18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#18132 Azt használom.
Shale számára lehet majd craftolni kristályokat? Vagy csak találom őket?
A gem féle tárgyak jók valamire vagy csak értékük van, mint n+1 más játékban?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.21. 20:06:11 -
Plata #18131 Úgy rémlik receptek is kellenek hozzá.
Azt tudsz venni vendoroktól talán. -
#18130 Nem hiaba jott ki az a patch, amelyet a kozosseg keszitett es amelyet - mar nem olvasok vissza, de ugy emlekszem -, hogy nem hasznalsz. Jol emlekszem? Mindenesetre az a mod 857 hibat javit azon tul, hogy visszahoz par torolt tartalmat is - lehet, hogy ezen hibak javitasa is benne lett volna.
A fejlesztok befejeztek 8 eve, azota egy bitet nem valtoztattak rajta es nem is fognak, ezert kell hasznalni kozossegi patcheket. -
#18129 Ja, ez nem érdekelt, ezt elfogadtam feautr-nek.
Hogyn lehet majd több dolgot kraftolni? 3. szinten van a herbalizmus, de semmi újat nem tudok készíteni. -
Plata #18128 Igen,de mikor találkozol velük már bizonyos pontok el vannak osztva.
Erre jó a respec mod. -
#18127 Okas.
Viszont újabb trehány munka. Az ancient history quest nem fejezhető be, ha kijöttél a várból és vége a questnek. Csak a program nem távolítja el a listából és 0 infót ad róla, hogy ez van. Az ember meg erre cseszi el az idejét. Más játékban képesek voltak megoldani, hogy ilyenkor quest failed....
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.21. 19:51:04 -
#18126 Akkor legkozelebb fogalmazz is ugy, koszike :) -
#18125 Én osztom a képesség pontjaikat MOD nélkül is. Ezt sanszosan integrálhatták az ultimate editionben. -
Plata #18124 Gólem még nagyobb badass lesz ha lementek a törpéknél a mélybe,azt hiszem ott lehet majd találni igazán jó cuccokat a gólemhez.
Egyébként a respec mod kötelező,a társakat csak úgy tudod jól fejleszteni,ha respeceled őket és te osztod el a képesség pontjaikat. -
#18123 Én mindent full manuálisan csinálok, mert az MI hülye, mint a seggem. Max. a gyógyítást van értelme beállítani. Az area effect varázslatok miatt szinte semmi értelme az egész tactic fülnek az én szememben. Megnéztem, próbálgattam és hagytam a fenébe. Ez van.
Egész egyszerűen semmi értelme automatára tenni bármit, mert rossz pillanatban elviheti az endurance-t és a manát is.
Mivel harcossal vagyok ő a tank. Mellé a varázsló és a gólem, mert az akkora badass, hogy szavak nincsenek. Így az
Csapdát még nem tudtam használni, de már volt olyan helyzet, ahol jó lett volna, ha van.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.21. 19:08:34 -
#18122 Hagyjuk, nincs türelmem. 7-8 évvel EZELŐTT kellett volna megoldani ezt. Nem esik le? Kiadták a DLC-t és kiadás óta csesztek javítani.
LOL. -
Plata #18121 Figyelj a tolvaj nem gyenge.
Sajna eddig nem tudtam válaszolni mert melóztam,mobilról meg utálok hosszan írkálni,főleg mert valamiért a mobilom szivat,és van hogy csak az első mondatomat küldi el többit önkényesen törli és hiába szenvedtem a be pötyögésével.
A segítőidnek van taktikai fül,azt azonnal variáld át,a gyári taktika egy rakás lószár.
Az íjász legyen íjászra rakva,de a skilleket nézd át,Alistair legyen tank,meg nem tudom még kit viszel magaddal,de ha mágus akkor úgy állítsd be hogy távolról ossza az észt.
Tolvaj és zsebmetsző jó ha van a csapatban,azért is mert külön sztori van a rablóknak és zsebmetszőknek denerimben a piacon.
