36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#4637 Hát aki játszani is akar torrentezés közben, (pl én) annak számít... -
#4636 gondolod te... -
virgonc2 #4635 Ha vmi vegkepp nem erdekel, akkor az a memoriahasznalat. 1G ram 15000 huf, senki nem pusztul bele. -
#4634 portforward.com -on nézz szét hogy mik a roueredhez és az azureushoz a megfelelő beállítások -
#4633 ugy állitsd be utorrenten hogy uj torrent hozzáadásakor ne induljon el egyből a letöltés, files -nál kiszeded ami nem kell és utána start...így egy bitet sem szedsz le feleslegesen...mármint ha ez zavar, vagy nemtom miért gáz h utána kell kijelölni -
#4632 Alap hogy ne azerust és hasonló javás izéket használj. Sima futtatható programokhoz vannak jobb programnyelvek is. A java nem éppen erre lett fejlesztve... -
#4631 Nekem sem volt ilyen gondom utorrentel. ÉS hát igen nagyon nehéz az okézás után a files fülre kattintani és kijelölni mit nem akarsz letölteni :)
Mondjuk nekem főleg az számít, hogy az utorrent a bitcomet akár 70 mega memória zabálása helyett az utorrent maximum 5 megát foglal, és mindent tud. -
virgonc2 #4630 Multkorjaban ket olyan torrenttel akadt dolgom, amikben az ekezetes fajlokat egyszeruen nem toltotte le. A Comet leszedte, de utana seedelni sem tudtam ezeket az Utorrenttel. Az elsore valoban megoldas, de nekem jobban tetszik az, h az elejen kijelolom, mit szeretnek tolteni. -
Epimetheus #4629 Tiszteletem
Na szóval van egy probl. a helyzet, hogy van két gépem routerral, és az istennek nem tudok torrentet tölteni Azureusal. Port problémáim vannak. Prtszámok OK azt kapom hogy UPnP ... kiosztás sikeres, de ha tesztelni akarom a portot, mindig olyan hibaüzenet van hogy a port nem tesztelhető...
Tud vk segíteni???
Köszi
-
#4628 Az elsőre egyszerű a megoldás, a torrentet kijelölöd a listában, alul Files fül, kijelölöd ami nem kell, jobb gomb / don't download
Mit jelent az hogy nem kezeli normálisan a több könyvtárt összefogó torrenteket? Nálam eddig nem volt gond. Az ékezetekkel sem volt gondja. -
virgonc2 #4627 Ket bajom van vele:
1. Nem tudtam ravenni, h egy torrent inditasakor kijelolhessem, melyik fajlt akarom tolteni. Probalkoztam mindennel, de hiaba.
2. Nem kezeli normalisan a tobb konyvtart osszefogo torrenteket. Emellett az ekezetekkel sincs kibekulve, ahogy elneztem. -
#4626 nem akarok kötekedni, de a szabvány szerint a 65535-ös számú port a legutolsó, annál nagyobb nincs... -
#4625 Én vittem Neki talicskával. Ugyanis én downgrade-eltem a gépemet 1 TByte-ra, 512 KBytos modulokkal. -
zidane5 #4624 Ott csak az szerepel, hogy csinált 1 ERRORLOG.txt-t, meg 1 CRASH.dmp-t. Az errorlog-ban semmi használhatót nem találtam, csupán talán ennyit: "Write to location 0 0 0 0 0 0 1 0 caused an access violation." -
#4623 :DDD
Nem rendes házban van a gépem, hanem egy kimustrált démászos trafóházban itt a sarkon és abba tettem bele ilyen sokat. És hogy cifrább legyen, nem is 1 gigásokat, hanem 256-osokat, mert van hely bőven :-P -
#4622 a "click here" -re rá kéne kattintani, hogy megtud a hibá okát. -
zidane5 #4621 Hi all!
Lenne 1 nagyon idegesítő problémám: Kipróbáltam mind a BitComet-et, mind az Azureus-t és mind a 2 progi állandóan kilép magától, az elöbbi ilyen hibaüzenettel: hibaüzenet
Valakinek 5lete, aki már esetleg találkozott hasonlóval? Megköszönöm segítségetek! -
#4620 512GB?
az hogy fér be a gépbe?
-
#4619 Tök mind1 hogy Azut használok-e vagy sem, ha az Operához úgy is kell a Java...
AMúgy még egy probléma. Végre faternak sikerült letölteni(???) a Corel-t, vagyis hát úgy hittük! Mikor átrakta készforrásba, használni akartuk az iso-t, de nem volt a vinyon!! Vagyis nem tudom mi történt, mert Commandebe nem volt ott, de mikor Azuba kétszer rákkantittam hogy megnyissuk, beadta az UltraISO-t, de hogy honnét nyitotta meg a CD képfájl, azt nem tudjuk. 3 CD-ből csak 2 látszott a Commanderbe, vagyis a 3. nem is igazán, mert nem volt mérete... Az 1. CD meg sehol se volt. + még egy kép is hiányzott de az nem lényeg... Most akkor mi lett a letöltéssel?? -
#4618 Nálam 512GB DDRAM-on a single Call of Dutyban is érezni lehetett, ha azu ment a háttérben. Másik klienst észre se veszek. -
#4617 A válasz: nem lassítja... -
logran #4616 Igaz, ami igaz, én nem használok semmi komoly szoftvert, játszani meg soha nem szoktam.
