36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tomo
    nem tom pontosan melyik filet szedted le, de a jelszo a passwort neven szerepel a torrent adatlapjan.
    menj vissza es nezd meg.

ezt azert szoktak csinalni, hogy ha valaki meg is osztja a torrent filet, akkor se tudjak kinyitni. nem sok ertelme van, inkabb csak kiszuras.
  • mosoporr
    www.torrent.to...Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition.TTO.4.CD

ezt most szedtem le,és a kicsomagoláshoz kodot kér,ha valaki tud hozzá azt megköszönném,az utobbi 5 dolog amit torrentről szedtem az mind becsomagolt és kodos volt,mire jo az hogy lekodolják? és honnan lehet kodot szerezni?
  • EvilDevil
    Azt szokták mondani hogy a feltöltési sebességet az elvi maximum (nálad ez 32kb/sec) 80%-ra érdemes korlátozni!! Tehát szerintem állítsd 20-25kb/sec -re :)

Egyébként nekem 64Kb a feltöltésem és akkor érem el a legmagasabb letöltési sebességet ha 40-re korlátozom!
  • forever68
    köszi
  • logran
    A giga az amelyiket beírtad, a dark reg. linkjét meg megtalálod itt, csak lapozz vissza párat. Annyi, hogy nem akartam ilyen nyíltan reklámozni...
    Esetleg Savarián érdemes próbálkozni még, a többin biztos nincs reg.
  • forever68
    köszi már találtam de ezt a dark-ot nem találom valami linket tudnál adni? Ha valaki regelni szeretne itt egy magyar torrent oldal, egész jónak tűnik: http://gamebasic.hu/gigatorrents/
  • logran
    Giga, Dark.
  • forever68
    sziasztok, tudna valaki nekem olyan magyar torrent oldalt mondani ahova lehet még regelni? A bithumen indulásánál regisztrálva voltam de később sajnos nem volt netem , most meg már töröltek a rendszerből és nem tudok bemenni a régi hozzáférésemmel, esetleg ha valaki tudna nekem ebben segítení megköszönném.
  • Sanyix
    Hát a letöltés kisebb valamivel mint lehetne, és a feltöltés is. Nekem 1m/128 annyival megy mint írtam, letöltés van amikor 135-ön is megmarad ennek a 2x-ese 270. Szóval neked viszonylag jó, de nem a legjobb.
  • ent
    Tehát akkor 2048/256 nál jó ez?: 250/30
  • misstick
    sziasztok,
    nyelvleckeket (e-book es hozza cd-k) keresek. tudnatok ajanlani par oldalt? a bitcomettel toltok le es azon belul nem sokat talaltam.... es azt is megtudna mondani valaki h miutan nekem lejott az anyag hogyan tudom masoknak is hozzaferhetove tenni? koszi (kezdo vagyok eddig dc++-ztem de ez jobban tetszik)
  • Sanyix
    Hát ezaz :D én inkább maxxal töltök le, és majdnem maxal fel :) jobb mint a korlátozós dolog. Amúgy ugye ebből látszik, hogy nálam sincs soha gond a sebességgel, sőt. 1m/128kbites netem van, és 130kbyte/sec letöltés mellett 10-11 kbytal megy fel is :)
  • fifi
    sajátos?
    hülye kérdésre hülye válasz, ahogy drága jó apám szokta mondani...
  • EvilDevil
    nálam sosincs gpnd a sebességgel... csak helyesen kell beállítani a feltöltési sebbességet,,,
  • Sanyix
    csak hiszed... bár tényleg fölösleges lenne ha a visszaigazoló csomagok elsőbbsége a tcp/ip-ben alapból benne lenne (sztem ez lenne a logikus, hiszen gyorsabb) dehát nincs benne.
  • EvilDevil
    Én soha nem használtam cfos-t meg hasonló marhaságokat... fölösleges
  • logran
    Mert nincs olyan oldal, csak topictársunk humora kicsit sajátos.
    Amúgy meg az összes torrentsite filmekből áll ki, van amelyik sorozatokra megy, sőt most alakult egy új magyar sorozatos oldal.
    Szerintem azt lehet tenni, mint mindannyian tettük, összekeresgélni a reges oldalakat, mert azok érnek valamit csak. És próbálkozni mert mindig vannak törlések.
  • ent
    Skacok, egyébként, nemtom melyikőtök mondta már, a cfosspeeddel én is megjártam... Állítólag lefoglal egy nagy részét a sávodnak és nem tudsz róla...

Mióta nincs fent, minden jobban jön le meg fel...
  • gizzda
    nem tudok bemenni arra az oldalra...máshol esetleg nincs szinkronos torrent?
    Vagy esetleg valaki küldhetne egy pár torrentet nekem....vagy nemtom :-)
  • gizzda
    Not Found
    The requested URL /www.szinkronosfeliratos.hu was not found on this server.

Ezt írja mikor rá klikkelek a linkre....
  • Yossarian
    jó kis link, köszi :D
  • fifi
    szinkronos és feliratos film torrentoldalról
    itt_pölö
  • gizzda
    Sziasztok...az lenne a kérdésem...honnan lehet beszerezni Szinkronos vagy feliratos filmek torrentjét???

Előre is köszi
  • tigeroo

akkormost hogyisvan
  • jAsOn VoOrHeEs
    Arra tudtok valami tippet adni, hogy miért van az, hogy kb. 3-4 napja Azureusban amikor megnyitok egy torrentet akkor nem tudja elkezdeni a letöltést, és az "erőnlét"-nél mindig az a piros fej marad. Nem tud csatlakozni egyetlen ügyfélhez sem. De eddig viszont nem volt semmi baj, szépen jöttek le a cuccok. Pedig többen is seedelik az adott torrentet,(már több torrenttel próbálkoztam ) de akármelyiket elakarom indítani, csak az a piros fej marad.
  • bertino
    így nemtom, de sztem egyébként se
  • Duddits
    És mitől van?
  • bertino
    rossz, érvénytelen hash
  • Duddits
    Hiba (Invalid info_hash (0-1))

Mit jelent??
  • hetfield1887
    mac osx magyar kézikönyvet keresek és úgy emlékszem, hogy torrentről szedtem le de már nem emlékszem, hogy melyikről.
  • precision
    kereső, pl google
    vagy nemtom mire gondolsz
  • hetfield1887
    egy bizonyos torrentet keresek, hol tudnám ezt megtenni ,
  • precision
    fent bannerben klikk a torrent listára
  • alakulat
    hi
    tudna vki mondani egy olyan oldalt ahonnan lehet letölteni sok magyar zenét?
  • precision
    és a 250 downloadot :)
  • Yossarian
    na most akkor fogadunk vele, hogy ezzel eléri-e cfos nélkül a 44KB-ot? :DDD
  • tomo
    a 128kilobites as uploadjuk meg nalam pl max 13kilobyteot bir valojaban feltolteni.
  • Sanyix
    Nem adnak 192-es upot, legalábbis a trékomnál nem sajna.
  • precision
    1Mbit max 128kbyte/sec, amihez általában 128kbites azaz 16kbyteos v. neadjisten 192es (24kbyte/sec) uppot adnak...
  • Yossarian
    nekem 1024/192 van. (kábelnet)