18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • wedge31
    Pont ugyanannyi ideje várok mint te ezért nem probléma még egy hét az öt évhez képest ,kicsit a warez igazolásának érzödik a monologod ,de természetesen ezt nem rosszalásból mondom ez a te magánügyed.
  • Riddick21
    Na, egy kis önigazolás, mert lelkiismeretfurdalásom van, bár alaptalanul... Szóval ilyenkor tudnám pofánverni azokat, akik fentről (terjesztők, kiadók köréből) a warez miatt sírnak.
    5 éve, azaz a bejelentés óta várom a játékot, vadászom az infókat, sosem feledkeztem meg róla. Két helyen előrendeltem, és még az a nagy szerencse, hogy Angliából ezt nem tettem meg, mert akkor hamarosan tépném a hajam, mivel nem fémdoboz és térkép sincs (tudom, egyik sem életbevágó, de van, akinek fontos).
    Erre itt töltöm a játékot a Megaupload oldaláról, pedig megfogadtam, hogy megvárom a megjelenést. De milyen megjelenést? Kiírtak egy újabb időpontot? Biztos, hogy tartani tudják? NEM. Egy biztos: nekik semmi más dolguk nem volt, mint rendben kiadni a játékot. Nekem meg megvenni. Így is lesz, de addigra már túl leszek az első fejezetén...
    És igenis feelingromboló egy kicsit, hogy ezt a régóta várt, és már megjelenésekor klasszikusként emlegetett játékot .rar fájlokból rakom össze, de nem akarok várni, főleg úgy, hogy nem tudom, meddig kell.
    Gondolom többen vannak így vele, csak azért írtam le...
  • balee4
    Hmm, kipróbálom, ha már késik a magyar megjelenés.
  • Riddick21
    Köszi a tippet :)
  • McHaals
    elkezdtem "előtölteni", és "kipróbálom" a vásárlás előtt, majd írok hogy milyen :)
  • Kandurex
    Hmm...a neved miatt beugrott a dark elf, Drizzt Do'Urden...mekkora lenne már, ha most is szerepelne.
  • Drizzthsz
    Ezt merre olvastad? Csak annyit láttam tartalmilag, hogy van 1-2 tárgy, meg 1 szereplő extraként, s ennyi.
  • GodBadka
    Ha az lényegtelen, hogy a gyüjtőiben az egyik DLC ingyenesen benne van, akkor valóban semmi érdekes nincs benne.
  • Drizzthsz
    Amúgy érdekes, a legelső infók szerint szinte semmi érdemleges nincs a gyűjtőiben. Legalábbis az extra dvd, meg szövettérkép nekem nem hiányzik. Inkább lenne valmi extra kézikönyv is, mint a witcherben volt anno.
  • Calver
    halk megjegyzés: már kint van a Dragon Age neten. nem scene release, de szerintem a tehparadox közösségét semmi nem érdekelhetné ennél kevésbé
  • EndreMan
    Azért írták hogy várhatóan fémdobozos,mert műanyag dobozos collectors is létezik, tudtommal a UK verzió olyan.
    Nem csak a doboz más,hanem pl szövet térkép sincs abban elvileg.

Tehát akik pl a közkedvelt game.co.uk-ről rendelték meg a cuccot, és örülnek hogy nekik meglesz már a megjelenés napján,azok készüljenek fel arra hogy tényleg meglesz,de nem biztos hogy olyan,amint amilyet akartak.
  • wedge31
    A németekel mindig együtt vagyunk a szarban...
  • SZEG007
    van fadobozos is, és ahoz még bögrét, vagy polot is adnak, igaz ezeket Szingapur, Indonézia Malajzia kapja tudtomal, viszont ha elvileg agész EU ugyanazt a multilanguage pakkot kapja akkor itt, meg németeknél francért késik...
  • MrAndree
    Várhatóan fémdobozos? Tekintve, hogy a gyűjtői kiadás fémdobozos, ez a lényege, ezért ne azt írják nekem, hogy várhatóan, mert ha a Galaxisos nem az lesz akkor rájuk döntöm a boltjukat.
  • TDC Geronimo
    "A gyűjtői kiadás végleges tartalmát akkor tudjuk pontosan megadni, amikor a játék megérkezett. Várhatóan fémdobozos lesz, és minden tartalom angol lesz benne, így a kézikönyv is. Egyedül a lemez lesz várhatóan olyan, hogy a telepítésnél ki lehet majd választani, angol nyelven vagy magyar felirattal legyen."
  • Riddick21
    Az ilyen infókat honnan szeded? Tudtommal ugyanúgy lesz benne magyar felirat, mint a sima verzióban.
  • TDC Geronimo
    A sima se a magyarítás miatt késik, hanem valamit balfaszoskodnak a gyártással
  • Drizzthsz
    Késik vajon a collector's is? Elvileg az itthon lehet angolul lesz teljesen, akkor nem kéne neki, nem?
  • Prof William
    Ez emberkínzás!

