7642

• Hmuda
    Vannak lerakott ruhák (pl A Haciendában van az emeleti alvó őr mellett egy VIP ruha).
  • Hmuda
    Te elolvastad amit írtam vagy csak úgy irogatsz a nagyvilágba?

A #1888-at nem viccből írtam le, ha vennéd a fáradtságot és átolvasnád akkor rájönnél, hogy egyetlen kábítás is olyan szinten elég, hogy az már vicc kategória.

És az injekciók tekintetében látom homályban vagy: kettő kábító és kettő halálos fecskendő...nem egy-egy...kettő-kettő...1-1...2-2
  • grizzly21
    nana, az 1 dolog h varezoltam is, de én is itt voltam, emlékszem már szeptembertől
  • hykao #1918
    Először is mi az, hogy kettőt mindenképp kell gyilkolnod + a célpontok? :O
    Amúgy meg mondom: - sima leütés hátulról bazz, nem kell ide injektálni...

Egy kérdés mindenkihez: ebben a részben már nincsenek sima lerakott ruhák (ember nélkül...)??? Mert a Contractsban pl. én már arra hajtottam, hogy még csak injektálni-leütni se kelljen senkit, hanem ellopóztam minden pályán egy lerakott ruháig, s azt öltöttem magamra. (ez az utolsó pálya kivételével sikerült is mindegyiken)
  • hykao #1917
    Há' má' elnézést de 33 évesen ne kelljen má' néznem a saját magam számára a korhatárokat lol... :PPP
  • hykao #1916
    Hmuda!
    FAQ kibővítési javaslataim:
    -Nem indul a játék mit tegyekbe: minimum 9500-as ATI vagy 5-ös szériájú nVidia kártya kell!!! (különben marad a varjú és az Ave Maria videó megtekintésének lehetősége...)
    -Hangprobléma: integrált hangchip legújabb driverének felrakása, ha nem segít akkor a Dxdiagban hardveres gyorsítás -> alapra
    -Játszhatatlanul akadás: várni kell egy peccsre vagy pedig újabb videokártya driverre, amelyik majd megoldja e problémát (bár valószínűleg előbbi lesz az...)

Végigjátszáshoz: ha végre majd nem 5fps-sel fog robogni a játék, csinálok végigjátszás videót minden pályáról - többféle megoldási lehetőséggel, és feltolom a putfilesre...(de azért nem ártana, ha megprobálná mindenki használni az agyát...)
  • Mr_no_NaMe
    Elhasználom, de kettőt mindenképpen kell gyilkolnom + a célpontok.
    A másik injekció pedig méreg és öl. Az már meg gyilkosság.
  • Hmuda
    Most tulajdonképpen miröl is beszélsz? Kettő kábítóinjekció van. De még ha egy darab is lenne, az nekem homály, hogy ez miért ok arra, hogy egyáltalán ne használd el.

Szerk: és mint azt már írtam, a chilei pályán egy kábítás is bőven elég.
  • Mr_no_NaMe
    Tessék egy kód: 404342354689 használd boldogan
  • Hellsing47
    én eddig is olvagattam/már amiota regeltem/ csak nem irtam!!!:D
  • Thanatos
    ezen te még tényleg meglepődsz sg-n? :(
  • Dave9214
    azért irom 100 adszora mert senkisem képes beadni egy kodot, korhatár? szerintem tese figyelted a korhatárt.....
    unom hogy mindig lekap egy sniperező
  • bepe79
    Egyébként olyan érdekes, hogy az unleashed release érkeztéig a hykao, rajtam és még pár emberen kívűl alig lézengett valaki a topicban. Mi raktunk be híreket, képeket, videó-linkeket, és érdekességeket, most pedig elözönlötték a topikot a warezhuszárok és lámák, és másról sem szól a totyik, mint a cureromról meg az elindításról, meg a mentés-kéregetésről, meg cheatről. Na jó, elvétve jön egy kis SPOILER is, aminek szintén nem kéne jönnie.
  • Mr_no_NaMe
    Jaja az tényleg nagyon humánus és az meg méginkább, hogy csak egy van belőle.
    Ha több lenne akkor minden fasza lenne.
  • bepe79
    Jahm, akkor hiába várom? 20 perce ülök fölötte..
  • hykao #1906
    Belépsz a kis "saját bejáratú" inventoridba, és elolvasod, hogy meddig van hatása, mert írják...(amúgy mindenhol van direkt láda, az elkábított páciensek számára...)
    De gondolom a sima leütés itt is működik, mint a Contractsban, szal pisztollyal a delikvens mögé lopózol, és amikor jó pozícióban vagy, eltűnik a célkereszt, ekkor a tűzgombra kattintva nem lőni fogsz, hanem leütöd a delikvenst...(ez tuti kiüti a pálya végéig...)
  • hykao #1905
    Te! Most írtad ezt be kb. 100-adszorra! Tényleg a banra hajtasz? :O Már csak két felkiáltójel kell!
    Bazz söprés aludni, mert holnap elkésel az isiből!!! Különben is, nem véletlenül 18+-os a játék szvsz nem 7.-es "kódkérő" általános iskolásoknak való...
  • hykao #1904
    Khm, a kamera nem fordul körbe...legalábbis nálam, a díszes társaság csak a gyakorlópálya teljesítése után vált láthatóvá nálam...

