7642
-
#1880 na énis végeztem vele!szerintem ez volt az eddigi legjobb hitman!nem mintha a többi nem lett volna jó csak ez valahogy jobban teccik a többinél.én idáig az összes hitmant végigtoltam és remélem hamarosan lessz folytatás!
csak az olvassa el aki már végzett vele:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na szóval nem vagyok teljesen tisztába a végével,mivel ha nem nyomsz semmit akkor leenged a pap a sírba és örök békében nyugszol,de ha akarsz fel is támadhatsz és folytathatod a bérgyilkos karriered és ezzel kiderül hogy lesz folytatás!szerintetek mivolt a célja ezzel a kétféle befejezéssel a készítőknek? -
#1878 Jó ötlet ez a fegyver-fejlesztősdi, csak sajna nem sok értelme van! Ha jól akarod csinálni úgyse shotit vagy m4-t viszel magaddal mert rögtön lebuksz... kár, hogy az ingram meg hasonló kis csúzlikra nem lehet legalább hangtompítót szerelni, csak a custom fegyverekre.
SPOILER!!
A sziklás-hegységes pályán a kégli "vip" részén van egy csaj aki nyakon szúr ha bemész vele a szobába. Az mi a túró akar lenni? -
werter #1877 ja jóó bocs tényleg kösszi :-)
-
#1876 Ha vetted volna a fáradtságot, hogy alul a keresőbe beírd, hogy "mikrofilm" már réges régen túllennél a dolgon ahelyett, hogy itt borzolod az idegeket. -
werter #1875 valakíí plíz hogy a franca kell az 5 pályán megszerezni a microfilmet ?!? -
#1874 Áh, végigjátszást nagyon nem akarok berakni, az már tulzás lenne. :-) -
#1873 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fegyver nélkül, betegruhát fel a kukáknál, be a főépületbe (az ellenörzés miatt nem szabad fegyvert hozni), belopózni az őrszobába, elaltatni az ott posztoló őrt, elvenni a ruciját, felvenni a belépőkártyát, átmenni a cellákhoz, elvenni a gondozó ruciját a kulcsokkal együtt, elaltatni az ügynököt, vissza a főépületbe, főcélpontot ki lehet iktatni a csillár tartójának felrobbantásával mikor megy a földgömbhöz dugipiáért, a zöldköpenyes lenyomható súlyzózás közben, a maradék meg leszedhető ha szabotálod a szobája gáztartáját. Eddigre az ügynök el is érte a hullaházat. Injekció be oszt spuri. -
#1872 Operaházas problémára az általad javallott megoldási lehetőség? :) -
Heno #1870 a rankok engem is érdekelnek, vki írja már le. :) -
#1869 a Flatline cimü korházos pályához valami jó taktik? -
#1868 Ha mindet beírod ide akkor ja. -
#1867 lehet egy kérésem? a játékban lévő rankokat be lehetne rakni a FAQ-ba? -
#1865 Várok ötleteket, hogy mi kerüljön még be a FAQ-ba, mert hiányérzetem van. -
#1864 No, fent van az összes modolható fegyver animációja a FAQ-ban (klikk a fegyverek nevére). -
Lazlo #1863 sziasztok. ismét :) ien gépem van amd 64+ 3200 1giga ram his excalibur x850 xt gedeon :) ha low-ra teszem a legelején ahol a parton van elkezdek menni a vízfelé és szaggat maxon es low-on is nemtom mi a baj valaki help pls nemvágom mi a baj:S -
#1861 A 2. és 3. részt már többször is -
#1860 Nem, csak az üzenet amire válaszoltam adhat némi támpontot. (csak olvasni kell) -
#1859 Az első részt én is most játszottam végig. -
#1858 Ezért vagyok én itt. Ki ezek után warezol az törölve lesz. -
spatrik #1857 HMUDA!Szerinted az h 1246 abból én rájövök h az operáról van szó? -
#1856 #1844
(Kőkemény tíz darab üzenetet kellett volna visszaolvasni.) -
pinehead #1855 persze, ahogy érzed! :)
de szerintem amúgy is 3000felett lesz a hozzászólások száma 2napon belül, amiből spoiler, v help kevéske... -
spatrik #1854 Hi all!Plz mondjátok meg hogy hogy lehet az operaházon túljutni.Mert nem tudok egyik ember közelébe se férkőzni.A színész bevonul az öltözőbe de ott nem lehet hozzáférni mert ül ott 1 bodyguard+a másikhoz sem mert ott meg 2 áll az ajtóban.Plz help me naon jó a game és nem akarom itt abbahagyi. -
werter #1853 Hello mindenki én az 5. pályán járok ahol azt a Vinnie Sinistrát kell megölni és én ki is nyirtam de van egy olyan feladatom is hogy szerezem vissza a microfilmet legalábis asszem mert hogy nem tudok angolul szóval ott mi is a küldetés és azt hogy kelll megcsnálni ????????????????? -
#1850 Fent van az M4 is. -
#1849 Bekerült a save rendszer magyarázata, a fegyvergifeket külön linkbe raktam nem egyenesen az oldalra.
Nekiállok az M4 gifnek. -
#1848 Ez nem warezFAQ, csak tájékoztatásul bele van írva, hogy ezeket kell használni. Ha valakinek magas a segédprogramok kezelése (főleg a loaderé) akkor a játékkal jobb is hogy nem terhelik az agyukat, mert még kisülne. -
pinehead #1845 szerintem Hmuda ha annyit még megtennél, hogy részletes leírást adsz a mountolásokról, ill. a teendőkről a f.a.q.-ban(programok beállításáról), kevesebb értetlenkedő szemeteli tele a topikot. -
#1844 #1246 -
#1843 nekem ezzel a beállitással semmit nem szaggat a lent lévő géppel
-
spR #1842 3 -
#1841 az operás pályán hogy kell megölni a csávót?
akárhogy állcázom magam mindig valami hülye ör észre vesz mikor lelövöm -
sanyika16 #1840 ááááááááá kössz -
#1839 Olvassál te is bazz, ne csak írogassál: #1826 -
sanyika16 #1838 deeeee kib....-ot jó a játék elvittem a 3. pályáig szagatva és iszonyat jó de ot minig lefagy! nagyon jó a játék -
theodor #1837 szerintem te is tedd azt amit én teszek várd meg te is -
sanyika16 #1836 tudom hogy hülyeség 2.5gb ram de igyse indul a játék akadozik áááááá valki nemtudja miért -
theodor #1835 Minek 2,5 Gb ram?Dísznek tiszta hülyeség.Bőven elég 1,5 is.Én inkább megvárom a reloadosverziót az legalább crackes meg hátha jobb is. -
Heno #1834 Összesen hány pályát tartalmaz a játék? -
sanyika16 #1833 Haljátok az lehetséges hogy nem indul a játek egy iylen gépen p4 3Ghz 2.5gb ram geaforce5700 de nem is kell hogy full grafika de még a legkisebben is akadozik szerintetek mi lehet?