18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • CrashBoostZoom
    Az RPG-k első számú szabálya: mindig a varázslós ellenfelet öld meg először. Minden más taktika erre épül. :D
  • Plata
    Manacsapás az a mágusokat szinte egyből kinyírja.
    Szellem résznél van.
    Területsebző,a környéken minden varázslótól elszívja a manát és akkora sebzést kapnak be amennyi manát elszív.
  • molnibalage83
    Az melyik varázslat a sok közül? Én fireball és fagyasztással tolom vagy az inferno, ha elég messziről látom az ellent.
  • Plata
    Vigyél magaddal mágust,manacsapás kinyír bármilyen erős mágust.
  • molnibalage83
    Sajnos hiába az egyre jobb sztori és párbeszédek, a repetitív és unalmas harc nem szűnik. Kivéve, ha meg éppen idegesítő módban van a játék és fej/írás alapon vesztek, mert két mágus instant lefagyasztja az egész csapatot és semmit sem lehet csinálni. Ez ám a taktikus akció/rpg...
  • Plata
    Nem akarok marhaságot mondani,de azt hiszem ha van mágusodnak mana csapás,nem tudom már hányas szinttől van,szal lehet több mint 12,akkor nem olyan nehéz,úgy rémlik azzal meglehet dögleszteni.
    Fel kéne rakni megint a játékot,de úgy félek tőle.
    Csak a törpe szerencsevadászomnak van meg a mentése,ha meg felrakom újra a játékot,ami nem tart sokáig mert originről gyorsan lejön,akkor fix hogy megint lesz vagy 6-7 karim és minden mást elhanyagolok.
    Vagy csak átkötöm a régi gépemre a monitort és játszom vele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.05. 14:54:43
  • CrashBoostZoom
    Nem kell sietni, ráérsz vele még később is.
  • molnibalage83
    Hát, F-et legyakni most úgy 12 szint táján mission impossible...
  • Plata
    Hát szerintem én annyira nem írtam durva spoilert.
    A két nővel pasi karakterrel több is lehet barátságnál.
    Ez is benne van spoilerben.
    Ha két spoilert akarok egymás mögé rakni valamiért az egész hsz-t spoilerbe teszi.
  • molnibalage83
    Nem olvasom.
  • Although
    Ellentéte volt a skyrimnek az énközpontúságnak. A karaktered mellett feltűntek félistenek, istenek legendák. A DA3 már ugye ütköző zóna volt de Gaidert még nem tudták kiseperni. Az EA vágy hozzuk a szart amit a skyrim képviselt már megjelent de. Nem teljesen ugye? Érezted menyire porszem vagy az istenek játékában? Mégha volt különleges képességed? Gaidert nem tudták leseperni. Leliana, Morrigan, a szentanya, mind mellett érezheted csak egy gyalog vagy a táblán, ha ügyesen játszol vezér is lehetsz. :) Spoiler mentesen leírva.
    Az meg tény DA3 után elküldték Gaidert is. Faszom se kíváncsi a többire amit ezek a kisszerű figurák írnak :)
  • Although
    Azért van spoilerben. Neked nem mondok újat. Várod a masked empire-t. Gaidernek van twiter vagy mi. Szoktam nézni mit ír. néha gondolkodom rajta írni kellene neki ne hagyja abba bármit is tett az EA. Csak jelezze írt egy újat. Nem az mint Kel, Fiona, Maric. De hasonló. Kezdj bele élvezni fogod. :)
    Közben arról álmodsz, kapsz majd egy új mesét mint a DAO volt. A hőseinkkel. Miközben játszol a harmadik résszel és mondom Blackwall, Cassandra, Solas, se rossz de nem olyan mint az első meséd :)
  • Daermon
    Ne olvasd el a spoilerbe tett részeket szerintem, mert lelövik itt neked a sztorit lassan ebben a lendületben :D
  • Although
    Mekkora már ő meg Silas meg ő. Emlékszem napokig agyaltam rajta mit láttam. Persze most várni kellene a szürke farkas történetét. És ez egy szuper történet lenne ugye? Lenne ha, ugye....
  • Although
    Akkor ott simán érthető volt miért nem a Morrowind nyert. Majd a DAO igazolta a korunk legjobba a Bioware volt.
  • Although
    Érted a dolgokat :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De amire céloztál az több mint amit elsőre fel lehet fogni az "öreglány feltámad" meg a sztori többi része az Awakeningel az építésszel, a néma nővérrel. Alstairral. A széthasadás. Az az öreglány egy élő történelem egy entitás :) Ezt persze ott a Dragon Age első részében. Nem lehetett látni

