36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
misstick #4677 ha beirod h pimsleur akkor kiad egy csomot. e-book meg par CD mp3as hanganyaggal. a pimsleur-ban nincs konyv. a nato meg az ensz dolgozoi ezzel tanulnak. es specko modszer nyelvtanulasra. 3 CD egyenkent 30 db 30 perces hanganyaggal.... nagyon jok... ha jo vagy gyakorlatilag 2 honap alatt eljutsz spanyolbol olaszbol stb egy alap tarsalgasi szintre... -
#4676 GPRS-sel?? Hogy??
Amúgy azért mutattam meg, mert régebben nem hittétek el, hogy ilyet tudok csinálni...
© Dying Soul: neked lehet, hogy gyenge, de én örömtáncot járnék ha mindig ennyivel menne fölfelé. -
#4675 a reg-es oldalakon is ugyan az van többnyire mint a freeken, max annyiban jobbak, hogy gyorsabb seederek vannak:)
nyelvi anyagok? nyelvleckék? nem nagyon találkoztam ilyenekkel -
misstick #4674 aha inaktiv. de most kiprobaltam a fajlra jobb kat a letoltes sorba es manual hash check es visszaallt, ugy tunik felismerte de szkeptikus vagyok....
de van masik kerdesem is :-) szoval nem vagyok bent egy reges oldalon sem. miert jok ezek az oldalak? nem toltok l;e sokat, csak nyelvanyagokra vagyok specializalodva. elkepzelheto h az ilyen oldalakon vannak mig a nyilvanoson nincsenek? szoval hol szerezhetnek ilyen torrenteket? -
#4673 nem tudom, hogy mire gondolsz:)
inaktív az, hogy hova töltse le a fileokat és, hogy milyen feladatot hajtson végre? -
misstick #4672 hello, nem tudom mert inaktiv mind2 ablak. a manual hash check-nek lehet ehhez koze? -
#4671 amikor betöltöd a torrent file-t akkor ne a letöltésre állítsd hanem a folytatra és azt a könyvtárat add meg neki ahol a félig letöltött cuccok vannak -
misstick #4670 hello fiuk segitenetek? bitcomettel toltok le. kell egy 1.7 gigas 90 fajlbol allo anyag. mar lent volt 30%a de nekem kellett volna az elso 3 file. ezert ujbol rakattintottam es csak az elso 3at jeloltem be. le is jottek szepen. erre kattintok megint kijelolom a maradekot, es nem ismerte fel az eredeti mappaban levo fajlokat hanem ugy csinalja mintha 0rol indulna . kezdi elolrol. pedig ott van mar 800 mega a bejovo mappaban... most mit csinaljak h felismerje es folytassa? eegnek all a hajam..... koszi -
#4669 nekem a routerem D-Link Dsl 360-t-s és egyszerüen semmi portforwardhoz hasonló nincs rajta, mármint a configba. hol lehet még megnézni?
-
logran #4668 Érdekes, hogy lehet már használadban az IP-d? -
#4667 Darkside -
Voda GPRS-szel és cFosSpeeddel.
Egyébként a szövegnél miért olyan pixeles a te képed? Az is fake? :DD -
logran #4665 Ez melyik oldal? -
#4664 Hmm, regeltettem egyet haverommal, belépek, fél perc múlva ban. :OOO -
logran #4663 Dididave-en már régen havazik. :) -
#4662 Ez jó gyenge :D -
#4661 Regelni akaratm egy trackerre, szépen kitöltöm a reg formot, elpostolom, erre kapok egy ilyet:
Sikertelen regisztráció!
Az IP [az IP-m] már használatban van.
:OOO WTF? Grrrrrrrr!!!
Naezhogy? -
#4660 Tök jó lett a Bitsoup! Tegnap még csak téli banner volt, ma már "hóesés" is van. :-) -
#4659 Ezt nézzétek! Még a múlt héten csináltam (asszem) miután letörltem a cFos-t. 3 letöltés, 3 feltöltés mellett. Hogy hogy sikerült, nem tudom...
