36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• r3ga
    vak vagyok kérem
  • precision

Nincs kiírva elég nagy betűkkel fent?
  • nxfn
    de
  • r3ga
    nem
  • Met
    te tényleg ilyen sík gyökér paraszt vagy?
  • Sonajk @:o)
    Van, de nem osztogatom idegenek számára.
    Bocs.
  • Gabyee
    sziasztok!
    megtudná mondani valaki hogy a torrent oldalakon a regisztráció az mire jó?(pl:isohunt)
    mert látom hogy lehet regisztrálni de nem tettem mert nélküle is tudok tölteni!
    vagy aki regisztrál az bizonyos előnyökhöz jut?(több cuccból választhat,gyorsabban tölt ilyesmi)
    itt is lehet látni:"6390 users online, 457382 registered in total."
    köszi!
  • Kontrakcio
    Sziasztok! én kezdő azureus-os vagyok és tegnap raktam fel a progit... az a problémám h a NAT/szerver portot nem tom beállítani normálisan h a teszt eredményes,jó legyen! itt tényleg csak 4 jegyű számot kell beirni amig nem lesz a teszt jó eredmányű??? a többi dolgot h kell ugy beállitani h a leghatékonyabb legyen az egény progi (le,fel töltés)?előre is köszi!Sziasztok
  • rriicchhiiee
    thx
  • Met
    kikapcsolod, hogy automatikusan elkezdje letölteni a cuccot
    behívod a torrentet, bekerül a feladatok közé, ott jobb klikk rá, letöltési hely megadása, megadod neki azt a könyvtárat ahova már le lett töltve és start, ezután elkezdi ellenőrizni és ha végzett indul a feltöltés vagy éppen folytatja
  • Kontrakcio
    köszi
  • rriicchhiiee
    hi!

tud nekem vki abba segíteni,hogy az uTorrent-be hogytudom berakni a már letöltött cumoimat,hogy mások is letudják tőlem tölteni?
    Azureus-t használtam eddig és ott betudtam rakni....most tértem át uTorrent-re
  • eyecandy
    Még valami, volt már valakinek problémája a java-val? Ha azareust bezárom, lefagy a gép. Ha javat próbálom meg beállítani akkor is.
  • eyecandy
    Sziasztok, egy 340 megás rart szerenék pirate-ra tölteni, leírná valaki, hogyan kell?
  • mukika
    eszközök --> beállítások --> fájlok --> alapértelmezett mentési könyvtár...
  • precision
    soha nem láttam még azureus -t, de le merem fogadni hogy a beállításokban (settings v. options szokott lenni) van egy default download directory (v. vmi más néven), ami az alapértelmezett letöltési könyvtár
  • Kontrakcio
    sziasztok! felcsaptam végre az azureaus-t (2.2.0.2)... egy a problémám! Szedem a cumót és automatice a c:\dokumentumok mappába csapja fel ahol már kevés a helyem, viszont én a d-re szeretném és nem tom hol kell beállitani legalábbis nem találom eddig! Ha valakit tud segiteni légyszives irjon pár szót! előre is köszi! Sziasztok
    Nem baj.
    Használd bátran, amit eddig használtál.
    Biztosan jó az is ;)
    Tudod.
    Az ízlések és azok a bizonyos pofonok...
  • Met
    ez nekem nem tetszik
    Naon "állat" :)))
    BitComettel és uTorretel egyszerre töltök le éppen ;)
    Nekem tetszik a kinézet, illetve szerintem jobban konfigurálható, mint a BC.
    Első benyomásom pozitív :D
    Köszönöm.
    Lehet, hogy élni fogok vele ;)
  • tomo
    ha barmi kerdesed van , kerdezz nyugodtan.
  • precision
    Én nagyon szerettem a bitcometet, csak azért próbáltam ki utorrentet, mert érdekelt, hogy egy akkor még 80kb -os program mit tud. Azóta is az van a gépemen. Szerintem a legjobb torrent kliens.
    Hát az elég inkorrekt ("lehúzni" valamit, csak azért, mert egy másik jobban tetszik). Attól a másik még lehet uo. jó, legfeljebb azok a bizonyos ízlések és pofonok nem egyformák.
    Ne aggódj, nem te beszéltél rá ;)
    Különben ezt használod?
    Ha igen, meg sem kérdezem, hogy milyen.
    Ha azt választottad, valószínű nem a véletlen műve :D
  • tomo
    sokan voltak, akik eme "kenyszer" hatasara valtottak utorrentre, es iszonyuan lehuztak , sokszor igaztalanul.
    ezt elegge utalom, ezert nem beszelek ra senkit.
    Azt hiszem ezt fogom tenni ;)
    Thx
    Valóban az upgrade a leg kézenfekvőbb - igazad van
    Súlyos indok a váltásra nincs, csak kíváncsi vagyok ;)
    Valamit félre értettél.
    Nincs előítéletem, csak sok jót olvastam már az uTorrentről és szerettem volna hallani valaki véleményét, aki már használta mind a két programot.
    Azért köszönöm szépen.
  • Yossarian
    szerintem nézd meg a utorrentet! Semmi veszteni valód nincs, ráadásul biztosan meg fogod szeretni, mert jó kis kliens...
  • tomo
    legkezenfekvobb, ha upgradeled a bitcometed. nem?
    ha ott valami sulyos indok felmerul, hogy valts, akkor nezd csak meg a tobbit.

