Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy érdekes próbálkozás? 😊 A hangos könyv? A The Calling nélkül a Dragon Age igazából soha nem lesz teljesen érthető.
Van egy érdekes orosz próbálkozás ami a motorral lejátssza, persze orosz akcentussal.
És van ez 😊

Én meg már arra gondoltam lehet velünk vagy 3-4 kutya.<#hehe>

Gondolom, hogy a kutya mindig ott lehessen.
Extra dog slot az mire volt jó?
Nem csak 1 kutyád lehetett?
Mondjuk ez az inventory mod jónak hangzik.

<#eljen>

Biztos nincs,nekem respec mod volt fent meg talán valami cousland kastély mod.
Az utóbbival vissza lehetett foglalni az ember eredet sztoriban lévő kastélyt,jó nagy harcokkal és páncél szett jutalommal,jó kis mod volt mert a kastélyban volt mindenféle vendor.

vajom ebbe az új patch-be bele vannak építve alapból olyanok is hogy :

Extra Dog Slot
Dragon Age Redesigned
Improved Atmosphere
Natural Bodies all in one
Better Sex Cutscenes - WIP
Character Respecialization
Expanded Inventory
FtG UI Mod - More Readable Fonts and UI
Theta HD
Extended Dog Talents
Retexturing DAO

mondjuk ezek elég jó modok, egy újrajátszásnál nem árt alapból

Én maradok az official verziónál 😄
Vajon hány új hiba került be?

grebber

Next PC upgrade: 2022

Volt valami nagy akció régen,talán 70%,akkor vettem meg digitálisan az ultit,nagyon olcsó volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.10. 09:05:32

Megnéztem én is ezt a nyelv dolgot, eredetileg nekem is lemezes változat van meg, akkor még nem is volt Origin csak valami EA account. De az Origin-en nem az van beregisztrálva, mert nem tudtam valamiért, hanem ha jól emlékszem valamikor volt egy pár napig ingyenes a DA és akkor azt regisztráltam be. Most megnéztem és le lehet magyarul tölteni, már a letöltésnél felajánlja.( Ha már ott voltam le is töltöttem és játszottam vagy 3 órát munkaidő alatt 😊, nagyon jó ez a játék és tulajdonképpen még mindig jól néz ki, ráadásul támogatja az ultra-wide felbontást, amit néhány pár éves játék nem mondhat el magáról.)
A Pala kiegészítőt, ami a lemezes verzióhoz járt viszont nem fogadja el, mert szerinte már fel van használva..

De ami miatt jó hogy szóba került, hogy közben rájöttem, hogy nekem megvan az Eszmélés is lemezen, (te jó ég, azt hiszem ezt még a Cora(!!!) áruházban vettem annó a lemez turkálóban), amivel soha nem játszottam, most kipróbáltam és az Origin engedte beregisztrálni a cd kódot.
És a regisztrációnál ki is írta, hogy ez a nemzetközi verzió, vagy 15 nyelvvel, köztük a magyarral.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Bepróbálkozom az originessel, remélem a fekete péntekre vagy legalább karácsonyra végre megmozdítja a seggét az Origin is és csinál valami jó kis akciót rá!
Jó játékot mindenkinek!
Sőt ezt januar végén csináltam és akkor is magyar volt 😄
Nem tudom :/ Nyáron raktam új wint, akkor tettem fel az Ultit, mert nem akartam külön mindent felpakolni, és alapból magyar volt, aminek eleve kellett.
Ne szivass akkor az enyém mért nem?

De nekem az Ultimate is magyar 😄
Nekem nem dobozos,lehet ez a gond,de érdekes a dobozos keresztapa 2 ami originen is megvan az dobozról feltelepítve nem jó,a dobozos valamiért defektes és ha azt telepítem fel akkor csak az eget látom meg a karakterem fejét,ha letöltöm originről tökéletesen megy de angol.<#hehe>

Érdekes. Nekem nem rég (nyár) win telepités után magyar volt az Origines verzió (csak mert dobozosan is meg van régről), a DA: UE is, meg a Mass Efffect 1-2 is.
Hát erre még nem gondoltam,megszoktam hogy alapból magyar.

letöltöd angolul, és felrakod a magyarítást....
Ezért bár megvan originen ha játszani akarok vele akkor marad a tört.

