36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#6617 ez tényleg így van sajnos :( -
#6616 #6602 -
#6615 Jól van.
Fátylat rá.
Akkor írd már le, hogy mid van.
Net?
Op rendszer.
Stb.
Hátha sikerül. -
#6614 de volt.
jöhetett volna rá segítség (esetleg az hogy írd már le hogy mid van),de inkább elkezdtél bunkóskodni... -
#6613 házt ez az hogy én sem értem miért jött össze és azt hittem hogy van valami más tippetek ilyen esetre...Próbáltam már soxor hogy biztos én csinálok vmit rosszul de sajnos nem úgy néz ki. :(
Én nem ilyen hangvételű párbeszédet akartam, de ez lett sajnos... -
tomo #6612 nem volt kerdes. -
#6611 Igen.
Erre már gondoltam én is.
Ennek ellenére kár, hogy kérdések és válaszok ennyire indulatosra sikerültek.
-
#6610 Srácok!
Ne csináljátok már ezt.
Ez itt egy tök jó topic, tök jó emberkékkel.
Ne cáfoljátok meg ezt. -
tomo #6609 hiaba probalja, a netszolgalatoja belso halora rakja, igy soha nem lesz aktiv. -
#6608 Jól van na.
Bocs.
Viszont a feltett kérdésedből ez számomra nem derült ki.
Talán vissza kellett volnba olvasnom?
Más.
Nem értem, miért nem sikerült aktívvá lenned a leírtak alapján.
Nekem routerem van.
Csak úgy tudtam aktív lenni, ha lehúztam és tisztán a kábelmodem mögül neteltem, bár így, az otthonunkban levő többi gépen nem volt internet.
Sokat próbálkoztam a routerrel, de nem ment.
Aztán jött ez a kis leírás és láss csadát, minden sikerült.
Nem értem neked miért nem jön össze.
Kár.
Próbáld meg még egyszer. -
tomo #6607 wireless kapcsolattal nem lehetsz aktiv.
csak akkor, ha a szolgaltataodtol kersz porttovabbitast. amit legtobbszor nem adnak meg.
latod, ezert kell normalisan kerdezni. -
#6606 #6589 és #6585 köszi a választ!
Ez aztán a szép OFF-ba fulladt párbeszéd! Hihetetlen, hogy ebben a topic-ban mindig van ilyen "csata"! -
#6605 -
#6604 itt csak leugatni tudják az embert... egyesek meg egyenesen intennek hiszik magukat, bár maximum a bunkók/tahók istenei lehetnének :)
-
#6603 kotródni szerintem nem nekem kellene
(tényleg Google talált valamit?) -
#6602 Na aki szeretne nekem segíteni ezután az értelmetlen kóstolgatás után annak leírom:
Windows XP Prof. nincs semmilyen SP
Bitcomet 0.61
Az XP-nek a Microsoftos tűzfala ki van kapcsolva...
512/128-as ADSL Wireless hozzáférésem van a Dunaweb kft.-nál
ha valami még kell akkor írjátok ide pls.
Aktív módba szeretnék kerülni de a #6450-es hsz.-nél leírtak nekem nem váltak be sajnos...
Előre is köszönöm! -
tomo #6601 na , remelem elkotrodsz innet :) -
#6600 "esetleg kurjalak is seggbe?"
szar az ha a másiknak van igaza és nem tudsz mit írni de inkább muteroddal játszál ilyet. Nem akarom összetörni a szíved de én lánypárti vagyok.. De hallottam valami Blue Oyster Bar-ról vhol.. Googleben érdemes lenne rákeresned ;) -
tomo #6599 nem erted.
kerdezz, es akkor lesz esely , hogy valaszt kapj.
az hogy miert nem mukodik nem kerdes.
eddig nem kerdeztel.
mifele segitokeszseget akarsz?
menjek el hozzad es csinaljam meg neked? esetleg kurjalak is seggbe?
ehhe.
barom.- -
#6598 "mar megbocsass, de nekem kell a segitsegem, vagy neked?
miert hiszi azt minden ujonc, hogy harapofogoval fogjuk kiszedni belole a legszuksegesebb infokat is?"
mar megbocsáss segítettél avagy sem?? rákérdeztél hogy milyen configom van vagy nem?
"kaptal egy weboldalt, talan megnezted, annyit irtal nem jo, oszt gumi."
