36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#6659 ha a comet-et (0.61-est) frissitek újabb verzióra akkor az addig seedelt leechelt dolgok elvesznek vagy folxtatódik minden ahol volt? -
#6658 # Seeder: az a peer, akinek megvan az összes adat (100%).
# Leecher: az a peer, aki még lefele tölti az adatokat (<100%), ha letöltötte seeder lesz belole. -
#6657 Koszi a választ, de ez érdekes! Másnál mi a helyzet? -
donoki #6656 De én még mindig nem találtam eg azt hog mi a seed meg a peer..... -
#6654 nekem mindkettő megy rendesen. -
#6653 a #6649-esbe irt link neked müxik?
nalam csak a #6652-es link jó! -
#6652 Hopp megvan az ENDLESS! Mit költözködik ez állandóan?
"Szerver- és felhasználóbővítés miatt az oldalon pár napig kisebb-nagyobb kimaradások lehetnek. Új szerverre költözünk, a régit kinőttük, és ez újabb DNS-átállással jár." -
#6651 Hopp megvan... -
#6650 nálam megy... -
#6649 Már megint elkölözött az ENDLESS? Esetleg csak nálam nem müxik? -
#6648 Igazad van, de nézd az élet naposabb oldalát ;)
Majd csak belejön előbb vagy utóbb
előbb, utóbb
utóbb
:D -
#6647 Az a poén, h ma már 4. olyan kérdést teszi fel (vagyis ennyit láttam), amit pár másodperc alatt meg lehet találni. Ez is két kattintás volt. :D -
#6646 Lehet, ezért aztán nem is meri használni :)))))) -
#6645 Bannertól 2 kattintással (ebből az egyik a bannerra való kattintás) eljuthatsz ide.
Meghalnál, ha használnád a gúglit? -.- -
donoki #6644 aham!
És mi az a leechel és a seedel?
Ok!
Tudnál adni a BitComet legújabb verziójához linket?(magyar legyen) -
#6643 én a BitComet-et használom, egyelőre semmi problem vele, és ha már eddig nem volt nem is lesz....
leírás -
donoki #6642 Nah..
Hi all!
Hol találok vmi leírást a torrentről?hogyan kell használni, stb...
Melyik klienst ajánlanátok? -
tomo #6641 lost reszekkel kuzd a srac. -
#6640 mi? -
#6639 gigatorrents.org-n már csak 150 szabad hely! -
r3ga #6638 ilyen nincs . szar FAKE-k már kb 4edszerre töltöm le . -
#6637 thx az új címet
már müxik -
#6636 Ejjj egyszer nem vagyok itt egy ideig és máris megy a harc
Lusta vagyok visszatörölni, meg amugyis tanulságos a többi kérdezni nem tudónak, ugyhogy benthagyom, hogy mit NEM szabad csinálni
peace -
#6635 néha csinálja ezt mégsem a serverben van a hiba hanem nálunk itt ott még nem volt átirva az új linkre de már dolgozok rajta :) -
#6634 nekem tökéletesen mükszik ;) -
#6633 Önnek 1 privát üzenete érkezett :))) -
#6632 bazzeg tényleg átirányít egy másik oldalamra de az a link már nem él :( nem tudom ezt miért csinálja valahol a serverben a hiba és most nem tom beálítani :'( -
#6631 #6629: köszönjük a reklámot!
#6630: én most is fent vok és semmi gond :D most javítottuk trackert tegnap este bebaszna ha megin kotlana :P (privibe küld el a linket ahonann próbálsz belépni!) -
#6630 Not Found
The requested URL /ftp_users/gigatorrents/ was not found on this server. -
#6628 nálam működik -
#6627 ez nagyon jó, köszi
-
#6626 giga bezárt vagy csak server gond? -
#6625 box emberek! mi van kinyitották a gumit? vagy csak kiszökött pár ember? :S -
#6624 Nem tetszik tomo stílusa, de maximálisan igaza van. Mentségére legyen mondva, amennyiszer itt válaszolt ugyanazokra a kérdésekre, nem csodálom, ha már fárasztják a hülyék. Ha valakinek segítségre van szüksége, akkor az a minimum, hogy leírja milyen hardveres, szoftveres környezetben akadt problémája. Nem pedig pattogni, hogy miért nem kérdezi. Gondolom ha elmégy orvoshoz, ott se csak annyit mondasz, hogy "doktor úr, nagyon szarul vagyok" és onnantól a doki kérdezgeti meg egyesével, hogy köhögsz, vagy hasmenésed van... -
#6623 Ez most mire volt jó??? :( -
#6622 mégse mégse.. bocsi.. az előbb még egy nagy fehér lap volt. sry. -
#6621 bh-t néztétek ma már? Nálatok is azt irja, h bezárt? :( -
#6620 normálisan feltett kérdésre itt mindíg kapott normális választ az illető
úgy látszik a most felnövekvő generáció kézdezni se tud csak rinyálni és még a google-t se tudja használni -
#6619 Valószinüleg a windows ezen a területen is lustává teszi az embereket. ( Next > Next > OK ) Néha sajnos ez nem működik. De ne keseredjetek el, más oprendszereknél az okos kérdezés még jobban alapfeltétel, ha választ akar az ember. Nézzed és ámuldozz: Hogyan kérdezzünk okosan ? -
tomo #6618 bibibi sosem lesz aktiv neted.
:P
en tovabbra sem ertem, hogy miert kellene harapofogoval kihuzni az informaciokat a "kerdezobol".
sztem tok alap, hogy leirja az ember milyen konfigja van es milyen netje, ha azzal kapcsolatban probal valamit.