36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• mukika
    én is bejutottam...
  • Agy Halott #6413
    Akkor sikerult a Majom-ra bejutnod?

Bocsi, de en nem igy tudom, hogy igy lehetne regelni! Akkor igy boldog-boldogtalan bemehetne, aki ir e-mail-t a főoldalon levő e-mail cimre!
  • Max7
    de?.....
  • Max7
    nem kell ám spamelni! nu meg ez nem chat! ezt a 3-mat lehetett volna 1 hozzászólásban is! el-sl.net-re sehogy! oda is csak meghívóval de ott csak a tagok adnak vagy ha van ismerősöd (itt ne kéregess)
  • homokhat
    köszi egy perc és jött a mail . megnéztem de ....
  • liverpool123
    Endless
  • liverpool123
    És az endelss?re hogy lehet
  • liverpool123
    uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • Max7
    én egy hét után katapm választ :)
  • liverpool123
    hány év mulva kapom meg az e-mailt?
  • Max7
    elvileg!
  • liverpool123
    A Majomra igy lehet akko regelni?
  • PeeTeR
    GhostHunter -en ideoglenesen lehet megint regisztralni.
    Akit esetleg erdekel: GhostHUNter
  • tomo
    sot ez regen ki is volt irva a fooldalra ( lehet meg most is ki van irva )
  • Max7
    és ez volt az a bazinagy titok? :) irsz egy mailt a majom emailjára és beregelnek téged :D én is így jutottam be annó! ez ilyen nagy titok? :S
  • Agy Halott #6399
    igy van! Akkor lehet rosszul fogalmaztam meg, énis ezt akartam irni, csak a hangsulyt a meghivo megszerzesenek nehezségére akartam a figyelmet felhivni, hogy nem ugy van a meghivas mint a BitHUmen-en vagy az Endless-en!
  • Max7
    mert lehet de csak meghívóval!
  • Agy Halott #6397
    OK énis Power User vagyok a MajomParádén. Akkor az admin miert mondta nekem, hogy még lehet bejönni az oldalra? Egyébként lehet bejönni meghívóval!
  • Max7
    No akkor fogj egy szótárt és nézd meg mit jelent ez! az meg hogy növekszik azt jelenti hogy meghívóval beléptek! de nem erősítették meg az e-mail címüket!

én bent vok a majmond és 1.0 fölött van az arányom! sőt csak hogy ércsd hogy miért tiltakozok gigatorrents.org -n nem admin hanem tulaj vagyok tehát nem csak szerkeszthetek ezt azt hanem a php kodot is segítek fejleszteni!

az is lehet hogy átirták a kódot és mást jelent de kicsi a valószinüsége! amúgy amikor nem érték el a max userszámot akkor is ugyan ezt jelentette ez a szám!

mi is meghívósak leszünk csak egyelőre a régi adatbázisunkat álítottuk vissza és sok user nem talált vissza az oldalra mert új cimünk van!

• Agy Halott #6395
    Nem-nem! a 38 júzer nem ezt jelenti; legalábbis az admin nekem nem ezt mondta! Valószínű, hogy neki volt igaza, mert ez a szám, soha nem nulla! Nézd csak meg most...
    tegnap Unconfirmed users 38, ma meg Unconfirmed users 52,
    mint láthatod nem csökken, hanem váltakozó. Akkor ott van a
    Registered users 20,393 <--ez pedig csak növexik; tegnap Registered users 20,374! Teljesen mást jelent a Unconfirmed users 52 <---még ennyi ember bemehet, csak, hogy hogyan? - ez az amit az admin-ok jól megvariáltak! Mivel megígértem, hogy nem árulom el nyilvánosan, hogyan is lehet bejutni, ezért bocsi, de ugye bár ez nyilvános hely!
  • Max7
    az a 38 user azt jelenti hogy ők kérték ar egisztrációt, a rendszer elfogadta de nem erősítette meg a regisztrációját! tehát ha megerősíti akkor igen ő még bejut!
  • Agy Halott #6393
    Bent vagyok a MajomParádé-n és pont egy admin-nal beszéltem erről a meghívásos dologról; lehet még bejönni, ui. nézzétek csak meg a főoldalon, hogy:

Max users 20000
    Registered users 20,374
    Unconfirmed users 38

Nos ott van egy olyan szám, hogy 38, tehát 38 júzer még bejöhet, DE ez csak egy módon lehetséges ... (persze ezt nem írhatom ide le, de ha egy kicsit gondolkodtok, nem is kell leírnom a megoldást!)

Nem hiaba van az a jelenség, hogy Max users 20ezer, de mégis 374-gyel többen vagyunk bent!
  • Agy Halott #6392
    koszi megpróbálom!
  • mukika
    ghoston újra lehet reggelni... egész jó lett az oldal amúgy.
  • homokhat
    Kérj jelszóemlékeztetőt a fórumoldalon arra a mailra ahova a reged szól. Persze azzal a felhasználó névvel amivel regisztráltál.
  • rakodo
    Elég sürün törölnek, hetente 2x reggel érdemes benézni..vagy keress valaki ismeröst akinek van reggje, ugyanazzal a felhasználonévvel többen is bentlehetnek egyszerre.
  • The FlashBack
    megtelt a "befógadóképesség" akkor van esélyed ha valakit kidob a server;)
  • sirGalahad
    akkor most , mi?
    más magyar torrent oldal ? (értelmes...)
  • Newfronter
    Arra az oldalra meghívó sincs...
  • mukika
    mivel csak meghívóval lehet bejutni... ha tudsz szerezni, szerezhetsz nekem is.
  • sirGalahad
    Én már régebben is próbálkoztam a majomparádéba regisztrálni; de a "regisztrálás lezárva" üzenet mindig megálljt parancsolt...
    5let?

Amugy én igazából ps2 game-k "gyüjtőhelyét" kutatom a torrent oldalakon.
    Ha vki tud ilyesmit, szóljon pls !
  • rakodo
    majomparádé
  • The FlashBack
    sziasztok
    lenne egy nehéz kérdésem;
    keresek NatGeo és Discovery adásokat; hol keressek?
    kösz
  • Agy Halott #6381
    Koszi a segítséget: Homokhat, Tomo, BuzzFuzz!

Tomo, nem nagyon tom miaza hosts fájl és hol van. Lehetne szó róla, hogy leírd pontosabban mit kell tennem?

Homokhat, amit belinkeltél oda regisztrálni kell! Az Endless-es nevemmel és jelszavammal próbálkoztam, de azt írja, hogy: "Nincs jogosultságod a fórum megtekintéséhez!", majd próbáltam regisztrálni és akkor meg azt irja, hogy: "Opció Lezárva!" Leírnád, hogy hogyan olvashatom el, amit belinkeltél?

BuzzFuzz, sajnos azt hiszem neked van igazad, mert a live-chat-en is sokaknak xaraxik a tracker!
  • Met
    kicsit vegyél visszább
  • KM
  • Serpa
    endless

2006-03-08 - Download Millenium

Beléptünk az 1001. letöltött terabájtba!!

• homokhat
    És itt
  • homokhat
    Ez a te helyed!!!
  • kingcroc
    Azt írja a windows tűzfal: Due to an unidentified proble, windows cannot display firewall settings! És firefox-ot használok. Remélem így is lesz ötleted. Köszike