Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
...de mint mondottam, ne legyen igazam, és jöjjön ki legkésõbb Május végén! (itthon is)
@Thanatos: elõfordul ilyen is valóban, de azért nem 90%-ban...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
remélem a következõ trailer végén már fel lesz tüntetve a megjelenés pontos ideje. Szerintem az sem lenne olyan valószínûtlen, hogy ha május 26-án jelenne meg. Elég sok információ kiszivárgott róla, és reményeim szerint a napokban felkerül az oldalra a harmadik trailer is!
Ne legyen igazam, de sztem csúszni fog. (ami nem baj, amennyiben a játék javára válik)
Node a lényegre visszatérve: mivel az már biztos, hogy a Blood Money egyik pályája a Párizsi Operaházban fog játszódni, és a Contracts-bõl végülis pont ez a rész maradt ki (jobbanmondva az operaházas buli után kapcsolódunk be a cselekménybe...), így nagy valószínûséggel ezzel a pályával fog kezdõdni a BM (...és ki kell nyírnunk a Contracts utolsó pályáján elvégzett feladatként feltûntetett Tenort...), majd jön egy intró vagy valahogy ugrunk tovább arra a részre, amikor már amerikában vagyunk (ahová a Contracts végén a repülõn utazunk)...legalábbis így lenne logikus...
Elképzelhetõ, hogy az operaházas bulit már a Contracts-ben meg akarták valósítani, de aztán valami oknál fogva kimaradt, és a BM-re tolódott...de persze az is lehet, hogy a BM-ben már más okból érkezünk az operaházba - csak nem túl valószínû (fõleg a hivatalos oldal operaházas részét olvasgatva...), szóval szerintem elõbbi lesz...
Egyébként erõs a gyanúm, hogy ismét csúszni fog sajnos...
Jók az oktatóvideók a hivatalos oldalon
a W2000-es kivétele az aktatáskából, a késelés, a hullák/elkábított NPC-k beledobása a kukába, a ruha felvétele, és az erkélyrõl kilökés, mind-mind nagyon jók lesznek majd! 47-es sokkal élethûbben fogja megkéselni áldozatait (Bár már a Contractsban is háromféle hátulról késelési mozdulat volt)
A 2. trailer is szenzációs, szerintem nagyon jó karakter lesz az az Albino nevû. Kíváncsi vagyok, vajon mi lesz a szerepe annak a Corky bohócnak 😊
szal párizsból utazik, és kap egy új megbízást...
én nem hiszem hogy azt fogja folytatni.
Sztem lesz egy intro, hogy megbizzák a párizsi küldetéssel, ahol valaki besúgta. majd mutatja ahogy menekül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Egyébként nagyon szerettem a Contractot, minden pályát megcsináltam Silent Assasinra. Már nagyon jöhetne a Blood Money.
Egyszóval valószínû, hogy az operaházas küldetés lesz az elsõ a Blood Money-ban, egyfajta elõzményként vagy bevezetésként.
biztosan a párizsi operaházas küldetés lesz az elsõ küldetés, mert az a Contracts alaptörténetének az elõzménye, ugye ?
Akkor azt a két fickót kell majd az operaházban likvidálni, akik a Contracts intrójában lettek kinyírva ?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Pl: az uccsó trailerben (meg a képekben) nem egyszer volt olyan rész, hogy megragad egy célpontot, a sok sok ember közt, ami eddig nem volt jellemzõ. Bár most hogy így végiggondolom, ez talán csak egy kis túlzás a készítõk részérõl.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Nade úgy vélem a játék egyre szebb és szebb...és ha nem fog tovább késni, akkor már nincs is olyan messze a megjelenés.
http://www.hitman4.hu
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu