7642

• Mr_no_NaMe
    Thx, de a dxdiag az hol van? És a winyó defrag az mi?
  • olympus
    Srácok a Missisipis pályán megvan a két csávó de hol a kulcs a hajohoz?:D
  • Alien1024
    nekem nem szagat csak a kép akad be de az átvezető animok is meg 5másopercenként nem fojamatosan akad cska 1 pilantra és nem tom miért más játékok ami enél azért joval szebb megy
  • bepe79
    Nem ennyit. Ha nagyon-nagyon akad, akkor:

- fastwrite on
    - driverben antialiasing és aniso filtering ki
    - teljesítmény csúszka a 3D-nél Nagyon magasról magasra vagy magasról közepesre
    - AGP gyorsítás mértéke max
    - dxdiagban videó-gyorsítás max
    - DirectX-ből a legújabb, DirectX 9.0c 2006 áprilisi legyen fent
    - winyó defrag ajánlott
    - kártya GPU/VPU és MEM órajele emelhető (ezzel megintcsak ésszel, nehogy baj legyen)
  • CUCLI
    new life mapon hol a picsbe van a mikrofilm? kinyírtam mindenkit és kéne a szalag D:DD: flatline mapon megkaptam a terrorista rangot... []
  • gamerman01
    TÖLTHETŐ A DEMO!!!!!
  • Mr_no_NaMe
    Köszi Hykao megvan a catalyston is...engedélyezve van és maxon van az AGP speed...De még ígyis szaggat nagy tömegbe (lásd a 2. pályán mikor a Dont kell kinyírni) mikor nem kéne. Most akkor ennyit tudtam tenni?
  • bepe79
    Catalyst-ben SMARTGART vagy AGPGART fül vagy valami ilyesmi. Nem nehéz megtalálni ott sem.
  • Heno
    Sziasztok! Látom jó sok kérdés, guide születik itt, ezért gondoltam, hogy a Hitman játékoknak tényleg kijárna már egy magyar website, ahol minden fentvan minden egyes részről, most főleg a 4.-ről. Az oldal készül, php, design megvan, azonban segítségre lenne szükségem, néhány olyan emberre, aki már végigvitte a játékot, és be tudnaküldene guideokat, ismertetőket stb.. Akit esetleg érdekelne a dolog, keressen MSN-en: [email protected]
  • Mr_no_NaMe
    Nah csekkoltam és a BIOSba engedélyezve van az AGP Fast Write Capatibility vagy mi, vagyis eddig úgy játszottam és eléggé szaggatott.
    De én ezt a catalystba nem találom sehol. Hol van?
  • hykao #2079
    Használd a térképet, valamint a küldetés infóban megnézheted, hogy hogyan néz ki a célpont, arcról fel lehet ismerni őket.
    Egyébként nem értem, hogy nem találhatod...főleg a fiút: kajak szem előtt van folyamatosan...