Tudom.Sokszor végigjátszottam magyarul.
De mikor originen megszűnt a magyar nyelv nekem törölte az összes játék magyar mentését.Hiába raktam újra.Ha letöltöm originről nincs benne magyar.

az ultimate editionhoz van magyaítás....
Tudom nem hangzik jól de inkább warez Verziót told végig.
Nekem az origines nem megy magyarul.
Minden régi magyarosított vagy magyarul megjelent játékomnak törölte origin a magyar mentéseket és a nyelvet is.Kb egy éve.Vagy már kettő?
Így hiába van meg originen,az nekem vagy spanyol vagy angol.

Az Ultimateba minden magyar, ami magyarul jelent meg. 1-2 DLC viszont nem jelent már meg magyarul az EA faszsága miatt. Így azokat külön tudod magyarítani.
Az első rész a legjobb a szériában, úgyhogy készülj több végigjátszásra 😄
Hali! Hála az égnek, és Ardeának <#worship>gőzerővel készül DA Inquisition fordítása! Így végre bele szeretnék vágni a sorozat végigjátszásába.
Első lépésként megveszem majd őket, egy jó kis akció keretében - remélem<#awink>. Az első részből az ultimate editiont néztem ki mert elvileg abban az összes DLC benne van.
De a Steam-en nem magyar, amit meg olvastam erről a bemásolgatós magyarításról az nem túl biztató. Ezért inkább az Originről venném meg, ha ott tényleg van magyar nyelv benne.
Ez lenne a kérdésem, akinek megvan, légyszi segítsen: valóban magyar?? A DLC-ék is, vagy azokat kell magyarítani(mert ugye a Magyarítások Portálon azoknak fenn van a fordítása, csak az alapjátéké nincs)??
Igen az szerencsevadász passzív képesség.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.30. 00:37:30

Fantusz
Nagyon régen, évekkel ezelőtt játszottam, ezért lehet tévedek, de úgy rémlik, hogy a deft hands képességet csak szerencsevadászok tudják megtanulni, harcos, mágus nem.
Ezen esetleg modokkal lehet segíteni, mágusoknak volt is zárnyitó varázslat mod, harcosoknak nem tudom... csapdákat csak szerencsevadász képes lerakni, hatástalanítani, ha a fő karakter nem ennek a kasztnak a tagja, vagy nem foglalkozol a zárt ládákkal, csapdákkal vagy Lelianat zárnyitásokra is képzed.
Volt mod a stat pontok újra elosztásához is, mert a csapat tagjait a gép elég furcsán fejleszti, Alistair, és Morrigan még nincs nagyon elrontva, de már Leliana, és Sten (akik a menekülés után elsőként csatlakozhatnak) már kusza képességekkel állnak be, a többiekről nem is szólva, Zevran pl. bérgyilkos létére kifejezetten ügyetlen csapdákhoz, zárakhoz egyáltalán nem ért

Sziasztok warriorként hogyan kaphatom meg a daft hands képességet?
Igen. Egy viszonylag hc rpg, mondern köntösben. Kíváló játék volt, és a kieg is jó volt. Egy nagyon jó világot építettek fel. Kár, hogy az EaWare így elkurvította az egészet.
Ja a mi korunk utolsó aranyszeme a hivatalos piacon. 😊 Jó a W2 is, de inkább meglepő volt jééé csinálnak még ilyet is. 😊

Ha már épp játszok... 😊
Az amikor egy nemes hölgyet kell kizsebelni irtó poén,ha a karid ért a gyógynövényekhez is akkor még viccesebb,nem simán kizsebeli a csajt hanem le dumálja róla a ruháit.<#buck>

Azt szerintem csak main kari kapja meg, ha van Zsebmetszés skill.
Tudom,de az nem elég a zsebmetszős és betörős küldikhez.