-
#4658 azt írták, hogy össze adódnak -
#4657 Köszi már visszaállítottam -
logran #4656 Visszacsinálni is ugyanazzal a patch-el lehet.
Az összevonás nem a felh.név alapján megy, hanem a megadott e-mail cím alapján. -
#4655 A modokból azt nézném ki hogy a rosszabbik arányt hagyják meg :D
Sztem az lenne jó ha a letöltött, és feltöltött adatmennyiség mind2 oldalró összeadódik, ennyi. -
#4654 olvasd el a tájékoztatót a főoldalon! -
#4653 Tényleg! Mi van akkor ha Sky-on is és E-n is ugyan azzal a névvel vagyok? A jobbik arányom marad meg, vagy ezt hogy tervezték? -
#4652 én meg mindkét helyen ugyanazzal a névvel vagyok regelve, de már jóideje átadtam a Sky-os regem egy kollégámnak. Ha most az összevonással elveszik az egyik reg, akkor jól megszívjuk :( -
#4651 Bitcomet 0.60... pff... -
#4650 Sziasztok, segítsen valaki mert megőrülök!!! Azureussal töltögetek nekem ritkán megy gyorsabban a letöltés mint 10 kb/sec de ma olvastam egy oldalon hogy az sp2-höz van egy patch ami a windows beállításaiban átírja az egyszerre létesíthető kapcsolatok számát 10-ről 50 -re. fel is raktam a patch-et szépen ahogy kell ez kb 2-órája történt azóta viszont az amit eddig 5-10 kb6sec-el töltöttem lecsökkent 900-meg 800 bájtra amitől ideges lettem mert egy 4 gigás fájlról van szó és nem akarom egy évig töltögetni. Még annyit hogy router mögött vagyok de minden port és beállítás stimmel mert sok zöld fejecském van a router portjai forwaldolva vannak és ha elindítom az azureusban a tűzfaltesztet az is azt mondja hogy ok. Mi lehet a hiba?? Esetleg ha valaki tudja hogy a windows cd-ről hogy lehet visszacsinálni hogy újból csak 10 legyen a létesíthető kapcsolatok száma az is segíthetne. -
ha ezeket a pipákat kiveszem gyorsabb a letöltés? -
#4648 Én mindkét helyen reggelve vagyok, két különböző névvel, zsal ez pont megfelelő -
logran #4647 Nagyonis ráfér a sok újonc End-es tagra, hogy kicsit szigorúbban helyretegyék őket és érezzék, hogy minden pillanatban figyeli őket a staff, ahogy a Sky-on.
Csak az a baj, hogy már előre megy a hangulatkeltés a fórumon, hogy majd jönnek a vérengző modok és nem lehet senkinek véleménye, mert delacc jár érte... -
#4646 Majd ha egyesültek, akkor mondok véleményt...
A közös szabályokról nem kell dönteni, hiszen majdnem mindenhol ugyan az. -
#4645 sokat akar a szarka....
:D -
#4644 Én azon gondolkodtam, hogy milyen nehéz lesz a közös moderátori szabályokat, illetve magát a szebályokat először egységesíteni -
tomo #4643 pedig mar kezdtem csodalkozni, hogy esetleg van velemenyed, de ismet csalodnom kellett benned.
hogy akartal te egyaltalan hazigazda lenni itt? -
#4642 Semmi. Mi lenne? Csak mondom... -
tomo #4641 és? akkor mi van? -
#4640 Anyám! Olvastátok?? E + Sky egyesül! -
#4639 Én is tudok 1 gigával, de ha több marad a gémnek, az nem árt. -
#4638 én tudok 768al is..., de hogy megcáfoljam önmagamat: 4 torrent DL közben (bitcomet) CoD2 512 RAMal is elment bőven aggatás nélkül...