36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• baca01
    nagyonsok ilyen kereső van...
    íme egy: http://torrent.hirtek.hu/
    de ha felnézel a www.bittorrent.lap.hu oldalra ott még sokkal többet is találsz... :P
  • Pharaoh
    Már annyi torrent oldal, van, hogy nem bírom követni, nincs valami kereső, ami mindegyiken keres egyszerre?
  • Sonajk @:o)
    Összes hálám a tied és a leírást készítőé.
    Már mióta kísérleteztem vele, de nem sikerült.
    Most hála nektek működik.
    Köszönöm.
  • Sland
    +
    a bannerban lévő http://www.f1racingworld.com/ nem jön be nálam
  • homokhat
    utorenttel kapcsolatban
  • Shortstop
    köszönöm
  • homokhat
    Aktív mód
  • Sland
    tud valaki mondani privát amerikai torrent oldalt ahol ezek fent vannak?
    pl Hi-RES Pics F1 2006 01°18 Bahrain GP @ Sakhir
    Hi-RES Pics WRC #2 Sweden

kerestem már elég sokat de nem találtam.
    plz linket valaki!
  • Newfronter
    Simán...
    Bh megy valakinek?
  • The FlashBack
    #6437 & #6441
  • Shortstop
    Skacok segítsen nekem vki aki már csinált ilyet: Keriot használok de a BH azt írja hogy passzív vagyok. Nem szeretnék az lenni, de ami az oldalon van fent tanácsok ennek érdekében az nekem használhatatlan....Szóval ha valaki lerná hogy miként nyissak portot azt megköszönném.

bocsi hogy nem olvastam vissza de nincs rá időm, mert lépek itthonról :(
  • precision
    mit töröljek?
  • Met
    hol van ilyenkor a házigazda, hogy törölgessen?
  • fifi
    igaz, hogy már mondták, igaz hogy kb 40-es betűmérettel van a bannerban, hogy: TORRENT LISTA, de én be is linkelem neked ide.
    Ha ezek után megint kéred, én nem tudom mit csinálok veled...
    tessék:
    jó_torrent_oldalak
  • Met
    me kezdetleges
  • fifi

• Beja
    há mínem dzsalol a bánerra4
  • mellon
    Sajnos vannak. Engem az ilyenek idegesítenek:
    Up:611.79 MB Down:40.93 GB 12 hete tag; Up:2.94 GB Down:94.91 GB 20 hete tag; Up:1.22 GB Down:29.14 GB 34 hete tag stb stb...
  • Shortstop
    köszi.
    így nekem valamiért nem sikerült. Szeritnem elbénáztam vmit. De kipróbáltam úgy hogy letöltöttem a trackert megint. Na most látom hogy a BitCometben nekem seedelné, de a utorrentben rá se szarik...:(
    a feltöltési limitnek 9-et adtam meg és egyszerre többet is engedélyeztem....
    most mit tegyek?
  • Dying Soul
  • nxfn
    de, én
  • Max7
    visszaolvasás luxus nálad?
  • sasarat
    hogy lehet bejutnom a majomparádéra?????(megint)
  • Max7
    hát az el-sem jeleskedik jó arányú juzerekben!
  • mellon
    Én is szeretem a Majmot csakúgy mint az EL-t. Pm-et még nem írtam egyik staffnak sem, így ez ügyben nincs tapasztalatom :). Mindenesetre a majmon jobban szemet szúrnak az alacsony arányú userek.
  • The FlashBack
    nekem sikerült bejutnom, a majomparádéra, az endlessre,
    már csak a bithumen hiányzik. Emelett még néhány kisebb helyen is tag vagyok, Pl (bitGateE)
    megszállott torrentes vagyok:)
    de szerintem a majomparádé közel sincs olyan színvonalú mint az endless sky...:)
    persze kinek, mi, ugye....
  • Yossarian
    én is le akarok tölteni egy cunót. Most munka közben egész jól ellennék vele :)
  • Serpa
    utorrentbe betöltöd a filet, megadod a helyet ahova letöltötted a cunót, elkezdi csekkolni, ha végzet, elkezdi seedelni.
  • Max7
    nem akarok nyilatkozni mert stafftag vagyok és akkor fikázás lenne de mint szimpla felhasználó nyilatkozok!

el-sl.net-en válaszra sem méltatják az embereket! a kiss torentoldalakról nem akarok beszélni mert mi is most indultunk ujra de fele annyi torrentre ketszer annyi kapcsolatunk van! egyedul a majomparade az aki tartja a színvonalat! ugyanis ők válaszolnak minden e-mailra meg privátra úgy mint mi! ezért pártoltam el a fent nevezett oldalakról a majomra meg a gigára ;)
  • Max7
    egyszerű nálunk is tiltva van a bitcomet 0.59 és a 0.60 mert bugos és az adatot néha hibásan küldi vissza ha jól tudom mostmár bitcomet 0.63 is van! használd azt
  • Shortstop
    Ma reggel tapasztaltam hogy a BH-n nem jo a 0.59-es comet és a utorrentet favorizálják... namost amiket én töltöttem vissza az a 0.59-es cometben volt nekem . Felraktam a utorrentet és hogy tudom megoldani hogy ezzel a progival töltsem vissza a cunót??

előre is köszke
  • mukika
    aki szereti a sorozatokat annak ajánlom ezt az oldalt, most újra lehet regisztrálni... illetve van már meghívás is. :)

BitGate
  • mellon
    Szóval, az arány van 1 fölött
  • mellon
    Én is hasonló cipőben járok mint Max7 és nekem is 1 fölött van az up, szép downloadal :), és ezt úgy hogy még nem töltöttem fel torrentet.
    Szerintem a Majmon is annyi bent maradni mint az EL-SL en. Rengeteg usert látok 0.3-as ratio alatt, akik már több hete bent vannak. Néha olyan érzésem van mintha nem is törölnék a usereket
  • BuzzFuzz
    A mojomparádé, a Bithu és az Endless után a harmadik legjobb torrent oldal... bár én jobbára csak feltölteni szoktam oda
  • Max7
    dslem van max feltöltésem 15k néha engedi aszolgáltatóm 20k-val és 1 fölötti arányom van :D
  • liverpool123
    ti má meg is kaptátok a levelet?
  • homokhat
    Nem de folyamatban van.Már itt mindenki úgy beszél a majomról mintha nem is tudom mi lenne . Pedig ott egy újregnek bent maradni egy sima adsl.el elég művészet.
  • Max7
    uh elárultam a nagy titkot :) de aki egy kicsit gondolkozik az rájött volna erre!