Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
hykao
Szép, új képek: KATT (amúgy ha minden igaz, Európában elõbb fog kijönni pár nappal - Ápr.11. -, mint az USA-ban - Máj.2.)

Szega87
Én most kezdtem el jáccani a Silent Assasinnel az elsõ rész meg már rég megvolt , remélem eza blood money is jó lesz <#vigyor2>

akyyy
hát azt nemtom, megjelenik amcsiban, egybõl teszik nforcra onnan meg nem sok mire egy magyar letöltõ oldalra felkerüljön😄 na de no warez éljen a legalitás!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

de ugye hazánkban is április 11-én fog megjelenni ?
akyyy
percre pontosan 1 hónap múlva<#gonosz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mikor jelenik meg a game????
ja, és szerintetek hol fog felbukkani az Albino a BM-ban ?
a helyszínek változatossága terén szerintem a contracts sokkal jobb mint az 1 meg a 2. a contracts változatossága valamennyire azért tudta ellensúlyozni a rövidségét.

remélem a BM nem lesz annyira rövid mint a contracts. a helyszínek szerintem jók lesznek, fõleg Las Vegas és San Diego. A 3. trailerben és az 1. trailerben is láttam egy trikót viselõ fickót (az 1. trélerben 47 éppen leszedte ezt az embert mesterlövészpuskával, amikor az éppen a medencéje elõtt mászkált. A 3. trailerben pedig ott hevert holtan a medencevízben. Ki lehet õ ? Egy újabb San Diego-i karakter, vagy csak egy civil ?
egyetértek. A 2. rész valamivel hosszabb volt mint a contracts (ha a legelsõ pályát, a gontranno sanctuary-t is beszámítjuk, 21 pálya volt az egész játék)Történetének felépítése is inkább az 1. rész történetfelépítésére hasonlít, hiszen az 1-ben meg a 2-ben is a játék végén összefutnak a szálak.

hykao
Én csak azt bánom, hogy most a helyszínek nem lesznek olyan változatosak, mármint országok tekintetében. Ha minden igaz az egy szem francia pályán kívül az összes többi amerikában lesz...bár igaz, hogy amerikán belül sokféle helyszín várható, de én mégis jobban csípném a jólmegszokott változatos földrajzi helyszíneket.
Csuhai G
Már én is nagyon várom ezt a játékot!! Amúgy szerintem az eddigi Hitman részek közül a 2. volt a legjobb!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ja, az NPC-felhozatal már az elsõ részben is változatosabb volt, mint a Contractsban

Erre itt egy példa:
A Contractsban csak egyféle férfi civil és egyféle nõi civil van a gellért szállós küldetésben, zsaruból is csak egy típus van.
Míg az 1. részben háromféle zsaru volt a gellért szállós pályán: egy néger zsaru, egy fekete hajú fehér zsaru, meg még egy europid zsaru típus is volt.
A férfi civilekbõl is három típus volt: vörös hajú, fekete hajú, meg egy öregember típus
A nõi civilekbõl is három fajta létezett: sárga, vörös és õszhajú

A contracts gellért szállós küldetésében mellesleg nem volt virágárus, dagadt úszómesternõ, titkárnõ, pedig az elsõ részben jelen voltak mindezek.
A hitman 1-ben a recepciós meg a csapos teljesen máshogy nézett ki, nem úgy mint a contractsban...

Na mindegy, csak azért írtam le ezeket az észrevételeimet, mert én úgy érzem, hogy a contracts remake pályái sokkal kevésbé változatosak, mint ezen pályák eredetijei az egyben.

Azért voltak persze ötletes változtatások is a contractsban, például, az, hogy a második rotterdami pályán Boris hajóját megtámadták a SWAT memberek, ez meg ugye az elsõ részben nem volt benne...

A Contracts hongkongos remake pályái nagyon jók viszont, sokkal élethûbbek, mint a hitman 1-es eredeti változatuk.

A contractsos teljesen új pályákkal pedig teljesen meg vagyok elégedve, a legjobb az angliai beldingfordos küldetés, meg az elsõ rotterdami küldetés, melyben Rutgert van Leuvent, a motoros bandavezért kell likvidálni...

