36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Agy Halott #6496
    Ertem...
    Az nem számít, hogy nekem dinamikus IP-címem van? Tehat 24óránként más IP-címem van!
  • Agy Halott #6495
    Gondolom avi a kiterjesztése...Milyen lejáccót használsz?
    Próbáltad már MPlayer-rel?
  • tomo
    a sajat gepeden futo nslookup arra volt jo, hoyg lasd, hogy nalad a geped milyen ip cimet feleltet meg a hostnevnek.
    ebbol nagyon jol latszott, hogy a dns kiszolgalod nem frissult, es egy elavult/rossz ip cimet valaszolt a lekerdezesre.

ez a hosts file segit , hogy mostantol, a benne levo ip cimet parositsa az endless trackerevel.

ha a tracker ip cime megvaltozik, termesztesen a hosts fuileodban is at kell irni, kulonben nem fog mukodni.
  • tomo
    kesz jo lesz.
  • r3ga
    de kár :(
  • Agy Halott #6491
    Akkor leírom, hogy eddig mit csináltam:

1- beírtam a parancssorba ezt---> "nslookup hostnev"

2- az alábbi uzit dobta ki:
    "Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
    (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\********>nslookup hostnev
    Kiszolgáló: ns.datanet.hu
    Address: 194.149.0.157

*** ns.datanet.hu - hostnev nem található: Non-existent domain"
    Ezután bezártam, mert nem irtal mást, hogy tenni kellene még vmit!

3- system32/drivers/etc mappában volt egy olyan fájl, hogy hosts (kiterjesztés nélküli)

4- Ebbe a fájlba beíram egy ures sorba, hogy: "195.56.55.113 core.el-sl.net"

5- Ezutan elmentettem. Így néz ki!

Ezek után restartolhatok, vagy van még vmi teendő?
  • tomo
    nemtudjuk.
  • r3ga
    nemértem . letöltöttem 100%-ra egy LOST részt és ha megnyitom vmi szar torrentes bigyőt mutat.. ez mért van ??
  • Frosty01
    szvsz folyton NAT/Firewall problémát jelez nekem =/
  • Frosty01
    hali!
    miért van az a nagy probléma hogy NAT-problémát jelez az azuerus kliensem?
    router mögött van a gép, ott elvileg már beállítottam az udp/tcp portot neki :S
  • tomo
    1. az nslookup "benne van" az xp ben. start- futtatas - cmd es oda beirod nslookup hostnev
    2. nem kell semmi kulso program, hanem megkeresed a hosts fileod
    C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
    ezt egy notepaddal tod szerkeszteni.
    ird bele:
    egy ures sorba
    195.56.55.113 core.el-sl.net
    es mentsd el a filet.
    lehet a gepet is ujra kell inditani , hogy ervenybe lepjen.
    innentol a core el sl net hostnev a fenti ip cimre mutat.
  • Agy Halott #6485
    Nos, akkor amit adtál oldalcim oda a NsLookUp-hoz beírtam ezt---> core.el-sl.net
    és ezt az IP címet tette mellé!
    Akkor most ezt az IP címet kellene azzal a progival beírnom minden egyes torrent fájlba, amit az Endless-oldalról letöltök?
    Ha eddig jól írtam le, akkor a cím-átírást tárgyaljuk meg, hogyan is kell azt a progit használni, amit belinkeltél!
    Az eddigieket is nagyon szépen köszönöm!
  • Csudri #6484
    És ezt hogy kell használni?
  • tomo
    nincs ilyen problemank.
  • Shortstop
    miért van az hogy mikor elindítom a utorrentet akkor iszonyatosan lezabálja a memóriámat???? (a feldatkezelőben a fizikai memóriánál a rendelkezésre álló olyan 2-3 között van)
    neketek ilyen problémátok nincsen?
    BitCometnél ilyen nekem nem volt. Ez a utorrent jobban tetszik de ez mi a szarért van?
  • tom12x
    nem megy nekem ez a makrózás :(
    de a lényeg azért látszik
  • tom12x
    Az a gond, hogy a géped az Endless tracker hostnevét (core.el-sl.net) nem tudja feloldani IP címre, mivel a net-szolgáltatód name szerverében valami okból nem szerepel.
    Ilyenkor azt lehet csinálni, hogy vagy kézzel, hex editorral, vagy valami torrent file szerkesztő progival (mint pl. ez) kicseréled a torrentben levő hostnevet a megfelelő IP címre.
    Az IP címet pedig pl. [url=http://www.all-nettools.com/toolbox]itt[url] lehet megtudni, ha az NsLookup-nál beírod a hostnevet (core.el-sl.net), majd Go...
    Egy kicsit körülményes, de működik.
  • Shortstop
    igen sajna... :(
  • Agy Halott #6478
    LoL Nekem sem muxik az Endless, csak néha...
    Nálam nagyobb bajok is vannak az Endless-el, pölö, hogy ha müxik és betok lépni, akkor letöltéskor, vagy feltöltéskor az uTorrent-ben a trackernél a "Gépnév nem található!" hibauzit kapom és néha, hogy nincs tracker, mégis tölt felfele... persze az oldal nem számolja a ratio-mat!
    Erre, tud vki megoldást?
  • tom12x
    Ja bocs, az előbbi link vége lemaradt, itt a jó link.
  • tom12x
    Nekem se műxik. Úgy tűnik, bizonyos IP címtartományokat nem szeret a szerver.
    Egy megoldást tudok, proxy szervert kell használni.
  • sirGalahad
    thx; nem is láttam, hogy ez nekem szólt... :D
  • mukika
  • tomo
    ip cim feloldas ? (nslookup hostnev parancssorba )
    217.27.212.212
  • sirGalahad
    Sziasztok!
    Multkor már nyöszörögtem, mert nem találtam normális ps2. játékokkal foglalkozó torrent oldalt... Esetleg ha valaki ajánlana egy megbízható site-ot; annak nagyon megköszönném...
    Idáig csak a keresőket használtam...(pirate bay; stb.) de alig akarnak jönni a cuccok.
    Tudom hogy kezdő vagyok, és valszeg fárasztó is; mert ti már benne vagytok a "Torrent ismeretek halmazában" , ezért lehet hogy untatlak benneteket ezekkel az "alap" kérdésekkel... De nekem fontos!
    Azt figytem meg, hogy a legujabb Game-k , gyorsabban jönnek le, nyilván a több ember miatt..(seed--Ugye ??)
    De nekem nem is feltétlenül a legujabbak kellenek, hanem a legjobbak... Már a saját értékrendem szerint..
    Szval ha vki kisegítene ez ügyben igazán hálás lennék. Előre is THX!
    Üdv mindenkinek: sirGalahad
  • lck
    Jaj de jó ! Nekem is ez a gond, csak nem akartam itt sírni, mert senki sem panaszkodik hogy nem megy neki, ezért gondoltam hogy nálam vam a baj.

