36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• kiskex
    szvsz, akkor járnánk a legjobban ha bepostolnád a hülyeséget, amit kiír a tüzfal kikpacsolásánál. Egyébként szerintem ott keresendő a probléma. Hisz ha nem sikerül kikapcsolnod akkor hiába engedélyezed a ZoneAlarmban a progikat, a win tűzfalon fennakadnak a kérések.
    Az oldalak lassú betöltésére nem tok mit mondani. Talán használja másik böngészőt. Javallom a Firefoxot.
  • kingcroc
    Sziasztok! Kéne egy kis segítség.
    Windows xp sp2-m van, most raktam fel, eddig sima xp volt csak. A problémám, hogy eddig ment simán a bitspirit és egyéb fáljcserélő progik, viszont most hogy felraktam az sp2-t nem tölt le sehogy sem + az internet oldalak is vagy lassan vagy sehogy sem töltenek be, csak ha rányomok hogy frissítés. Zonealarmot használok de ott engedélyezve van a bitspirit és így sem tölt le. AVG vírusírtót!
    A Windows tűzfalat nem birom kikapcsolni, mert vmi hülyeséget ír ki amikor rákattintok.

Kérlek segítsetek hogy működésbe hozzam a bitspiritet. Fáradozásaitokat előre is köszönöm szépen!
  • homokhat
    itt van a megoldás
  • fifi
    "Nem vagyok "zsenge újreg", "
    Regisztráció időpontja: 2006. 02. 27.
    persze, hogy nem vagy az... vagy ha volt korábban más reged, akkor elég szomorú, hogy ennyire nem vagy tisztában az alapvető fórumszabályokkal.
    Ja és tudod, valakit a családodban seggnyalózzál le, ne engem...

természetesen én kérek elnézést...
  • BuzzFuzz
    Endless egy nagy szar mostanában, nálam meg tracker dekódolási problémát ír BitComet-nél... aztán huszadszorra csak nekiáll letölteni...
  • BuzzFuzz
    Nem vagyok "zsenge újreg", amugy meg szóltam hozzád egy szót is? NEM tehát fogd be te is! Utálom a seggnyalókat...
  • tomo
    elenorizd a hosts fileod, nincs e benne endlessre vonatkozo elavult bejegyzes.
    ha nincs , kerdezd meg az endlessesktol, hogy mi a tracker ip cime, es nezd meg a te geped is azt tudja e.
    nslookup hostnev a parancssorba .
  • Agy Halott #6367
    Hy!

Volna nekem egy olyan problémám az Endless-el kapcsolatban, hogy ha vmit akarok le, ill. feltölteni, azt nem tudom véghez vinni! A trackernél a leggyakoribb hibauzi, hogy: "A gépnév nem található!" Ez csak azért probléma, mert:
    1- uTorrent-et használok; státuscsíkon "Hálózat OK" felirat!
    2- MajomParádé-ra, BitGate-re, BitHUmen-re, TorrentLeech-re, BitSoup-ra hibátlanul tudok fel, ill. le tölteni!
    4- Számtalanszor cseréltem le a passkey-em!
    5- Bent az oldalon levő helpdesk-ek nem tudják a megoldást!

Esetleg vki?
  • vaaa
    0.63 as bitcomet el tapasztalatok?
  • keepax
    Ja és még egy kérdés!

Tudna nekem arra is valaki magyarázatot adni, hogy miért tudtam BitSpirittel majdnem 300kB/s-al tölteni ugyanazt a filet, amit most a BitComettel csak szenvedek 4-8kB/s között. És azt is észrevettem, hogy nagyon lassú a letöltésem. Pedig rendesen átnéztem, vagy esetleg a port befolyásolhat ebben? A BitSpiritet ezért bánom nagyon. Ja és a BitSpirit portját használom a BitComethez is, ezért nem vágom. A segítségeteket előre is köszönöm.
  • keepax
    Sziasztok!

Hátha tud valaki segíteni ez ügyben. Lassan fél éve használtam a BitSpiritet és nagyon megszerettem. De tegnap előtt történt valami. Nem nyúltam semmi féle beállításomhoz, így a programba nem kutyultam bele. Szóval ráklikkeltem és majdnem mikor bejött volna a kezelőfelület, egyszerűen kikapcsolta a gépemet. Majd a gép magától újraindult. Ezt eljátszottam újra még 2szer és ugyan ezt csinálta. Átvizsgáltam a gépemet maj 5 vírusvizsgálóval, de semmit sem találtak. Kínomba a múlt hónapi rendszermentésemet rávarázsoltam a gépre, hátha valami más ok lehet. Nem is volt probléma - egy ideig. Ment szépen. Gondoltam feltelepítem a frissebb progijaimat - semmi extra-clonecd, cloneDVD, anyDVD, Bsplayer. Mikor kész voltam ráklikkeltem újra a BitSpiritre és újra kikapcsolta a gépem, sőt mikor helyre állt, már a program sem volt a stertmenü mappájában. Egyszerűen képtelen vagyok rájönni a bajára. Felhívtam pár spanom, akik nagy guruk, de semmi okosat nem tudtak. Valaki segítsen, ha tud legyen szíves, mert nagyon szerettem ezt a progit. Esetleg létezik olyan, hogy programok összeakadnának? Nem tudom. De azt igen, hogy klienst nem frissítettem, mert nincs új, a programok amiket feltelepítettem azok is jól működtek, egyszerűen nem értem. Egyik napról a másikra történt mindez. Megjegyzem ismételten a BitSpiritben semmihez sem nyúltam, semmit nem állítottam át. Help ME PLEASE!!!!!!!!!!!
    Thax, Keepax
  • fifi
    nem, nem nézlek hülyének, és bocs, hogy érdemben segíteni akartam, megígérem, többet nem teszem meg neked...
  • tomo
    egyszerre csak annyi ember tolthet , amennyi a torrentenkent adott slotok szama szorozva a futo torrentek szamaval. ez nem biztos hogy 30 40 et ad ki, hiaba van annyi lehetseges letolto (peer).