ugy meg ne probalj ki klienst, hogy eloiteleted van vele szemben.
    Sziasztok!

Régóta BitComet-et használok. Elégedett vagyok vele.
    Most az egyik magyar torrent oldal csak a 0.61-es verzió felettit engedi használni, de nekem még 0.59 van telepítve. Ue. az oldal ajánlja az uTorrent használatát.
    Mit tegyek?
    uTorrent vagy BitComet?
    Eddig BC-el elégedett voltam.
    Azureust soha sem szerettem (nem mondom, hogy rossz, nekem nekem "nem jött be").
    Szóval?
    Véleményetekre lennék kíváncsi a váltás előtt.
    Ti mit tennétek.

Előre is köszönöm.
  • Monoton
  • precision
    Köszi!
  • TorrentSpyHu
    Sziasztok! Egy új oldalra szeretném felhívni a figyelmeteket!

A Torrentspy.hu egy olyan, új magyar torrentkereső ami az összes nagyobb magyarorszagi torrentoldal torrentjeit indexeli, összefogja.
    A keresésen kívül tudsz tallózni az egyes oldalakon, kategoriák szerint is böngészni. Az "Utolsó torrentek" funkcióval pedig egy pillanat alatt átláthatod, h milyen torrentek kerultek fel az utobbi időben.

Ha édekel a dolog, akkor regisztrálj! A regisztráció teljesen igyenes. Mindössze két dolog szükséges hozzá:
    1. Aktiv acc egy torrentoldalon.
    2. A titkos kód.

A kódot minden honapban a torentoldalak forumain közöljuk.
    A regisztráció két lépésben történik, erről a regisztrációnál bővebben olvashatsz.

A reg elott mindenkeppen olvassatok el a torrentspy.hu/reghelp.php-t!!!

Ennyi, sziasztok!

--
    TorrentSpyHu
  • Amse
    legjobb lejátszó.
  • dester
    Off:
    Ajánlották az ffdshow-t, az miért nem jó?
    Az bármilyen lejátszóhoz alárakja a feliratot, még Windows Media Player-hez is.
    De egyszerűbb 30 lejátszót letölteni...
  • r3ga
    thx és sry
  • precision
    bsplayerben ctrl + L -el tudod betölteni a feliratot
    megjegyzés: ha a film és a videó egy könyvtárban vannak, és csak kiterjesztésükben térnek el egymástól (gyk: megegyezik a nevük) akkor a bsplayer magától betölti a feliratot, nem kell ctrl + L
    Nade ne offoljunk pls. Ez a torrent topik, nem a hogyan játszunk le egy feliratos avit topik :)
  • r3ga
    már letöltöttem .. csak nem jeleníti meg a feliratot
  • precision
    használj bspalyer -t, google -be beírod, le tudod tölteni
  • r3ga
    special thanks

scak az a baj h nem láccik a felirat Mplayerben