@Hmuda: ennél pontosabban nem tudom leírni, mert alaplaponként más-más lehet a BIOS beállítások kiosztása, de nem lehet eltéveszteni: belép az illető a BIOS beállításoknál az AGP szekcióba, és ott a FAST WRITES funkciót ENABLE-re állítja! Eltéveszteni sem lehet, és a gépet sem tönkretenni ezzel! Nekem nVidián ezután már alapból engedélyezte a driver, nem kellett átállítani már semmit, ATI drivereknél pedig azt hiszem a Smartgart-nál lehet beállítani, de már nem emlékszem pontosan rá. ATI kártyát sem hinném, hogy tönkre lehetne tenni ezzel, maximum egyes (általában 9600-as) kártyákkal FASTWRITES engedélyezésnél működésbeli zavarok léphetnek fel, de tönkre ettől még nem megy a kártya!
  • bepe79
    Nem lehet nagyon pontosan leírni, mert egyrészt nem minden lap BIOS-ában van fastwrite állítási lehetőség, másrészt ahány alaplap, annyi BIOS és annyi menürendszer, stb. A lényeg az, hogy ha van állítási lehetőség, akkor FastWrite kapcsoló ON és save&exit.
  • bepe79
    P.S.: nem minden alaplapnál lehet a BIOS-ban FastWrite-ot állítani. Pl ASUS-ból van egy csomó, aminél nincs ilyen..
  • signs
    Jah, thx, ez az injekciós trükk valahogy kimaradt... Nem figyeltem, majd még próbálkozom, kösszépen!
  • Tatyla
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    add be neki a tecchalott injekciót majd végez a többi maffiózóvalha még nem tetted majd menj le vissza a hullaházba,de erröl kapsz értesitést ha már ott van és akkor add be neki az ellenszert és exit...
  • signs
    Argh, nem bírom megcsinálni azt ak üldetést, amikor az Agent Smith-el kell szarakodni... :( Minsig lekapnak valahogy, odaáig már eljutottam, hogy beszéljek vele, de utána mindig kampó... :( Most pl. újraindult a gép is XD
    Ez utalás volt arra hogy már hagyjam abba a próbálkozást :)
  • Tatyla
    hát azt hiszem jöhetne a The murder of Crows taktik,ha nem vagyok nagyon pofátlan...
  • CalebJoe
    Nekem alapból be volt kapcsolva a fastwrite a bios-ban ,de a catalyst-ben nem találom sehol.
    A játék így is szaggat:((
  • Lacc
    Valaki árulja már el, hogy merre találom az első küldetésben a drogbáró fiát, mert égen földön kerestem, de csak nem találtam. Még a vízesést is megnéztem, hogy nem vízisiel-e éppen, vagy nem lövi-e be magát a pincében, de csak nincs meg.
  • JohnnySmith
  • grizzly21
    Elindult már valakinek FX 5600zal?
  • Szega87
    az igazi vérpistike , előbb szenvedj vele :)
  • Dave9214
    Kod van már hozzá?
  • Tatyla
    ja az lehet,bocs...
  • Mr_no_NaMe
    Dah felébredtem...
    Látom, hogy írjátok a szaggatás megoldását. Most nekem a BIOSba kéne bekapcsolni a Fast Write-ot és aztán megjelenik a catalystba az opció is és akkor minden jóak vagy hogy?
    x800 GTO-m van nemtomhányszor írtam már de most azér számít :)
    Mondjuk amúgy is 60 fokos a cucc, de gondolom ezzel a gyorsítással még forróbb lesz. Szerintetek?
  • Hmuda
    Igen jobb, mivel nehezebb fokozatokon ötezer dolcsi büntetés jár azért ha nem szerzed vissza az öltönyt (plusz a custom fegyverek elvesztése is levonással jár).
  • olympus
    igen nem a Borospicés hanem akkor a Missisipis kell:D
  • j0nNyKa
    azt nem vagom, hogy mi ertelme az eredeti ruhadban befejezni a kuldetest ? jobb lesz attol vmi ?
  • Hmuda
    A BIOS-os ügyködés légyszi nagyon pontosan írd le mert az olyasmi amit ha valaki összekókányol akkor a gépnek annyi.
  • grizzly21
    hogy állítod be? Nekem van egy AGP voltage meg egy FREQGUENTY.
    mind2 AUTO-n van.
  • Hmuda
    Kevered a Mississippst a Chilei küdlivel.
  • Tatyla
    - Maxhoz kelleni fog egy piszoly, legyünk stílusosak, vedd be a Silverballert.
    - Rögtön az elején menj el visszafelé, amerre az őr is sétál. Mikor az ajtónál álló őr látószögéből kikerültél kábítsd el, vedd fel a ruháját, vedd fel a puskát és a hátrább lévő ajtó mögötti kis fedetlen raktárszerűségben rejtsd el a testet a ládában (eleinte ott van egy munkás de mire odavonszolod az őrt addigra elmegy). A puskát akár már most berakhatod a közeli ICA ládába, hogy ez is bekerüljön a kollekcióba és legalább nem zavar a közlekedésben.
    - Ki a vendégek közé és onnan ki a Hacienda udvarára (ahol egy VIP őr posztol a bejáratnál és munkások cipelik a hordókat.
    Menj el egészen a Hacienda másik oldalára ahol is egy ereszcsatorna visz felfelé. Ha épp nem néz senki akkor mássz fel (vigyázz a kívül járőröző őrre, ha épp feléd néz akkor jön a riadó). Be az ablakon pont Delgado zeneszobájába. Ha épp nincs ott akkor a kis fal mögött könnyen megbújhatsz, és megvárhatod míg megjön.
    - Ha bent van akkor fogsz egy pénzérmét és valahova elé hajítod (sajnos ebben a Splinter Cell jobb, mert ott ha a szeme előtt repül el valami akkor nem a tárgyat követi hanem automatikusan a forrás felé fordul :-/ ). Erre ő felkel és áll ott egy darabig. Ez bőven elég arra, hogy elővedd a SilverBallert, mögélopózz és elkapd. Szépen vidd ki az erkélyre és hajítsd le.
    - Ez letudva.
    - Menj ki ugyanott ahol jöttél (figyelve a kinti őrre).
    - Irány a vendégekkel zsúfolt udvar és onnan be a borospince lejáratához.
    - Kis jótanács: ütközz neki az ott posztoló őrnek, mire az lemegy a földszintre, különben évekig képes ott szívni azt az egy szál cigit.
    - Ha abszolút biztos vagy abban, hogy senki nem néz, rakj egy bombát a csörlőre.
    - Várd meg amíg az ifjabb Delgadó bemegy a faszerkezet alá (ha időközben az őr visszajöt akkor megint menj neki, fölös, hogy ő is meghaljon).
    - Ha ott van alatta akkor detonátor elő és bumm (lehetőleg te ne legyél ott ).
    - Ha mind a kettő megvan akkor már rohanhatsz is visszavenni az öltönyödet a ház mellől ahol az elején hagytad.
    - Irány a másik oldal (nem vagyok biztos, de lehet, hogy a sziklafalhoz vezető úton járőröző őr nem enged tovább, én a biztonság kedvéért a fáknál rejtőzködve mentem el mellette).
    - Le a hangárba, ne törődj ha az ébren lévő őr akadékoskodik, csak sprintelj el a gépig és Escape. by:Hmuda
  • olympus
    nekem meg leirnad hogy hogy lehet megcsinalni azt a küldit ahol ilyen vidéki csávokat kell kinyirni. EGy mocsaras terület. köcce
  • Hmuda
    Én így csináltam:

[spoiler]- Fánkot ki a kajáskocsiból, ha nem figyel senki beinjekciózni egy adag kábítót.
    - Rakd le a fánkot a megfigyelők mellé.
    - Azok bealszanak, elveszed a rucijukat, esetleg már msot kiveszed a kazettát a felvevőből.
    - Be a házba, muter néha bemegy a fürdőszobába, ott elaltatni a maradék sedative-el (ha bohócként mész be akkor elhív egy szobába piálni, szóval azt is megteheted, hogy úgy mész be de előtte beinjekciózod a piásüveget, csak így kevésbé körülményes) és elrajted a fürdőszobában, illetve elveszed a mikrofilmet.
    - A konyhában ha nem figyel senki akkor bombát raksz a kajástálcába, amit szépen beviszel a nappaliba ahol a célpont nézi a meccset (legjobb ha akkor viszed be ha ő meg a testőre épp az emeleten vannak, néha felmennek).
    - Ha visszajöt akkor bumm és exit.
  • hykao #2055
    Igen, de már beírhatnád, hogy először is a BIOS-ban kell engedélyeztetni, aztán meg a videokártya driverében. S nem csak ATI kártyákkal, hanem Nvidia kártyák esetében is megoldást jelent.
  • vodMarci
    A Pc guru szerint nem lett annyira jó a játék.A grafikán kívűl semmi újdonság.Sztem meg a legjobb Hitman lett.
  • Hmuda
    Már bent van vagy fél órája. :-)

Tatyla: pár perc és leírom.
  • olympus
    ELinulsz fánkot ki a kajaskocsibol beinjekciozni utána kinyitni a megfigyeloautot eldobni a fánkot ők megeszik és megfekszenek tőle. után az Utility dobozt elbaszni bemenni a megfigyeloautobol kapott ruhával egy golyo fejbe és kész a csajt pedig követni és akkor kinyirni mikor nem latnak...

nekem meg jöhet egy arra a vidéki küldire mikor az elején lövöldöznek a vizbe.
  • vodMarci
    Én itt kivételesen azt csináltam.Lelőttem az összes őrt,bementem a házba,ott kinyírtam a célpontot,utána a csajt akinek a nyakába van akasztva a mikrofilm.És exit.
  • Tatyla
    kérekszépen egy rövid taktikot a new life(mikrofilmes) cimü pályához mielött leölök az adott pályán mindenkit...