Végülis két oldalról lehet nézni a dolgokat. Ha mondjuk a példa szerint Azureus mellett játszok egy memóriazabáló játékkal, akkor biztos, hogy észrevenném, ahogy Newfronter írja.
Csak akkor az a kérdés, hogy Azu lassítja-e a játékot, vagy a játék lassítja-e az egész rendszert a maga jóval nagyobb erőforrásigényével. Annyi, hogy én ez utóbbi felől közelítem meg a kérdést. :) -
#4615 oké kinek a pap, kinek a kutyája, én csak ajánlottam egy gyorsabb és kényelmesebb programot:)
Egyébként függ attól is h miket használsz. Anno mikor még azureus-oztam mellette meg futott 1-2 fejlesztőkörnyezet, úgy már érződött. Mondjuk akkor még nem volt bennem giga memcsi.
(Firefox 1.5 már nem eszik annyi memoriát) -
logran #4614 Én nem nézem egyiket se, csak azt, hogy ugyanúgy tudom használni a gépet ha fut az Azureus, mint amikor nem fut (ami azért nagyon ritka).
De ha meg is nézem, 49 k memória tán nem fogja földhöz vágni, annyit a Firefox is fogyaszt majdnem. Csak annyi a lényeg, hogy ezt így nem lehet kijelenteni, hogy széthajtja a gépet. Ha összeakad valamivel (mondjuk NOD), akkor folyamatos 100 % processzorhasználat a vége, kb. az erőforrászabálásból ennyi igaz. ;) -
#4613 jah, nem neked akartam, hanem az azureus-osoknak...:) -
#4612 utorrent nem használ java -t:) -
#4611 ne az azureus processt nézd, hanem a java processt:D -
#4610 utorrent nálam sosem eszik többet 3-4 megánál -
Newfronter #4609 Azért ha játszol szerintem meglátszik, pl. egy memóriazabáló játéknál... -
logran #4608 Akkor az én Azureusomat biztos máshol fejlesztették, mert egyáltalán nem zabálja az erőforrásokat, mellette simán csinálom a normál dolgaimat...
Szerintem inkább egy-két másik alkalmazással van problémája, mint vírusírtó, tűzfal vagy valami. -
#4607 A port problémád, sokmindentől függ. Egy netet használtok-e, faterod gépén lehet van valami ami fogja az adott portot, van tüzfal vagy virusirtó, ill valami ami megfogja.
A portváltoztatás valszeg megoldja a problémát, 10 000-90 000 közötti portokat hasraütésszerüen használhatsz nyugodtan, torrent nincs porthoz kötve (kevés tracker tilt 1-2 portot de pl egy 62000 -el bejutsz mindenhova (20-30 torrentoldalas tapasztalat:D)) -
#4606 Csak jótanács,
hogy ha windows-t használsz térj át bitcomet/bitlord-ra. Azureus Java-ra támaszkodik, nem is akárhogy. Nem akarok technikai mélydégekbe menni, de kb úgy hajtja a gépedet, mint amikor kereket szerelsz egy futópadra, legmagasabb fokozatra állítod, s úgy indulsz neki egy 10 fokos lejtőnek:D
Lényeg, hogy irgalmatlanul sok erőforrást zabál, tök feleslegesen.
Linuxos verziónál nem annyira rossz a helyzet, bár itt a miértet nem értem. A forrása nem sokban különbözik.
bitlord, comet egyrészt gyorsabb, másrészt kényelmesebb (gondolok itt többekközt a egy torrenten belüli letölteni kívánt file-ok egyszerü válogatására) -
paul161 #4605 Köszi az ötletet kipróbálom! -
#4604 állítsd a két gépnek külön portot... ez monnyuk sztem független a gondtól, de egy próbát megér -
#4603 Mér van az, hogy fater gépén is, az enyimén is a 30000 port van beállítva, de az ő gépén mindig szól az Azureus hogy engedéjezzük? Az enyimén soha nem szólt... -
tomo #4602 akkor itt a vege fuss el vele. -
paul161 #4601 Már nézegettem. Csak nem nagyon találtam mert valami dana routerem van.
És amit bekell írni ip-t hogy lehessen állítgatni az nem jön be. -
tomo #4600 nezd mega router kezikonyvét, abban tuti leirjak a porttovabbitas mikentjet. -
paul161 #4599 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy új gépet meg routert is mert 2gépem van!
A régi gépen minden gond nélkül maxszal tudok húzni de az újon max 5-6KB/s!
A routeren nem tudok portot nyitni mert nincs fent a portforwardon.
Mit tegyek?
Csak xp tűzfalam van de azon nyitottam portot mind a két gépen. -
logran #4598 Szerintem a jelszó www.torrent.to
Ha nem, akkor itt próbálkozhatsz:
Egyébként ez újra lehet csomagolva, mert lennie kéne egy olyan fájlnak benne, hogy "password text file.txt".