Amúgy már képes voltam a Credits zenéjét is végighallgatni, nem csak az Ave Mariat... :)
  • hykao #1903
    1. Előrendeled az OST-t külön!
    2. Előrendeled a gyűjtői változatot, aminek a része az OST (plusz 6 egyéb, és plusz 3 a játékból még)
  • bepe79
    Olyan elvetemült fan is kevés van szvsz, mint a hykao és én, akik képesek vagyunk az Awe Maria-t hallgatni és a menüt nézni 5-10 percig csak azért, hogy a kamera körbeforduljon, és meglássuk a részleteket is.
  • Hmuda
    Nekem még sose ébredtek fel.
  • Dave9214
    vki adjon má kodot pls, köszike!
  • SNAKE01
    van!
    start menü->futtatás->dxdiag->hang->"A hangok hardveres gyorsítási szintje:"->"Alapgyorsítás"
    ha ezt megcsinálod megszűnik a kilépegetés!
  • PunkZoli
    iszonyat sok a hsz, nincs kedvem visszaolvasni de:
    van megoldás a kilépegetésére?? mert rettentően idegesítő
    vki help!!
  • Gerbill
    Csak úgy mondom hogy azt a pályát álruha nélkül is meg lehet csinálni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először is bemész a borospincébe és odasettenkedsz az őr mögé, és lelököd (na jó ez 1 gyilkolás) feltelepíted a bombát a csörlőre és a térképen nézed mikor ér oda a célbont ahova a hordók esnek és amikor ott van megnyomod a gombot, és ki is van iktatva. Az öreget pedig úgy lehet kinyírnihogy hátra lopakodsz ahol az az egy járőr mászkál a vizesésnél, elbújsz a bokorban és előveszed a mesterlövész puskát és ha kijön az erkélyre a don akkor lelövöd
  • SNAKE01
    egy két kép!

ezzel a csajjal jobb lessz ha vigyáztok ne tévesszen meg a kedvessége!aki már találkozott vele tudja miről beszélek.[velem nem járt jól![#eplus2]]

összefutottam a mikulással is aki a konyhában rosszalkodott éppen, sex koktélt kotyvasztott és egyéb gonoszságokat művelt így jobbnak láttam ha végzek vele!:D

de nem baj majd én helyettesítem!
    íme az új mikulás!aki rossz volt az idén folytózsinort kap a nyaka köré!

• Tatyla
    szerintem egy végigjátszást elbirna a faq...
  • bazza
    Annak meddig tart a hatása, mert én mindig biztosra akarok menni és nem akarom, hogy pont a végén pattanjon fel és üvöltözze tele az étert a delikvens.
  • Hmuda
    Na átszerkesztettem az üzit.

