7642

• hykao #2049
    Hát ez hihetetlen bazz, a BIOSban engedélyeztem az AGP gyorsírást, s lám a játék nem akad többé!!! LOL... :D
    Hmuda! nyugodtan beírhatod, úgy tűnik ez tényleg megoldja a problémát! ATI és Nvidia kártyákon egyaránt. Nvidia kártyákhoz itt egy kép, hogy hol kell: (ha netántán nem lenne elég a BIOSban engedélyezni)

• olympus
    3000+-os Sempron 512 Ram 6600 GT 1024 Nincs midnen maxxon semmi szaggatás sehol semmi.
  • Kaslerka #2047
    Az érdekest arra értettem, hogy 6800GT-vel akad Alien-nek. És azért túl nagy különbség nincs a 2 kártya között.
  • moralosan
    Írja le mindenki a konfigját, azt, hogy "érdekes", és azt, hogy akad-e, avagy sem.
  • Tatyla
    beb@szna...
  • Cat 02 #2044
    jah az lenne érdekes ha másként lenne :D
  • Kaslerka #2043
    Érdekes ez a játék. Nekem AMD 3200+, 1GB RAM, 7600GT - abszolút nem akad nem szaggat.
  • Hmuda
    Nem.
  • Hmuda
    Előzőleg nekem is ATi kártyám volt, csak már nem emlékszem, hogy mihogymikormerremeddig. De akkor bekerl így nyers jótanácsként.
  • vodMarci
    Tök jó az,hogy hogy ha találnak egy hullát,akkor azt zsákba rakják,és elviszik.
    Nem úgy volt a story,hogy megszakad minden kapcsolatunk Dianaval?Neten ezt olvastam,meg a Pc guruban is.
  • Bodnar19
    Hy!Most az elmegyógyos mapnál járok már mindenkit kicsináltam.De azt a küldetést nemtom hogy kell hogy SMUGGLE OUT AGENT. ennél mit kell csinálni?pls vki HELp
  • Cat 02 #2037
    ha vki naon profi lehet hogy más küldiket kapjon ???
  • Tatyla
    igen és igen...
  • Alien1024
    helosztok az a problémám lene hogy megy normálisan a játék csak 5másodpercenkét akad 1 et 1 pilantra és megy tovább ma max on játszok ha minimum on tök mind1 neki mi lehet a baj 6800gt256mb 3200amd 1gb ram al. már probáltam régebi és ujab driverel is ugyan az voltd
  • bepe79
    ATi kártyánál a Catalyst driver paneljében (CP meg CCC-s verzió is van) ha jól emléxem az agpgart v. 3d fülön lehet a fastwrite-ot állítani. Of course, ha a fastwrite az alaplap BIOS-ában is be van állítva. Pár ATi kártyánál viszont a fastwrite galibát is okozhat, úgyhogy csak ésszel, és saját felelősségre!!!
  • koschwarz
    jézusom, még mindig ezek az egymásba érő hullák...

télleg, a testek cipelése még mindig az az idétlen rángatással megy?
  • Tatyla
    /agree
  • Sephi
    Akkora stilusa van :D Mekkora az hogy amikor a pisztolyal setalok akkor a hatahoz rakja :D
  • Tatyla
    nem igy akartam...
    cuki sapi...
  • hykao #2029
    Hát pontos leírást nem tudok mondani, mert nekem egy ideje nVidiám van, de majd talán valaki - akinek ATI-ja van -, segít...(amúgy nem nagy trükk, a videokártya driver panelében van erre lehetőség)
  • bepe79
    NGO ForceWare 84.xx ? Ha igen, akkor otthon meg tudom nézni, most még nem ott vagyok.
  • hykao #2027
    Igen. (mondjuk 20 font inkább 8e forint...)
    Regisztrálsz, beteszed a játékot a kosárba, s utána meg tudod nézni, hogy milyen kártyákkal lehet fizetni.
  • Hmuda
    Uh, valaki már a hitmanforumba linkelgeti a gifjeimet. :D

Gyorsan be is írtam, hogy azok az én műveim és a maradékot is bemutattam nekik (éljen a hiúság :P).

Emberek! Úgy tűnik találtak megoldást az akadás problémára: (legalábbis agp-s ATI kártyásoknak...)
    Engedélyeztetni kell a gyorsírás funkciót!!! (Driver panelben)

Nos, nekem sajna nVidia kártyám van, ennél vajon hol van ehhez hasonló funkció, tudja valaki?

(Hmuda - mehetne a FAQ-ba! Hitmanforumon már többen megerősítették, hogy működik a dolog.)
    Kellene egy pontos leírás, hogy hogyan is kell átállítani és akkor berakom.
  • grizzly21
    Áhám! értem, köszi.
    20 fontért (7000 huf) megkapom a játékot, tervrajzokkal, storyval szép dobozban, és összvisz +3 fontért házhoz hozzák? Tehát asszondod, hogy kb 8500forintétrt megvan:) ez jo ár.
    már csak 1 kérdés: mivel lehet fizetni? ilyen domborus bankkártyával nem?
  • hykao #2024
    Ok, nekem is NGO van fenn. Akkor hol is van ez a funkció?
  • bepe79
    Buherált / turbósított ForceWare driverrel állítható nVidia kártyánál a FastWrite. NGO vagy zer0point drivert kell feltenni, és azokkal lehet. Nekem a legújabb NGO-s forceware driver van fent a 6600-hoz.
  • hykao #2022
    Grizzly! Itt tudod előrendelni 20 fontért a gyűjtői változatot: KATT
    Európán belül plusz 3 font a postázási költség.
    Ha minden igaz 26-án kezdik el postázni őket, s onnantól kezdve 3-5 munkanap amire megérkezik.
  • hykao #2021
    Emberek! Úgy tűnik találtak megoldást az akadás problémára: (legalábbis agp-s ATI kártyásoknak...)
    Engedélyeztetni kell a gyorsírás funkciót!!! (Driver panelben)

Nos, nekem sajna nVidia kártyám van, ennél vajon hol van ehhez hasonló funkció, tudja valaki?

(Hmuda - mehetne a FAQ-ba! Hitmanforumon már többen megerősítették, hogy működik a dolog.)
  • Hmuda
    Ha beírnád a részletesző listát akkor bekerülne a FAQ-ba (spoiler stílusban).
  • Piedon
    Nem hinném, hogy fanmade...ez a lista magában a progiban van benne... írjam ide, hogy mikor mit fogsz kapni? Pl: aggresszió ha kettes értékü és a "zaj" egyes? Mert benne van a progiban, csak nem akarok tényleg poéngyilkos lenni.
  • grizzly21
    thx
  • Hmuda
    A az őrök ott vannak és ellenségnek tekintenek akkor nem tudsz beszállni. Ha nem tekintenek ellenségnek vagy egy sincs ott a közelben akkor szállhatsz fel.
  • grizzly21
    a hitmanbe a 2. pályán mind2 célpontot kinyirtam, az exitbe mégse tok bemenni. mi lehet a baj?
  • Hmuda
    Térkép.
  • Czud
    Hali,

a csőrikés pályánál merre van az escape, azon kívül, hogy South ???
  • bepe79
    kokainost of course
  • Pretorian
    Eidos-ék ígérete szerint este 9 körül érkezik a demo. Akit érdekel, az először az 576.hu-n keresse majd: általában ők rántják át lokálba a leggyorsabban.
  • McW
    Ha valóban ez a hivatalos lista, szerintem teljesen fölösleges megkülönböztetések is vannak benne. Ráadásul ez tuti nem sorrend szerint van, nem hiszem, hogy egy "clumpsy killer" jóval megelőz egy "shadow" vagy egy "phantom killer"-t. Silent assassin és messy murderer szinte egymás mellett, na ne! :D Ez egy sebtiben összedobott fanmade lista...
  • Desiderata #2010
    faq-ba bekerülhetne hogy van-e már demo
  • Farishta
    Ha már a zenénél tartunk, a készítők alatti dal címét és előadóját meg tudná mondani valaki?