36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#6822 A trackerhez csatlakozik? -
paul161 #6821 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy két napja egyik torrent oldalról sem tudok letölteni.
A torrent filet letudom szedni de se a bitcomet se az utorrent nem kezdi el szedni. Seeder van minden oldalon ahol próbálkoztam(maki,endless,bithu). Mi lehet a probléma??
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
#6820 kitöröltem neked -
#6819 jó lenne ha nem nyilvános helyen csereberélnél -
#6818 megvan... -
Jimbo #6817 Nekem megy most -
Monoton #6816 az E betűs megint behalt? -
donoki #6815 ops...
télleg...
Elfelejtettem kitörölni -
#6814 Figyu, a passkey-ed nem kéne közzé tenned. Azonnal cseréld le, mert különben a nevedben más is fog tudni tölteni -
donoki #6812 Miért nem megy a GigaTorrents? -
#6811 én is csak remélni tudom, mert ha bejön a meghívásos dolog, akkor esetleg majd tudok cserélni, endless vagy bithu meghívóra. :O)))) -
#6810 Beszarok! A MajomParádén mindenki kapott meghívót, vagyis készülőben van... én 10-et kaptam! Remélem ez is meghívós marad, mint biHumen és az Endless! -
Tschabi #6809 Cookie-kat engedélyezd. -
#6808 BitComet-nél hogyan lehetne azt beállítani, hogy csak chellosoktól töltesek?
az IP-k megvannak, már csak valahogy az ipfilter-be kéne bepréselne, de nem tudom hogyan :\ -
#6807 nem halódik, csak bekell iktatnmi a fasirt-ot. -
#6806 ja -
Jimbo #6805 A Végtelen oldal másnál is halódik? -
Schwarzenegger #6804 Sziasztok!
Csak felhasználónevet és jelszót kaptam.Aktiváló linket nem,jelszóváltást kinál amit többször is csináltam de hiába.ÜDV -
#6803 Ajánlom azért ne csak egy torrentes oldalról szedjél. Használd a nagy nemzetközieket is, ahol regelni se kell.
thepiratebay
mininova
isohunt -
#6802 ahhoz ész kell :D -
#6801 munkaidő után lenne, 7végén. -
#6800 Aktiváló e-mailt nem kaptál? Ha nem tudsz bejelentkezni, hogyan váltasz jelszót? Cookie engedélyezve legyen.
tekk -
Schwarzenegger #6799 Sziasztok!
Kezdő Azureus -os vagyok.Ehez a programhoz ugye kell egy torrentes weboldal ahol regisztrálok.Én a http://ghun.tx.hu-t választottam,mivel itt ezt ajánlották de biztos van sok még.Lényeg,hogy megkaptam E-mail-ben a Név és jelszót de nem tudok bejelentkezni.Már modósitottam is többször a jelszót mert kiirta,hogy előfordul,hogy nem fogadja el.De igy se jó.Windows XP-t használok.Esetleg engedélyezzem a cookies-t?Itt azt javasolta vki,hogy ahoz ne nyuljak.Tud valaki segíteni?Vagy regisztráljak máshol?Vagy kell várni 1 napot még hogy aktíválódjon?Hol kell engedélyezni a cookis-t pontosan?Hátha az a baj?Köszönöm -
#6798 Mikor kolis voltam ott is volt ilyen korlátozás, de mi megbeszéltük a rendszergazdával. :DD
Aztán jött egy másik rendszergazdi, aki idióta volt, szegény kiment a gépteremből úgy, h be volt jelentkezve rendszergazdiként. :DDD -
#6797 Az első probléma, h egyáltalán tudsz-e majd kapcsolódni a torrent klienssel. Ha igen, akkor nyugodtan csináld, míg észre nem veszi és ha retek, akkor letiltja, szal ha nem vaskalapos, akkor ő is ugyanezt csinálja. De körülnéznék a többi alkalmazott között, ők nyomják-e az ipart munkaidőben. -
#6796 Thank you so much -
#6795 Általánosságban: Ha tilos akkor, baj lehet belőle. Vagy az is lehet hogy le van tiltva az egész. Vagy szabad és mehet ami a csövön kimegy. Vagy ha csak nem nézik jó szemmel, akkor lekorlátozva mehet. -
#6794 Általánosságban kérdezem... -
#6793 Bazz, szerinted mi ott dolgozunk? -
#6792 baj lehet belőle? -
#6791 Attól függ milyen a rendszergazdi. -
#6790 Ez a munkahelyi szabályoktól függ. -
#6789 hi
lenne egy kérdésem
az egyik családtagomnak a munkahelyén 100/100 as net van. ha bemennék a munkahelyére akkor ott tudnék torrentezni? nem lenne az gáz, tehát nem történne semmi gond? -
#6788 nem -
#6787 szevasztok! ha feltöltöttem egy filmet egy x nevezetű oldalra ahonnan töltenek rólam és felakarom rakni egy y oldalra ugyan azt a filmet az nem gáz, ugye? sztem nem , csak gondoltam elötte +kérdezem.... jóbb az ovatosság! előre is köszi! -
#6786 valahol van ilyen opció, hogy feladatok törlése kilépéskor, vagy vmi hasonló. -
#6785 el-sl bejön nektek most? nekem nem... -
#6784 áh, már azt is próbáltam.
Valamiért 2Byte-os lesz mindig a resume.dat amikor kilépek. Most megpróbáltam azt, hogy kilépés előtt átmásoltam, majd kilépés után felülírtam a fájlt ezzel a másolattal. lekopogom, de most jó... -
#6783 talán megtelt a vinyo? -
#6782 Mi az, hogy Disk Overloaded? Mert ha 100%-on van, akkor marha lassan tölt az uTorrent... És eléggé zavar. + még soha nem találkoztam ilyennel.