Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nah, majd megnézetem a kutyámmal, úgy is epilepsziás. <#nyes>#nyes>
volt egy másik iylen villogos logojú az is adblock, és még ahányat látok iylet mind az lesz, ennyi 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egyébként meg epilepsziásoknál rohamot okozhat ez a logó...
Szerintem ez az egyik legjobb kép
De jó lesz majd a Blood Money! asszem okt. 1.-én fog megjelenni. Ti is így tudjátok ? Mihelyst megjelenik én biztos hogy nem sokkal megjelenés után fogom megvenni. Nagyon teccik a trailere a Blood Money-nak!
Bocs, hogy megint idelöktem egy Contractsos cuccot, de kinek teccet a Contractsból a Meat King ? Õ az én kedvencem a targetek közül. Olyan jó rész az, amikor felszolgálom neki a csirkét!

http://www.paxgamers.com/images/hitmanbloodmoney2.jpg
minden filmet láttam amit felsoroltál, szerintem mindegyik jó. a stallonesban az nem tetszik, hogy kicsit akciós, mivel van egy másik bérgyilkos de talán közelebb van a valósághoz. Viszont kit érdekel h ha hangulatilag a Sakál (Willis) szerintem nagyon ott van. Lehet benne hibákat keresni stb de nagyon ott van. lehet h elfgoult vagyok Bruce miatt is meg a téma miatt is de mindegy. Szerintem Vin Diesel arckaraktere nem jó erre a posztra, neki életvidám poénos akcióhõs fazonja van, nem hidegvérû bérgyilkos bár ha asszondják hogy Bruce W. játsza el a Sakált lehet h arra is azt mondom h nem képes rá, de õ nagyon nagy színész azért.
Na szóval akármilyen film lesz annak örülnék de jobb lenne egy no name de tökéletes arcformájú színész.
vagy arra nem gondoltatok hogy lerenderelni az egészet mint amilyenek az introk? bár jobb lenne hús vér szereplõ. na mind1meglátjuk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
http://www.playware.hu/jatekok/hitmancontracts/1079966089hitman3_3.jpg

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De azért nem kell egy klisés filmtõl (genetikai módosításokkal elõállított szupergyilkológép aki öntudatára ébred ) filmbõl valami nagyot várni.
Én Hitman fan vagyok, de megszállottan. De roppant nehéz ebbõl a történetbõl drámai értékeket elõcsalni.
Nem úgy a klasszikus Leon a Profiból.
A Sakál Bruce Willis-sel agy kaméleon bérgyilkos volt.
Míg Sylvester Stallone A Bérgyilkosokban állt a legközelebb a Hitman Kemény acélos szûkszavú kliséjéhez.
Én nem írnám le a filmet, amíg nem láttam.
Kész, és erre mennyiszer gondoltam h film kellene belõlle mert annyira jó és meg lehetne simán csinálni de Diesel nem erre való. Nem tud hideg bérgyilkost játszani, mert akcióhõs Riddicknek jó volt hitmannek nem lesz jó. Szeretem mert nagy szinész, de nem igaz h nem lehetett találni egy nem ismert de a szerepre tökéletes szinészt...
"... Vin Diesel alakítja a Hitman játékok fõhõsét: a kopasz 47-es klón bérgyilkost. Az IO Interactive által megalkotott videojáték több, mint 10 milliós példányszámban talált gazdára, s ugyan a legutóbbi eresztés nem mondható rózsásnak, a franchise vezéregyénisége továbbra is erõs karakternek tekinthetõ. A 20th Century Fox kapva kapott az alkalmon és lecsapott a megfilmesítés jogaira. A produceri teendõket Charles Gordon, a Die Hard korábbi producere és az iparban még csak nyújtózó Adrian Askarieh végzi. Vin Diesel executive produceri színekben tündököl."
A medve nem játék.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Illetve Naixin jóvoltából itt egy direkt link az általam "megzenésített" movie-hoz, ha valaki nem boldogult volna a fájlfeltöltõs oldallal: KATT IDE
(adtam hozzá egy kis zenét, és feltöltöttem...)