36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tomo
    mert igy kerul bele a passkey, ami azonosit teged a trackeren.
  • Sland
    és minek töltsem le ha már egyszer megvan?
  • logran
    Elkészíted, a feltöltési oldalon betallózod, készítesz egy szabályos leírást és feltöltöd. Aztán a torrented adatlapján újra letöltöd a torrentfájlt és azt kezded seedelni.
  • Sland
    szevasztok!

Megpróbáloznék egy torrent feltöltésével a Endless-Skyline ra. Csak nemtom hogy hogyan kell pontosan. amikor elkészítem a torrent fájlt akkor miket állítsak be és hogyan? Aztán ha ez kész akkor hogyan tovább? Légyszíves segítsetek mert ehhez még nem értek semmennyire.

Köszi

SLand
  • hmhm
    1024 felett bármit.
    alatta már kiosztott portok vannak.
    tcp- és udp-re is be kell kapcsolni
  • nxfn
    endless skylineon lesz-e meghívó?
  • effe
    Nem hinném. az Azureust is csak azután tettem fel, miután meghalt a BitComet. Mostmár BitLord-ot használok helyette, de ez jó. szóval végl is már tárgytalan a dolog, jó nekem a bitlord is:D
  • paxyene
    esetleg nem volt vmi változás? uj program ? esetleg tűzfal?
  • effe
    hallo!

azt szeretném kérdezni, hogy mitől bolondulhatott meg a bitcometem, mert eddig azzal töltögettem, de vagy 2 napja ha elindítom a BitCometet, akkor meghal a net, mármint megállnak a letöltések, nem jön be a mozilla, az msn-is ledob. ez mitől lehet, mert eddig semmi baj nem volt vele. leszedtem az Azureus-t, most azt használom, de azzal meg minden jó, semmi gond nincs..:S
    szóval mi lelte a bitcometet, mert akárhányszor újrarakom, mindig ugyanaz lesz a vége?!
  • szendexx
    nem gondoltam másik kliensre, de egy próbát megér.
  • forever68
    Szerintem próbáld ki az azureust, hátha az bajön, én is router mögött vagyok és elég volt egy forward meg atüzfalat beállítaní és megy.
  • szendexx
    sajna nem jött össze, igy sem vagyok aktiv :-(
    a REDIRECT-et is probáltam, ugy sem jo :-(
  • tomo
    tokmindegy
  • Serpa
    utorrentnél melyik portot érdemes megadni (bejövő kapcsolatokra)?
  • fifi
    és az ilyen helyzet mikor jön elő? nem értem
  • tomo
    en elsore gepelesi hibanak gondoltam.

ezt irja a dokumentacioban :
    FORWARD[N]

Syntax: <zone|ALL> <ACCEPT|REJECT|DROP|LOG|ACCEPT_LOG|REJECT_NOLOG|DROP_NOLOG> <protocol[port<:port>[<,port>[:port]]*]> <ip/[mask]=>ip/[mask]>

Use to specify how packets arriving from other zones are to be treated. If protocol or ports and ip/mask is not specified, then ALL is assumed. The port specifies the destination port, and ip specifies the source and destination ip. The port argument must only be specified if the protocol is udp, tcp or icmp An example: A demilitarized zone may only accept HTTP requests from the internet (zone EXT). This would be specified by:

FORWARD[0]="EXT ACCEPT tcp 80 0.0.0.0/0=>0.0.0.0/0"

FORWARD[1]="ALL DROP ALL 0.0.0.0/0=>0.0.0.0/0"

vagyis a zone.conf ba kell belerakni egy szabalyt a bitcometnek.
    FORWARD[2]="EXT ACCEPT tcp 22222 0.0.0.0/0=>gepedbelsoipcime/0"
    bitcometben meg 22222 es portot beallitani.
    ha bitcomet hasznal udp t is, akkor udp re is egy ilyen szabalyt.
    a forward utan a [2] szerintem sorszam, tehat ha mar van 2es szabaly akkor valassu masik szamot.
  • Serpa
    fiaif
  • tomo
    fiaif van a tűzfalon <- ez mi?
  • szendexx
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogyha fiaif van a tűzfalon, akkor mit állitsak be, hogy aktiv lehessek? Bitcomet 0.60 -at használok.
    Eddig nem találkoztam használható leirással erről.
    Köszi előre is.
  • edios
    Köszi szépen a segítséget,valszeg tényleg az volt a baj,h az embereknek nem kellett a cucc! :)
  • forever68
    bocsi a lentebb írtakat neked küldtem
  • forever68
    Szia szerintem próbáld meg a c-fos-t a feltöltésed csak akkor lehet lassú ha kevesen töltik tőled vagy aki tölti mást is tölt és nem bírja gyorsabban letöteni.
  • fifi
    lehet túl nagy a connectek száma.
    én max.200-ra szoktam tenni, olyankor kb. jó.

a majmos egyszerűen használhatatlan nálam... kliensből megy a seed, de az oldalt képtelenség behozni, itt pulzálom már negyed órája az F5-öt :)
  • edios
    Hell!

Az a gondom,h arányt akarok növelni, de a feltöltésem nagyon lassú(5 és 10K között mozog - a lehetséges 50Kból), pedig két viszonylag népszerű cuccot csak seedelek (mind2 olyan másfél giga) és a letöltésemet is lecsökkentettem 1Kra..

Router és tűzfal mögül vagyok, de mind1iken engedélyeztem 4-5 portot!
  • Serpa
    utorrentnél tök jó, hogy egy kis zászló jelzi kitől/kinek töltök :)
  • forever68
    ja de a gyíkban is írják vagy hol hogy minimum 50-nek kell lennie azthiszem , nézz utána az oldalon.
  • tomo
    a fileod nem eri el a megengedett minimum meretet. tolts fel nagyobat.
  • abonyitomz
    Hello!

Kellene egy kis segítség!

felakarok tölteni egy fájlt az egyik torrent oldalra és azt irja ki hogy a fájl túl kicsi így nem engedi!
    kb 35 megát akarok feltölteni és a honlapon látok 20 megás fájlokat is feltöltve!

mi lehet a gond ?
  • tomo
    most eppen mukodik, meg ejjel is ment.
  • Duddits
    A főoldalt beadja, de semmi más nem müxik... :-) :-(
  • forever68
    máműxik:)
  • forever68
    hát ez annyira nem megnyugtató
  • Sanyix
    És ma is próbáltam. Ma már sql hibaüzeneteket ír, és azt írja hogy nem is létezik a skyline-os felhasználónevem :D
  • mohamed
    4708 hozzászolásnál lévő link MÜKÖDIK!!!
  • mohamed
    nálam azt jelentette (az is oda volt irva, hogy megtelt a lemez), hogy a vinyo FAT32- re van formázva, ez nem kezeli a 4 gigánál nagyobb filéket. A megoldás: a rack már NTFS.
  • mohamed
    dög.
  • forever68
    endlessről tud valaki valamit?
  • EvilDevil
    lassú nagyon... és ráadásul egyre visszafejlődik :(
  • bertino
    nálam is, csak iszonyat lassu :\
  • Newfronter
    Nálam megy. Frissítsd többször, és úgy sikerülni fog.