Nálam Leliana oldja meg a zárakat 😄
Nekem mindig a nemes törpe szerencsevadász volt a kedvencem.<#vigyor5>
Könnyen lehetett vele sok xp-t meg pénzt csinálni.És mókás is.
Denerimben azok a mókás betörő és zsebmetsző küldik állati jók.Na és rengeteg xp-t kap zárfeltörésekért,csapda felszedésekért és ugye Denerimben a törpe kovács a haverja,így tőle mindent dupla áron vesz meg és mindent féláron ad el neki.

Hát napokban neki álltam, immár 11. végigjátszás lesz 😄 Hihetetlen időtálló egy játék. Kár, hogy a másik két rész nem kimondottan. Na mindegy.
Az egyik kedvenc kasztommal tolom most (másik a harcos). Elf, Mágus (Mage)/Bűvharcos (Arcane Warrior), Vérmágus (Blood Mage), kiegben pedig ugye a Csatamágus (Battlemage) jön rá.. Karddal + pajzzsal nyomulok, ahogy kell, és csúnyán osztom a népet vele. 😊
Társak főleg:
Alistair vagy Pala (Shale), mint tank. Küldetéstől és kedvtől függ.
Leliana, mint íjjász. Neki az Orvgyilkos (Assassin) specet vettem fel pluszba. Meg ugye a bárd dal tolja a mana/állóképesség regenerációt.
Wynne meg teljes gyógyitás és buff.
Lehet.

Hát akkor biztos én csinálok valamit rosszul, de fogalmam sincs hogy mit...az számíthat hogy a játék külső winyón van?
Trainer az olyan program ami belebuzerál a játékba és tudsz vele csalni.
De a poén kedvéért,ha egyből 20-as szinten kezdesz akkor utána megfog hülyülni a játékod,mivel ha szintet lépsz nem tudod majd elosztani a pontokat,szerintem egy idő után biztos zavaró lesz ha folyton villog a szintlépés gomb.
De a játék alapból nagyon könnyű,marhaság használni ilyeneket hozzá.Főleg ha szétcseszi a játékot.
Nem azért de én is kipróbáltam azt amit a csóka mutat a videóban,de nekem működik.

Minek cheat? Csak a poén kedvéért, amúgy nekem sem nélkülözhetetlen, csak kíváncsi lennék milyen alapból 20. szintűnek lenni 😄
A javaslatokat köszönöm, de sajnos nem csak altgr7-tel, hanem mással sem működött. Pl. escape, A, F12 vagy bármely más módon.

Viszont Krusade! Nem tudom mi az a "trainer cheat", részleteznéd kicsit? Gugliban kerestem de nem egészen értem hogyan működik. Pl itt találtam: http://www.gamepressure.com/download.asp?ID=25713

Köszi előre is
http://pcpult.hu/jatek-rovatok/cheat/dragon-age-origins.html

ez magyar is, hátha így könnyebb. 😄 amúgy általában trainer cheateket használnak a játékokhoz, nem parancsot. verziódhoz néz trainert az tuti működni fog. 😊
Hát én megnéztem a videót,de minek altgr7-re tenni?
Rákerestem gugliban itt x-et írnak.
Katt

Én passzolom, de... Minek cheat? Sose kellett 😄
Sziasztok! Dragon Age Originsban nem tudom mennyire vagytok járatosak a cheatek használatában. Találtam egy érthető oldalt (http://videosmart.hu/video/dragon-age-igy-lehet-csalni-egy-kis-trukkel) ahol elmagyarázzák mit kell csinálni, mégsem működik. Nem jön elő a console a játékban, akárhogy próbálom.
Kb az a problémám mint az egyik fórumozónak, aki ezt írta: "Ezeket énis megcsináltam de miután le ALTGR 7 esezem és irnám a kodot de a runscript N betûjénél bejön a kistérkép...gondolom ez azt jelenti h vmi nemjó!"
Szóval mi lehet a probléma? Tudna valaki segíteni? Köszi
Mikor elveszted a fonalat 😊

Semmi nem számít a grey warden páncélt viselik.. 😊

Most talán érthető miért nevezem folytatásnak ezt, mégha a segédei csinálták is. A DA3 is jó de, ezek egybefüggnek a regény minősége Gaidertől függőt és részről részre lejjebb ment. Most meg már eltávozott.