Akkor lehet előtte "kipróbálom" majd.
  • Kindred Blades
    Ah, ott nem a core-ok számán múlik, én próbaképp belenéztem, és nálam abszolút nem volt gondja, sima, kétmagos processzorral (E5400 van most). Inkább csak valamit elbas...ltáztak. Mondjuk mindegy is, mert még a RE5-höz képest is gagyi játékmenettel bír, pedig annál egyszerűbb játékot én eleddig nem láttam.
    De hát valamivel el kell ütni ezt a pár napot, mondjuk ismét vicces, hogy a big ben mellől megrendelve hamarabb kapom kézhez, mint a három saroknyira lévő boltból. :)
  • Pretorian
    Úgy tűnik, tizedike előtt nem fogsz itthon hozzájutni.
  • Pretorian
    Egészségedre. Ha lenne problémám, és megérné szopni a védekezéssel, akkor nálam is lenne. De nincs probléma, és legalább nem fut mindenféle szar a háttérben, ami felzabálja a memóriát feleslegesen.
  • nr1ranger
    Én már láttam mindenfélét nov 3-tól 10-ig terjedően :D
  • nr1ranger
    Hát én be se dugom a gépbe a netkábelt míg nincs tűzfal/vírusirtó a gépen, de te tudod... De sztem térjünk vissza a Dragon Age-hez.
  • Pretorian
    Jah, és egy premier játéknak illik elszaladnia full beállitásokkal alacsony-közepes felbontásokon az éppen aktuális közepes konfigokon (mint pl. most az enyém, ami kb. a közép-közép kategória), ha ez nem igy van, akkor tényleg egy optimalizálatlan szarral van dolgunk.
  • Prof William
    Akkor boltokban mikortól lesz kapható?

6-tól már igen?

Egyre erősebb az elhatározás bennem hogy inkább kivárom és megveszem és nem töltöm le.
  • Pretorian
    Nekem nincs fent semmilyen kocsog virusirtó, se tűzfal, se semmi, és az ég világon semmilyen probléma nincs a géppel. Max annyi szokott történni, hogy a néhány beszivárgott kémprogram kifigyeli, hogy milyen oldalakat látogatok, és bizonyos oldalak meglátogatásakor tematikusan kapom ömlesztve a flash-és egyéb, gyökér módon magyaritott reklámokat, pl. "Van neked egy uzenet, nyisad ki mostan az uzenetet", meg "Hany rablo kandurt tudz celozni?", "Celozni 5 Iphone" ezeket gondolom sokan ismerik.
  • Gideon Wieth
    elírtam, dual akart lenni :) Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy teljesen üres gépen minden jobban megy mint virusírtókkal meg tűzfalakkal meg egyebekkel telerakott rendszer, amúgy tényleg elég az off :) már csak 1 nap és játszhatunk :)
  • TDantes
    Gondolom...de szerintem elég az Off
  • SZEG007
    akkor is ha egy adott szoftver ki se használja az extra két magot?
  • TDantes
    Az 1.8-as quad proci is erősebb mint egy 2200-as dual core
  • Gideon Wieth
    Nem arra mondtam, hogy menősködjek, de a hugaim gépén amiben egy 1,8as quad proci van ott is remekül fut 2180*1024ben. Nagyon ritkán szaggat be. de vannak olyanok amik pl nálam is meg-megakadnak, és arra akkor tényleg lehet optimalizálatlan szart mondani..
  • Pretorian
  • TDC Geronimo
    "I wont give away spoilers. But I will say the dialogue is quit good. As for game play its damn hard even on normal. Granted I am not in the best group make up but still this games normal I would say is most games difficult or hard/est setting"
  • yesname #1565
    Mert egy kalap szar, az a baja mintahogy sokaknak és nem kell aláírásban menősködni. De ezek offok itt.
  • TDantes
    Ha nekem is quad procim lenne, nekem is futna gond nélkül...de nekem csak egy dual core-om van
  • Gideon Wieth
    meRT? Mi a bajod az új star wars-al ? :) nekem rendesen fut minden gond nélkül max felbontáson.
  • Kimi23
    Olyan 12 GB méretűnek néz ki a pre-load.
  • TDantes
    Win7-etem van, és nem aggódok. Szerintem szinte mindenkinek jól fog futni. Ez nem a GTA4 vagy a új Star Wars...
  • GodBadka
    Akinek steamje van es alapban el van inditva a kliense, inditsa ujra, mert csak ujrainditas utan lesz aktiv a pre-load.