36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Gyocsika
    Sziasztok töltök le dolgokat BitComet-tel (nem szép dolog) de ki fogja megvenni az eredetit csak azt szeretném kérdezni miért olyan lassan jön le valakinek jön 60kb/s nekem csak 10 kbs vagy az alatt hogy lehetne meggyorsítani ? Segítsetek légyszi!!!
  • Pharaoh
    Tudtommal magyarul is tud a mikrotorrent, nem hiszem hogy nem találod meg ezeket a beállításokat. Megsértődsz, ha megkérdem hány éves vagy?
  • donoki
    Tulajdonos vagy meg segítő...stb :S
  • donoki
    Oks...Minnyá megnézem ;)
  • boleta
    mind
  • boleta
    igen
  • Met
    mit?
    a sebességet?
    a klienst?
    a letöltés helyét?

konkrétan kérdezz
  • boleta
    ok értem de hogy kel be álitani?

• r3ga
    nem :D
  • Pharaoh
    Akkor előbb olvass el egy faqot. Klikk a bannerra és ott válogass.
  • boleta
    mikorotorentet haszálok és az egészet nem értem
  • Pharaoh
    Valami konkrétum? Mi nem megy? Mit használsz? stb.
  • boleta
    hello
    én segitséget akkarok kérni a bittorent beálitásához mert nem igazán értek hozá
    előre is kőszőnőm a segitséget
  • Usmukukk
    Sziasztok! Tudom, hogy nem jó helyen vagyok, de segítségre lenne szükségem! Régi doc-jaimat szeretném kinyitni, amiket kódoltam de nem emlékszem a kódokra. Az sg-n találtam letölthető demókat, de nem igazán működnek. Tudna valaki segíteni?
  • Met
    na, még egy olvasni nemtudó büdös paraszt
  • Pharaoh
    eastgame
    Ez nagyon jó ha szerencséd van lehet még regelni.
  • precision
    link
  • Kontrakcio
    http://thepiratebay.org/ ide irj vmi filmcimet vagy vmit... ezen a lapon meg keresgélj http://bittorrent.lap.hu/ <-- sok sikert
  • Gorvik #6681
    Bár nem reménykedem, de azért megkérdezem, hogy Tudtok ajánlani olyan torrent oldalt, ahonnan kifejezetten Japó filmeket lehet leszedni. Nagyon sok helyet megnéztem, de az egysíkű keresési rendszer miatt lehetetlen találni filmet (+ gyakorlatilag nem is nagyon van). Egyedül a torrentspy.com volt reménykeltő, de sajnos nagyon kevesen, vagy egyáltalán nem töltenek, így kihúzva.
    Nagyon megköszönném a segítséget... :)
  • Kontrakcio
    na végre sikerült!! portot kellett nyitnom... érdekes a bitcomet automatikusan nyitott azureus-nál meg nekem kellett nyitnom! Ez felháborító :D:D!
  • mukika
    így csak az aktív userektől tudzs letőlteni. a passzívoktól nem....
  • Kontrakcio
    1Xüen nem tom mit kell csinálni baszus! hihetetlen... hosszútávon okoz vmit ha sárgán töltök? töltenek rólam és én is lassan leszedek egy filmet! igy látszólag nincs semmi probléma... vagy?
  • Met
    banner
  • Gnerals
    Halli!

Tudnátok 1-2 jó magyar torrentet ajánlnai linkkel? (ahol lehet űrlapot linkeljetek be)

Köszi
  • Max7
    azért fontos mert hoztunk némi feltöltési szabályt hogy 96kbit/seces feltöltésel ne töltsenek fel 4.5gigát! ezt ellenörizzük az adatlapon! sőt azt is ellenörizzük hogy valós-e az adat! aztmá nem árulom el hogy hogyan ;)

#6673: nézd meg a staffban hogy ki vok :)
  • Yossarian
    Azért érdekel, mert nem tom felfogni, hogy ebben mi olyan fontos, hogy warnnal szankcionáljátok, ha nincs benne a profilban.

Megkérdezni meg azért nem tom, mert nincs ott regem. :)
  • donoki
    Te a GigaTorrents-en moderátor vagy?
  • Pharaoh
    Ha nat hibát ír ki tesztnél, ill. sárga a fej akkor passzív, vagy. Tűzfalban, vagy routerben ki kell engedni azt a portot, amit az azureus használ. (alap 6881).
    Ezt az options/connection-s ban lehet változtatni.
  • Max7
    te valami adatvédelmi biztos vagy? vagy miért érdekel? és miért nem tudod ott megkérdezni? :)
  • Yossarian
    :DDD
  • ivjoe
    zsatantekk! :o
  • Yossarian
    nem tom ott feltenni :)
    és a sebesség miért kell a profilba?
  • Max7
    pl az utobbi időben nagyon sokat költötözz az oldal és ehez kellet valós e-mail cím mert így sok usert buktunk bár most a gigatorrents.org cim megmarad de ezeket a kérdéseket pls az oldalon pm-be ted fel ne itt! thx
  • Yossarian
    mire kell a valós fel és letöltési sebesség nálatok? Milyen infó lehet az, amit csak kör e-mailben lehet eljuttatni a userekhez, kör üziben nem?
  • Kontrakcio
    Sziasztok! Azureus-t használok és nemrég raktam fel a bitcomet után... azt akarom +kérdezni h mit kell tennem h ne sárgán világitson az a kis lámpa ha le ill feltöltök ? hogy nézhetem meg h a kapcsolaton, internetem aktiv ill passziv? 1álltlaán h kell jól beállitani a NAT/szerver portot? ugyanis mindig NAThibát jelent a tesztelésnél! előre is köszi!
  • Max7
    gondolom azért kérdezte mert mi tiltottuk a 0.63 alatti bitcometet mert bugos volt! ha kitiltottunk valakit az oldalról továbra is töltötte fel annak azt a torrentet akit kitiltottunk és jövő héten nálunk még egy jópár kliens tiltva lessz! figyeljétek a híreket (by: gigatorrents)
  • Agy Halott #6663
    Akkor nem tom miert nem megy nalam, csak az egyik...
  • Kori
    thx
  • donoki
    Kösz pharaoh!mostmár értem ;)
    Agy halott: nekem is megy mind2!
  • nxfn
    folytatódik minden ahol volt. a beállítások is megmaradnak.