18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#1559 Ha nem Vistád van hanem Win7-ed vagy XP-d, akkor biztosan elég lesz a 2 giga. -
Braveheart #1558 Pentium Dual Core 2 ghz, 3 gb ram, Gef 9300m... ezen vajon futni fog? -
TDantes #1557 És ezen jól futott? Bár csak 2 giga ramom van, szerintem elég lesz, amúgy se hiszem hogy kicsesznének az emberekkel, hogy valami brutál gépigény lesz. Úgyhogy ettől nem tartok -
#1556 1 terás vinyok korában tényleg semmi. -
#1555 15gb manapság kb semmi. Egy régebbi 2.1es dualcoreja volt, 8800gtje meg 3gb ramja. -
#1554 steamen elindult a preload -
TDantes #1553 Igen? Milyen az a semmi gépigény? 15 giga hely, manapság hát...kezdjük megszokni a nagy méreteket, nem érdekes. -
#1552 Gyerek most mutatta milyen gépen tolja. Itt látszik hogy gépigénye szinte semmi kb. A telepített játék könyvtára meg 15gb volt. -
TDantes #1551 A steam-es játékok szarok feltörve. Ha valamihez kötelező a steam, akkor azt jobb megvenni. -
#1550 nem tölti le az exe-t amivel inditanád exe nélkül meg nincs mit törni. -
#1549 Jah, felesleges :) -
#1548 A kis rohadék PC -én tolja :)
...inkább kiléptem, nem akarok spoilert, még kicsit sem. -
#1547 én :D -
#1546 Az a Kandur ott a chaten te vagy? :P -
#1545 Na megy ez a stream és elég jó minőségű is :o -
#1544 Kizárt, a preload folyamán a kulcs fontosságú fájlokat nem töltik le. -
Prof William #1543 És onnantól már lehet is tölteni steamon? Nem túl furcsa megoldás ez? Hisz innentől minden elképzelhető törőcsapat nekieshet a játéknak és nem kizárt így hogy mire kijön a dobozos már törés is lessz belőle. -
#1542 Vagy meg kell tanulnod angolul, az hosszútávon jobb megoldás. -
GodBadka #1541 Ha jol szamolom 7 oratol indul a pre-load a steamen. A pacific time 10am, legalabbis elmeletileg annyi. -
Harkat 89 #1540 Ez most engem is pofán vágott nem lesz magyar konzolon. Már ép kezdtem beletörödni, hogy TPS nézet lesz, de még attól biztos jól el leszek a játékkal. Erre most még ez is hogy angolul kell végigjátszanom :P
Pont egy olyan játékot amiben tényleg sok a szöveg, és esélytelen hogy mindent megértenék belőle (kb. 50% ahogy ismerem magam), pedig nagyon érdekel.
Úgytűnik be kell újítanom egy gépet hamarosan :) -
#1539 Itt majd lesz 4 óra felé élő stream elvileg -
#1538 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1537 Egyértelmü hogy gamepadhoz a nézd a hátam stilus való ezért nem igazán terjed a rts konzolon. -
#1536 technikailag megoldhatatlan volt a konzolokra gondolom ugyhogy jövöbe se kell számitani rá konzolokon -
#1535 Még a magyarítás oké, azt mondom, hogy nem rajtuk, de a nézetkérdés egyértelmű! -
#1534 Mondjuk aligha a BioWare-en múlik ez. -
#1533 Vedd meg PCre? :/ -
#1532 Deneeeemááááárr hogy nincs a xboxos verzióban magyar, eddig mindig megoldották, most miért para? ... vicc baszki, meg se veszem -
#1531 Nekem is van boxom és nem félek attól, hogy a konzolokat elhanyagolnák. Főleg az utóbbi években :p -
#1530 -
#1529 Ne tud meg hogy mint pc-s nekem mennyi minden rosszul esik a konzolok miatt... -
Cat 02 #1528 Magyarítást lehet h át lehet ültetni, bár eredeti gamenél érdekesen ^^ -
#1527 Volt és van XBOX360, én mindkettőn tudok szórakozni, ...megférnek -
#1526 Nem, csak van sok konzol ismerős,...:/ és a következő generációba biztos, hogy megint beruházok, és akkor azért rosszul esne, ha Bioware vagy más cég kihagyna belőle ilyen feature -ket. -
#1525 Vigyázz vele látens konzolfan -
#1524 Miért izgat annyira? Azon akarod tolni vagy mi? :D -
#1523 Szóval konzolon még csak nem is magyar, ...na még egy pont a konzoltól :/
-
#1522 Én inkább várok, izometrikus nézet nélkül el se tudom képzelni. És bár személy szerint engem nem érint, de a lenti cikkből kiderül, hogy csak PC-n lesz magyarítva. -
Cat 02 #1521 http://index.hu/tech/szoftver/2009/11/01/igy_nem_lettem_milliomos_sarkanyolesbol/ -
#1520 8800gt
4gigs
Dual core @ 2.13hz
Windows 7
60+ fps @ 1280x1024 Everything maxed out on details except AA I have at 4x
Nem lesz gond a gépigénnyel