36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
nutiform #4837 Az a baj,hogy akkor is ezt csinálja amikor töltök vagy 40 kb/s-el,meg nem lassú az explorer,hanem be sem jön a kezdőlap sem. -
Jimbo #4836 Az Égvonal/Végtelen(bocsi:-D) oldalon nem tudja vki h hogyan lehet írni a fórumba? Regisztrálni nem enged, a felhasználónevemre meg hibát ír ki.
Köszi! -
#4835 BC ben állíts be maximális letöltési és feltöltési sebességet.
A teljes sávszélességed kb 90% mellett már szinte bármit tudsz csinálni. -
nutiform #4834 Tudna valaki segíteni?Problémám a következő.Ha letöltök bitcomettel akkor nem tudok böngészni az explorerben.Mi lehet ennek az oka?Routerrel megyek a netre,adsl van megosztva. -
#4833 cookiekat töröld ki, meg cache-t és próbáld meg újra.. -
#4832 neki megy -.-
[állapotjelző szolgálat] -
#4831 nálam meg ez endless nem megy -
#4830 nekem se megy :|
[szal megerősíti, igen] -
#4829 a giga behullott? -
#4828 Jajj bocsi. Eltévesztettem.
Sajnos már nem tudom kitörölni az eltévedt üzimet
-
#4827 torrent topicban? -
#4826 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. A SpywareDoctor progim talált egy betolakodót. Ezt irta ki üzenetként: "Trojan.StartPage.GEN is a trojan horse which hijacks the Internet Explorer home page without your permission." Azt szeretném megtudni, hogy miképp távolíthatom el a kellemetlenkedőt.
Előre is thx a segitségeteket. -
#4825 Ide van már 2 is :D
Köszi azért -
homokhat #4824 ide is lehet -
#4823 Köszi -
#4822 Ide asszem még lehet regelni. Ha nem, bocs! -
matkovec #4821 sziasztok 1 is boldog unnepeket kivanok es volna 1 kerdesem nemtudtok valami jo cimet honejt lehet letolteni magyar szinkronnal filmeket? elore is koszike
-
#4820 Bejött! Áttettem és most ntfs-re töltöm a file-t. Most nem áll meg! Köszi! -
#4819 :D -
#4818 na mennem kell---) megyünk el mert karácsony van . Boldog karácsonyt mid1kinek -
#4817 szerkesztettem kicsit a kommenten, próbáld meg értelmezni, máshogy nem tudom elmagyarázni, sry... -
#4816 az ém gépemről akartam zenét feltölteni -
#4815 mi??:D -
#4814 hova akarsz feltölteni?
van olyan, hogy ha az oldalra feltöltöd magát a torrent filét, akkor AZT/a feltöltöttet/ kell letöltened, és azt seedelni, mert csak úgy kerül be a passkeyed... -
#4813 most meg ezt írja ki: Error while uploading
Error message was: Not a valid torrent file, please upload only valid files.
Click here to go back and try again.
-
#4812 Pedig kiválasztom a filet! MEg hogy mirevaló a feltöltés után kapott kredit?? -
#4811 mert lenne 1 problémám amikor felakarok tölteni ezt írja ki:Error while uploading
Error message was: No file selected for upload.
Click here to go back and try again.
-
#4810 ITT valaki konyit a BitComethez?? :D:D -
#4809 Túl nagy neki a 4.2Gb ugye? -
#4808 Hát azon ahova töltöm FAT32. -
paul161 #4807 Hello!
Nektek be jön ma a majomparade? A letöltés megy csak az oldal nem jön be.
Paul161 -
#4806 Milyen a fájlrendszer? Fat32 vagy NTFS?
-
#4805 Sziasztok!
A köv. a problémám. BitComet kliensem van. Töltök egy dvd-t lefele. Van elég hely a vincsimen és arról a trackerről mást is töltök. A dvd folyton azt csinálja hogy a kis lefele zöld nyíl átvált piros x-re és megáll. Ha nyomok egy stoppot majd egy startot akkor elindul újra, de kis idő után megint megáll. Nincs ötletetek miért csinálja ezt? -
#4804 na megcsináltam. jól is sikerült. kössz a segítségeket -
#4803 könyvtárat osztassz meg, amiben a fileok vannak. -
#4802 na megvagyok a leírással meg a fájlok kiválasztásával. de amikor azt akarom hogy torrent készítése akkor csak 1 fájlt enged megcsinálni. Hogy kell azt megcsinálni hogy 17 fájlt rakjon 1 torrent be? -
#4801 THX -
#4800 ja -
#4799 jah és ha letöltöttem az általam feltöltött torrent filet, akkor azt a mappát kell választani letöltési helynek ahol a cucc van? -
#4798 THX