Valamelyiket használod ezek közül?

- AVG 7.1 plus firevall
    - SpywareBlaster
    - PeerGuardian
    - Spybot - Search & Destroy
    - SpyStopper Pro
    - Spy Emergency 2005

Nekem az a tippem hogy az egyik fogja meg közülük.
  • Csudri #6470
    Így néz ki a hiba.
  • Csudri #6469
    Hello mindenki. Mi lehet az oka annak, hogy nem jön be az Endless oldala se Firefox-szal, sem pedig IE-vel ha ezt a címet link próbálom, ha viszont ezen keresztül link, akkor minden ok. Mármint bejön az oldal, de belépni nem tudok, mivel anonymként nem mehetek be. Már több hónapja tag vagyok, de egyszer csak beszart, és nem tudom elérni az oldalt. Írjak a webmester? Szerintetek mi lehet a gond?
  • Laky
    Bitsoup-ot ajánlom, ott mindig van friss PS2-es játék, csak az arányodat győzd 0.8 felett tartani :D
  • Kontrakcio
    köszi! már reggel óta szarakszom de Azureus-nak sehogysem jóó vazz... mindig kiirja azt a gyógyszöveget! Csinálhatok bármit! :( Mind1! akkor is megcsinálom!
  • tomo
    www.java.com
  • Serpa
    még mindig?
  • Kontrakcio
    köszi! egy linket tudsz küldeni h jót szedjek le mert már tele van a puttonyom... (tom most olyan mintha egy pancser lennék de vhogy a dühömtöl nem látok el 1mm-ig sem...)
  • Met
    Sun Java kell neki
  • Kontrakcio
    sziasztok! nekem egy jó nagy problémám van... azureus szeretnék használni de vmiért nem tom futtatni mert a következőt irja ki:No JDM could be found on your system. Please define EXE4J_JAVA_HOME to point to an installed IDK or JRE or download a JRE from www.java.com! szal nekem a javám JRE 1.5 ös... nem tom mi a baja! Valaki segitene nekem? előre is köszi!
  • mukika
    2 nap alatt itt tartok, feltöltés 15-20kra korlátozva. :)

• Met
    másnál sem fog, tavaly feldobták az oldalt, most működik de csak az tud meghívni aki bent van és csak akkor ha korábban voltál oda regelve
  • mukika
    ghosthunter végre új szerveren, max. létszám mostmár 10000 fő! :)
  • tomo
    zart oldalakon nem mukodknek a keresok. ( mivel nincs az a bolond aki a zart oldali torrent filejat feltoltene, ha megis megteszi kizarjak az oldalrol )
    a magyar oldalak meg mint tudjuk mind zartak.
    zart = regisztraciokoteles.
  • Pharaoh
    Jaj, az kimaradt, hogy olyan kéne, ami a magyarokon keres.