Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakinek új lenne és tetszik. Elindulhat ezen az úton.
Nem sok másik van, ami hozza ezt a színvonalat. A Bio különleges volt. A lengyelek jók, de nem ők akik Mass Effect, Jade empire és Dragon Age meséket adnak nekünk. Nem tudom megmondani miért felejthetetlenek. De talán a meséik miatt. Szó se róla a CD Projekt is nagy kedvenc!
A hívás
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.07.06. 21:04:33
Épp most vittem ki újra, de immár rátenyerelve erre a gombocskára. Elég alapos vagyok, de még így is találtam új kódexet. Viszont a végigjátszásom elég drasztikus lett, vagy fordítási hiba vagy a játék valahol elakadt, de egy olyan románcot tett be a végére, amihez közöm nem volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes még, hogy a végjátékban két videót is kaptam a végső ledöfés előtt; egyszer bejött a lassítás a hősömmel, ahogy leteríti az Arcdemont, utána még1x ezt a lassítást Zevrannal is megkaptam. Ezután meg a végső videó, ahogy a hős beviszi a kegyelemdöfést.
Valaki kivitte azt a játékot, ahol Darkspawnokkal vagy? Azt hittem, én bármivel képes vagyok játszani, de ez nem megy. Nem vagyok képes az ellenség oldalán harcolni, anno a LOrd Of The Rings egyik játékánál is volt ilyen extra, de képtelen voltam azokat ölni, akiket szerettem. Érdekességnek tök jó lenne, meg itt az alapjátékot veszi figyelembe, így érdekes látni, mennyire más döntéseket hozok én minden alkalommal, mint amit a készítők alapnak gondolnak.
Origin: Vingardnisz
Morrigan egy fekete könyvet keres, amit a főmágus szobájában, egy ládában találsz.... sem a szoba, sem a láda nincs lezárva.
Van néhány lezárt, vagy eltorlaszolt ajtó a toronyban, egy pl. ott ahol Wynne-vel találkoztok, ha figyelmesen járod végig a tornyot, oda visszatérve egy mellékküldetés során lesz jelentősége az ajtónak (nem nyílik ki, "csak" egy elit ellenséget lehet megidézni ott)
Egy másik lezárt ajtó az alagsori barlangokat zárja el, mágus főkarakter az eredettörténet során ott vadászik a pókokra, a csapattal vissza térve már nem nyitható....
Van még zárt, eltorlaszolt ajtó, de azok nem érdekesek, a főmágus szobájába viszont be kell menni, ott van a fekete varázskönyv, és van még néhány jegyzet más mellékküldetésekhez.
Az egész játékra érvényes: használd a rejtett objektumokat felfedő gombot, mert sok mellékküldetést csak így lehet felfedezni (bal Alt, vagy Ctrl - már nem emlékszem)
Sok mellékküldetést lehet elindítani jegyzetek elolvasásával, ha nem olvasod el a jegyzetet, lehet nem is szerzel tudomást a lehetőségről....
A Körtoronyban pl. az Idézési tudományok, Tanonc jegyzetei, a csaló mágus leleplezése, és a már említett ajtó-meglepi van elrejtve, de a többi helyszínen is hasonló feladatokra lehet bukkanni, sőt sok olyan küldetés van, amelyhez több helyszínen kell összeszedni ez-azt, és csak akkor lesz nyilvánvaló a küldetés, ha minden mozaik megvan hozzá (pl. Sötét tudományok, Banastor tekercsei, Gax-Kang)
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.04.30. 11:28:14
wiki?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Morrigan személyes küldetése, a black grimoir-t szeretné megszerezni, ami elvileg a körmágusok tornyának második emeletén van egy lezárt ajtó mögött (Irving's Office). Feltörni nem tudom (pedig maximális szintű Leliana zárfeltörése), kulcsom nincs hozzá. Utánaolvastam és valahol azt írták, hogy csak akkor lehet bejutni, ha mágus a fő karaktered. Ez igaz? De akkor miért adja be a küldetést egyáltalán, ha egyszer lehetetlen bejutni?
Már többször kivittem a játékot, de gyűjtöm az ilyen könyveket, meg már úgysem spoilerez le semmit 😄
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A mágusommal lett is balhé az országgyűlésen, öröm volt nézni, milyen szart kavart ki. 😄 DAI-ban lesznek kellemetlenségeim emiatt.
Fel lehet venni valami olcsó göncöt, ha illúzióromboló alsóneműben belépni a bányába, sok jelentősége ennek nem lesz, de a legjobb cuccok elvesztése érzékenyen érintheti a játékosokat.
A többi karakteren lévő cókmók nincs veszélyben, még az is lehet megoldás, hogy valamelyik csapattag kapja a főkarakter cuccait, úgy az hamarabb vissza is kerülhet hozzá
Miután találkozol egy elf mágus csajjal, aki karavánokat támad meg többek közt, van lehetőséged beszélni vele, és mehettek a bányába. Lesz egy ográr is a bánya bejárata előtt.
Mielőtt bemész, vesd le a cuccaid, mert miután belépsz lekerül rólad (nem spoilerezek, miért) és sajnos nem lehet visszaszerezni, bebuggol.
Van bug fix, most nézem: http://www.nexusmods.com/dragonage/mods/1762/?
Nem tudom, milyen, nem próbáltam.
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Először azért kiakadtam, a kedvenc cuccaimat leszedte, mondhatjuk úgy is, idegbe jöttem. Szerencsére volt auto save az elf mágus csajnál.
Befejezem két karimat Originsben, meg ránézek az Awekeninges bugra, hogy fennáll-e még. Hihetetlen, hogy hány karim van már, de mindig találok valami újdonságot. <#worship>#worship>
Azért akartam megvenni külön steamre mert nincs meg az accountom, és valaki írta korábban hogy változás volt aktiválásnál és a kiegészítő eléréséhez újra be kell regelni az accountra a játékot. Hálistennek nálam még a "hagyományos" főmenüből mindkét játék indítható új játék létrehozással (gyorsan le is mentettem 1 példányt a másik vinyóra, hogy később is elő tudjam venni).
Szóval probléma megoldva és minden magyar 😊 Pillars of Eternity után nekiugrok újra és megd*gom Morrigant...mármint izé végigviszem a játékot úgy értettem na!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gondolkoztam az ultimate edition megvételén steamre de látom a fórumban, hogy steames verzió nem tartalmaz magyar nyelvet.. Hogy ennek mi értelme(ha már az origines magyarított) nem tudom...Pech...
Az Improved Atmosphere módot feltelepítettem magyar játékra de félig angol lett a szöveg, hiába másolom be az internetről letöltött magyar szöveget.
Nem lehet összehozni, hogy minden magyar legyen?
Egyébként aki próbálta a módot mi a véleménye?
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.02.12. 19:27:29
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mod Manager, esetleg kézzel letölteni, bemásolni, ha nem DaZip formátumban van (Updater csak DaZip fájlokkal boldogul)
A feleslegest sok aranyért eladtam a boltban.<#idiota>#idiota>
Addon nélkül minden csapattag fölösleges képességekkel gyengítve kerül hozzád, Lelianat már a 7. szintre sikerül lerontani, se nem íjász, se nem harcos.
Ostagarba érdemes a csatában érintett karakterekkel visszatérni, Alistair, Wynne kéri is, hogy vidd magaddal, igaz nagy jelentősége nincs a dolognak, mehetsz másokkal is.