7642
-
#1962 Mostmár ahányszor felteszed annyi pontot kapsz. Ez nem chat hanem fórum, hogy a krampusz vinné el a kisvilládat. -
#1961 Na várj. "az is egy tutorial pálya"?
Hideout: búvóhely, lehet lövöldözni jól.
Death of a Showman: tutorial pálya, ez minden fokozaton alapból elérhető, mivel tréning pálya.
Vintage Year: az első igazi küldetés. Mivel az előző csak tutorial, ezért már ez is alapból elérhető minden fokozaton, ha valaki azonnal mélyvízbe akar ugrani. -
#1959 Amúgy ez az Online Ranking System már most halálra van ítélve, pedig még meg se jelent a játék. Olyan látványos csitvégigjátszásadatok vannak, hogy még nézni is rossz. -
#1958 Rosszul írtam! Szal nem tudtam, hogy az a tutorial pálya neve, mert ugye amikor elkezded a játékot, nem írja ki (legalábbis nem rémlik), valamint megtévesztett, hogy félreolvastam a Showmant (Snowmanre lol :D), és, hogy a START után a listában a búvóhelyet írja elsőnek, aztán a tutorial pályát, s ezután az egy jó évjáratot lol... -
#1957 Még mindig #1873. -
#1956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy csináltam meg hogy bemész annak a csávónak az öltözőjébe aki lelövi a másikat és akkro odarakod az igazi pisztolyt te elbujsz a szekrénybe és utána mikor kimegy egy kis idpre akkor felveszed a nem eredeti pisztolyt. ezután felmész a legtetejére ott bomba a csörlőre ami a lápát tartja lemászol a lyukon és nézed mikor lövi le a csávót akkor a másik odafut de elesik pont a lámpa alatt és felrobbantod a bombát és kész mind2 halott... -
#1955 Hááát én még ugyan nem játszottam azt a pályát, de tippem azért van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valamilyen olyan ruhában, amivel nem vagy feltűnő a színteremben sem, ahol a próba folyik, olyan helyről, ahol nem vesznek észre a távcsövessel lelövöd emberünket, amikor az előadás szerint azt épp kivégeznék...szal ezúttal a haláltusa valóságos lesz, de a színészek azt hiszik csak játék - kis párhuzam az eredeti Tosca történettel...:D
másik tippem: fölülről a színpadra zuhan egy két homokzsák...minő szörnyű baleset... -
#1954 "Hóember halála"? Szerintem te kevered a "Showmant" a "Snowman"-el.
Amúgy nem tudom mi a problémád. Ha már egyszer a Showmant kinyírtad akkor mit hozzon be? Csak a tréningpályát?
Ami az ORS-et illeti: A Showman egy TUTORIAL pálya! -
PunkZoli #1953 karácsonyi pályán hol van a videokazetta?:S -
#1952 Kis SPOILER:
Hmm, na most aztán valami nem stimmel...nagy nehezen végigkínlódtam magam a gyakorlópályán a magam kis 5fps-ével, majd a "rejtekhelyen" és ezután nálam az "egy jó évjárat" küldetés jött...ahol már viszont elég szívás az 5fps-sel játszani...
Na szóval a gyakorlópálya után profilt mentettem, amikor felajánlotta...most betöltöttem, és a START után viszont már három pályát kínál fel (rejtekhely, egy hóember halála, egy jó évjárat), s ráadásul az "egy jó évjárat" a harmadik lehetőség...na most akkor mi van??? Átugrotta volna a hóember halálát vagy mi a túró? :SSS
Valamint az EIDOS ONLINE-ban a küldetéslistában fel sem tűnik nálam az "egy hóember halála" pálya... :S -
#1951 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A színházas pályán(asszem a 2.) hogyan lehet kinyirni a szinész pasit, a szinpadon? Felvettem a társa ruháját, aki lelövi őt, de akármikor lövöm le az előadás alatt az igazi WWI piszollyal, mindig észreveszik az őrök, s az egész bagázs rám kezd lőni... -
#1950 minden része ilyen..:) -
#1949 Na hat gyonyoruseges a jatek es eddig minden szep is jo de ezzel a mentesi dologal en nem egyezek valami jol. Szal mindig ujra kell kezdeni ha esetleg el kell mennem valahova? Pahh -
#1948 !!!SPOLIER!!!
Nyah, ez a map sem lesz már silent assassin minősítés:
http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitmanbloodmoneyfull13.jpg
http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitmanbloodmoneyfull14.jpg
http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitmanbloodmoneyfull15.jpg
http://web.t-online.hu/bepe1979/bepehitmanbloodmoneyfull16.jpg
-
#1947 Egyébként ez az egész hány pályát is tartalmaz? -
#1946 jójó azt tudom, meg mikor (azt hiszem a Hitman 2-ben) egy téli pályán kellett 2 mukit kinyírni, azt is távcsövessel lehetett. De akkor sem volt meg az a feeling... -
#1945 Na meek megcsinálom SA-ra a küldit köszi, hogy vetted a fáradtságot és leírtad! -
#1944 nincs -
#1943 Esetleg ez is mehetne a FAQ-ba ha gondolod, még korábban a hivatalos oldalon leírtakat fordítottam le (egyben elmesélhetnétek, hogy mennyi valósult meg belőle a játékban végül):
"ISMERTSÉG (vagy HÍRHEDTSÉG) RENSZER (NOTORIETY SYSTEM)
Mint bérgyilkosnak, a személyazonosságod lelepleződésének elkerülése módfelett fontos - lehetelenné válik a munka, ha lelepleződsz.
