36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• precision
    melyik utorrented van? ha a legujabb, akkor olyat is probálhatsz, hogy törlöd az application data-bol az utorrent könyvtárat, ugyis létrehozza magának megint a következő indításnál...hátha
  • Yossarian
    na mostmár van resume.dat, a beállításokat reseteltem és most sem maradnak meg a torrentek. Nézem a resume.dat-ot, abban benne vannak az infók, de a utorrent nem törődik vele. Pedig nem akarok áttérni másik kliensre :(
  • Yossarian
    nekem abban nincs resume.dat. valszeg ez lesz a gond
  • precision
    documents and settings/'user'/application data/utorrent
    itt van settigs.dat, meg resume.dat...bár annyira nem értek ehhez, de sztem ebben tárolja a beállításokat
  • Yossarian
    A utorrent valamiért minden kilépés után elfelejti a futó torrenteket. Kézzel kell beadnom neki, utána meg várhatom a hashelést. Nincs vkinek tippje mi lehet a gond?
    Már azt is próbáltam, hogy a regedittel kiszedtem minden utorrenthez tartozó bejegyzést és újra felraktam, de akkor sem változik. Sőt még a beállítások is ugyanúgy megmaradtak.
    Nem tudja vki, hogy hol tárolja a beállításait?
  • Oli1984
    Torrent already exist in the system / na most a jó:) még egy kódot is kellet beírni.. a Nive try= az csak szép próba lehetett, azt hiszem
  • Oli1984
    Köszönöm mindenkinek aki írt!

Most már nem azt írta ki, hogy INVALID TRACKER, hanem NICE TRY

Remélem most már jó lesz! Köszi!
  • precision
    Chello topikban biztos meg tudják mondani...öszintén szolva nemtom, pedig én is chellos vagyok
  • Akey
    Szerintem nem off, ha rákérdezek: mi a CHELLO IP cím tartománya? Érdekelne, mert sose tudok a korlát alatt maradni, viszont illik vissza seedelni, amit letöltök. Így legalább a Chellosoknak tudnék segíteni a hónap végén.
  • Pharaoh
    Trackernek álltalában annak az oldalnak a tarckereét érdemes megadni, amelyik oldalra töltöd fel a torrent filet.

Ha thepiratebay-ra akarsz feltölteni, előbb regelned kell, majd klikk az uploadra, ott elég egyértelmű minden, és a tracker cime is ott van, mit kell megadni a torrent file létrehozásánál (http://tracker.prq.to/announce)
  • nxfn
    töltsd le azt a torrentet, amit előzőleg feltöltöttél az oldalra, majd azt seedeld.
  • precision
    gondolom a piratebay -en van egy olyan link hogy FAQ, ott nézd meg, 100% hogy le van írva, hogy mit kell beírni trackernek...stb.
  • Oli1984
    Sziasztok! Segítséget kérek!

Én is töltögetek le torrent oldalakról ( pl. thepiratebay.org )A letöltéssel semmi gondom nincs! Bitlord 1.1-es programot használok. Ha egy adott albumot leszedek ( 100% ), akkor utána átrakom seed-re, és működik a feltöltés is.

Viszont nem értem, hogy tudok feltölteni mondjuk egy saját albumot egy oldalra.
    EZT ÍRJA KI: INVALID TRACKER

Szóval a Bitlord programban van egy olyan opció, hogy torrent létrehozása..
    És ott nem értem egészen mi az a tracker,és kiadó URL, nem tudom mit írjak oda.
    De létrehozom, és nem engedi feltölteni a thepiratebay.org oldalra.
    A seedler.org oldalra már feltöltöttem a torrent fájlt, de haverommal kipróbáltuk, és nem működött, hiába raktam seed-re, ő pedig hiába kezdte el a töltést. MI LEHET A GOND?
  • mellon
    Klikk az oldal tetején található bannerra.
  • Schwarzenegger
    Sziasztok.Kezdő vagyok.Hol találok az Azureus -hoz torrent fájlokat? Pár példát mondanátok?Konkrét weboldalt.Eddig az eMule-t használtam,az más volt teljesen.ÜDV
  • Amse
    Azt hiszem igen.Régen más volt a neve, de szerintem erre változott.
  • LegionarR
    Ezt a "megnyitom kész forrásként" hogy tudom megcsinálni?

