18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Pretorian
    Ha nem Vistád van hanem Win7-ed vagy XP-d, akkor biztosan elég lesz a 2 giga.
  • Braveheart
    Pentium Dual Core 2 ghz, 3 gb ram, Gef 9300m... ezen vajon futni fog?
  • TDantes
    És ezen jól futott? Bár csak 2 giga ramom van, szerintem elég lesz, amúgy se hiszem hogy kicsesznének az emberekkel, hogy valami brutál gépigény lesz. Úgyhogy ettől nem tartok
  • wedge31
    1 terás vinyok korában tényleg semmi.
  • TDC Geronimo
    15gb manapság kb semmi. Egy régebbi 2.1es dualcoreja volt, 8800gtje meg 3gb ramja.
  • Davidus
    steamen elindult a preload
  • TDantes
    Igen? Milyen az a semmi gépigény? 15 giga hely, manapság hát...kezdjük megszokni a nagy méreteket, nem érdekes.
  • TDC Geronimo
    Gyerek most mutatta milyen gépen tolja. Itt látszik hogy gépigénye szinte semmi kb. A telepített játék könyvtára meg 15gb volt.
  • TDantes
    A steam-es játékok szarok feltörve. Ha valamihez kötelező a steam, akkor azt jobb megvenni.
  • SZEG007
    nem tölti le az exe-t amivel inditanád exe nélkül meg nincs mit törni.
  • BEAST #1549
    Jah, felesleges :)
  • Kandurex
    A kis rohadék PC -én tolja :)

...inkább kiléptem, nem akarok spoilert, még kicsit sem.
  • Kandurex
    én :D
  • TDC Geronimo
    Az a Kandur ott a chaten te vagy? :P
  • TDC Geronimo
    Na megy ez a stream és elég jó minőségű is :o
  • Kandurex
    Kizárt, a preload folyamán a kulcs fontosságú fájlokat nem töltik le.
  • Prof William
    És onnantól már lehet is tölteni steamon? Nem túl furcsa megoldás ez? Hisz innentől minden elképzelhető törőcsapat nekieshet a játéknak és nem kizárt így hogy mire kijön a dobozos már törés is lessz belőle.
  • Pretorian
    Vagy meg kell tanulnod angolul, az hosszútávon jobb megoldás.
  • GodBadka
    Ha jol szamolom 7 oratol indul a pre-load a steamen. A pacific time 10am, legalabbis elmeletileg annyi.
  • Harkat 89
    Ez most engem is pofán vágott nem lesz magyar konzolon. Már ép kezdtem beletörödni, hogy TPS nézet lesz, de még attól biztos jól el leszek a játékkal. Erre most még ez is hogy angolul kell végigjátszanom :P
    Pont egy olyan játékot amiben tényleg sok a szöveg, és esélytelen hogy mindent megértenék belőle (kb. 50% ahogy ismerem magam), pedig nagyon érdekel.
    Úgytűnik be kell újítanom egy gépet hamarosan :)
  • TDC Geronimo
    Itt majd lesz 4 óra felé élő stream elvileg
  • Jakuza001
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • wedge31
    Egyértelmü hogy gamepadhoz a nézd a hátam stilus való ezért nem igazán terjed a rts konzolon.
  • SZEG007
    technikailag megoldhatatlan volt a konzolokra gondolom ugyhogy jövöbe se kell számitani rá konzolokon
  • Kandurex
    Még a magyarítás oké, azt mondom, hogy nem rajtuk, de a nézetkérdés egyértelmű!
  • rotator
    Mondjuk aligha a BioWare-en múlik ez.
  • TDC Geronimo
    Vedd meg PCre? :/
  • TVelvet
    Deneeeemááááárr hogy nincs a xboxos verzióban magyar, eddig mindig megoldották, most miért para? ... vicc baszki, meg se veszem
  • TDC Geronimo
    Nekem is van boxom és nem félek attól, hogy a konzolokat elhanyagolnák. Főleg az utóbbi években :p
  • Kandurex
  • wedge31
    Ne tud meg hogy mint pc-s nekem mennyi minden rosszul esik a konzolok miatt...
  • Cat 02 #1528
    Magyarítást lehet h át lehet ültetni, bár eredeti gamenél érdekesen ^^
  • Kandurex
    Volt és van XBOX360, én mindkettőn tudok szórakozni, ...megférnek
  • Kandurex
    Nem, csak van sok konzol ismerős,...:/ és a következő generációba biztos, hogy megint beruházok, és akkor azért rosszul esne, ha Bioware vagy más cég kihagyna belőle ilyen feature -ket.
  • Solid Snake
    Vigyázz vele látens konzolfan
  • TDC Geronimo
    Miért izgat annyira? Azon akarod tolni vagy mi? :D
  • Kandurex
    Szóval konzolon még csak nem is magyar, ...na még egy pont a konzoltól :/
  • rotator
    Én inkább várok, izometrikus nézet nélkül el se tudom képzelni. És bár személy szerint engem nem érint, de a lenti cikkből kiderül, hogy csak PC-n lesz magyarítva.
  • Cat 02 #1521
    http://index.hu/tech/szoftver/2009/11/01/igy_nem_lettem_milliomos_sarkanyolesbol/
  • TDC Geronimo
    8800gt
    4gigs
    Dual core @ 2.13hz
    Windows 7

60+ fps @ 1280x1024 Everything maxed out on details except AA I have at 4x

Nem lesz gond a gépigénnyel