A játékosnak lehetősége lesz "takarítani" maga után, amennyiben valami félresikerülne...pl: a biztonsági kamerák szalagjai eltűntethetők, vagy egyéb bizonyítékok - mint pl. a testek -, elrejthetők különböző alkalmatosságokba, mint pl. fagyasztóládák, faládák, szeméttároló ládák és szennyes tárolók - elkerülvén ezáltal az őrök riasztásait. Ezenfelül gondot kell fordítani az esetleges szemtanúktól való megszabadulásra is...
Amennyiben a játékos nem tesz meg minden óvintézkedést a személyazonossága lelepleződésének elkerülése érdekében, akkor az ISMERTSÉGI szintje nőni fog. Az újságcikkek egyre több használható információt fognak tartalmazni az orgyilkosságokban betöltött szerepünkről, kilétünkről, és a leközölt fotó egyre inkább hasonlítani fog ránk - ennek következtében az őrök és a civilek is egyre könnyebben felismerhetnek. (...és amint a korábbi képekből kiderült: jó esetben csak mutagatni fognak ránk, rossz esetben pedig ránk is támadnak...) -
#1942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(a játékon belül ilyenkor mindig érdemes megszemlélni a kitűzött célokat)Kazi megvan? -
#1941 Miről beszélsz??? A korábbi Hitmanekben számos lehetőség volt távcsövessel végezni a célpontokkal. (SA minősítés mellett...)
!!!SPOILER!!!
Csak, hogy mást ne említsek ott az első és harmadik rész hongkongi éttermi triádos találkozós pályája, ahol egy lövéssel el lehet intézni két célpontot is, amikor egymás mögé hajolnak az étterem emeleti részén... -
#1940 Dehogynem, én pl emberi pajzsból dobtam ki az öregebb Delgadó az ablakon, mert önmagában túl sokáig képes elcsellózni. :-) -
#1939 Na igen látom a térképen , hogy vissza kell mennem a kikötőbe a kiindulási ponthoz.
De sajna nem enged ki, pedig tényleg megvan az összes célpont.
-
Cat 02 #1938 gondolom az emberi pajzsal nem lesz olyan Silent Asasain vagy mi :D -
#1937 Ne duplikálj már és főleg ne szpojlerezz légyszi SPOILER-be szúrás nélkül!
Nem hiszem el, hogy beírkáljátok az összes pályát, és, hogy mit kell csinálni azokon... :(((
@grizzly21: nem visszalépés az irányítás a Contractshoz képest, csak ugye ha észrevetted meglehetősen bővült a cselekvési lehetőségek száma (közelharc, emberi pajzs, stb...), gondolom ezért döntöttek úgy, hogy nem egy gombot hagynak (és hozzá esetenként 10 lehetőséges listát), hanem szétbontják háromfelé.
Én azt mondom: sose lássunk rosszabb multiplatformos játék PC-s irányítást... -
#1936 Ha zavar, hogy átrakták akkor miért nem rakod vissza? -
#1935 Áh köcce az ötletet.
Csak hogy tudjam: Lesz olyan pálya, ahol érdemes lesz snipivel végezni a célponttal? Az összes részből ezt hiányoltam. Egy olyan igazi "Kennedy-s" küldi. -
#1934 naja, de tök fura, nemrég játszottam a contractsel és néhány gombbal kényelmesen meg lehetett csinálni mindent. most meg sokkal több gomb.
a snake-t átrakják a jo ki space-ről ctrl-re stb -
PunkZoli #1933 hogy kell megölni az albinó gyereket?? egyáltalán holvan a karneválon?? -
#1932 Kk, bocs a hangnemért, csak már idegesített a lámaáradat és ilyenkor ingerlékeny vagyok. :-) -
#1931 Aham, akkor jó, az jó dolog volt a korábi Hitmanekben is.
Köszi a FAQ bővítést.
@grizzly21: szerintem az irányítás nem lett rosszabb, csak a használni gombok száma bővült háromra - bonyolódott...de pl. a kamera mostmár körbefordítható, anélkül, hogy emberünk is forogna. -
#1930 Jaaa azt azé nem olvastam mert spoileres meg oan hosszú volt, hogy nem láttam, hogy nekem ment :DSA
És tényleg 4 injekció van jóvan már vak vagyok, hogy kötekedhetsz egy nyomorékkal :D
Minnyár nekivágok a küldinek csak még megy a Heti hetes. -
#1929 A contractsel csak érintőlegesen foglalkoztam, de az irányításra még mindig azt mondom, hogy teljesen megfelel a célnak. -
#1928 dehát ha a contractset nézzük akkor hogy lehet visszafejlődés?
és ha játszottál a contractsel akkor szerintem ahhoz képest feltünöen bonyolultabb és fölöslegesen tulkomplikált az irányitás. -
#1927 - Rongybaba: szimplán felesleges. Ami van az bőven elvégzi a rábízott feladatot, nem is kell ennél több.
- Irányítás: nekem teljesen megfelel. Nincs túlbonyolítva vagy túlegyszerűsítve. Pont jó. -
PunkZoli #1926 hogy kell megölni az albinó gyereket?? egyáltalán holvan a karneválon?? -
#1925 Done. -
#1924 Viszont ezekről mi a véleményetek:
-szerintem szarabb jóval az rongybaba effekt (ez talán a ps átirat miatt van?)
-rosszabb az irányítás
-
#1923 mit keresnél te a helipadon?nézd meg jobban hogy hova is kell menni... -
#1922 Hi!
Lenne egy kérdésem.
Van egy pálya ahol az öreg perverz tatát és a himringyó spanját meg egy nőcit kell megölni egy karácsonyi bulin.
Én mind a 3 személyt elintéztem nem vettek észre uh. eddig kiru.
De hogyan jutok fel a helipadra, ha a lift nem hajlandó föntebb menni a Stúdió- szintnél?
Valaki help!
THX!