Nagyon kevés ilyen mese van mitn ez a TES lehetett volna sőt. Köszönhetően az öregúrnak a Morrowind hozta.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2019.05.04. 22:27:01
  • Although
    Igen amikor van a verzió amiről gondolod úgy lesz de nem mert van egy másik verzió is :) És ha Daermonak hívnak végig játszod mindet. Neked kellene de benne több kitartás van. Neked elég volt 3 verzió vagy négy is De még ma is élvezed a zenét pedig a játék már rég nem az :)

• Plata
    Figyelj a két csajjal több is lehet barátságnál.
    Sőőt ha ügyes vagy akár.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor mind a kettővel nagyon jóban lehetsz egyszerre.
    Ha Leliana elmeséli az életét és meg kér egy küldetésre azt csináld meg,egy jó kis íj a jutalom.
    Morrigan más tészta,annál a harcnál kösd fel az alsót.
    Nyugodtan öld meg az öreglányt,olyan mint Voldemort,úgyis feltámad.
    Következő részben pont látni is fogod.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.04. 21:46:43
  • molnibalage83
    Na, a táborban beszélgetve pont az volt, amit eddig hiányoltam. A tolvaj csak és Morrigan kapcsolódása, ahogy a csajszi elmesélte a múlt legendáit, stb. Ilyesmi volt a FO NV is.

Morrigan kérése elég durva, de úgy tűnik, hogy F. nem az, akinek látszik...
  • Plata
    Jaaa,akkor még nincs vége.
    Azt hittem végeztél ott.
  • molnibalage83
    Márpedig sikerült. A kisgyerek él, az Arl kómában van, ezért kell az urna.
  • Plata
    Várjunk,mi az hogy most mész az urnás küldihez?
    Az urna és a mágusok már kellett redcliff-ben.
    Anélkül nem tudtad volna megmenteni a kis srácot.
    Ha redcliff-ben végeztél akkor valszeg az urna nélkül elbuktad.
  • molnibalage83
    Még tart. Most megyek a faluba az urnás questhez. Ember harcos a karakterem.
  • Plata
    Milyen karival toltad le először?
  • molnibalage83
    Nem lesz második. Akkor inkább a többi részére szánom az időt.
  • Although
    Vissza tekerném újra. Amikor másodszor vagy harmadszor hardon vagy very hardon próbáltam eljutni Denerimbe.
    próbálsz negatív karaktert játszani de ezzel nehéz :) Adja magát a sztori ahogy Gaider megálmodta. De választhatsz.
  • Although
    Magam részéről nem tudok segíteni, megcsináltam párat de főleg a fő szálak a választási lehetőségek, ki mellé állj törpék, elfek oldalán. Önmagában külön történet mind. Mire vége lett jön a végső felvonás. Nem gyűjtöttem egzakt módon a fegyvereket a páncélt ami esett szétosztottam. Legyen meg a sztori. Aztán ahogy Daermon mondja majd a másodiknál figyelünk.
  • molnibalage83
    Ok.

Denerimben minden sidequestet csináljon meg az ember, mielőtt a főszállal halad? Annyi van belőle, mint égen a csillag.
  • Although
    Mondom úgy a Fallout NV mondom 2010 után legjobb :)
  • Although
    Ez egy másik mese. Jól ment. Mindig. Mikor a Conanban láttam a mesélőket. Mert ez a lényeg mesélnek neked :)
    Emlékszem a haver aki magyar volt mint én tátott szájjal nézte őket pedig neki is a DAO volt az etalon. Te ezek kurva jók mondta.
    A witchernek jó sztori írói vannak nagyon jók.
    De ezek ez a mese évtizedeken át ível :) Leliana, vagy Alstair, vagy a többiek. Kinek ki volt a kedvence. Mondom a Berades csapatnak kurva jó szerepjátékosai voltak én kívülről néztem őket miközben a haver belülről. A csaj azt mondta életében nem látott ilyen élő mesét mint ez amit nem emberek játszanak. :) És hidd el néha láttam a csajt elképesztő volt. Ahogy a többiek is :)
  • Daermon
    Van 3-4 nagyon jó megvehető fegyver pl. Azok olyan 120 körül mozognak.
  • molnibalage83
    Mi számít sok pénznek? Most 50+ aranyam van. Nem igazán lehet semmi értelmesre költeni.
  • molnibalage83
    Nem azt mondtam, hogy nem érdkel, de a FO NV-ben a karakterkkel elbeszélgetve ismereted meg a világos és nem szövegeket olvasva. Hatalmas difi. Ja, és érhető nyelvezttel. Nem kellett nyakatekert magasztos szöveket olvasni és mivel minden szereplő és hely neve megjegyezhető volt... Az n+1 kiejthetetlen nevű helyet és karaktert fejben tartani nehéz.