A Blood Money az eddig látottak alapján sokkal változatosabbnak ígérkezik mint a Contracts, az NPC felhozatal terén (aminek nagyon örülök)
hykao
Azért szerencsére nem csak remake pályák voltak a Contracts-ben, és a remake pályák is mintha máshogy lettek volna megoldhatók, mint az elsõ részben.
Az tetszik nagyon a Hitman pályákban, hogy egytõl-egyig nagyon autentikusnak tûnnek, noha eléggé eltérnek egymástól a helyszínek!
Angol, holland, francia pályák mind-mind nagyon tetszettek, no meg, hogy az NPC-k minden pályán a saját anyanyelvükön beszéltek!
Mondjuk a remake pályák is jók voltak sztem, fõleg, amikor a budapesti pályán magyar volt a vaker... 😊
hykao
Hát a második az nekem sincs már meg külön, rásütöttem a videóra, felnyomtam a putfile-ra, aztán a külön feliratot töröltem. (miért nem jó a rásütött verzió?)
dronkZero
Jaja. Én eléggé megsértõdtem a Contracts-on, olyan érzésem lett tõle, hogy kifogytak az ötletekbõl... Szép új motorral, újramodellezve kiadták az elsõ részt. Nagyjából becsukott szemmel végig tudtam csinálni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

akyyy
azt csináltam, de nincs meg mind😊 a második trailernke a feliratát már törölre arapshid, és csak égetett videóba leltem, nekem meg nem ugy kellet volna...

hykao
Ez az elsõ részben volt ugye? Mert a Contractsbõl nem rémlik nõi öltözõ meg 120 kilós buksza... 😊
hykao
legörgetsz, alul keresõ, beírod: "felirat", s már meg is vannak...
Farishta
Az óriáskerék videó valószínûleg a kiképzõpáéya elõzménye.
A vidámpark az óriáskerék üzemhibája miatt lett lezárva. Az üzemhibáért nyilván a célpont, az egykori igazgató "Swing King" a felelõs. Õt az óriáskeréken ülõ egyik gyerek apja akarja megöletni (meg kell mutatni neki a srác fotóját).
Na szóval mielõtt 47 lefejelné Swing Kinget, az azt mondja: "Talán nem tudja mennyi szenvedésért vagyok felelõs? Tudom mennyi szenvedést okoztam, nem is tudok aludni miatta!"
Tehát nyilván van felelõssége az óriáskeréken meghalt 36 ember miatt.

Clint Eastwood bünteti a munkahelyem.

dronkZero
Hehe, ja, amikor az utolsó emberig lemészároltam a Gellért szállót, akkor kaptam az üzenetet, hogy az ügynökségnek nem tetszenek a módszereim, egy takarító egy órán belül meglátogat... 😊))

Milyen durva volt... Elkezdtem szépen megfojtogatni a rendõröket, aztán az egyiknél véletlenül a garrott helyett valami pisztolyt kaptam elõ... Qrvanagy riadó, rohangálás. A vége az lett, hogy egyetlen fegyveres sem maradt a szállóban rajtam kívül. De a vendégek megnyugodtak egy idõ után. Aztán meglepõdhettek, amikor egy boxeralsós, kopasz arc a lila tangás spanját kergette végig a hallon, be az étterembe, néhány seggbelövéssel noszogatva... 😊))
Vagy amikor felvonszoltam a lépcsõn a 120 kilós bukszát, aki a nõi öltözõre vigyázott... 😊

Ehh, elkapott a nosztalgia. Nagyon jó volt az elsõ rész...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

akyyy
híako, nincs kedved összegyûjteni az eddigi videókat, vagy legalább is, a feliratjait?

akyyy
de amugy dúúrva<#wow2><#wow2><#wow2>

hykao
Miért? 47-est te irányítod, így rajtad áll, hogy mit csinálsz. A lehetõség eddig is adott volt a civilek mészárlására is, te döntötted el, hogy hogyan cselekedtél...
Gondolom itt sem lesz kötelezõ az óriáskeret szétbarmolni - amennyiben egyáltalán 47-es mûve a videóban látott végeredmény...
leslieboy
Ugye azt a balesetet nem 47es csinálta?!<#wow2> Mert az nagyon ellentmondana a Hitman játékok elvével!<#csodalk>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Farishta
Én is nagyon remélem, hogy lesz élsimítás. Úgy rémlik, mintha egy interjúban olvastam volna, hogy lesz.

És néhány új kisvideó az IGN.com-on. Letesztelték az XBox verziót. Az egyiken láthatjuk amint 47 megruházza a Swing King nevû célpontot, egy másik videón pedig egy óriáskerék esik szét üzemhibától.
Új BM videók

hykao
Hmm viszont a képek némelyike meg mintha élsimítással készült volna...vagy csak a nagyobb méretrõl történt lekicsinyítés "okozott" volna némi élsimítást!?
hykao
Én csak egy dolgot hiányolok a videóból...az élsimítást...remélem a BM-ben megoldható lesz valahogy, mert nekem a Contracts-re sehogyan sem sikerült ráerõltetnem.
Farishta
Néhány új kép 47bá'val a fõszerepben:
http://www.gamespot.com/pc/action/hitman4/screenindex.html?sid=6145694&page=1

Az egyiken nincs rajta zakó, de a nyakkendõ és az ing ugyan az. Nemtom ez mit jelenthet. ???
A civilek is elég különbözõek, nem csak kétféle civil modelt használnak,mint anno az elõzõ játékokban. 😊

