarsz! gyorsan letölteni, gyorsan feltölteni vagy mindkettőt a lehető leggyorsabban... Az elsőhöz nem kell cfos, csak lekorlátozod a feltöltésed pár kilobájtra. A második a legegyszerűbb, nem szorul magyarázatra. A harmadikra pedig a cfos a megoldás. Se le, se föl nem lesz max, de mindkettő menni fog egész szépen.
  • Duddits
    Fogadjunk?!

Lehet, hogy nem mindig 40 fölött volt, de sokszor! De az biztos, hogy 20 fölött volt mindig!

De azt nem lehet valahogy megoldani, hogy a letöltés is jó legyen meg a seed is? Mert ez így
  • Yossarian
    dehát pont erre való a cfos. Priorizálja a visszaigazoló csomagjaidat, hogy minél magasabb legyen a letöltésed. Ezáltal a seedelés kicsit lassab, de a letöltésed a legmagasabb. Bár az hülyeség, hogy cfos nélkül 4x gyorsabb lett. Az nem számít, hogy néha egy-egy pillanatra felszaladt nagyon magas értékre. Az átlagod biztos nem lett 4-szeres.
  • Duddits
    Mert a feltöltésem majdnem 4x jobb lett!!

De mit korlátozzak le?? 250 a max letöltésem, fel meg nem tudom, mert mindig/mindenhol más... Az én gépemem 20 fölé soha nem megy a feltöltés, azt meg nem fogom lekorlátozni. Semmi értelme. Próbáltam már és nem lett gyorsabb úgy se...
  • Yossarian
    ha jobb volt cfossal, akkor miért kell leszedni?
  • Met
    főoldalt néha meg kellene nézni
  • Met
    korlátozd le az up-ot
  • Duddits
    Jah, és E-vel mi van? Minden torrent-nél 0/0. Behallt az oldal?
  • Duddits
    Basszus! Ameddig a cfos font volt, 15 fölé nem ment a feltöltés. De a letöltés pedig annál inkább jött! Most, hogy letöröltem a cfos-t, feltöltésem volt, hogy a 25-t is elérte (fater gépén 44-et!!! amit nem tudom, hogy!!), de a letöltésem most meg a 20-at se éri el. Mit csináljak?
  • Yossarian
    tudok!
    elsőre a FAQ olvasását...
  • Szaruman
    Hello!

Leszedtem bitcometet, de full hülye vagyok hozzá:) nem úgy megy, ahogy elképzeltem.
    Szóval az lenne a problámám, h 30 perc alatt 2 mega jött le... (innen szedtem a torrentet: http://www.torrentspy.com/).
    Tud vki vmi jó megoldást?
  • ent
    nfo-ban lesz a megoldás kulcsa
  • Yossarian
    valszeg ott tudnának inkább segíteni, ahonnan leszedted. Kell ott lenni vmi infónak is.
  • mosoporr
    hali, 1 buta kérdésem lenne, már jopárszor volt hogy olyan filmet szedtem le ami bevolt csomagolva és a kicsomagoláshoz kodot kért,ezzel mit lehet kezdeni???
  • ent
  • logran
    Gondolom a kliensek is kommunikálnak egymással meg a trackerrel, az is adatforgalom.
  • logran
    Biztos van egy kis bugja. Nálam szintén fehér lap, de attól be vagyok jelentkezve, ha a címsorban kikeresem a browse.php-t, akkor persze bejön. Amúgy meg irányítgat a -hq.hu oldalra, aztán ott még megint be akar jelentkeztetni.
  • ent
    Mitől van az, ha csak feltöltésben van a cucc, akkor is letölt vmennyit a feltöltés alatt végig?
  • mellon
    Engem kb 3 napja egy fehér kép fogad a bejelentkezéskor. Jelenleg, csak a fórumon keresztül tudok bejutni az 1.0.7-es Firefoxal. IE-vel gond nélkül sikerül
  • bertino
  • KM
    Megy.
  • ivjoe
    Ez hogyvan?

Kliensemben:
    Összes feltöltés: 1.00 GB

Trackeren:
    Upload: 622.62 MB

Igen, most regeltem, és seedelek vissza.
  • bertino
    FF 1.5el megy vkinek a endl... ?
    nekem behal bejelentkezés után :(
  • ati250
    Ha valakit érdekel hogy hogyan kell beállítania a sebességéhez mérten a kliensét.
    Igaz ez Azureus-hoz van de gondolom a böbbi klienshez is jó.

Good settings

• KM
    Bevallom. Tudom, megyek, és morzsolom a kukoricát...
  • logran
    Erről még nem mondott nyilvánosan semmi közelebbit a SysOp, nem is biztos, hogy fog. Igazából arról sem, hogy jelenleg mi a felállás a gépekkel, de talán nem is a userekre tartozik. Viszont így nehezebb nekünk megértetni a helyzetet.
  • Serpa
    te chellos vagy?
  • fifi
    na igen ezt én is olvastam, de hogyhogy másra kellenek a szerverek?
  • logran
    Másra kellenek a szerverek. Ha nem lesz, aki beszervál két tuti gépet és továbbviszi, akkor jan. 1-től nem marad semmi.
  • mrzed001
    Ja, az megvan és szépen müxik :)
    Használják egypáran, fejleszteni azóta sem volt időm :)
  • fifi
    pontosan miért zár be?
  • KM
    A chellossal.
  • mrzed001
    Melyikkel ?
  • KM
    Apropi! Mi lett a forgalomszámlálóval?
  • ent
    Hali! Kezdő kis vén fasz vagyok már a torrnet világában!
    Kérdem, hogy lehet a 2048/256 netből a legjobb feltöltést elérni (bitcome, aktív)? Mennyi a max feltöltésem?
    Ilyesmire gondolok a válasz adáskor: kapcs ki/be a cfost, tedd fel ezt a maxra, tedd le ezt a minre, stb. Lécci vki okítson már ki, thx
  • mrzed001
    Mi is azért írogatunk ennyit ;)
    Egyébként én chello-nál 50KB-ra szoktam levenni (64 az elméleti max), 53-55 körül már erősen lassítani kezdi a letöltést (azaz így már az átlag 290-285 KB-os letöltésem leesik 200-150-re)