Ahol elég nagy lóvét lehet szakítani,de ahhoz hogy a küldit megkapd bizony el kell érni a max zárnyitást és zsebtolvajlást is.
Az utolsó rablás elsőre egy átverés és csapda,ahol elit őrök válogatott légiói várnak.
De másodjára már az orgazdád már pontos címet mond.És igazán lehet nagyot szakítani.
A csapattársaknak sok olyan képessége van ami csapatot is sebzi,vannak a játékban kombók amiket ha rossz helyen sütsz el a csapatodat is megsütöd.
Varázslóknak durva varázslat kombóik vannak,csakhogy ezek mindenkit kinyírnak aki a környéken van.Ha kevered a varázslatokat érdekes kombókat kaphatsz.A rúnák keverése is vicces lehet,csak sose a csapatod közelében próbálgasd.
Boss harc közben ciki lehet ha elnyomsz egy olyan kombót ami mindenkit be börtönöz,kivéve a boss-t.Mert ő meg pont immunis rá.
Nekem szinte mindig szerencsevadász karim szokott lenni,íjász,zsebtolvaj rabló.
Azt tudnod kell hogy a zárak feltöréséért és a csapdák felszedéséért xp-t kapsz,egyre többet.
Így az hogy a csapatban van zárnyitó és csapdakészítő rohadt hasznos tud lenni. -
#18120 Hagyjuk, ehhez most nincs turelmem, igazad es vard csak nyugodtan, hogy a projekt lezarasa utan 7-8 evvel jojjon erre a patch. :) (spoiler alert: nem fog, ez a hiba mar igy marad orokre) -
CrashBoostZoom #18119 Threaten+taunt és minden ellenfél rögtön közelről akar barátkozni veled. :D
És igen, a végén elég durva lesz a varázsló. Nem csak a spellek hanem a kombóik is.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.04.21. 16:59:36 -
#18118 Próbálom, csak istennek sem sikerül magukra vonni a közelharcosoknak a figyelmet. Addig jó, amíg nem a tolvajt ütik, csak nehéz elérni. A királyos DLC végén pl. a tolvaj csapta agyon a varázslót a végén. De azért az volt az érzésem, hogy a másik tank karakterrel helyette régen legyalultam volna már mindent.
Úgy látom, hogy itt is a varázsló lesz OP a játék végén olyan dolgokat tud majd. -
#18117 Hogy egy DLC talán legyen végigjátszható...? Ez neked csillagos ötös fogalmazás? Senkit nem érdekel a játék többi része, ha a DLC amit mevettél, emiatt kukába landolhatna. Konkrétan a linkelt fórumban mást is annyira felhúzott hogy kukába dobta az egész DA szériát leírása szerint.
Az, hogy csinálsz egy jó alapjátékot az nem mentesít az alól, hogy a DLC-t ne gányold össze... -
CrashBoostZoom #18116 Még annyit, hogy: a tolvajok persze, hogy vérgyenge harcosok az ilyen RPG-kben. Legalábbis szemtől szemben, de ha úgy csinálod, hogy tudjanak sneak attack, critical hit, stun, crippling strike meg hasonlókat csinálni akkor csúnyán megnő a sebzésük, lassíthatják az ellenfeleket meg ilyenek. Hasznosak ők másra is mint csak zárnyitásra. -
#18115 "7-9 évvel a kiadás után talán meg kellett volna oldani."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.21. 16:48:06 -
#18114 Ezt a kommentet nem értem.
Okas, csak ha ezt eleve tudom. Shale-lel így olyan kezdeti dolgokat csináltam mással kombózva, hogy úgy mentem át most mindenen, mint kés a vajon.
A királyos DLC letudva. Olyan tank lett a saját harcos karakterem, hogy beszarok.
Kb. 10-zel nőtt meg a armor és 6-tal a sebzés is.
Bár azt nem értem, hogy a sebzése hogyan nőtt egy pajzs cserétől úgy, hogy a erő csökkent is. Így Shale és Morrigan mellé Alistair már talán nem is kell, megpróbálhatom az ijászkodást a tolvajjal.
A kiszabadított melákot még soha nem is raktam be a bandába.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.21. 16:34:05 -
CrashBoostZoom #18113 Minden AoE spell-nek van friendly fire-je. Így nem kell külön odaírni mindegyikhez. Ezért is kell és jó taktikázni, hogy az ellenfelek között maximális legyen a pusztítás, közöttetek meg alig. -
#18112 Miert, amikor esetleg anyad feltve orzott kincsei kozul a kezedbe kerul az otosre ertekelt altalanos iskolai fogalmazasod, akkor gyorsan hozzairsz meg par mondatot meg atirod a bekezdest, mert ennyi evvel kesobb mar ideje ezt "megoldani"? :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.21. 15:34:25 -
#18111 Azt sem értem, hogy shale quake képességénél miért nem feltüntetve a friendly fire...
Lehet, hogy velem van a baj, de ezek azért olyan dolgok, amiket 7-9 évvel a kiadás után talán meg kellett volna oldani.
Bár az érzés nem rossz, amikor egy vesztes csata után rájössz mit toltál el és aztán ledózerolod az ellent. Csak a sokadik után nincs akkora varázsa. -
#18110 Az íjászkodásnak van bármi értelme? Mindig több ellenfél van, mint én és minden skill ellenére mindig megtámadják az íjászt. Így az meg igen hamar semmit sem ér... -
#18109 Okas. Csak rohadtul zavaró, mert a tolvaj vérgyenge harcos, emiatt nem fér bele a partiba. -
CrashBoostZoom #18108 Ezzel a részével egyet kell értsek. Rengeteg a töltelékharc a játékban. A második részben is de ott nem érződik annyira mert gyorsabban vége van.
Az alapjátékban van stash ha megvan a Warden's Keep DLC. A várban megtalálod. Igaz nem végtelen hanem kb. 100 item fér bele. Az Awakening-ben már volt alapból.
A zárnyitáshoz talentek kellenek de fősztori questjeiben sosem találkozok olyan ládával amit csak rogue tud kinyitni és így megakadnál ha nincs party-ban egy. -
#18107 Szóval, amikor már 2-4 sérüléssel kéne szenvedni meg elfogy minden healing poti... Szerencsére el lehet menni és visszajönni. Ha jól látom.
Viszont játéktechnikailag ettől vicc az én szememben. Darálás az egész. -
#18106 Már vissza tudtam menni. Hát mit ne mondjak, kedves a játék. Eddig kb. nem sok nehéz csata volt, de itt ömlik rád a szar. És persze erőforrás semmi. Egy ponton túl ez már inkább idegesítő, mint szórakoztató. Túl sok a csata, túl kevés a történet.
Itt is vannak zárt ládák. Ha tolvaj nélkül nem tudható le a quest, akkor picit fog csak megint felhúzni ez az izé.
Látom a pozitív oldalait a játéknak, de valahogy az n+1 árnyoldaláról nem esett. Szó. Félreértés ne essék, nem szar a játék, de a végtelenül felmagasztaló jelzőket nem értem. A játékmeneti lába a játéknak a középszerű és szar között van eddig valahol.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.21. 13:22:12 -
Plata #18105 Leliana-val lehet közelebbi kapcsolatod is,na meg Morrigan-al is,sőt egyszerre akár mindkettővel.
Mindegyik csapattárs nagyon jó,majd később még csatlakozik Oghren és Wynne,na ők amit össze dumálnak marha jó,Oghren egy részeges törpe.Eszement nagy arc.
Ostagarba akkor mehetsz vissza ha megvan a return to ostagar dlc.Majd kapsz egy küldit hogy vissza menj.