És nagyon rossz hozzáállás ha csak gyilkolással akarsz ruhát szerezni. A Sedative injekció sokkal humánusabb.
  • Dj Xyberpunk
    Esetleg nem tudja valaki hogy a játék zenét honnan szerezhetném meg?
  • grizzly21
    Hát nem tudom. Én a tesztpályán vagyok túl, az nem volt rossz, de pl az irányítás borzalom.
    És mintha a rongybabaeffekt is visszafejlődött volna. Mondjuk a lőttsebek jól néznek ki.
  • Mr_no_NaMe
    Elírtam az előző üzit :S
    Én arról a mapról beszélek ahol Chillibe vagy (hegyesvizeséses vidék).
    Szal ott kell megölni a Don-t vagy a fiát vagy tökmind1 kiaz, de lila ruhába van.
    Na ott mindenképpen kell 2 gyilok mert máshogyan nem megy. A VIP őr az mindenkén kell + a sima őr vagy munkás ruha is mert máskülönben nem mehetek a kastély közelébe.
  • Hmuda
    - Maxhoz kelleni fog egy piszoly, legyünk stílusosak, vedd be a Silverballert.
    - Rögtön az elején menj el visszafelé, amerre az őr is sétál. Mikor az ajtónál álló őr látószögéből kikerültél kábítsd el, vedd fel a ruháját, vedd fel a puskát és a hátrább lévő ajtó mögötti kis fedetlen raktárszerűségben rejtsd el a testet a ládában (eleinte ott van egy munkás de mire odavonszolod az őrt addigra elmegy). A puskát akár már most berakhatod a közeli ICA ládába, hogy ez is bekerüljön a kollekcióba és legalább nem zavar a közlekedésben.
    - Ki a vendégek közé és onnan ki a Hacienda udvarára (ahol egy VIP őr posztol a bejáratnál és munkások cipelik a hordókat.
    Menj el egészen a Hacienda másik oldalára ahol is egy ereszcsatorna visz felfelé. Ha épp nem néz senki akkor mássz fel (vigyázz a kívül járőröző őrre, ha épp feléd néz akkor jön a riadó). Be az ablakon pont Delgado zeneszobájába. Ha épp nincs ott akkor a kis fal mögött könnyen megbújhatsz, és megvárhatod míg megjön.
    - Ha bent van akkor fogsz egy pénzérmét és valahova elé hajítod (sajnos ebben a Splinter Cell jobb, mert ott ha a szeme előtt repül el valami akkor nem a tárgyat követi hanem automatikusan a forrás felé fordul :-/ ). Erre ő felkel és áll ott egy darabig. Ez bőven elég arra, hogy elővedd a SilverBallert, mögélopózz és elkapd. Szépen vidd ki az erkélyre és hajítsd le.
    - Ez letudva.
    - Menj ki ugyanott ahol jöttél (figyelve a kinti őrre).
    - Irány a vendégekkel zsúfolt udvar és onnan be a borospince lejáratához.
    - Kis jótanács: ütközz neki az ott posztoló őrnek, mire az lemegy a földszintre, különben évekig képes ott szívni azt az egy szál cigit.
    - Ha abszolút biztos vagy abban, hogy senki nem néz, rakj egy bombát a csörlőre.
    - Várd meg amíg az ifjabb Delgadó bemegy a faszerkezet alá (ha időközben az őr visszajöt akkor megint menj neki, fölös, hogy ő is meghaljon).
    - Ha ott van alatta akkor detonátor elő és bumm (lehetőleg te ne legyél ott ).
    - Ha mind a kettő megvan akkor már rohanhatsz is visszavenni az öltönyödet a ház mellől ahol az elején hagytad.
    - Irány a másik oldal (nem vagyok biztos, de lehet, hogy a sziklafalhoz vezető úton járőröző őr nem enged tovább, én a biztonság kedvéért a fáknál rejtőzködve mentem el mellette).
    - Le a hangárba, ne törődj ha az ébren lévő őr akadékoskodik, csak sprintelj el a gépig és Escape.
  • Mr_no_NaMe
    Nah követem a példádat Hmuda. Próbálok a Silent Asassinra törekedni és az operás pálya 2 órás küszködés után sikerült is.
    De a 2. (vagy első ha a tréninget nem vesszük figyelembe) ott nem sikerült csak a Hitman szintet elérnem. Megfektettem 2 őrt össz-vissz. Ez már túl sok az s.asassinhoz? :(
  • CUCLI
    az operaházas taktika valami hatalmas :D mikor a faszit lelövik pl :D
  • Johnny23
    nah rájöttem.
    azért volt minden átlátszó (9800pro-n),mert az AA disabled volt a gammában,most felnyomtam max. ra és ok minden. (ugylátszik ezis bug)

DE a vidkari driverbe ilyenkor nem kell felrakni max.ra, v. hogy??
  • Hmuda
    Arra rájött már valaki, hogy mi határozza meg, hogy most megy-e a feltöltés az ORS-re vagy sem? Van hogy megcsinálok egy pályát Silent Assassin szintre és szürke a gomb. :-/
  • Hmuda
    Semmi különös céljuk nem volt, csak megtévesztés, hogy akik nem szemfülesek azok meghalnak. :-)
  • spR

Kezdesnel rogton jobbra. Zarva az ajtaja, csak akkor nyilik ki, ha Agent Smith-et odaszallitjak.
  • Tatyla
    hol a hullaház?