Az meg nem értem, hogy az NWN óta miért nem lehet egy note tab-ot tenni a játékba, ahova tetszés szerint lehet bármit jegyzetelni. Könnyebb lenne az élet.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.05.04. 00:07:20
  • molnibalage83
    Egy játék és film semmit nem ér, ha "utána kell olvasni". Magánban kell konzisztensnek és érdekesnek lennie.
  • Although
    A történet. :) Sokan voltak, voltunk akik azt gondoltuk ilyen lesz majd a jövő. Mint ez a trailer. De nem így történt. Ez a mese a csapat alapú játék utolsó fénykora a vége volt. :)
  • PiszkosFred
    O irta, csak tudja mit ir, en hiszek neki :)
  • Although
    Lehet így van. Nem akarom elhinni aki egy kicsit is szerepjátékos is mint Molni ne harapna rá ha látná mivel játszik igazából. Sajna még ez is le lett butítva ha jól értem. Ez a rész is lassan 10 éve mikor utoljára játszottam az első résszel. És szeretném ha olyan maradna mint akkor volt. Elég volt a DA3-t végigszenvedni a sztori miatt . Csak Gaider és csapata miatt.
  • Although
    Vedd meg a hívást vagy ami előtte van de már a hívás is elég lesz. Gaider zsenialitása abban volt megjelenítette a csapat alapú harcot, szerepjátékot ahogy leírta a karaktereket, Juliant, aztán a parancsnokot, Fionát, Duncant és Maric királyt. Volt a rész mikor Fiona kérdezi a királyt. Te tényleg nem élvezed? Miért csinálsz úgy mintha szenvedés lenne, hiszen király vagy. Mindent megadnék ha egy percre is olyan szabad lehetnék mint te. Maric története nem a szabadságról szól :)
    Mondom hasonló nagyon kevés van. Utána olvastam. Az egész nagyon csodálatos történet lett még jobb mint amikor kijött pedig nekem akkor is a várva várt és csalódást nem okozó mese volt.
  • PiszkosFred
    Jo, csak feleslegesen strapalod magad (ahogy a tobbiek is), hiszen kijelentette, hogy egy, a lore nem erdekli (ennyit akkor a vilagepitesrol es az univerzumrol), illetve ketto, nem ragadnak meg a fejeben a dolgok, csak foszlanyok. Na most a Dragon Age sorozat egy komplex vilag, megannyi elmeselt es elmeselere varo sztorival, aki ezzel nem foglalkozik, annak tenyleg repetitiv harcokkal tomott egyszeru rpg az egesz...

Ezzel nincs is baj, viszont igy a ket fel elbeszel egymas mellett, amikor az egyik (a tobbseg) a valaha volt egyik legjobb rpgnek mondja a DAO-t, a masik pedig ezt nem latja es nem erti, miert.

En speciel vegigneztem a Bosszuallo filmeket a moziban, de ugy, hogy a koztes filmek kozul jo, ha kettot lattam, igy nekem takaros kis akciofilmek voltak es ennyi. Ismerosok kozott viszont vannak olyanok, akik hetekkel elotte mar remegve vartak a napot a mostani zarofilmre. Nyilvan, mind a kettonknek jo elmeny volt az Endgame, de mast nyujtott nekem es mast neki, ebben biztos vagyok :)
  • molnibalage83
    Hellyel közzel, amikor van kedvem hozzá.