36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#6536 feliratok.hu -n van -
r3ga #6535 ja.. csak nincs magyar felirat.. ha vkinek van az s2e13hoz akkor szóljon pls -
#6534 Mplayer-t használj! Nem kell semmi hozzá! Mindent visz + feliratoz! -
saitek #6533 Telepíteni.:)
Még annyi, hogy amikor a telepítési beállításoknál megjelenik a video filters ablak, ott be kell jelölni a subtitles sort. Egyébként minden más beállítás maradhat az alapértelmezett.
Ezután csak le kell játszani a filmet és ha elérhető a felirat, bármilyen lejátszó alatt megjelenik.
-
r3ga #6532 wáá tök ügyi vagyok :P szereztem feliratot hozzá -
r3ga #6531 és ezzel mit kell csinálni ? -
saitek #6530 ffdshow
-
r3ga #6529 az mi rák ? még soha nem hallottam róla .
és ha ott játszom le , van felirat ? -
#6528 VLC Player -
r3ga #6527 márcsak kéne vmi kodek hogy legyen felirat.. -
r3ga #6526 wá dejó végre azt a lostot töltöttem le amit akartam . Harmadszorra csak sikerült -
#6525 igazad van, uw mostanában haldoklik picit, így átraktam a képet a galériámba -
#6524 Maradok BC-nél, egy restart meg nem a világ vége :) -
#6523 Simán -
#6522 Akkor láttad már Azureus beállításait ?
Épp ellenkező a véleményem: Logikus - letisztult - egyszerű.
Egyébként nagyon sokat nem is kell benne állítgatni. Max: Sebeségkalauzban beállítosd a kapcsolat típusát + Tulajdonságok > Mappákban hogy hova mentse a letöltéseket. Sztem a többi alapból jó. -
#6521 Próbáltam, nem jön be, átláthatatlan.. -
#6520 Sajnos az FAKE, így igaz...
Honnan toltotted le?
Enis BitComet-et használtam még zsenge gyermeki ésszel, de már jóideje uTorrent a kircsi! -
#6519 µTorrent -
#6518 Nálam is ígyvan, zabálja a gép erőforrásait hosszú távon -
r3ga #6517 dejó... -
#6516 akkor az FAKE barátom... -
r3ga #6515 igen de sztem átverés az egész mer egy iylen bittorentes videót mutat ha kinyitom .. -
#6514 ott van felül -
#6513 Köszi, így már működik minden. -
#6512 Sziasztok!
Az a gondom, hogy ha futni hagyom a bitcometet, egy idő után befagyasztja a gépet..Nem tudom kilőni a futó folyamatok közül, sőt, még a gépet sem tudom restartolni...Olyankor csak a reset segít..Másnál is előfordul ez a hiba? Egyébként a gépem egy P4 3.0, XP Home, SP2, ZAP + NOD32(nemtom ez számít-e).. -
tomo #6511 figyelem sracok,
a hosts fileba, en csak az endless trackeret irattam be veletek.
ha az oldalt szeretnetek elerni irjatok be ezt is a hosts fileba:
217.27.212.212 www.el-sl.net
es a www s cimmel probaljatok a bongeszotokben.
a tracker =! a weboldallal -
#6510 hol a banner? :( -
#6509 megoldottam... -
#6508 Azért még külön is megköszönöm a hosszas segitseget!
KOSZONOM tomo! -
#6507 Nem teljesen válaszoltál a #6503-ra!
Azt is kérdeztem, hogy: "Te is végigcsináltad azt a hosts fájlos buherát?"
tomo-nak köszönhetően, nálam müxik rendesen az oldal; bármikor próbálom, már nincs az az idegesítő "Object Found!"
tomo tomo tomo -
#6506 Még mindig xar a LOST? Ahonnan letöltötted írtál már a torrent hsz-hez? -
#6505 igen - datanet - ez a gond -
r3ga #6504 igen. DivX-et -
#6503 Neked is d@t@net-ed van? Lehet ez a baj? Te is végigcsináltad azt a hosts fájlos buherát? -
homokhat #6502 Sávszél=Sávszél
izlések,pofonok, beállítások.változnak -
balcsi70 #6501 Sziasztok.Befolyásolya a letöltést az hogy melyik progit használom?Mármint BitComet vagy Utorrent? Mindkettönél ugyan ugy van beállitva minden,tehát nincs korlátozva semmi.Eddig a B.Cometet használtam,de ugy gondoltam kiprobálom az Utorrent-et is,de mintha ez lassabban töltené.Szerintetek? Kössz a válaszokat. -
#6500 Rohadjon meg a d@t@net - nekem sem működik így sem. -
#6499 VALAKI SEGITSEN FONTOS LENNE -
Most próbáltam kapcsolódni firefox-szal a http://el-sl.net/index.php -hoz de, nem muxik! Esetleg, már megváltozott a hostnév IP-címe?
Esetleg, amit az elobb buheráltunk a hosts fájl-al az ezt a problémát nem orvosolja, csak ha torrent-klienssel csatlakozom és probálok le- ill. feltölteni? -
tomo #6497 semmi koze ennek a te ip cimedhez.
ez arra szolgal, hogy a geped jo ipcimmel probalkozzon, amikor te vagy valamelyik programod az core el sl net cimet hasznalni akarod.
ezt a szolgaltatod DNS szerverenek kene helyesen megoldania, de ugy tunik nincsenek a helyzet magaslatan.
meg1x figyelmeztetlek, hogy amint a hostnevhez tartozo ip cim megvaltozik ( ertsd endless uzemeltetok ip cimet cserelnek ) ujra nem fogod elerni a trackert. hisz a host fileodban tarolt ip cimmel fog probalkozni a geped. igy ki kell majdan cserelned ezt a bejegyzest az ujjal.