Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván a PC verzióra sem kell már sokat várni.
Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.
Remélem nem starforce-os lesz - no nem azért, mintha nem akarnám megvenni, de utálom amikor játékindításnál hosszasan ellenõrzi a CD-t (vagy a DVD-t) és úgy felpörgeti a meghajtót, hogy rezeg az egész számítógépház.
Ezenaz oldalon van egy új videó finn nyelven. Valamivel hosszabb mint az elõzõek. Csak a videó szekcióra kell kattintani és a listában a Blood Money.
A grafika egyszerûen lenyûgözõ. Még nem volt ilyen szép egyik képen sem.
Plusz egy új karakter a szemüveges arc, aki Alexander L. Cayne-el beszélget. Gyanítani lehet, hogy õ (kék öltönyös, bõrtáskás fazon, mindíg sötétben) az aki a H2-ben Szergejjel nyomult.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Bebaszna,ha ezt a szánalmast f@szt kéne az egyik kedvenc játékomba is látni...<#wilting>#wilting>
Eredetileg csak a következõ részre tervezték a karaktercserét (a film után), de az EIDOS vélekedése szerint nagyobb bevételre számíthatnak (ergo több eladott példányra), ha már a Blood Money-ban debütál az új Diesel karakter...
...az eredmény szerintem elkeserítõ, de biztos lesz, aki Vin Dieselre izgul majd...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(hol késik már az aranyra kerülési hír? :S)
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
No meg ha tényleg áprilisban érkezik, akkor lassan jönnie kéne az aranyra kerülési infónak...
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
@Bugz: na ennek a hozzászólásnak sincs sok értelme, már ne is haragudjál...manapság a játékiparban fél év csúszás semmiség - alig van játék, mely ne csúszna valamennyit...tehát azért túlzás lenne azt állítani, hogy "jól elkésett"...STALKER meg DN4EVER teljesen más tészta...
Mondjuk még mindig jobb mint a STALKER amit 2005 öszére igértek és 2007-ben jön ki.
Röhögnék ha a végén nem adnák ki.
Nagy kár lenne.
Dirty South
Nemtom honnan jöhetett az ötlet <#wink>#wink>
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
12 éves kissrác azt mondja neki megvan a demó, csak spanyol nyelvû. Tesz fel képeket.
Azóta se látta senki 😊)))))
Azt mondják a Mardi Gras pályán nem is a politikust kell megölni, hanem meg kell védeni a bérgyilkosok elõl, akik a tömegben rejtõznek.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent