18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Plata #17972 Az klassz,addig semmi értelme végig tolni amíg nem értem meg a sztorit.
Szerettem az első részben hogy minden magyar,elolvastam benne minden vacak papírt meg egyebet. -
#17971 Dragon Age 3hoz már készül a magyarítás! 40%-nál jár. A hunosítók team csinálja -
Although #17970 Talán érdekes de akivel a conanba játszottam az beszélt az előzmény történetről. A hívás. Ez is egy csodálatos dolog mind kedveltünk benne valakit. Ki a törpéket, ki mást. A hívásban ott volt egy csodás karakter Utah egy néma nővér. Akivel ha jól emlékszem találkoztunk a DA-ban is, csak nem tudtam ki ő.
Halványan rémlik de nem tudtam volna a történetét. Az egész kis legókból összerakva zseniális volt. Ez megvolt a DA:I idején is de ott már látszott az EA meg akar szabadulni a kreatív íróktól. Persze a többi se rossz előzmény sztori a DA:I-hoz azt is Gaider írta a kis zseni. Egy tökéletes találkozás volt. A Bio alapítok Gaider meg az első és másod vonal megírtak valamit ami tökéletes lett. Mindezt egy elfogadható harcrendszerrel ami nem volt buta nem volt d&d de élvezhető. Aztán ez eltűnt egyik napról a másikra :) Majd a kickstarter visszahozta ami előtte volt :)
Edit: Azzal a szerepjátékossal egy angol lánnyal aki soha semmi solo rp-t nem volt hajlandó játszani. Vagy én vagy inkább az örök mosolygós másik magyar mondta te ülj le próbáld ki. Emlékszem visszaírta elképzelni se tudta egy solo rp ilyen jó lehet. Ez él ezt mondta :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.02.14. 22:35:49 -
Plata #17969 Én még egyetlen Witcher-t sem tudtam végig játszani.
De a Dragon age első részét,minden fajta karakterrel végig vittem.
Többször is.
Bár a törpe a kedvencem.
Dragon Age 2-t is párszor,bár az már sokkal vacakabb volt mint az első.
De witcherek hiába vannak meg nem tudtam még egyszer sem végig vinni őket.
Egyszerűen unalmasak,az első résszel azt hiszem második fejezetig jutottam,a többivel addig sem.
Jó lenne ha Dragon Age 3-hoz is lenne magyarítás.
-
Although #17968 Minden más volt tátott szájjal lestük az infokat meg beszültünk róla új mérföldkő. Mindez már túl későn jött :) Minden megváltozott utána jött a skyrim meg az utolsó mohikán a Fallout New Vegas érdekes évek voltak :)
Ja meg persze beköszönt a Witcher széria is :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.02.14. 22:07:57 -
Although #17967 Nézd 2013-ig 3x vagy 4x semmi más nem volt ennyi soha egy percre nem gondoltam rá modolnom kellene bármit is. Oké az EA-s kiegen már éreztem a befolyást kár mert azzal lett volna tökéletes. Legalább megtudtuk vagy sejtettük mi jön de az az utolsó láncszem. :) Túl a fősztorin. Lenyomható az is. -
Although #17966 Szerintem se. Nézd meg az összes dlcvel, nekünk akkor nem volt. Mondjuk van ami már EA éra. De min dolgoztak ezek a srácok sok éven át amire ráment ez a cég.
Edit: Emlékszem a megjelenés előtt rohamléptékben próbálták az elavult grafikát felhozni 2009-es szintre.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.02.14. 22:01:09 -
Daermon #17965 Szerintem ne moddold :) -
#17964 Akkor ezt ajánlanád, aki elsőre tolja? -
Although #17963 Edit: Szórakoztató olvasni a nyugat európának nevezett világ hozzászólásait. Próbálják megmagyarázni. Pedig szerintem egyszerű ez Gaider írt egy regényt ahol az ereje teljében, vagy vége felé közeledő szürke őrzők, sokféle kemény katonái, köztük Fionával, Nicholas, Julien, vezető kemény Gen, A fiatal Duncan, Kell a vadász, Utah és a Alstair és Cailan apja Maric the King aki a törpe légióval elmerészkedett Ortan Thaigig. Majd most segít a szürkéknek elmenni ismét.
A Bionak két csodás meséje volt ez és az ME. Ez talán ahogy sokan mondják a sablon. De végigolvasva a sablon előtt ott van a Hívás. Ami nagyon nem az. Végül ez DA:O történetében ért véget.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.02.07. 21:32:23 -
Although #17962 Egy érdekes próbálkozás? :) A hangos könyv? A The Calling nélkül a Dragon Age igazából soha nem lesz teljesen érthető.
Van egy érdekes orosz próbálkozás ami a motorral lejátssza, persze orosz akcentussal.
És van ez :)
-
Plata #17961 Én meg már arra gondoltam lehet velünk vagy 3-4 kutya. -
Madi92 #17960 Gondolom, hogy a kutya mindig ott lehessen. -
Plata #17959 Extra dog slot az mire volt jó?
Nem csak 1 kutyád lehetett?
Mondjuk ez az inventory mod jónak hangzik. -
steweee #17958 -
Plata #17957 Biztos nincs,nekem respec mod volt fent meg talán valami cousland kastély mod.
Az utóbbival vissza lehetett foglalni az ember eredet sztoriban lévő kastélyt,jó nagy harcokkal és páncél szett jutalommal,jó kis mod volt mert a kastélyban volt mindenféle vendor. -
steweee #17956 vajom ebbe az új patch-be bele vannak építve alapból olyanok is hogy :
Extra Dog Slot
Dragon Age Redesigned
Improved Atmosphere
Natural Bodies all in one
Better Sex Cutscenes - WIP
Character Respecialization
Expanded Inventory
FtG UI Mod - More Readable Fonts and UI
Theta HD
Extended Dog Talents
Retexturing DAO
mondjuk ezek elég jó modok, egy újrajátszásnál nem árt alapból -
Daermon #17955 Én maradok az official verziónál :D -
Plata #17954 Vajon hány új hiba került be? -
#17953 Dragon Age: Origins - 790 hibát javít, törölt tartalmakat állít vissza egy rajongói patch
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.20. 22:20:41 -
Plata #17952 Volt valami nagy akció régen,talán 70%,akkor vettem meg digitálisan az ultit,nagyon olcsó volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.10. 09:05:32 -
Probatbicol #17951 Megnéztem én is ezt a nyelv dolgot, eredetileg nekem is lemezes változat van meg, akkor még nem is volt Origin csak valami EA account. De az Origin-en nem az van beregisztrálva, mert nem tudtam valamiért, hanem ha jól emlékszem valamikor volt egy pár napig ingyenes a DA és akkor azt regisztráltam be. Most megnéztem és le lehet magyarul tölteni, már a letöltésnél felajánlja.( Ha már ott voltam le is töltöttem és játszottam vagy 3 órát munkaidő alatt :), nagyon jó ez a játék és tulajdonképpen még mindig jól néz ki, ráadásul támogatja az ultra-wide felbontást, amit néhány pár éves játék nem mondhat el magáról.)
A Pala kiegészítőt, ami a lemezes verzióhoz járt viszont nem fogadja el, mert szerinte már fel van használva..
De ami miatt jó hogy szóba került, hogy közben rájöttem, hogy nekem megvan az Eszmélés is lemezen, (te jó ég, azt hiszem ezt még a Cora(!!!) áruházban vettem annó a lemez turkálóban), amivel soha nem játszottam, most kipróbáltam és az Origin engedte beregisztrálni a cd kódot.
És a regisztrációnál ki is írta, hogy ez a nemzetközi verzió, vagy 15 nyelvvel, köztük a magyarral. -
frem #17950 Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Bepróbálkozom az originessel, remélem a fekete péntekre vagy legalább karácsonyra végre megmozdítja a seggét az Origin is és csinál valami jó kis akciót rá!
Jó játékot mindenkinek! -
Daermon #17949 Sőt ezt januar végén csináltam és akkor is magyar volt :D
-
Daermon #17948 Nem tudom :/ Nyáron raktam új wint, akkor tettem fel az Ultit, mert nem akartam külön mindent felpakolni, és alapból magyar volt, aminek eleve kellett. -
Plata #17947 Ne szivass akkor az enyém mért nem? -
Daermon #17946 De nekem az Ultimate is magyar :D -
Plata #17945 Nekem nem dobozos,lehet ez a gond,de érdekes a dobozos keresztapa 2 ami originen is megvan az dobozról feltelepítve nem jó,a dobozos valamiért defektes és ha azt telepítem fel akkor csak az eget látom meg a karakterem fejét,ha letöltöm originről tökéletesen megy de angol. -
Daermon #17944 Érdekes. Nekem nem rég (nyár) win telepités után magyar volt az Origines verzió (csak mert dobozosan is meg van régről), a DA: UE is, meg a Mass Efffect 1-2 is. -
Plata #17943 Hát erre még nem gondoltam,megszoktam hogy alapból magyar. -
Anonymusxx #17942 letöltöd angolul, és felrakod a magyarítást.... -
Plata #17941 Ezért bár megvan originen ha játszani akarok vele akkor marad a tört. -
Plata #17940 Tudom.Sokszor végigjátszottam magyarul.
De mikor originen megszűnt a magyar nyelv nekem törölte az összes játék magyar mentését.Hiába raktam újra.Ha letöltöm originről nincs benne magyar. -
Anonymusxx #17939 az ultimate editionhoz van magyaítás.... -
Plata #17938 Tudom nem hangzik jól de inkább warez Verziót told végig.
Nekem az origines nem megy magyarul.
Minden régi magyarosított vagy magyarul megjelent játékomnak törölte origin a magyar mentéseket és a nyelvet is.Kb egy éve.Vagy már kettő?
Így hiába van meg originen,az nekem vagy spanyol vagy angol. -
Daermon #17937 Az Ultimateba minden magyar, ami magyarul jelent meg. 1-2 DLC viszont nem jelent már meg magyarul az EA faszsága miatt. Így azokat külön tudod magyarítani.
Az első rész a legjobb a szériában, úgyhogy készülj több végigjátszásra :D -
frem #17936 Hali! Hála az égnek, és Ardeának gőzerővel készül DA Inquisition fordítása! Így végre bele szeretnék vágni a sorozat végigjátszásába.
Első lépésként megveszem majd őket, egy jó kis akció keretében - remélem. Az első részből az ultimate editiont néztem ki mert elvileg abban az összes DLC benne van.
De a Steam-en nem magyar, amit meg olvastam erről a bemásolgatós magyarításról az nem túl biztató. Ezért inkább az Originről venném meg, ha ott tényleg van magyar nyelv benne.
Ez lenne a kérdésem, akinek megvan, légyszi segítsen: valóban magyar?? A DLC-ék is, vagy azokat kell magyarítani(mert ugye a Magyarítások Portálon azoknak fenn van a fordítása, csak az alapjátéké nincs)?? -
Plata #17935 Igen az szerencsevadász passzív képesség.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.30. 00:37:30 -
#17934 Nagyon régen, évekkel ezelőtt játszottam, ezért lehet tévedek, de úgy rémlik, hogy a deft hands képességet csak szerencsevadászok tudják megtanulni, harcos, mágus nem.
Ezen esetleg modokkal lehet segíteni, mágusoknak volt is zárnyitó varázslat mod, harcosoknak nem tudom... csapdákat csak szerencsevadász képes lerakni, hatástalanítani, ha a fő karakter nem ennek a kasztnak a tagja, vagy nem foglalkozol a zárt ládákkal, csapdákkal vagy Lelianat zárnyitásokra is képzed.
Volt mod a stat pontok újra elosztásához is, mert a csapat tagjait a gép elég furcsán fejleszti, Alistair, és Morrigan még nincs nagyon elrontva, de már Leliana, és Sten (akik a menekülés után elsőként csatlakozhatnak) már kusza képességekkel állnak be, a többiekről nem is szólva, Zevran pl. bérgyilkos létére kifejezetten ügyetlen csapdákhoz, zárakhoz egyáltalán nem ért -
Attilasok #17933 Sziasztok warriorként hogyan kaphatom meg a daft hands képességet?