36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#4757 a majmos csak nálam nem megy? -
VvD #4756 Endless: Még mindig nincs életjel. Remélem megmarad az oldal, mert penge volt nagyon. Meg normális dolgok is voltak fent rajta! -
#4755 Jajj! -
#4754 4 hsz-t kellett volna visszanézned -
#4753 ok köszi -
#4752 nekem se jön be... no para -
#4751 Sziasztokm másnál is eltünt ma este az endless skyline oldal? Nekem nem jön be a böngészőmön azt írja hogy: The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
If you think this is a server error, please contact the webmaster. -
#4750 Ugye az a fránya Linux szerver!! -
#4749 biztos vki leakart tölteni mindent ...
:DD -
#4748 Össze is omlott a rendszer... -
#4747 nekem be se jön az endless... -
#4746 nem csak neked lassú... -
paul161 #4745 Nekem is elfogadta de hihetetlen milyen lassú a szerver!
Vagy lehet hogy csak nekem.
De nekem kegyetlen lassú de mondjuk lefelé maxszal húzok.
Paul161 -
#4744 nekem elfogadta, igaz először nekem is nem egyezést írt aztán rájöttem, hogy nemrégen jelszót cseréltem:) -
#4743 Nekem jó a Skyline-os jelszavam... Elvileg.... Mikor 2 perccel elötte léptem be simán jó volt, csak az átiratkozásnál nem fogadja el. -
#4742 Hmm... -
#4741 Ez az endless skyline egy rakás szar. Nekem mind2-n volt regisztrációm, de nemtom átköltöztetni a skyline-osat, mert mindíg azt írja, hogy nem jó a jelszó... annyira nem jó hogy eddig a skyline-ra mindíg ezzel léptem be. Na mind1, úgysem volt olyan sok forgalmam a skyline-on. -
#4740 lecsekkolta.
minden ok. -
#4739 nem csak hash -t ellenőriz először? -
#4738 ennél, hogy megy a seedelés, ha már megvan 100%ban egy file?
beraktam abba a könyvtárba a már letöltött filet, de újból elkezdi letölteni, 0%ot ír ki. -
#4737 köszi, ezt észre se vettem még. -
#4736 sztem ha optionsben beállítod hogy az uj torrentek hozzáadásakor ne induljon el a letöltés, és utána a file -s fülön szelektálsz ugyanolyan tökéletes mintha az elején válogatnád...sőt nekem igy sokkal jobban tetszik, mert leggyakrabban ugyis az egészet leszedem, igy legalább nem kérdez rá h mit akarok leszedni... sztem megszokás kérdése, asszem a memohasználathoz képest nem akkor "hiányosság" ez :) -
#4735 ez az utorrent faxa kis progi.
végre nem zabálja a memet, mint a bitcomet.
tökéletes lenne, ha már az elején ki tudnám jelölni, mit akarok letölteni. -
paul161 #4734 Nah!
Lehet végre átregisztrákni EL-SL-re!!
Már csak az e-mailt kell megvárni!!
Paul161 -
#4733 banner -
#4732 tudna valaki küldeni priviben egy listát a legjobb magyar torrent oldalakról? a majomparadet meg az skyline&endless összeolvadását ismerem csak. plz segítsetek rajtam -
paul161 #4731 szerintem is. -
#4730 Igen. -
#4729 érdemes? -
paul161 #4728 igen de ez tegnap is fent volt!
Amúgy lehet regelni majomparadera akit érdekel.. -
#4727 Előreláthatólag holnap kora délutántól lehet átregisztrálni a Skylineosoknak!
Serpa -
#4726 passz
Yossarian -
paul161 #4725 Mikor lehet már átregisztrálni el-sl-re??????
Paul161 -
#4724 Nekem volt elég, meg a windows valami késleltetett irás hibát dobott ki :( lehet azárt ált le a letöltés.
Bár nem értem ezt a késleltetett irás hibát sem hogy mi okozhatja. -
#4723 nekem olyankor jött ki a piros x, amikor nem volt elég hely a vinyón. -
#4722 Aki bitcometet használ nemtudja hoz az mitől van hogy töltök valamit és hirtelen megjelenik a zöld nyil helyett egy vastag piros x??
-
#4721 új tracker lesz a gigán, csinálják. -
paul161 #4720 Hali!
tud valaki valamit gigatorrentsről?
Paul161 -
#4719 reméljük :)
még sok embert kell meghívnom :D -
#4718 pasz, nemsokára lesz egy nagy törlés, lehet utána vissza adják