"Fájl - > Megnyitás - > Torrent fájl.... csak követés" ?
  • Amse
    elvileg igen.bezárod a bittorrentet és azureusban megnyitod kész forrásként a torrent file-t és megadod a célt (ahol a félkész file van).
    ha így csinálod akkor elvileg folytatja, de nem hiszem, hogy kliens függő lenne a sebesség.Lehet amikor azureusban próbáltad több seederhez csatlakoztál.
  • LegionarR
    Még valami... ez a cucc amit töltök, a bittorrentel, de megnéztem az azureus-al és mintha jobban menne... azt amit a bittorrent eddig megcsinált, át tudom rakni az azuerus-ba hogy az folytassa a bittorrent helyett?
  • LegionarR
    kösz az infót
  • Amse
    a torrent-el való letöltési sebesség nem a sávszélességeden múlik hanem azoknak a feltöltési sebességétől akiktől szedsz.
    a gyors letöltés lényege a sok seeder.ha nincs akkor általában lassú (kivéve ha kifogsz valami sokmegabites emberkét) és ilyenkor csak a türelem segít.
  • LegionarR
    Sziasztok... Tud valaki segíteni hogy mi lehet a probléma? A gondom az hogy a letöltésem nem gyorsul fel 10 KB/s fölé (azaz de csak iszonyatosan ritkán), pedig ha nem torrentről töltök, akkor simán felmegy 60 KB/s körülire (BITTORRENTET használok és kb. egy napja töltök valamit, de nem változik a helyzet). Lehet valamit buherálni hogy jó legyen?

Köszy
  • Fyrex
    bannerra katt és keresgélj FAQ után :)
  • Pharaoh
    Az azureus egy bittorent kliens. Egészen már mint az emule. Bittorrentnél http weblapokon lehet keresgélni torrent file-k után, amiket aztán meg lehet azureussal nyitni és letölteni a kívánt dolgot.
    Jobban jársz, ha előbb valami FAQ-t olvasol el a témában.
  • Schwarzenegger
    Tisztelt haladó felhasználók!

Én teljesen kezdő Azureus használó vagyok.Telepitettem az Azureus-t de nem tudom még használni.Ha elindítom,akkor alul látom,hogy 900000 felhasználó van rajta,meg különböző színü körök vannak,zöld is tehát él a dolog szerintem.De azt nem tudom,hogyan kell keresni filmet vagy zenét,ill. aztán letölteni ami érdekel.Egy hete kezdtem az egész letöltési hobbyt,egy hete eMule-t használok,de kiváncsi lennék milyen az Azureus.Melyik talál több zenét,filmet?Az Azureus vagy a eMule?Teljesen más hálózaton szervereken van a két program ,igaz ez?Bocs hogy hosszú voltam.Aki tud segitsen.Előre is köszönöm akár privátba akár itt a választ.Tisztelettel
  • donoki
    Megoldódott!
  • donoki
    BitComet 0.63
  • Pharaoh
    Attól függ mit használsz
  • donoki
    Hol tudok portot cserélni? :S
  • donoki
    HoL?
  • Pharaoh
    A 6881 port titltva van, nem kéne potrot cserélned?
  • donoki
    Nektek megy a GigaTorrents-en a seedezés :( nekem ezt írja: Error: Tracker Response Error:Port 6881 is blacklisted. in Tracker
    De sőt!
    Nem csak a gigatorrents-en :S
  • paul161
    Igen töltjük!
    Én bithumenről, osztálytársam endlessről!
  • r3ga
    tölti valaki az elder scrolls IV : obliviont ? és ha igen honnan ?

(nemakarok faket tölteni egy évig )
  • Pink Tiger
    köszi srácok, körülnézek
    anno a bithumenre volt egy regem de már nagyon rég volt még a kezdeti időkben és már nem él..
  • Kontrakcio
    yóóók! :D endlessröl kirugtak mert nem látogattam de a többi az tényleg yóó! csak az a baj h majom betelte... bithumen + +hivós... (+ne probálj kérni itt vkitöl mert leordítják a hajadat a fejedről) inkább néz körül itt---> http://bittorrent.lap.hu/
  • tomo
    azt gondoljuk, hogy a torrent friss cuccokra kivalo.
    es hogy tenyleg ez a 3 a legjobb magyar oldal.
  • Kontrakcio
    hali... küld el privibe az msn-cimedet ha van... ha nincs kicsit gázosabb lesz, 1szerre fogom elküldeni a teendődet!

• Kontrakcio
    hali... küld el privibe az msn-cimedet ha van... ha nincs kicsit gázosabb lesz, 1szerre fogom elküldeni a teendődet!
  • Pink Tiger
    hello úgy döntöttem kipróbálom a torrentezést a bcdc-zés után
    úgy olvasgattam a majomparádé az endless és a bithumen a legjobb magyar torrent siteok, ti mit gondoltok?