Farishta
Ha Magyarországon késõbb jelenik meg, mint a hivatalos dátum, akkor nincs más hátra, mint warez. Aztán majd ha kijön megveszem. Valszeg nem bírnám ki egy napig sem abban a tudatban, hogy megjelent és én nem tolom 😊

ahogy elnézem elég nagy a különbség a contracts és a BM között...
A BM-ben lévõ karakterek sokkal jobban kidolgozottak, tökéletes felépítésûek, és sokkalta élethûbb a mozgásuk.
nagyon jó ez a training videó! Sokkal több dolgot tud majd csinálni fótiszevön(47) mint az eddigi részekben 😊
szerintetek hazánkba is ki fog jönni a BM április 11-e körül ?

remélem nem május végén vagy a nyár elején kerül csak a hazai boltokba.
és remélem cdgalaxison már megrendelhetõ lesz ápr. 11 után nem sokkal

Iszonyúan várom ezt a játékot, úgyhogy jöjjön ki minél hamarabb !
Farishta
Jason Walker, az Eidosos srác azt mondja még a megjelenés elõtt lesz demó.
Remélem lehet benne bízni. 😊

Sztem is fura kicsit. De amúgy nem zavar.

hykao
Lehet az is, hogy demó csak a megjelenés után lesz, nem?
Farishta
A vérrel kapcsolatban erre a képre gondoltam (nem mûxik az imagevenue csak imageshack):

Nekem furán néz ki, bár lehet, hogy csak az én fejemben van a hiba 😊

Nemtom, a lõfegyverekkel úgy vagyok, hogy elõször úgy viszem végig ahogy tudom, megpróbálok SA-ra törekedni, de azért jól jön egy hardballer a háznál.

Megjelenés: Elvileg Április 11 és Május 15 között mozog. A demó talán már e hónapban kinn lesz.

Április 11-edikén jelenik meg?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Bocs nem én mondtam, engem mint írtam nem zavar, ha nincs akkor sem, én csak válaszoltam az észrevételre, ja engem is érdekel olyan kép amin gagyi

Glpetyus
<#confused>
A vér már a 2-ben is tök jól nézett ki sztem.

Hát, én azért szeretném már kezembe kaparintani újra a jó öreg
.45-ös AMT Hardballereket.<#ravasz1>

hykao
Most így nem rémlik, hogy a vér milyen. Nyomass pár olyan képet, amin szted gagyi, hadd lám! 😊

Amúgy a lõfegyverek engem teljesen hidegen hagynak ezzel a játékkal kapcsolatban.

@Rusy: olvass vissza, nem kéne sokat...
Hi bocs már biztos kérdezte valaki, jelenleg mi a megjelenési dátum?

Egyébként, szerintem mindegy hogy milyen lesz grafikára annyira nem lehet rossz mostanság, ha pl mondjuk hangokba zenékbe, de legfõképpen hangulatra tudja hozni az elõzõ részeket, akkor jó lesz, mert pl ha emlékeztek az elsõt hogy lehúzták a mozgásanimációk miatt ugye a hulla vonszolása, stb hát engem egyáltalán nem zavart legfeljebb néha idegesített, de a hangulat pótolta...
Amúgy a vér szvsz nem olyan fontos egy ilyen játékba, jó az élethûség miatt hozzátartozik, bár aban igazad van ha ilyen gagyiul néz ki akkor inkább ne legyen semmilyen...

Farishta
Igen, a WA2000 elég durván néz ki a 3. trailerben.
Más is úgy gondolja, hogy a vér elég furán néz ki néhány képen, vagy csak én?
Nekem úgy tûnik, mintha elég halovány lenne. Meg úgy alapvetõen nem néz ki vérnek. Bár lehet, hogy csak azért mert korai verziókból vannak a képek.

Ha már itt vagyok, néhány kép.:

Azért annyira nem durvák azok a fegyverek 😊
a WA2000 sokkal durvább szvsz

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Farishta
Hmm. Magyaítás? Mondjuk nincs benne annyi szöveg, mint pl egy Morrowindban, de ha lehetséges én is be tudnék szállni (legalábbis szeretnék😊)
Bár lehet, hogy kicsit korai még errõl beszélni.

hykao
Ha nem leszek úgy "behavazva" a való élet dolgaival, mint mostanság, akkor mehet! No meg ha lesz egyáltalán feliratozás...mert a videóban mintha nem lenne...remélem csak nem lett bekapcsolva...
Piedon
Hmm, ez alapján a videó alapján jó kis játék lesz ez.
Hykao mit szólnál leendõ magyarítás témában egy közös "munkához" majdan?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Csuhai G
<#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Farishta
Pár új kép:

Lehet látni a 1911 SB-n és az M16-on a modifikációkat. Kicsit sci-fis 😊