Igen megnéztem a weboldalt ahogy írtam is csak vissza kéne olvasni és utána írogatni a hülyeségeidet...gondoltam nem én vagyok az egyetlen akinek ilyen problémája van és van még más is azon a honlapon kívül.
"hat ez nudli edes oregem."
akárcsak a te segítőkészséged :)
"vedd tudomasul, hogy itt rajtad kivul senki nem gondolatolvaso, de elarulom, tenyleg azt gondolom rolad, amit hiszel, hogy gondolok rolad."
keresztbeszarom hogy mit hiszel rólam az az igazság. Ettől nekem nem lesz rosszabb :) -
tomo #6597 mar megbocsass, de nekem kell a segitsegem, vagy neked?
miert hiszi azt minden ujonc, hogy harapofogoval fogjuk kiszedni belole a legszuksegesebb infokat is?
most tenyleg, ezt komolyan gondoltad, hogy irod, hoyg nem mukodik es erre konkret valaszt kapsz?
kaptal egy weboldalt, talan megnezted, annyit irtal nem jo, oszt gumi.
hat ez nudli edes oregem.
vedd tudomasul, hogy itt rajtad kivul senki nem gondolatolvaso, de elarulom, tenyleg azt gondolom rolad, amit hiszel, hogy gondolok rolad. -
#6596 mondjuk meg lehetett volna kérdezni de látom semmi esély sincs rá hogy segítőkész hozzászólást nyújtsál..helyette inkább fasszopó stílusban írogatsz...
Gratulálok! Ez csak téged minősít meg a témához való hozzáértésedet! -
tomo #6595 jo , mivel gyakorlatilag semilyen informacioval nem rendelkezunk a halozati kapcsolatodrol, es geped softveres allapotarol. ezert kizart , hogy barki erdemben segithessen.
menj, oszt sirja mashol. -
#6594 "es csinaltal valamit, hoyg aktiv legy? azon kivul, hogy kijelented , hogy szerinted a kapott leirasok nem jok semmire?"
képzeld el próbáltam már sokmindent de azt hittem hogy tőletek majd a hurrogáson kívül kapok valami használhatót....
kliensed szerint is passziv vagy?
igen -
#6593 elmondanám neked hogy vissza lett olvasva és ki is próbáltam a leírtakat és közöltem itt is a sráccal hogy nem sikerült a leírtak alapján.
igen néha tényleg érdemes lenne visszaolvasni#6435 -
tomo #6592 es csinaltal valamit, hoyg aktiv legy? azon kivul, hogy kijelented , hogy szerinted a kapott leirasok nem jok semmire?
kliensed szerint is passziv vagy?
( aktiv =I betu a flags oszlopban a peers ablakban és zold kör alul a statusz sorban network ok.) -
#6591 Néha érdemes vissza olvasni - #6450 -
#6590 Srácok az miért van hogy a BH-ról elkezdenék szedni vmit amit seedelnek 45-en és leechelik 10-en és már 2 órája elindítottam és még mindig csak próbál csatlakozni...
A másik meg hogy aktív mód eléréséhez senki sem tud nekem használható infót adni?? Haverjaim is szopnak ezzel mind :( -
#6589 Nem ocsároltuk, csak olvasni tanítják a többiek :DDD -
#6588 Igen.
A 3 felkiáltójeled pedig nyomatékot ad ennek.
:( -
#6587 A Bazdmeg aztán nagyon kultúrált, vegyél vissza :D
Amugy lehet hogy nincs közöm hozzá, de utálom ha valaki pattog mint egy bolha... -
#6586 jó kérdés, én sem tudom
talán regisztrálj, és megtudod -
#6585 igen -
Gabyee #6584 #6571-ra légyszi valaki:( -
#6583 a #6572-es üzit mire irtad? Most jottem fel az oldalra és látom, hogy r3ga -t ócsároljátok! Talán meghívót kért? -
#6582 kémrobot elhárító
és legyen ennyi elég -
#6581 torrenttulajok -
r3ga #6580 miért kik vagytok ti ? -
#6579 Mi máris tiltottuk az oldalt sőt az összes robotot ami onann jön és figyeljük majd az usereket és tiltjuk őket ha ezt használják! kössz az infót! -
#6578 vak és hülye :D