7642
-
#2139 Amúgy van nagy R változat -
spR #2138 Nem kaprazott a szemed, ugyanis amikor nincs hely lejatszani a teljes fojtas animaciot, akkor egy gyorsabb valtozatot jatszik le a progi. -
#2137 pffff! issszonyat ez a gém! leültem és és az 5dik pálya előtt fel sem keltem a székből! -
#2136 Előveszed a fecskendőt ráviszed oszt belenyomod. -
#2135 hogy inyekciozod bele nekem sehogyse jönn össze ird le pls -
#2134 Zsír, játszanám a köv. pályát (new life), erre hiba és leáll... Most mit tegyek? -
Devergo05 #2133 Valaki szemléltethetné mondjuk egy ati catalyst képpel hogy neki sikerült beállítani a 8x os AGP-t!!!!Megköszönném!!! -
pinehead #2132 erre varrjatok gombot!
nálam a hivatalos demó sem indul el, vmi biztonsági hibára hivatkozik, mint a fullos anno telepítve. ez mitől van?? -
#2131 Marhára tetszenek eddig a pályák, eddig úgy tűnik, ez a rész visszahozza a régebbiek hangulatát és összetettségét. -
Devergo05 #2130 Fenébe hogy nem lehet beállítani sehogy szaggat !!!!!! -
#2129 Hykao-nak nem oz official nVidia Forceware driver van fent, hanem az NGO boost Forceware.. Az official nV driverben talán a coolbits2-vel lehet kiütni a registry-t, hogy lehessen állítani a fastwriteot és a gpu/mem órajeleket. A videókártya olyan téma, amihez kivételesen értek :) -
ordel17 #2128 Hykao, pontosan hol van a driverben az a fast write? Biosban be volt rakva, de a videokártya driverénél egyszerűen nem találom, pedig végignéztem A-tól Z-ig. 84.21-es ForceWare van fent. Köszi. -
#2127 Ha ilyen a helyzet akkor általában nem is kell kinírni, mert ha alszik akkor minek kinyírni? Elosonsz mellette oszt csókolom. -
moralosan #2126 Nah jo, nem szenvedek tovább ezzel a szaggatással, beszerzem PS2-re és nyomom kanapéról... :) -
Tauron #2125 És ha nemtok mögémenni de szemből se vesz észre, vagy ha nincs hangtompítosom akkor hogy? -
#2124 Én a tréninben csináltam olyat, hogy kitekertem egy csávó nyakát... Pedig húrral kellett volna megölni szerencsétlent. De nem tudom hogy csináltam. Vagy csak káprázott a szemem?:) -
#2123 Szerintem ez az optimalizálás "hibája". Vagyis mi nem tehetünk róla. Szerintem. -
#2122 Péládul vedd a fáradságot és olvasd el mit ír a briefing-ben az adott célra. -
#2121 Ülő: mögémész oszt fojtás a húrral.
Fekvő: odamész és hangtompítós Silverrel egy fejlövés. -
Tauron #2120 Ja és a tréning pályán van egy olyan rész ahol azt írja hogy használjam élő pajzsként a gengsztert. Azt hogy kell? -
Tauron #2119 hello!
Lehet hogy már volt erről szó, szal bocs hogy nem olvasok vissza. Ülő, illetve fekvő embert hogyan lehet kinyírni anélkül hogy felkelteném? -
sanyika16 #2118 csá mindneki valaki nemtudja hol vegyem fel a kulcsot a az opera pályá utáni küldetésben megvan a cucc de a kulcs még nics valaki -
#2117 ez egy csomo játéknál igaz ,hogy magasabb grafikán és nagyobb felbontáson simábban megy
de nem értem mért? -
Devergo05 #2116 De nálam a Biosban az AGP beállítást vagy Autora vagy Disabled-re lehet állítani.Most Auton van és a Smartgart ba nincs AGP gyorsítás.Omega driver van fent azt hallottam hogy ez tiltja az AGP gyorsítást.Ez lehet a gond? -
#2115 Talán mert az alaplap BIOS-ában nincs 8x AGP gyorsítás beállítva? Akkor nem engedi a Catalyst-ben a Smartgart fülön 8x-ra tenni az AGP-gyorsítást, ha pl. a BIOS-ban 4x-esen van. -
#2114 Sztem érdemes lenne beírni a faqba, hogy mindenki ultra highról (mindent full maxról) kezdje a játék beállítását mert nálam speciel ultra highon jobban megy mint lowon...Mondjuk ez naggyából csak azokra igaz akiknek meglenne a gépük hozzá, de akiknek kisebb gépük van azoknál is lehet, hogy ha magasabban vannak a beállíátsok akkor jobban fog menni alacsonyabb beállításoknál. -
Devergo05 #2113 Lehet hogy ezért szaggat nálam a Hitman: Az Ati Catalyst-ba a SMARTGART-on belül az AGP gyorsaságát nem engedi felvenni 8 szorosra.Miért??Biosba is be van kapcsolva autora az AGP fastwrite és mégse engedi állítani az ati catalystba!!! -
#2112 de csak annyi hogy hol a kulcs azt se tod? -
#2111 Nade hoppácska. Felvettem MINDENT amit el tudtok képzelni full maxra magyarul ultra highra...be fogtok fosni...jobban megy mint low/medium között...tömegben 30-40%-al kevesebb szaggatás. Nagyon gyönyörű :D -
#2110 Nem mert azt még nem vittem végig SA szinten. -
#2109 nem az a legmagasabb de nem érdekel, az már nekem jo:) -
#2108 nekem nem tölti:( -
#2107 silent assasin a legmagasabb -
#2106 HMUDA!
Tudsz segiteni?
#2088?? -
#2105 progessional a legmagasabb szint? nekem hitman-re sikerült... -
#2104 Az ilyen az csak ne is tudja elindítani.. aki egy securomot vagy safedisc-et nem tud kijátszani, ha már warezol, még .nfo segítségével sem, az ne warezoljon. -
#2103 Ez az operaházas pálya beszarás..nagyon jo:) professionalra vittem végig:)
mondjuk em tudom miért irja az ujság hogy vérdijat érez, amikor balesetnek állítottam be mind2 halált.. -
#2092 Érdekes, nekem is x800GTO kártyám van, de nekem PCIexpresszes és azon egyáltalán nem szaggat. Szóval nem biztos, hogy (csak) kártyafüggő. -
#2091 Hát mondjuk nem nagyon szaggat, de épp eléggé ahhoz, hogy elcsessze a hangulatot. -
CUCLI #2090 startmenü/futtatás/ és beírod ,h dxdiag