36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #4797 mert igy kerul bele a passkey, ami azonosit teged a trackeren. -
#4796 és minek töltsem le ha már egyszer megvan? -
logran #4795 Elkészíted, a feltöltési oldalon betallózod, készítesz egy szabályos leírást és feltöltöd. Aztán a torrented adatlapján újra letöltöd a torrentfájlt és azt kezded seedelni. -
#4794 szevasztok!
Megpróbáloznék egy torrent feltöltésével a Endless-Skyline ra. Csak nemtom hogy hogyan kell pontosan. amikor elkészítem a torrent fájlt akkor miket állítsak be és hogyan? Aztán ha ez kész akkor hogyan tovább? Légyszíves segítsetek mert ehhez még nem értek semmennyire.
Köszi
SLand -
#4793 1024 felett bármit.
alatta már kiosztott portok vannak.
tcp- és udp-re is be kell kapcsolni -
#4792 endless skylineon lesz-e meghívó? -
effe #4791 Nem hinném. az Azureust is csak azután tettem fel, miután meghalt a BitComet. Mostmár BitLord-ot használok helyette, de ez jó. szóval végl is már tárgytalan a dolog, jó nekem a bitlord is:D -
#4790 esetleg nem volt vmi változás? uj program ? esetleg tűzfal? -
effe #4789 hallo!
azt szeretném kérdezni, hogy mitől bolondulhatott meg a bitcometem, mert eddig azzal töltögettem, de vagy 2 napja ha elindítom a BitCometet, akkor meghal a net, mármint megállnak a letöltések, nem jön be a mozilla, az msn-is ledob. ez mitől lehet, mert eddig semmi baj nem volt vele. leszedtem az Azureus-t, most azt használom, de azzal meg minden jó, semmi gond nincs..:S
szóval mi lelte a bitcometet, mert akárhányszor újrarakom, mindig ugyanaz lesz a vége?! -
szendexx #4788 nem gondoltam másik kliensre, de egy próbát megér. -
#4787 Szerintem próbáld ki az azureust, hátha az bajön, én is router mögött vagyok és elég volt egy forward meg atüzfalat beállítaní és megy. -
szendexx #4786 sajna nem jött össze, igy sem vagyok aktiv :-(
a REDIRECT-et is probáltam, ugy sem jo :-( -
tomo #4785 tokmindegy -
#4784 utorrentnél melyik portot érdemes megadni (bejövő kapcsolatokra)? -
#4783 és az ilyen helyzet mikor jön elő? nem értem -
tomo #4782 en elsore gepelesi hibanak gondoltam.
ezt irja a dokumentacioban :
FORWARD[N]
Syntax: <zone|ALL> <ACCEPT|REJECT|DROP|LOG|ACCEPT_LOG|REJECT_NOLOG|DROP_NOLOG> <protocol[port<:port>[<,port>[:port]]*]> <ip/[mask]=>ip/[mask]>
Use to specify how packets arriving from other zones are to be treated. If protocol or ports and ip/mask is not specified, then ALL is assumed. The port specifies the destination port, and ip specifies the source and destination ip. The port argument must only be specified if the protocol is udp, tcp or icmp An example: A demilitarized zone may only accept HTTP requests from the internet (zone EXT). This would be specified by:
FORWARD[0]="EXT ACCEPT tcp 80 0.0.0.0/0=>0.0.0.0/0"
FORWARD[1]="ALL DROP ALL 0.0.0.0/0=>0.0.0.0/0"
vagyis a zone.conf ba kell belerakni egy szabalyt a bitcometnek.
FORWARD[2]="EXT ACCEPT tcp 22222 0.0.0.0/0=>gepedbelsoipcime/0"
bitcometben meg 22222 es portot beallitani.
ha bitcomet hasznal udp t is, akkor udp re is egy ilyen szabalyt.
a forward utan a [2] szerintem sorszam, tehat ha mar van 2es szabaly akkor valassu masik szamot. -
#4781 fiaif -
tomo #4780 fiaif van a tűzfalon <- ez mi? -
szendexx #4779 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogyha fiaif van a tűzfalon, akkor mit állitsak be, hogy aktiv lehessek? Bitcomet 0.60 -at használok.
Eddig nem találkoztam használható leirással erről.
Köszi előre is. -
#4778 Köszi szépen a segítséget,valszeg tényleg az volt a baj,h az embereknek nem kellett a cucc! :) -
#4777 bocsi a lentebb írtakat neked küldtem -
#4776 Szia szerintem próbáld meg a c-fos-t a feltöltésed csak akkor lehet lassú ha kevesen töltik tőled vagy aki tölti mást is tölt és nem bírja gyorsabban letöteni. -
#4775 lehet túl nagy a connectek száma.
én max.200-ra szoktam tenni, olyankor kb. jó.
a majmos egyszerűen használhatatlan nálam... kliensből megy a seed, de az oldalt képtelenség behozni, itt pulzálom már negyed órája az F5-öt :) -
#4774 Hell!
Az a gondom,h arányt akarok növelni, de a feltöltésem nagyon lassú(5 és 10K között mozog - a lehetséges 50Kból), pedig két viszonylag népszerű cuccot csak seedelek (mind2 olyan másfél giga) és a letöltésemet is lecsökkentettem 1Kra..
Router és tűzfal mögül vagyok, de mind1iken engedélyeztem 4-5 portot! -
#4773 utorrentnél tök jó, hogy egy kis zászló jelzi kitől/kinek töltök :) -
#4772 ja de a gyíkban is írják vagy hol hogy minimum 50-nek kell lennie azthiszem , nézz utána az oldalon. -
tomo #4771 a fileod nem eri el a megengedett minimum meretet. tolts fel nagyobat. -
abonyitomz #4770 Hello!
Kellene egy kis segítség!
felakarok tölteni egy fájlt az egyik torrent oldalra és azt irja ki hogy a fájl túl kicsi így nem engedi!
kb 35 megát akarok feltölteni és a honlapon látok 20 megás fájlokat is feltöltve!
mi lehet a gond ?
-
tomo #4769 most eppen mukodik, meg ejjel is ment. -
#4768 A főoldalt beadja, de semmi más nem müxik... :-) :-( -
#4767 máműxik:) -
#4766 hát ez annyira nem megnyugtató
-
#4765 És ma is próbáltam. Ma már sql hibaüzeneteket ír, és azt írja hogy nem is létezik a skyline-os felhasználónevem :D -
#4764 4708 hozzászolásnál lévő link MÜKÖDIK!!! -
#4763 nálam azt jelentette (az is oda volt irva, hogy megtelt a lemez), hogy a vinyo FAT32- re van formázva, ez nem kezeli a 4 gigánál nagyobb filéket. A megoldás: a rack már NTFS. -
#4762 dög. -
#4761 endlessről tud valaki valamit? -
#4760 lassú nagyon... és ráadásul egyre visszafejlődik :( -
#4759 nálam is, csak iszonyat lassu :\ -
Newfronter #4758 Nálam megy. Frissítsd többször, és úgy sikerülni fog.