De ostagar és a korcari vadon az olyan hogy csak az elején lehet ott mászkálni,ha kijössz a vadonból az elején akkor többé nem mehetsz vissza ha a csata lement.
Nekem volt egy láda mod fent,tett be egy ládát a táborba ahol tárolhattam a cuccaim.
Csapattársakról jó ha tudod melyik gonosz és melyik a jó,ha jó karaktered van ne vidd a gonosz karit olyan helyre ahol nagyon jó döntést hozol.Vagy fordítva.
Ha elmész például meg keresni a szent hamvak urnáját,megtalálod lesz pár lehetőség hogy mit tegyél vele,ha nagyon rossz arc vagy akkor használhatod éjjeli edénynek.
Na ebben az esetben Leliana Wynne Alistair ne legyen veled,mert frankón megutálnak.
Ha viszont jó döntést hozol ne legyen ott Morrigan például,neki az túl nyálas dolog.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.21. 12:43:09 -
#18104 Mert Ostagarba nem enged visszatérni sem a Kocari Wilds-ba, ahol egy ládához volt asszem sidequest. -
#18103 Van valami stash, ahol ott lehet hagyni a cuccaimat? A camp-ben nem találok. Vagy csak vak vagyok? A várban volt. Csak mindig visszamenni oda...
A King's Confidant quest az melyik helyszínhez kapcsolódik? Mert a make active rész a világtérképen nem jelöl semmit sajnos. -
#18102 Kezd egész kellemes lenni, csak sok az időhúzót téttelen harc.
Viszont annyi jó segítő karakter van, hogy fáj, ha valakit lecserélek. Pl. Alistairt a gólemre. A nagy batár harcos helyett is a tolvaj csajt tettem be. Nehéz dönteni a karakter iterakciók miatt, hogy ki legyen vs a csatatéri hasznosság miatt.
A zárnyitás szintje mitől függ...? Mert a másik ok, amiért a tolvaj csaj kell, hogy ki tud nyitni dolgokat. Más meg semmit. -
Plata #18101 Van ami scriptelt,de van random is. -
#18100 Rgr.
Az utazások közötti események azok szkripteltek vagy véletlenszerűek? -
Plata #18099 Mert először el kell menned a helyről,ha visszajössz legközelebb akkor a vár helyre lesz állítva,lesznek boltosok.
-
#18098 Asszem mára nekem elég ebből. Most meg a quest vége után a questet indító ember bugos, nem dobja be a trade képernyőt duma után.
-
#18097 Tovább olvasva a menu pauzálással ment. Csak játék helyett jól felnyomta a vérnyomásomat ez és erre pazaroltam az időmet.
Eléggé lezúzza ez az ember kedvét.
És aki mondjuk nem ért ehhez, csak egy átlaguser? Az IJ?
Igen érdekes üzletpolitika. 7 év nem volt elég egy szájbavert szkript megírására, ami megcsinálja ezt, még ha hülyén is néz ki?
Gratulálok a fejlesztőknek és kiadóknak egyaránt. -
Plata #18096 Ebbe a bugba én is belefutottam egyszer kétszer.
Ha van mentésed a szobába lépés előtt,akkor töltsd be,nem biztos hogy egyből jó lesz,lehet hogy 6-7 alkalommal is meg kell próbálni. -
#18095 A konzol már megvan, csak nem értem mit ír a link.
Mert nem választható a jump után a "warden keep repaired".
Nem tudok szebben fogalmazni, hogy a kurva anyjukat. Hány év kellett volna ennek javításához?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.20. 22:25:11 -
Although #18094 Várd meg a reggelt hátha valaki tud segíteni. Nem emlékszem lett volna ilyen nekem. -
#18093 A konzolt sem tudom bekapcsolni sehogy, hogy kijavítsam ezt a szarkupacot. Hát ez fasza. Tizenix órámat basztam el akkor a nagy büdös semmire...?