36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Pharaoh
    A trackerhez csatlakozik?
  • paul161
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne, hogy két napja egyik torrent oldalról sem tudok letölteni.
    A torrent filet letudom szedni de se a bitcomet se az utorrent nem kezdi el szedni. Seeder van minden oldalon ahol próbálkoztam(maki,endless,bithu). Mi lehet a probléma??
    Válaszaitokat előre is köszönöm.
  • precision
    kitöröltem neked
  • Met
    jó lenne ha nem nyilvános helyen csereberélnél
  • Laky
    megvan...
  • Jimbo
    Nekem megy most
  • Monoton
    az E betűs megint behalt?
  • donoki
    ops...
    télleg...
    Elfelejtettem kitörölni
  • Pharaoh
    Figyu, a passkey-ed nem kéne közzé tenned. Azonnal cseréld le, mert különben a nevedben más is fog tudni tölteni
  • donoki
    Miért nem megy a GigaTorrents?
  • mukika
    én is csak remélni tudom, mert ha bejön a meghívásos dolog, akkor esetleg majd tudok cserélni, endless vagy bithu meghívóra. :O))))
  • Agy Halott #6810
    Beszarok! A MajomParádén mindenki kapott meghívót, vagyis készülőben van... én 10-et kaptam! Remélem ez is meghívós marad, mint biHumen és az Endless!
  • Tschabi
    Cookie-kat engedélyezd.
  • Laky
    BitComet-nél hogyan lehetne azt beállítani, hogy csak chellosoktól töltesek?
    az IP-k megvannak, már csak valahogy az ipfilter-be kéne bepréselne, de nem tudom hogyan :\
  • Snecie Smicie
    nem halódik, csak bekell iktatnmi a fasirt-ot.
  • Yossarian
    ja
  • Jimbo
    A Végtelen oldal másnál is halódik?
  • Schwarzenegger
    Sziasztok!

Csak felhasználónevet és jelszót kaptam.Aktiváló linket nem,jelszóváltást kinál amit többször is csináltam de hiába.ÜDV
  • Pharaoh
    Ajánlom azért ne csak egy torrentes oldalról szedjél. Használd a nagy nemzetközieket is, ahol regelni se kell.
    thepiratebay
    mininova
    isohunt
  • Sland
    ahhoz ész kell :D
  • Sland
    munkaidő után lenne, 7végén.
  • ivjoe
    Aktiváló e-mailt nem kaptál? Ha nem tudsz bejelentkezni, hogyan váltasz jelszót? Cookie engedélyezve legyen.

tekk
  • Schwarzenegger
    Sziasztok!

Kezdő Azureus -os vagyok.Ehez a programhoz ugye kell egy torrentes weboldal ahol regisztrálok.Én a http://ghun.tx.hu-t választottam,mivel itt ezt ajánlották de biztos van sok még.Lényeg,hogy megkaptam E-mail-ben a Név és jelszót de nem tudok bejelentkezni.Már modósitottam is többször a jelszót mert kiirta,hogy előfordul,hogy nem fogadja el.De igy se jó.Windows XP-t használok.Esetleg engedélyezzem a cookies-t?Itt azt javasolta vki,hogy ahoz ne nyuljak.Tud valaki segíteni?Vagy regisztráljak máshol?Vagy kell várni 1 napot még hogy aktíválódjon?Hol kell engedélyezni a cookis-t pontosan?Hátha az a baj?Köszönöm
  • ivjoe
    Mikor kolis voltam ott is volt ilyen korlátozás, de mi megbeszéltük a rendszergazdával. :DD
    Aztán jött egy másik rendszergazdi, aki idióta volt, szegény kiment a gépteremből úgy, h be volt jelentkezve rendszergazdiként. :DDD
  • ivjoe
    Az első probléma, h egyáltalán tudsz-e majd kapcsolódni a torrent klienssel. Ha igen, akkor nyugodtan csináld, míg észre nem veszi és ha retek, akkor letiltja, szal ha nem vaskalapos, akkor ő is ugyanezt csinálja. De körülnéznék a többi alkalmazott között, ők nyomják-e az ipart munkaidőben.
  • Sland
    Thank you so much
  • Pharaoh
    Általánosságban: Ha tilos akkor, baj lehet belőle. Vagy az is lehet hogy le van tiltva az egész. Vagy szabad és mehet ami a csövön kimegy. Vagy ha csak nem nézik jó szemmel, akkor lekorlátozva mehet.
  • Sland
    Általánosságban kérdezem...
  • Pharaoh
    Bazz, szerinted mi ott dolgozunk?
  • Sland
    baj lehet belőle?
  • ivjoe
    Attól függ milyen a rendszergazdi.
  • Pharaoh
    Ez a munkahelyi szabályoktól függ.
  • Sland
    hi

lenne egy kérdésem

az egyik családtagomnak a munkahelyén 100/100 as net van. ha bemennék a munkahelyére akkor ott tudnék torrentezni? nem lenne az gáz, tehát nem történne semmi gond?
  • Yossarian
    nem
  • Kontrakcio
    szevasztok! ha feltöltöttem egy filmet egy x nevezetű oldalra ahonnan töltenek rólam és felakarom rakni egy y oldalra ugyan azt a filmet az nem gáz, ugye? sztem nem , csak gondoltam elötte +kérdezem.... jóbb az ovatosság! előre is köszi!
  • fifi
    valahol van ilyen opció, hogy feladatok törlése kilépéskor, vagy vmi hasonló.
  • Sland
    el-sl bejön nektek most? nekem nem...
  • Yossarian
    áh, már azt is próbáltam.
    Valamiért 2Byte-os lesz mindig a resume.dat amikor kilépek. Most megpróbáltam azt, hogy kilépés előtt átmásoltam, majd kilépés után felülírtam a fájlt ezzel a másolattal. lekopogom, de most jó...
  • precision
    talán megtelt a vinyo?
  • Duddits
    Mi az, hogy Disk Overloaded? Mert ha 100%-on van, akkor marha lassan tölt az uTorrent... És eléggé zavar. + még soha nem találkoztam ilyennel.