probald emelni a torrentenkenti slotok szamat.
    az utorrentben meg van egy olyan beallitasi lehetoseg, hogy use additional uploads slots if total upload less than 90% of total speed. ezt pipald be.
  • grebber
    De érdekes hogy 20-30 ember aki töltene a gépről nem képes csak 50 kval vinni a cumot.No mindegy.Van amikor fullon jó de ez eddig csak egyszer volt a Swat 4 kiegjével.
  • tomo
    hat pl azert, mert az egy dolog, hoyg te mennyire gyorsan tudsz feltolteni, az meg egy masik, hogy akik szedik kepesek e ezt kihasznalni. ugy tunik nem.

2. megfigyeltem/tük megabites egyetemi vonalokon is, hogy hiaba a nagy sebesseg lehetosege, sokszor nem tudjak pl az adsl es felhasznalok megfeleloen leterhelni.
    magyarazatot nem talaltunk a dologra. ( erdekes hoyg az adsl esek sem voltak kepesek a sajat letoltesi sebesseguket maradektalanul kihasznalni)
  • homokhat
    itt mindent megtalálsz a legujabb 1.5 +nyelvi fájlok
  • grebber
    Hát már bocs de ha ez érthetetlen akkor nemtudom mi neked az érhető?

Van egy gép 300kbyte/s-os feltöltési sebességel (1 Megabájt = 1024 Kilobájt) és letöltöttem 4 dolgot (filmeket) ezeket seedelem vissza de ez nem megy 300kbyte/s-al fel hanem csak 50 körül.És nem értel miért nem fullon tölt fel a gép.

Ehhez komolyan mondom két diploma is kevés hogy megértsed vagy én nemtom.
  • tomo
    nem hulyenek nez, hanem ertehetetlen amit irtal. probald resztezni a probelmat, vagy csinalj kepernyomentest es mutasd meg mi a problem.
  • grebber
    #6329 nemtudja valaki ennek okát?
  • grebber
    Nem ennyire ne nézzél hülyének.
  • tomo
    www.the-underdogs.org
    vagy barmilyen "abandonware" rel foglalkozo oldal.
  • foxxi
    Sziasztok!

Tudtok mondani olyan oldalt ahol régi (régebbi) (80-90-es évek) játékait lehet leszedni? PC-re, Amiga, C64 stb.

Megköszönném! :)
  • Met
    az uTorrentet nem kell telepíteni, a nyelvi file-t meg az exe mellé kell másolni
  • Serpa
    szedem is ... ^^
  • repvez
    tudja valaki hogy hova kell a nyelvi fájlokat tenni vagy hogy hova telepiti magát az utorrent.Mert a nyelvválasztásnál csak az angol jelenik meg vagy az oldal jön be ahonnét le lehet a többit tölteni de azzal nem tudok mit kezdjek.
  • nxfn
    pedig de
  • tomo
    megjelent a mikrotorrent 1.5 os verzioja.
    akit erdekel szedheti :
    www.utorrent.com rol
  • precision
    nem érdekel miért írtad... nem ide tartozik és kész
    törölni fogom az offtopic üzeneteket
  • liverpool123
    at hogy mér irtam
  • Dying Soul
    "Házigazda: precision"

hi
  • fifi
    de, igenis mondja meg miről lehet, és miről nem...
    még kis zsenge újreg vagy, de rá fogsz jönni. hogy az OFF mindenhol OFF, ha átmész más portálra ott is. Ha nem tetszik, ne fórumozz, vagy menj a gumiba.
  • BuzzFuzz
    nehogymár te mond meg miről lehet itt beszélni
  • precision
    mit? :)
  • liverpool123
    ugyse érted
  • precision
    na ez meg pláne nem ide tartozik
    ez nem chat...ha nem tudsz a témába vágót írni, inkább ne is írj semmit
  • precision
    liverpool123 ez a topik a torrent tecnikai oldalát hivatott megbeszélni, sztem senkit nem érdekel, hogy ki mit szed le v. mit nem szed le...
  • liverpool123
    ki nézi a chelsea-barcát?
  • BuzzFuzz
    Új BitComet:

Bitcomet 0.63
  • liverpool123
    mért??:?
  • liverpool123
    bocs Liberty City